קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-01-2011, 18:39
  2. [שאלה] נייס גאי כפר סבא?
    על ידי -Fuya בפורום 18 פלוס
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 30-12-2010, 07:33
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-12-2010, 17:06
  4. [שאלה] מיסטר נייס גאי
    על ידי shailavi בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-12-2010, 17:43
  5. [שאלה] רואים מבסוטון / מיסטר נייס גאי בשתן?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום 18 פלוס
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 03-12-2010, 22:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

מיסטר נייס גאי - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    17
    נקודות
    75

לא ממליץ לך לגעת בכל הדברים האלה. זה מלא בכל מיני חומרים רעילים.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

לך על זה תואהב תעשן קבוע לא תואהב תפסיק

ציטוט נכתב במקור על ידי ice wof צפיה בהודעה
    לא קנאביס רגיל.
    קנאביס מהונדס, כן.
    חחחחחחחחחחחחחח קנאביס מהונדס? מה זה החרא הזה?
    אתה יודע בכלל מה זה הידרו יטמבל? תבדוק שניה.. מה נראה לך מדענים מהנדסים את הקנאביס? זה קנאביס רגיל לכל דבר כמו שיש חממות לגידול שהתנאים יהיו יותר טובים אז ככה יש הידרו שזה תנאים פי 100 יותר טובים לצמח אור בדיוק כמה שצריך טמפרטורה בדיוק איזה שהוא צריך אוכל בדיוק הויטמנים המדוייקים ברמה של המ"ל תוספים שטויות והתנאים האלו הופכים את זה ליותר איכותי ריח הרבה יותר חזק ויותר מרוכז טעם יותר חזק בהרבה וריכוז THC הרבה יותר גבוהה.
    גם שתדע שהיום מגדלים הרבה דברים שאתה אוכל בהידרו בלי שאתה יודע בכלל במיוחד עגבניות שרי בזיליקום ושטויות כאלו אז מה אנחנו מתים מזה? זה פשוט יותר טעים.
    מה הקשר מהונדס ואיזה מקרי מוות? בחיים בכל העולם לא קרה מקרה מוות 1 מקנאביס לא משנה כמה השתגעו עם הדבר הזה. לעומת זאת מקולה מקפה מסיגריות ומכל דבר בעולם הזה אנשים כן מתו. לא רק שזה לא הורג זה מרפא ועוזר במחלות כאלו ואחרות וזה לעומת השטויות שאתה אומר הוכח כבר במליון מחקרים שיש בכל חור באינטרנט ועדיין זה מחוץ לחוק כי יודעים שזה יפיל חצי מהחברות תרופות - חצי מהכלכלה בעולם - אז תמשיך אח שלי להאמין לכל דבר שאומרים לך בבית ספר בסוף תהיה בובה כמו כולם
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 12-09-2012 בשעה 15:36.

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחח קנאביס מהונדס? מה זה החרא הזה?
    אתה יודע בכלל מה זה הידרו יטמבל? תבדוק שניה.. מה נראה לך מדענים מהנדסים את הקנאביס? זה קנאביס רגיל לכל דבר כמו שיש חממות לגידול שהתנאים יהיו יותר טובים אז ככה יש הידרו שזה תנאים פי 100 יותר טובים לצמח אור בדיוק כמה שצריך טמפרטורה בדיוק איזה שהוא צריך אוכל בדיוק הויטמנים המדוייקים ברמה של המ"ל תוספים שטויות והתנאים האלו הופכים את זה ליותר איכותי ריח הרבה יותר חזק ויותר מרוכז טעם יותר חזק בהרבה וריכוז THC הרבה יותר גבוהה.
    גם שתדע שהיום מגדלים הרבה דברים שאתה אוכל בהידרו בלי שאתה יודע בכלל במיוחד עגבניות שרי בזיליקום ושטויות כאלו אז מה אנחנו מתים מזה? זה פשוט יותר טעים.
    מה הקשר מהונדס ואיזה מקרי מוות? בחיים בכל העולם לא קרה מקרה מוות 1 מקנאביס לא משנה כמה השתגעו עם הדבר הזה. לעומת זאת מקולה מקפה מסיגריות ומכל דבר בעולם הזה אנשים כן מתו. לא רק שזה לא הורג זה מרפא ועוזר במחלות כאלו ואחרות וזה לעומת השטויות שאתה אומר הוכח כבר במליון מחקרים שיש בכל חור באינטרנט ועדיין זה מחוץ לחוק כי יודעים שזה יפיל חצי מהחברות תרופות - חצי מהכלכלה בעולם - אז תמשיך אח שלי להאמין לכל דבר שאומרים לך בבית ספר בסוף תהיה בובה כמו כולם
    לא מרפא, מקל על הסימפטומים. זה לא יהרוג את החידק או הגידול שגורם למחלה, אבל אתה לא תרגיש את המחלה כל עוד אתה מעשן קנאביס.
    וכן, מהנדסים קנאביס O.O
    כמעט כל צמח שבני האדם משתמשים בו כיום עבר כמה וכמה הנדוסים גנטיים =\

לא מרפא, מקל על הסימפטומים. זה לא יהרוג את החידק או הגידול שגורם למחלה, אבל אתה לא תרגיש את המחלה כל עוד אתה מעשן קנאביס.
    וכן, מהנדסים קנאביס O.O
    נו סבבה אבל שוב אתה יוצא טמבל ולא מסביר לי מה הקשר להנדס צמחים להידרו. לא יודע לא שמעתי אי פעם על גראס 'מהונדס' יש זנים של גראס שזה גם לא 'מהונדס' זה לקחו גראס מתאילנד ושילבו אותו עם גראס מאפגיסטן ויצא משהו שלא היה אמור להיות כדרך הטבע אבל עדיין זה לא מהונדס וזה עדיין גראס רגיל לכל דבר.
    אתה עישנת גראס מהונדס? איפה? לא ידעתי שבקופי שופ באמסטרדם יש לך בקטגוריה של הגראס "גראס מהונדס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כן התבלבלתי זה לא מרפא ממחלות אבל זה כן מונע הרבה מחלות וזה כן מקל על הרבה מאוד מאוד מחלות.

אף אחד בעולם לא מת מגראס, לא 'מהונס' כמו שאתה מתאר לא מהידרו ולא משום גראס ורק בשביל להבהיר לאנשים שהטעת הידרו זה לא גראס 'מהונדס' זה המצאה של הילד כאן.
    ובכלל אתה יודע כבר מה עשו מגראס? יש לך מושג? אתה יודע מה זה THC?
    אני יתן לך שיעור
    THC זה אחד החומרים הפעילים בקנאביס זה החומר שמעניין אותנו זה החומר שנותן לנו את ההיי (למשל ברפואי הם דוגאגים להבליט עוד חומרים כאלו ואחרים בגידול כדי שישפיעו על מחלות שונות יותר טוב)
    THC זה הפטריות שעומדות על הצמח (אבקנים)

כל הפטריות הלבנות שאתה רואה כל השערות האלו שאתה רואה בתמונה זה THC אוקי?
    האדם המציא דבר שנקרא חשיש אתה יודע מה זה חשיש?
    חשיש זה מרכוז של כל האבקנים האלו שאתה רואה לגוש אחד.
    אז אם יש לך פרח מהידרו שאתה חושב שהורג אנשים תדע שיש עליו גג 28% THC
    ואז שתעשן חשיש טוב ואמיתי באמסטרדם תדע לפני שאתה מעשן שזה לא הידרו 28% זה 100 פאקינג אחוז THC סבבה? זה נטו אבקנים הבנת?????????????????????????
    מה שאני בא להגיד לך זה שאם מחשיש אף אחד לא מת שזה הדבר הכי חזק שיש אתה יכול להיות בטוח אח שלי שאי אפשר למות מקנאביס ולא משנה באיזה צורה הוא אם הוא בשמן בפרח בחשיש באבקנים ולא משנה באיזה צורה תצרוך אותו עישון ופורייזר באנג גוינט עדיין אי אפשר למות מזה אל תהפוך קנאביס לקירסטל מת
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 12-09-2012 בשעה 16:59.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

וכן, מהנדסים קנאביס O.O
    זה נכון שמתעסקים בגנטיקה של הצמח למטרות מסוימות, זה לא הופך אותו לקטלני אלא בעל השפעה חזקה יותר.
    אם תקרא (במידה ולא קראת) או תרענן את הידע שלך (במידה וקראת מזמן) תגלה שלא מתים ממנת יתר של קנאביס - על כל סוגיו - אלא נרדמים.
    ובכל זאת, הייתי מאוד רוצה לראות מקור, מחקר או ידיעה אחת לכל הפחות המדברת על מוות כתוצאה משימוש בקנאביס (ואני מדגיש כי אני לא מתכוון לתערובות למניהן, אלא על גראס על כל סוגיו ועל כל תנאי הגידול שיכולים להיות).

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

נו סבבה אבל שוב אתה יוצא טמבל ולא מסביר לי מה הקשר להנדס צמחים להידרו. לא יודע לא שמעתי אי פעם על גראס 'מהונדס' יש זנים של גראס שזה גם לא 'מהונדס' זה לקחו גראס מתאילנד ושילבו אותו עם גראס מאפגיסטן ויצא משהו שלא היה אמור להיות כדרך הטבע אבל עדיין זה לא מהונדס וזה עדיין גראס רגיל לכל דבר.
    אתה עישנת גראס מהונדס? איפה? לא ידעתי שבקופי שופ באמסטרדם יש לך בקטגוריה של הגראס "גראס מהונדס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כן התבלבלתי זה לא מרפא ממחלות אבל זה כן מונע הרבה מחלות וזה כן מקל על הרבה מאוד מאוד מחלות.

אף אחד בעולם לא מת מגראס, לא 'מהונס' כמו שאתה מתאר לא מהידרו ולא משום גראס ורק בשביל להבהיר לאנשים שהטעת הידרו זה לא גראס 'מהונדס' זה המצאה של הילד כאן.
    אני יתן לך שיעור
    THC זה אחד החומרים הפעילים בקנאביס זה החומר שמעניין אותנו זה החומר שנותן לנו את ההיי (למשל ברפואי הם דוגאגים להבליט עוד חומרים כאלו ואחרים בגידול כדי שישפיעו על מחלות שונות יותר טוב)

ואז שתעשן חשיש טוב ואמיתי באמסטרדם תדע לפני שאתה מעשן שזה לא הידרו 28% זה 100 פאקינג אחוז THC סבבה? זה נטו אבקנים הבנת?????????????????????????
    מה שאני בא להגיד לך זה שאם מחשיש אף אחד לא מת שזה הדבר הכי חזק שיש אתה יכול להיות בטוח אח שלי שאי אפשר למות מקנאביס ולא משנה באיזה צורה הוא אם הוא בשמן בפרח בחשיש באבקנים ולא משנה באיזה צורה תצרוך אותו עישון ופורייזר באנג גוינט עדיין אי אפשר למות מזה אל תהפוך קנאביס לקירסטל מת
    כל מה שמוכרים בקופי שופ זה מהונדס.
    ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    זה נכון שמתעסקים בגנטיקה של הצמח למטרות מסוימות, זה לא הופך אותו לקטלני אלא בעל השפעה חזקה יותר.
    אם תקרא (במידה ולא קראת) או תרענן את הידע שלך (במידה וקראת מזמן) תגלה שלא מתים ממנת יתר של קנאביס - על כל סוגיו - אלא נרדמים.
    ובכל זאת, הייתי מאוד רוצה לראות מקור, מחקר או ידיעה אחת לכל הפחות המדברת על מוות כתוצאה משימוש בקנאביס (ואני מדגיש כי אני לא מתכוון לתערובות למניהן, אלא על גראס על כל סוגיו ועל כל תנאי הגידול שיכולים להיות).
    צודק, אני צריך לבדוק את זה מעט יותר לעומק. קראתי על זה די מזמן, אני אבדוק שוב ואחזור אליך ^^

כל מה שמוכרים בקופי שופ זה מהונדס.

צודק, אני צריך לבדוק את זה מעט יותר לעומק. קראתי על זה די מזמן, אני אבדוק שוב ואחזור אליך ^^
    חח מהונדס... חחח קיצר אין לך מה לבדוק אני אומר לך מעכשיו שאתה טועה בכל מילה שאמרת חוץ מהקטע של גראס 'מהונדס' שגם פה טעית חלקית ואתה אומר את זה כאילו זה קטגוריה בפני עצמה.. גראס מהונדס.. אם כך אז כל גראס שאתה מעשן כיום הוא מהונדס. כל עוד אתה לא מביא פרח מגן עדן מהגראס הראשון שנברא זה איכשהו מהונדס כי עבר מליון הכלאות במרוצת השנים.
    בקיצור אתה טועה שום גראס לא מהונדס ולא נעליים לא כיף לא ג'ארס לא משנה מה עשו מהגראס ואיך צרכו אותו, עדיין לא נרשם מקרה מוות אחד.

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

חח מהונדס... חחח קיצר אין לך מה לבדוק אני אומר לך מעכשיו שאתה טועה בכל מילה שאמרת חוץ מהקטע של גראס 'מהונדס' שגם פה טעית חלקית ואתה אומר את זה כאילו זה קטגוריה בפני עצמה.. גראס מהונדס.. אם כך אז כל גראס שאתה מעשן כיום הוא מהונדס. כל עוד אתה לא מביא פרח מגן עדן מהגראס הראשון שנברא זה איכשהו מהונדס כי עבר מליון הכלאות במרוצת השנים.
    בקיצור אתה טועה שום גראס לא מהונדס ולא נעליים לא כיף לא ג'ארס לא משנה מה עשו מהגראס ואיך צרכו אותו, עדיין לא נרשם מקרה מוות אחד.
    אני לא מדבר על הכלאה, אלא שינוי של המידע התורשתי במעבדה...
    ולא מדובר על צורת צריכה, אלא הזן, שלא אמור להתקיים ע"פ הברירה הטבעית.

חח יאללה שחררתי מהנושא בסדר אח שלי אתה צודק וכל הפרופסורים בעולם טועים.. אפשר למות מקנאביס 'מהונדס'

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

לדעתי האישית וממה ששמעתי, אתה תקח 10 שאכטות ולא תרצה להתקרב לזה יותר, אתה תאכל סרט על הסטלה.

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אני לא מדבר על הכלאה, אלא שינוי של המידע התורשתי במעבדה...
    ולא מדובר על צורת צריכה, אלא הזן, שלא אמור להתקיים ע"פ הברירה הטבעית.
    והטבק לא מהונדס?
    אני באמת שואל אין לי ידע בנושא...

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    והטבק לא מהונדס?
    אני באמת שואל אין לי ידע בנושא...
    לא כשהוא מגודל.
    לצערי מכניסים אליו תוספות של כומרים כימיים(בינהם שתן של פרות) כדי שההתמכרות תהיה מיידית מהסיגריה הראשונה ולא רק אחרי שהגוף מתרגל לניקוטין.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    All Ya Nigger'Z Die
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אני יתן לך שיעור

אחי רואים שאתה משחק אותה מבין קודם כל מריחואנה אפשר ״להנדס״ וזה יעני חשלב כמה זנים(לא.. לא לערבב כמו מטומטם חאלס לצאת אידיוט) וחשיש זה לא 100thc זה לפחות 70 אם כבר wax זה 100 אחוז אבל אני בטוח שבחיים לא שמעת על זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

יא חבורה של מסוממים בני זונות צאו מהבית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,169 | הודעות: 8,197,762 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect