קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המעבד שלי מתחמם מהר מידי....
    על ידי Sound Forces בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 10:15
  2. [מוכר] 125-709 |800 נקודות מידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי LSD בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:13
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 11:19
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:51
  5. נדיר - מה קורה שאתם קרובים מידי לקרחון
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

שקט מידי - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW צפיה בהודעה
    חחחחח זה בצחוק
    התכוונתי להביא לו דוגמה שהוא יכול לדבר על כל מה שעולה בדעתו בלי לפחד מתגובות של אחרים
    חחחחחחחחחחח הבהלתה אותי י'זבל .

2. קישורים ממומנים

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

העריכה לא הצליחה זה נרשם כתגובה נוספת.

נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 08-10-2012 בשעה 22:53.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחח הבהלתה אותי י'זבל .
    אל תתייחס אליו זה לא נכון , הוא יכול לדבר עם אנשים כל מה שעולה בדעתו
    אבל עד הדברים האלה זה דברים שצריך להשים גבולות אחר כך אתה לא מבין אם יקרה לאותו בן אדם שהוא התאבד בגלל זה כמה מצפון רע יהיה לך
    אלה אם כן אתה רוצח ולא אכפת לך משום דבר זה בן אדם חולה לגמרי.

---------------------------------------------------
    הסכמתי עם כל מה שאמרת Mr.YeLLoW (תמיר).

עד לקטע הזה "
    אתה רואה מישהי מכוערת, תגיד לחברים שלך ותצחקו עליה" ולתגובה שאחר כך הוספת
    "אם כולם יצחקו על מכוערות, הן יתאבדו והעולם יהיה מקום טוב יותר" לא משנה בצחוק לא בצחוק אל תעשו דברים כאלה
    לא חסר בקרב הנוער נערים ונערות שהתאבדו בגלל עלבונות כאלה , וכמו הילד שהתעללו בו בבית הספר שצחקו עליו וירדו עליו
    ולבסוף הוא התאבד בגלל זה , גועל נפש תתבייש לך .

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

גבר, לביישנות וחוסר ביטחון עצמי יש פתרון אחד והיחיד שיכול לפתור אותו זה אתה ולא דרך כל שהיא ולא אף אחד.
    אם אתה מאמין בעצמך ויודע שאתה עומד מול כל דבר וחכם ופיקח אתה יכול לעשות הכל ( גם אם במציאות אתה לא) הדבר הכי חשוב זה קודם כל שתאמין בעצמך, תסתכל על בחורות ברחוב ותגיד לעצמך אני יכול להשיג כל אחת אם הייתי מתאמץ, אני יכול להיות - מייקל ג'ורדן, גימי פייג, מייקל שומאכר, יו הפנר, 50 סנט, חיה לא נורמלית, מדען ראשי בכור גרעיני, חייל קומנדו, טייס או כל דבר אחר זה חשוב, זה מה שנותן לך ביטחון עצמי, תאמין בזה שאתה מיוחד וכל דבר אתה יכול לעשות טוב יותר מאחרים.
    ביישנות זה סתם משהו שהתרגלת אליו, פשוט תתחיל לדבר תזיין תמוח בלי שיהיה אכפת לך מה כולם חושבים ויהיה בסדר אתה תתרגל ותשכח מה זה להיות ביישן ( אני פעם הייתי כזה ועכשיו אני מלא ביטחון לא מתבייש מאף אחד ולא דופק חשבון לאף אחד ) תסתכל על עצמך כעל תותח על ואל תשים זין על כלום תהיה בראש באד אס, אף פעם אל תכנע לדברים בכלל חוסר אמונה אתה יכול לעשות הכל רק מה שאתה צריך זה לתת ולנסות, ניסיון=ידע=כוח=ביטחון, ככל שאתה עושה יותר ככה אתה משכיל יותר ולומד מטעויות ולא חוזר עליהן.

גבר תאמץ את מה שאמרתי לך פה זה זהב וזה הביא אותי לכל דבר שרציתי, בית ספר- הכי גבוה שיש מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 5 כימיה 5, צבא - לאיפה שהטובים הולכים, מוזיקה ספורט הכל- הייתי עצלן והפכצי לחיה עשיתי 2000מ ב7 דק כשחודשיים לפני לא סיימתי 2000 אתה רק צריך אמונה והשאר תסתדר.
    כששואלים אותי אם אני חושב שאני אוכל לעמוד במשימה כל שהיא אני תמיד אומר כן לא משנה מה אפילו אם יש בתוכי קול פנימי שאומר אולי אני תמיד אומר ועונה כן, אצלי אין אולי יש כן ולא ואם אתה רוצה ביטחון תעשה את זה ותשנה את הדפוס שלך אתה תתרגל ותבין כבר.

תאמין בעצמך בכל מצב, להתאמן רק עושה טוב יותר לעצמך (אל תגזים) פשוט תקשיב למה שאמרתי לך זו עצה לחיים וזו דרך חיים

אל תדאגו לא ירדתי על מישו אף פעם ואני גם לא אתחיל.

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    גבר, לביישנות וחוסר ביטחון עצמי יש פתרון אחד והיחיד שיכול לפתור אותו זה אתה ולא דרך כל שהיא ולא אף אחד.
    אם אתה מאמין בעצמך ויודע שאתה עומד מול כל דבר וחכם ופיקח אתה יכול לעשות הכל ( גם אם במציאות אתה לא) הדבר הכי חשוב זה קודם כל שתאמין בעצמך, תסתכל על בחורות ברחוב ותגיד לעצמך אני יכול להשיג כל אחת אם הייתי מתאמץ, אני יכול להיות - מייקל ג'ורדן, גימי פייג, מייקל שומאכר, יו הפנר, 50 סנט, חיה לא נורמלית, מדען ראשי בכור גרעיני, חייל קומנדו, טייס או כל דבר אחר זה חשוב, זה מה שנותן לך ביטחון עצמי, תאמין בזה שאתה מיוחד וכל דבר אתה יכול לעשות טוב יותר מאחרים.
    ביישנות זה סתם משהו שהתרגלת אליו, פשוט תתחיל לדבר תזיין תמוח בלי שיהיה אכפת לך מה כולם חושבים ויהיה בסדר אתה תתרגל ותשכח מה זה להיות ביישן ( אני פעם הייתי כזה ועכשיו אני מלא ביטחון לא מתבייש מאף אחד ולא דופק חשבון לאף אחד ) תסתכל על עצמך כעל תותח על ואל תשים זין על כלום תהיה בראש באד אס, אף פעם אל תכנע לדברים בכלל חוסר אמונה אתה יכול לעשות הכל רק מה שאתה צריך זה לתת ולנסות, ניסיון=ידע=כוח=ביטחון, ככל שאתה עושה יותר ככה אתה משכיל יותר ולומד מטעויות ולא חוזר עליהן.

גבר תאמץ את מה שאמרתי לך פה זה זהב וזה הביא אותי לכל דבר שרציתי, בית ספר- הכי גבוה שיש מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 5 כימיה 5, צבא - לאיפה שהטובים הולכים, מוזיקה ספורט הכל- הייתי עצלן והפכצי לחיה עשיתי 2000מ ב7 דק כשחודשיים לפני לא סיימתי 2000 אתה רק צריך אמונה והשאר תסתדר.
    כששואלים אותי אם אני חושב שאני אוכל לעמוד במשימה כל שהיא אני תמיד אומר כן לא משנה מה אפילו אם יש בתוכי קול פנימי שאומר אולי אני תמיד אומר ועונה כן, אצלי אין אולי יש כן ולא ואם אתה רוצה ביטחון תעשה את זה ותשנה את הדפוס שלך אתה תתרגל ותבין כבר.

תאמין בעצמך בכל מצב, להתאמן רק עושה טוב יותר לעצמך (אל תגזים) פשוט תקשיב למה שאמרתי לך זו עצה לחיים וזו דרך חיים
    נתת לי מוטיבציה עכשיו! ואני אקח את העצה הזאת לחיים.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,793 | הודעות: 8,150,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect