קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום לכולם. חדש כאן !
    על ידי S.m.P בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 10:13
  2. שלום לכולם ני חדש ואני צריך עזרה!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 19:51
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 16:13
  4. שלום לכולם אני חדש ..
    על ידי raz8192 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 01:27
  5. שלום לכולם!
    על ידי TBN300 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

שלום לכולם - עמוד 2

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

טוב אז לגבי מסיבה אני פחות ארצה לעזור לך כי הנייט גיים שלי הרבה יותר חלש מהדיי גיים שלי... אני ממליץ לך להתחיל עם בחורות על בסיס יומי, ולא לעשות מזה ביג דיל. לא זרם?סבבה (ויהיו כאלה, תתכונן.), זרם? עוד יותר סבבה.
    עוד משהו שחשוב לי שתדע, זה שכדאי שלא תצא במיוחד בשביל להתחיל עם בחורות. זה פשוט הופך את העסק למעין מחוייבות שכובלת אותך. צא עם חברים למקומות שיש בהם בנות, ותהפוך את הבנות לחלק מהחוויה שלך עם החבר'ה.
    אם תחשוב על הכל בצורה ראציונלית, תראה שככל שתתחיל עם יותר בנות, תשיג יותר בנות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תודה חברה

אני לא יכול להגיד שזה עזר לי כי אם מודים על משהו זה מוריד מוטיבציה לעשות אותו .
    אני ממש מקווה שפעם הבאה יהיה לי אומץ להתחיל שיחות עם בחורות ולשנות את האופי
    אתם כל כך צודקים ואני לגמרי צריך את השינוי הזה
    תודה על העצות
    אני פשוט אנסה

אני אעדכן אתכם איך הלך זה יעזור לי לראות את זה בתור משחק

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי aviax1 צפיה בהודעה
    אני גר בישוב ממש קטן עם 7 חברה בטווח גילאים שלי ואף פעם לא הייתי הדון ג'ואן של החבורה הזאת . כל מי שאי פעם ניסיתי איתה משהו הייתה מחוץ למועצה איזורית שלי כי בבית ספר ממש לא השתלבתי טוב . ככה שקצת קשה לי לחשוב איך להתחיל עם בנות חוץ מבפייסבוק ובפייסבוק אני מנסה די הרבה אבל לרוב הן או תפוסות או גדולות ממני או מכוערות .
    אני מדי פעם אבל יוצא לחיפה וכאלה , פעם הבאה אני אנסה שם להתחיל עם בנות . בכל מקרה זה בעיקר הסיבה למה אף פעם לא היה לי ממש או לפחות זאת התחושה שלא היה לי הרבה הזדמנויות להתחיל עם בנות .
    אתה מלא בתירוצים..
    פייסבוק זה לא תחליף ללצאת החוצה, אפילו אם אתה יכול להגיע לעיר מרכזית פעם אחת בשבוע זה עדיף מכלום, צא למסיבות, בארים ותכיר בנות, במקום לחכות להזדמנויות תיצור אותם..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

זה שאין לך ניסיון זה לא אומר שאתה לא יכול להיות קליל,
    לכולנו לא היה ניסיון.

כל מה שאתה צריך זה לשנות את צורת המחשבה שלך.
    ברגע ששינית את צורת המחשבה שלך ואתה באמת מאמין בה אתה תחתור למגע ותיקח את כל הנושא הפיזי כמו פלייר !

גם אני הייתי כמוך, אני תמיד הייתי מדבר עם נגיעות והרבה נגיעות. זה בא לי טבעי ותמיד הייתי נוגע לבחורה ברגל או בכתף או באגן שאני מדבר איתה.
    אני לא רובוט אני לא יכול לדבר בלי להיות במגע זה כאילו מחבר אותי לבחורה.
    אבל מגע בסיסי ! כשזה היה מגיע למצב שהיא נגיד יושבת עליי לא הייתי יודע איך לגעת בה עם הידיים כי זה מביך פתאום לשים לה את היד בחלק הפנימי של הירך וללטף. זה מביך להתחיל לנשק לה את הצוואר, זה מביך לשים לה יד על התחת וללטף משם את הירך וכו'.
    אפילו שהתנשקתי הרבה תמיד היה לי פעם את המתי לנשק, היא תרצה ? זה הזמן ? איך אני מגיע לזה.

לאט לאט עם התהליך נהייתי כנה ותמיד אמרתי מה אני רוצה, דיברתי עם בחורות כמו עם חברים בלי בושה ובלי כלום ! פתוח !
    הבנתי לאט לאט שאם זה מה שאני רוצה ללטף אותה בתחת או לדפוק לה נשיקה זה לא משנה אם היא דחתה אותי. זה לא נורא !
    כי זה שאני רוצה את זה זה לא אומר שהיא רוצה את זה.. אני חייב לנסות בשביל לבדוק אם היא רוצה ! ואם היא לא רוצה, אין בזה שום רגע מביך או אי נוחות
    כי אני מבהיר לה טוב מאוד ובביטחון שזה מה שאני רוצה ואני לא מתבייש בזה ! אני גבר ואני נמשך אליה אני לא מסתיר את זה ולא מנסה לעשות רושם ומשחקים ! אם היא לא רוצה אז אני ינסה עוד כמה דקות .. ואם היא לא רוצה עוד כמה דקות .. אז אני ינסה להתקרב אליה ולדבר איתה עוד וינסה יותר מאוחר .. ואם היא לא רוצה יותר מאוחר אז אני יעבור הלאה !

אתה לא צריך להתבייש בזה, בשביל שיהיה לך קל בהתחלה תעשה הכל בנימה כיפית ובהומור.
    כאילו אתה מסוג האנשים המשוגעים האלה שחיים את היום והלילה נון סטופ עושים דברים משוגעים ומצחיקים.
    נגיד אני פוגש מישהי, אחרי כמה דקות היא צריכה ללכת עוד לא הספקתי להכיר אותה היא אומרת לי שלום נותנת לי נשיקה בלחי אני יורד קצת למטה דופק לה נשיקה בצוואר ועושה קול מצחיק או ראררר כאילו אני לא יכול להתנגד וזה ישתלט עליי אפילו שאנחנו הכרנו לפני כמה דקות.
    אם אני עושה את זה בצחוק ובנימה כיפית תהיה מופתע לגלות כמה הן אוהבות את זה את הגבר המשוגע הזה שאין לו מעצורים ועושה מה שבראש שלו,
    ואף מחזירות לי נשיקה בצוואר רומנטית כזאת.

לפעמים שאני אומר שלום לידידה אני עושה בצחוק כמו בסרטים את הרגע הרציני הזה שהגבר תופס את האישה בשתי הידיים בראש ומדביק לה נשיקה רומנטית של החיים, אז לפעמים אני עושה את זה בצחוק ואז הם ישר מזיזות את הראש וצוחקות כמו משוגעות מהקטע המשוגע הזה !
    אתה לא יודע כמה פעמים קרה לי שהם זרמו איתי ובאמת דפקתי להן נשיקה של החיים ...

הכל בביטחון הכל בצחוק הכל משוגע ! אבל בסופו של דבר אני מבהיר לה שצחוק צחוק אבל זה מה שאני רוצה.
    לפעמים אני עושה את זה בצחוק וגם אם היא זורמת אני לא נותן לה נשיקה כי אז זה גם נותן לך יתרון עליה שכאילו אתה לא מעוניין בה ואז היא עוד יותר רודפת אחרייך אבל זה כבר פרק אחר של משחקים.

תהיה קליל כל הזמן תיגע ושאתה נוגע סתכל עליה בעיניים ותחייך בביטחון.

באמת שהסוד זה להיות קינקי משוגע כזה ולחתור כל הזמן למגע !!!

לא כבר יש לך !
    כלומר אם לא תעשה את זה יש לך כבר דחייה.
    אז מה יש לך להפסיד ?!?!?
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 15-08-2012 בשעה 17:24.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואי תודה .ממש שיניתם לי את צורת המחשבה . אני אעדכן אתכם מה קורה עם זה מממש תודה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כל הכבוד Alphamale, ברוך הבא לעולם שלנו
    לא צריך לשים זין..פשוט תעשו מה שאתם רוצים...הכי הרבה?? היא תדחוף אותכם אחורה ותגיד "מה אתה דפוק?!" ואז תענה "נו מה אני אשם?! את פצצה לא נורמלית אני לא מחזיק תעצמי!" תהיו גברים כסעמעמעמקקקק ערסס אנחנו לא צריכים להתבייש בזה שעומד לנו הזין כשאנחנו ליד בחורה..ככה אנחנו!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אוקיי

הלכתי לכמה בנות שלא הכרתי וניסיתי להתחיל שיחות .היה ממש ממש מפחיד ומוזר אבל הרגשתי טוב שאני מתגבר על הפחד ,עשיתי את זה אבל ממש קצת ,אני צריך עוד אני מניח XD

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי aviax1 צפיה בהודעה
    הלכתי לכמה בנות שלא הכרתי וניסיתי להתחיל שיחות .היה ממש ממש מפחיד ומוזר אבל הרגשתי טוב שאני מתגבר על הפחד ,עשיתי את זה אבל ממש קצת ,אני צריך עוד אני מניח XD
    אל תדאג אחי תתאמן בסתם לדבר עם אנשים אפילו סתם לדבר להריץ דיבורים בדיחות שאלות ולאט לאט אתה תזרום ליד בחורות כמו רוק על זין .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Post אוקיי אז ככה

פעם ראשונה הלכתי לחוצות המפרץ בקניון חפשתי בנות בגילי (או בכמה שנים יותר מבוגרות או צעירות )שידעו עברית (כי אני מניח שעם ערביות קשה להתחיל לול )ואיזשהו משפט פתיחה . פעם ראשונה :
    הבטתי פשוט בכמה בנות בלי להסית את העניים (כן זה היה התקדמות בשבילי בדרך כלל הייתי משפיל אותם למטה במהירות חח )
    אחרי זה חייכתי למישהי ובסוף ניגשתי לשתי בנות ושאלתי אותם "מה אתם אומרות הדבר הראשון שבחורה מסתכלת עליו בדייט ראשון " אחרי שששאלתי אם אפשר לשאול עצה בשפת גוף הן היו נחמדות אבל ענו בכזה "אההה לא יודעת ממש " וזה ודי ברחתי משם אחרי שאמרתי "אה סבבה תודה " XD אז ירדתי למטה ובחורה חייכה אלי וממש רציתי להתחיל שיחה אבל לא ידעתי ממש מה להגיד וגם מהרתי לשירותים כי אמרתי לעצמי "אתה לא יכול ללכת לשירותים עד שלא תדבר עם מישהי אקראית" וזה לקח לי 40 דקות לעזור אומץ חח .

פעם שנייה חזרתי ברכבת מאנשהו ,ברכבת חפשתי הזדמנויות וגם בתחנה אבל עשיתי כללים נניח :
    שיחות עם מוכרות זה לא נחשב כי זה לא בקטע של להתחיל בדרך כלל כי יש להן משהו למכור לך
    שיחות על דברים כמו "מה השעה " "איפה התחנה " וכאלה לא נחשב כי הבחורה לא ודעת שאתה מתחיל איתה כאילו זה מידע בסיסי
    אז הלכתי שוב בחוצות המפרץ וחפשתי בנות ושוב לאתר מי בגיל שלי ,מי מדברת עברית ,מי לא בפלאפון ואז איך אני עוצר אותם ?
    פחדתי שאני אצעק "היי" חזק מדי כי היה רעש ,שהם יבהלו ,שאני ירים את היד בצורה מוזרה ,ממש עובר טינקינג כזה .ככה בערך 50 דקות הסתובבתי בלב המפרץ והצבתי לעצמי פרסים :2 בחורות גלידה -בחורה 1 ללכת לשירותים .
    בסוף הייתי ליד 4 בנות ואמרתי : הו זה יספיק לי לגלידה וללכת שניה לשירותים כל מה שאני צריך זה לשאול הייתי כל כך קרוב אבל פשוט אני לא יודע הרגשתי את הלשון נבלעת כאילו אני פשוט לא מצליח לגשת ולדבר XD .רציתי לשאול משהו בסגנון "תגידו בתור נשים אם חבר שלכם היה מגדל זקן הייתם מתעצבנות או חושבות שזה סבבה ? " אז המשכתי לתחנת אוטובוס לא מרוצה ו
    אז ישבתי ליד מישהי ושאלתי אם היא יודעת מתי האוטובוס לאנשהו וידעתי שזה לא נחשב אז רציתי לשאול משהו בסגנון "מה לאן את נוסעת" אבל איזשהי מבוגרת התחילה לדבר איתה ולא ידעתי מה לעשות ,אז הלכתי למקום אחר לחכות לאוטובוס וראיתי מולי 2 בנות ממש ממש ממש יפות ,עכשיו היה לי מכנסיים מכוערות בטירוף ולא יודע לא הרגשתי טוב עם עצמי גם כן נפלו כל הזמן כי לא היה לי חגורה והן נראו בליגה אחרת לגמרי . נסעתי לצפון אז חשבתי לשאול "אתן מכרמיאל?" אבל לא ידעתי איך להמשיך משם במיוחד כי נראו מאוד סנוביות וקשות להשגה . ואז ראיתי כמה אערסים אומרים להם משהו והם יעני אומרות להם משהו בסגנון "לא לא לא לכו " והם הלכו אז לא רציתי להיות כמו עוד אערס ואגב הפעם מנעתי מעצמי ללכת לשירותים בגלל שלא הצלחתי להתחיל עם אף אחת
    קיצר אני עולה על האוטובוס ולא יודע ממש איך ליצור עם מישהי אינטרקציה כי היא קודם צריכה לשבת לידי ובשביל זה צריך שהאוטבווס יהיה מלא ברמה מסוימת .בסוף התיישבה מישהי בת 26 ולא ידעתי בדיוק בהתחלה חשבתי אולי כן בגילי אז שאלתי כמה דברים ודברנו איזה דקה ואז זהו כזה בעיקר פחדתי שאני יותר מדי יטריד אותה (סתם פרטים קטנים כאלה של גיל וכאלה (ברגע שראתה שאני בן 19 די סוג של נראה לי ירדה מהעניין של לדבר איתי חח ) )וגם הגוף שלה נטה לכיוון של המעבר אז חשבתי אולי זה אומר שהיא מנסה להתרחק ממני או משהו אין לי מושג ,קיצר ככה חזרתי הביתה מבואס מזה שלא עברתי הפעם את המשימה

אבל יהיה לי עוד כל כך הרבה פעמים לנסות אני פשוט מרגיש שאני צריך איזשהו ווינגמן או ווינגמנית כי קשה כזה לעשות הכול לבד ,הרבה יותר מלחיץ . חשבתי ללכת עם ידידה לסבית שלי מתל אביב להתחיל עם בנות והיא בעניין ,נקווה שיהיה טוב

בכל מקרה זהו בערך .

יש מישהי בתל אביב שהיינו ביחד במחנה קיץ ואמרתי לה ערב אחד שאני נמשך אליה וערב שני היא לקחה אותי לצד לבד אז חשבתי "הו יהה " נוצר מגע אני בא לנשק אותה והיא מתחילה "אני לא יודעת " "אני לא רוצה " "לא" ואני כזה דה פאק שואל למה וזה ,מרוב לחץ מדברי ותר מדי שואל יותר מדי שאלות וממה שהבנתי היא כן הרגישה משיכה אבל היא אמרה לי שהיא לא רוצה להרגיש כמו עם מישהו אחר שהיא הייתה איתו רק בגלל שהיא הרגישה שהיא צריכה לרצות אותו או משהו כזה ,ושאנחנו ידידים כל כך טובים שזה יהרוס הכול או משהו כזה ,קיצר בסוף לא היה ממש כלום ,נשקתי אותה בשפתיים והיא פשוט השאירה אותה סגורות ולחשה לי "לא ,לא עכשיו" .

אז בקשר לזה אני לא יודע אם לנסות פעם הבאה שאני בתל אביב או לא ,כי מצד אחד בזבזתי על הבחורה הזאת כבר טונננה של אנרגיה ומצד שני אנחנו מכירים מלא זמן ואני יחסית ממש ממש מחבב אותה .

אשמח לעצות אם למישהו היה כוח לקרוא את המגילה הזאת
    לול

אביעד

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect