הבנתי שזה טוב לחיילים או לאנשים עם קצין מבחן וכל השיט הזה
רואים את זה בשתן אם עושים בדיקה למריחואנה?
הבנתי שזה טוב לחיילים או לאנשים עם קצין מבחן וכל השיט הזה
רואים את זה בשתן אם עושים בדיקה למריחואנה?
|
|
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 02-11-2010 בשעה 17:02.
King
לא נמצא בשתן..
ונדב אתה נראלי היחיד בפורום הזה שבאמת יודע על מי הוא מדבר..
מבוסטון וmr.nice guy זה גועל נפש המבוסטון זה חיקוי עלוב לסאלוויה וmr.niceguy זה רק חומרים רעילים דופק תמוח גועל נפש
זה מהיוצרים של החגי ..
המלך חזר
אין שום קשר בין ההשפעות של מבסוטון לסלוויה :\.
King
אני אומר לך אבל את המבוסטון מפיצים בשם הזה ואומרים יענו שזה סאלוויה ..
זה שזה לא סאלוויה אני יודע אני אומר לך אבל ככה מפיצים את זה..
המלך חזר
לזה ששאל על הצבא, ההגדרה של סם ע״י הצבא (ובכלל) היא: כל חומר שלאחר צריכתו משפיע על התנהגות האדם/תחושותיו/מחשבותיו וכו׳.
לכן, המבסוטון (כמו האלכוהול) אכן חוקי, אך אינו מותר לשימוש בבסיסים צבאיים/במסגרת תפקיד.
בנוסף, לחייל בתחומי הבסיס, אסור להחזיק באנג/נייר גלגול או כל מכשיר עישון שאינו סיגריה מגולגלת.
כן כן, אסור לעשן סיגריות מגולגלות (ג׳וינטים) בבסיס, גם אם הן מכילות רק טבק. (מאותה הסיבה אסור לעשן בנרגילה)
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 03-11-2010 בשעה 12:38.
ואללה אח שלי אני עשנתי מיסטר הייס גאי
אחי אתה לא מבין אתה ממש לא מבין אני צוחק מעל רבע שעה עם אצמי ילד המחשב וכותב לךתעודה שאני מסטלה את ה לא במבין כמה אני לא יכול לצחוק אני כימעט בוכה ואאאההועאוהווה אחי אתה לא מבין אואוואוא אחי בן בן בן זונה של חומר פי 10 חזק חזק מהגראס זה החומר הכי טוב בעולם מאנננננננננננננאאאאאאאאאאאאאאאאאן
נערך לאחרונה על ידי vipx1; 03-11-2010 בשעה 13:49.
נדב, למה אתה חושב שזה כל כך לא סביר שלא יהיה אכפת לאף אחד אם מגלגלים טבק?
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 05-11-2010 בשעה 08:44.
אני עם נדב בסיפור הזה, כבר יצא לי לשמוע בבסיס שלי שיש את האיסור הזה (ועוד הוסיפו "מן הסתם")
לגבי המבסוטון ונייס גאי הם נחשבים חוקיים כרגע ואין בעיה מהמבחינה של לעשן אותם במהלך הצבא (עניין השתן), אני אישית לא חושב שאני אגע בחרא הזה, לא יודע מה יש שם ואיזה זבל הם עירבבו שם.
יש בסיסים שלא מקפידים על זה.. כמו שהרבה קצינים אמרו לי שכשהם היו בבסיסים סגורים הרשו להם נרגילה