נכתב במקור על ידי
aviax1
תודה על התשובות . לא ענית לי בקשר לסטים . איך להתחיל ? מה להגיד ?
בכל מקרה היא שמרה על המגע שהיה בנינו אבל לא נתנה להתקדם הלאה ממקום מסוים אולי הייתי צריך להיות יותר אסרטיבי .
בקשר לסטוצים ? סטוץ אומר כאילו שהיה מגע פיזי וכל זה נשיקה/מזמוז וכו ,בגיל יותר מבוגר סטוץ אומר סקס אבל בגיל צעיר זה אומר פשוט מגע פיזי ,לצערי לא היה לי שום סטוץ שכלל סקס ולכן אני בתול אבל כן התנשקתי ויצרתי כל מיני סוגים של מגע עם בנות . (אני יודע ש18 זה כבר לא צעיר אבל מה לעשות אצלי הכול עובר יותר לאט מאחרים)
אני לא לגמרי מרגיש חסר בטחון אני מרגיש רק חסר בטחון בסיטואציות כמו שאני רוצה להתחיל עם מישהי שאני לא מכיר שאין לי מושג איך או אם מישהי אומרת לי משהו רע אני ממש מהר נעלב
אם הייתי יכול פשוט הייתי יוצא עם כל הבנות שאני יכול לצאת איתם עד שהייתי מצליח וצובר ניסיון אבל בעיקר מה שעוצר אותי זה הקטע שכל פעם שאני מרגיש שמישהי דוחה אותי אפילו אם אני אומר "מתאים לך לצאת מחר " והיא אומרת "לא מחר אני עסוקה "
ישר עולה לי "היא לא עסוקה " "היא לא רוצה אותך " "אתה חנון" אתה זה " אתה זה .... וכאילו דברים ממש רעים
אני לא יודע איך כאילו יעני לרכך את הקטע הזה של להפגע מדחייה .
סטוץ זה סטוץ. סטוץ זה לא נשיקה או מזמוז או מגע פיזי...סטוץ זה זיון חד פעמי, לא מעבר לזה.
א' כולם בהתחלה הרגישו פחד לגשת לבחורה ולא ידעו מה צריך להגיד ואיך...אבל אתה פשוט הולך וניגש בכל זאת עם כל הפחד וכל המעצורים..פשוט תיגש, גם כשקשה.
ב' מה יש לך להעלב? בן אדם אומר לך משהו, או שתחזיר לו או שתצחק איתו ותצחק על עצמך..אל תיתן לאף אחד לפגוע בך.
ג' "שכל פעם שאני מרגיש שמישהי דוחה אותי אפילו אם אני אומר "מתאים לך לצאת מחר " והיא אומרת "לא מחר אני עסוקה "
ישר עולה לי "היא לא עסוקה " "היא לא רוצה אותך " "אתה חנון" אתה זה " אתה זה ..." - לא יודע מה להגיד לך..אתה צריך לעשות הפרדה בין בחורות לדברים האלה. זה שבחורה דוחה אותך בקטע של נשיקה לא אומר שהיא לא נמשכת, פשוט זה לא הזמן המתאים.