קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום לכולם. חדש כאן !
    על ידי S.m.P בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 10:13
  2. שלום לכולם ני חדש ואני צריך עזרה!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 19:51
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 16:13
  4. שלום לכולם אני חדש ..
    על ידי raz8192 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 01:27
  5. שלום לכולם!
    על ידי TBN300 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

שלום לכולם

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שלום לכולם

שמי אביעד .
    סיימתי תיכון אני מחכה לבחינות של מכללת האקר יו ללימודי web ואולי אחרי זה אעשה שנה שירות לאומי
    בעקרון חשבתי שאם אני אלך לצבא אני התאבד שם . קשה לי חברתית להסתגל לאנשים מסוימים (רוב האנשים )
    כל מישהי שאי פעם נישקה אותי זרקה אותי יום למחרת הרבה פעמים בגלל שנלחצתי אחרי שהתנשקו או התמזמזנו ואיכשהו גרמתי לזה שלא ימשיך מרוב לחץ וחוסר וודאות . בכיתה ח היה לי חברה לשבוע שנישקתי רק בצורה שטוחה ,בכיתה ט התנשקתי במסיבה עם מישהי מכוערת ,אז עברתי לבית ספר אחר לא השתלבתי שם ולא היה לי כלום וחשבתי להתאבד מרוב דכאון ,אז בכיתה י"ב התחלתי לקרוא מלא פסיכולוגיה ושפת גוף ונהיה לי במהלך השנה 5 סטוצים שאחד מהם היה סטוץ עם מישהי שחשבתי שתהיה חברה שלי אבל כמובן כעבור מפגש אחד שבו היינו ביחד זרקה אותי . פעם אחת כמעט שכבתי עם מישהי אבל בסוף לא אבל הגעתי לגמירה וזה הכי רחוק שאי פעם הגעתי . אני בתול בן 19 (עוד חודש )מאז בעקבות ידידה שממש רציתי אותה והיא לגמרי בלבלה אותי ועוד כמה מקרים כושלים נאבד לי הבטחון והאגו שנבנה בי"ב התנפץ לרסיסים ועכשיו אני מנסה לשקם את הבטחון העצמי .
    לפני חודש באתי למרכז של מאפי והנציג נראה לי ממש לא אמין למרות שבפלאפון נשמע אמין מאוד ולכן החלטתי לא להרשם לקורס וגם בגלל שזה הרבה כסף והם ביטלו את הביטוח על המסלול שעולה 2900 (שמחזירים לך את הכסף אם לא עובד )אני רוצה לנסות בעצמי לעשות סטים לשיפור הבטחון ומנסה לשכנע את חברים שלי שנתחיל אבל תמיד חוטף בסוף רגליים קרות שאני בא להתחיל שיחה עם מישהי
    אשמח להכיר כאן את כולם ,אני בן אדם ממש פתוח וחם בטבעי אבל בגלל כל הפעמים שאנשים אכזבו אותי ופגעו בי נהייתי בן אדם קצת ציני ומרוחק .

לשם דוגמה :
    מלא בנות אני מדבר איתם בא לצאת ואז הן פתאום "לא יכולות" ואני טועה אם הן באמת לא יכולות או לא רוצות ומתייאש ישר
    יש לי ידידה שרציתי שנהיה ביחד ונשקתי אותה וכל פעם שנשקתי היא פשוט החזיקה את השפתיים הרחיקה אותם טיפה ולחשה "לא"
    וששאלתי למה כי הבנתי שהיא כן נמשכת אלי היא אמרה "אני לא יודעת מה אני רוצה " לא משנה כמה החזקתי אותה וכמה מגע היה
    היה מחנה קיץ שהיה לו בו מלא מגע עם מישהי וישבנו מאוחר בלילה ובאתי לנשק אותה ואז היא הסיתה את הראש ואמרה לא ביום הראשון אבל אז נהייתה ממש יבשה

קיצר אני מבולבל בטירוף

מצד אחד אני כל הזמן מנתח אנשים ומצד שני אני מת מפחד בפנים ,הלוואי והייתי יכול להיות רציונליסט לגבי נשים כמו לגבי שאר הנושאים בחיים .

אני חושב על זה שיש ים של דמויות שבני אדם יוצרים על סמך ההיסטוריה שלהם ,ועל זה שברגע שהם פוגשים בן אדם הם מבצעים קטלוג מהיר לאחד הדמויות ועל זה שאפשר לעלות הוא להוריד את הערך של בן אדם בסולם הקטלוג לפי שפת גוף ו"ביקוש" אבל בפועל קשה לי לראות איך לעשות את זה ואני לא מבין כל כך מה רע בי

הבלבול אוכל אותי מבפנים

האם אני מכוער ?
    חסר בטחון ?
    למה מי שאני לא רוצה רוצה אותי ומי שאני ממש רוצה בורחת ממני ?
    מה אני יכול לשנות בחיים ?
    למה אני לא מבין מה שכל השאר מבינים ?

וזהו

קצת חפרתי ,מקווה שתסלחו לי ,אשמח להכיר כאן אנשים ,נראה פורום נחמד
    אביעד

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הייתי שמח לעצות איך להתחיל לפתח בטחון ואופי

כמו שמפתחים גוף .
    כמה סטים לעשות איזה סטים (כאילו שהולכים ומדברים עם אנשים וזה )
    איך לעשות את זה וכאלה
    .?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי aviax1 צפיה בהודעה
    הבלבול אוכל אותי מבפנים

האם אני מכוער ?
    חסר בטחון ?
    למה מי שאני לא רוצה רוצה אותי ומי שאני ממש רוצה בורחת ממני ?
    מה אני יכול לשנות בחיים ?
    למה אני לא מבין מה שכל השאר מבינים ?
    היי אביעד, ברוך הבא.
    אמרת שהיו לך 5 סטוצים מאז שקראת את הספרים של השפת גוף ואז אמרת שאתה בתול..לא הבנתי. למה התכוונת?
    "האם אני מכוער?"- אם אתה מגיע למצבים שאתה יושב עם בחורה לבד ואתה מנשק אותה, או מנסה לנשק אותה והיא דוחה אותך אבל עדיין שומרת פיזית על קירוב..אתה לא מכוער. וגם אם כן, מה אכפת לך? תתלבש יפה, שים בושם..ואתה מסודר.
    "חסר בטחון?"- אם אתה מסוגל לעשות צעד כמו לנשק בחורה, לא חסר לך בטחון. אתה צריך פשוט להשתפשף קצת בתחום..להתחיל עם בנות ואז תוכל להתחיל עם בנות יותר בקלות.
    "למה מי שאני לא רוצה רוצה אותי ומי שאני ממש רוצה בורחת ממני ?"- כנראה שאתה משדר משהו לא נכון. יכול להיות שאתה מראה שאתה לא מפחד מבחורה, אבל המילים שיוצאת לך מהפה יחד עם השפת גוף מראים אחרת..וברגע שזה קורה הבחורה נתרעת ולא רוצה להתקדם. עד שלא תיהיה באמת בטוח בעצמך ותראה לבחורה גם דרך השפת גוף וגם באמת בעצמך שאתה נמשך לבחורה רק אז באמת היא תיתן לך לנשק אותה. יש הבדל בין מה שאתה משדר למה שאתה מנסה לשדר ולהראות. זה גם מה שנקרא "צביעות".
    "מה אני יכול לשנות בחיים?"- הכל. מה שאתה רוצה, זה רק תלוי בך.
    "למה אני לא מבין מה שכל השאר מבינים?"- אולי הם לא מבינים כלום וגם אתה לא מבין ואתה רק חושב שהם מבינים?, חשבת על זה? . אני אישית לא באמת יודע אם בחורה רוצה אותי או לא אף פעם..אני פשוט שם זין, "מניח" שהיא רוצה אותי והולך על זה..מנסה לנשק אותה. אם היא דוחה אותי אז אני מאט קצת תקצב..ממשיך לדבר איתה כאילו כלום לא קרה..מדבר איתה ברוגע וזה..ואז שוב מנסה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הבהרה

תודה על התשובות . לא ענית לי בקשר לסטים . איך להתחיל ? מה להגיד ?
    בכל מקרה היא שמרה על המגע שהיה בנינו אבל לא נתנה להתקדם הלאה ממקום מסוים אולי הייתי צריך להיות יותר אסרטיבי .
    בקשר לסטוצים ? סטוץ אומר כאילו שהיה מגע פיזי וכל זה נשיקה/מזמוז וכו ,בגיל יותר מבוגר סטוץ אומר סקס אבל בגיל צעיר זה אומר פשוט מגע פיזי ,לצערי לא היה לי שום סטוץ שכלל סקס ולכן אני בתול אבל כן התנשקתי ויצרתי כל מיני סוגים של מגע עם בנות . (אני יודע ש18 זה כבר לא צעיר אבל מה לעשות אצלי הכול עובר יותר לאט מאחרים)

אני לא לגמרי מרגיש חסר בטחון אני מרגיש רק חסר בטחון בסיטואציות כמו שאני רוצה להתחיל עם מישהי שאני לא מכיר שאין לי מושג איך או אם מישהי אומרת לי משהו רע אני ממש מהר נעלב

אם הייתי יכול פשוט הייתי יוצא עם כל הבנות שאני יכול לצאת איתם עד שהייתי מצליח וצובר ניסיון אבל בעיקר מה שעוצר אותי זה הקטע שכל פעם שאני מרגיש שמישהי דוחה אותי אפילו אם אני אומר "מתאים לך לצאת מחר " והיא אומרת "לא מחר אני עסוקה "
    ישר עולה לי "היא לא עסוקה " "היא לא רוצה אותך " "אתה חנון" אתה זה " אתה זה .... וכאילו דברים ממש רעים
    אני לא יודע איך כאילו יעני לרכך את הקטע הזה של להפגע מדחייה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא הבנתי למה שזה שאני מפחד אולי

ירתיע אותה ?
    כאילו הרגשתי ממש פחד אבל שמרתי את זה סוג של לעצמי ואמרתי לה "יהיה בסדר ,אם שנינו רוצים למה לא ,לא יקרה כלום רע ?"

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הפתרון הראשון שלי בשבילך הוא לצאת מהבלבול הזה.
    שב עם עצמך ותחליט מה המטרות שלך, מה אתה רוצה להשאיר בך ומה אתה רוצה לשנות בעצמך. אז, כשיהיו לך תשובות ספציפיות, תוכל להתחיל לעבוד על עצמך כדי לשפר את מה שאתה לא אוהב בעצמך.
    אתה רוצה לשפר את ההצלחה שלך עם בחורות ואת הביטחון העצמי שלך? לך ותתחיל עם הרבה בנות. אתה רוצה לצאת מהסטייט של בתול ולקבל קצת ניסיון מיני? לך לאיזה שרמוטה שתלמד אותך מה לעשות. רוצה להיראות יותר טוב? לך להתאמן. תחזור לפה עם נקודות ברורות ומדויקות של שימור/שיפור ותוכל לעזור לעצמך ולשפר את עצמך בצורה הטובה ביותר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה על התשובות . לא ענית לי בקשר לסטים . איך להתחיל ? מה להגיד ?
    בכל מקרה היא שמרה על המגע שהיה בנינו אבל לא נתנה להתקדם הלאה ממקום מסוים אולי הייתי צריך להיות יותר אסרטיבי .
    בקשר לסטוצים ? סטוץ אומר כאילו שהיה מגע פיזי וכל זה נשיקה/מזמוז וכו ,בגיל יותר מבוגר סטוץ אומר סקס אבל בגיל צעיר זה אומר פשוט מגע פיזי ,לצערי לא היה לי שום סטוץ שכלל סקס ולכן אני בתול אבל כן התנשקתי ויצרתי כל מיני סוגים של מגע עם בנות . (אני יודע ש18 זה כבר לא צעיר אבל מה לעשות אצלי הכול עובר יותר לאט מאחרים)

אני לא לגמרי מרגיש חסר בטחון אני מרגיש רק חסר בטחון בסיטואציות כמו שאני רוצה להתחיל עם מישהי שאני לא מכיר שאין לי מושג איך או אם מישהי אומרת לי משהו רע אני ממש מהר נעלב

אם הייתי יכול פשוט הייתי יוצא עם כל הבנות שאני יכול לצאת איתם עד שהייתי מצליח וצובר ניסיון אבל בעיקר מה שעוצר אותי זה הקטע שכל פעם שאני מרגיש שמישהי דוחה אותי אפילו אם אני אומר "מתאים לך לצאת מחר " והיא אומרת "לא מחר אני עסוקה "
    ישר עולה לי "היא לא עסוקה " "היא לא רוצה אותך " "אתה חנון" אתה זה " אתה זה .... וכאילו דברים ממש רעים
    אני לא יודע איך כאילו יעני לרכך את הקטע הזה של להפגע מדחייה .
    סטוץ זה סטוץ. סטוץ זה לא נשיקה או מזמוז או מגע פיזי...סטוץ זה זיון חד פעמי, לא מעבר לזה.

א' כולם בהתחלה הרגישו פחד לגשת לבחורה ולא ידעו מה צריך להגיד ואיך...אבל אתה פשוט הולך וניגש בכל זאת עם כל הפחד וכל המעצורים..פשוט תיגש, גם כשקשה.
    ב' מה יש לך להעלב? בן אדם אומר לך משהו, או שתחזיר לו או שתצחק איתו ותצחק על עצמך..אל תיתן לאף אחד לפגוע בך.
    ג' "
    שכל פעם שאני מרגיש שמישהי דוחה אותי אפילו אם אני אומר "מתאים לך לצאת מחר " והיא אומרת "לא מחר אני עסוקה "
    ישר עולה לי "היא לא עסוקה " "היא לא רוצה אותך " "אתה חנון" אתה זה " אתה זה ..." - לא יודע מה להגיד לך..אתה צריך לעשות הפרדה בין בחורות לדברים האלה. זה שבחורה דוחה אותך בקטע של נשיקה לא אומר שהיא לא נמשכת, פשוט זה לא הזמן המתאים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך אני משיג זיון חד פעמי ?

חח פשוט להתחיל עם בנות עד שמישהי תזרום ?
    אני עוד בתקופה שאין לי טונה של כסף ,יש לך רעיונות טובים לאיך לצאת עם בחורות בלי לבזבז הרבה ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איפה אז להתחיל ? בקניון ? תחנת אוטובוס ? מסיבה ? :P

ממ רק פעם אחת בשנתיים האחרונות לפחות ניסיתי להתחיל עם בחורות שלגמרי לא הכרתי . הלכתי עם חבר למסיבה והוא אמר לי כזה לנסות לרקוד מאחוריהם ואז איכשהו ליצור מגע אבל לא ממש הצלחתי ונכשלתי מלא פעמים וזה ממש הוריד לי את הבטחון וסתם היה מעצבן .בתכלס אולי זה היה פשוט רעיון גרוע הדרך שהוא הציע .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חח פשוט להתחיל עם בנות עד שמישהי תזרום ?
    אני עוד בתקופה שאין לי טונה של כסף ,יש לך רעיונות טובים לאיך לצאת עם בחורות בלי לבזבז הרבה ?
    כן, פשוט תתחיל עם 300 בנות עד שאחת תזרום. בשיא הרצינות. לא, באמת...אני רציני לגמרי.
    וכן, אני מכיר שיטה טובה...צא למסיבה עם חברים, תשתו כל החברה לפני המסיבה ואז תכנס למסיבה כבר מסטול ולא תצטרך להוציא כסף בפנים.

ממ רק פעם אחת בשנתיים האחרונות לפחות ניסיתי להתחיל עם בחורות שלגמרי לא הכרתי . הלכתי עם חבר למסיבה והוא אמר לי כזה לנסות לרקוד מאחוריהם ואז איכשהו ליצור מגע אבל לא ממש הצלחתי ונכשלתי מלא פעמים וזה ממש הוריד לי את הבטחון וסתם היה מעצבן .בתכלס אולי זה היה פשוט רעיון גרוע הדרך שהוא הציע .
    אין דבר כזה דרך גרועה להתחיל עם בחורה (חוץ מלבוא לבחורה ולהגיד "תמצצי לי, יא זונה" זה פשוט מטומטם) יש "שחקן" גרוע.
    אם אתה מצליח לזהות בחורה זורמת שרוקדת עם חברות שלה (היא מחייכת, מבסוטה..ואולי אפילו יוצא לשנייכם להסתכל אחד על השני) אז אתה אמור לבוא מאחורה עם חיוך ובעדינות לשים ידיים על המותניים שלה..אם היא מעיפה לך תיד, לא נורא. אם היא זורמת אז הרווחת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מממ

אתה לא מרגיש רע אבל שאתה מתחיל עם מישהי וזה לא הולך לך ?
    טוב תכלס אתה צודק -יש חוק בסטטיסטיקה שאומר שככול שתנסה יותר הסיכוי שלך להצליח גדל -מצד שני אם אני עושה משהו לא נכון עדיף שאני ישנה אותו לא ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

לפי מה שאתה רושם פה, נראה לי הבעיה היחידה שלך זה שאתה פשוט רציני מדי ולא קליל..
    אתה בן 19 אבל אתה מדבר כמו בן אדם הרבה יותר מבוגר, אני מניח שבנות לא מתנשקות איתך בגלל שאתה יוצר יותר מדי דרמה סביב הנשיקה ולא זורם על זה כאילו זה דבר טבעי, תיהיה קליל, תזרום אל תנתח כל דבר ואל תיצור דרמה סביב כל דבר שלא דורש את זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הבחור מעליי סיכם הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תאכלס צודק

פשוט בגלל שאני עוד חסר ניסיון זה מלחיץ אותי ואני הופך את זה לרציני ,אז בעצם העצה היחידה שלכם זה פשוט לנסות ולנסות ולנסות . XD אז מה אומנות בזה ? זה פשוט להתאמן XD

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אה שכחתי לציין

אני גר בישוב ממש קטן עם 7 חברה בטווח גילאים שלי ואף פעם לא הייתי הדון ג'ואן של החבורה הזאת . כל מי שאי פעם ניסיתי איתה משהו הייתה מחוץ למועצה איזורית שלי כי בבית ספר ממש לא השתלבתי טוב . ככה שקצת קשה לי לחשוב איך להתחיל עם בנות חוץ מבפייסבוק ובפייסבוק אני מנסה די הרבה אבל לרוב הן או תפוסות או גדולות ממני או מכוערות .
    אני מדי פעם אבל יוצא לחיפה וכאלה , פעם הבאה אני אנסה שם להתחיל עם בנות . בכל מקרה זה בעיקר הסיבה למה אף פעם לא היה לי ממש או לפחות זאת התחושה שלא היה לי הרבה הזדמנויות להתחיל עם בנות .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect