נכתב במקור על ידי
sasisasi
גבר, לביישנות וחוסר ביטחון עצמי יש פתרון אחד והיחיד שיכול לפתור אותו זה אתה ולא דרך כל שהיא ולא אף אחד.
אם אתה מאמין בעצמך ויודע שאתה עומד מול כל דבר וחכם ופיקח אתה יכול לעשות הכל ( גם אם במציאות אתה לא) הדבר הכי חשוב זה קודם כל שתאמין בעצמך, תסתכל על בחורות ברחוב ותגיד לעצמך אני יכול להשיג כל אחת אם הייתי מתאמץ, אני יכול להיות - מייקל ג'ורדן, גימי פייג, מייקל שומאכר, יו הפנר, 50 סנט, חיה לא נורמלית, מדען ראשי בכור גרעיני, חייל קומנדו, טייס או כל דבר אחר זה חשוב, זה מה שנותן לך ביטחון עצמי, תאמין בזה שאתה מיוחד וכל דבר אתה יכול לעשות טוב יותר מאחרים.
ביישנות זה סתם משהו שהתרגלת אליו, פשוט תתחיל לדבר תזיין תמוח בלי שיהיה אכפת לך מה כולם חושבים ויהיה בסדר אתה תתרגל ותשכח מה זה להיות ביישן ( אני פעם הייתי כזה ועכשיו אני מלא ביטחון לא מתבייש מאף אחד ולא דופק חשבון לאף אחד ) תסתכל על עצמך כעל תותח על ואל תשים זין על כלום תהיה בראש באד אס, אף פעם אל תכנע לדברים בכלל חוסר אמונה אתה יכול לעשות הכל רק מה שאתה צריך זה לתת ולנסות, ניסיון=ידע=כוח=ביטחון, ככל שאתה עושה יותר ככה אתה משכיל יותר ולומד מטעויות ולא חוזר עליהן.
גבר תאמץ את מה שאמרתי לך פה זה זהב וזה הביא אותי לכל דבר שרציתי, בית ספר- הכי גבוה שיש מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 5 כימיה 5, צבא - לאיפה שהטובים הולכים, מוזיקה ספורט הכל- הייתי עצלן והפכצי לחיה עשיתי 2000מ ב7 דק כשחודשיים לפני לא סיימתי 2000 אתה רק צריך אמונה והשאר תסתדר.
כששואלים אותי אם אני חושב שאני אוכל לעמוד במשימה כל שהיא אני תמיד אומר כן לא משנה מה אפילו אם יש בתוכי קול פנימי שאומר אולי אני תמיד אומר ועונה כן, אצלי אין אולי יש כן ולא ואם אתה רוצה ביטחון תעשה את זה ותשנה את הדפוס שלך אתה תתרגל ותבין כבר.
תאמין בעצמך בכל מצב, להתאמן רק עושה טוב יותר לעצמך (אל תגזים) פשוט תקשיב למה שאמרתי לך זו עצה לחיים וזו דרך חיים