נכתב במקור על ידי
Glida1
אני יודע שאמרתי שעזבתי, אבל קראתי את התגובות ולא יכולתי שלא להגיב על משהו..
הבעיה העיקרית בפורום הזה היא שרב האנשים פה יורדים אחד על השני ונכנסים אחד בשני, זאת טעות..
הסיכוי של כולנו להשתפר יגדל אם נעזור אחד לשני, לא אם נצחק אחד על השני..
אין שום סיבה הגיונית בשבילכם לצחוק על מישהו אחר פה ולא משנה מה הוא אומר, אתם לא באמת מכירים פה אף אחד, ואף אחד פה לא מכיר אותכם, זה פורום שהוא יחסית אנונימי.. אז למה לא לחלוק את מה שיש לנו? אם אתם לא אוהבים עצה מסויימת אל תשמשו בה, אבל אל תגידו לאנשים אחרים לא להשתמש.. תאמינו לי שאם מישהו ישתמש במשהו שאתם לא מאמינים בו, הוא יראה לבד אם זה טוב או לא טוב בשבילו, יש המון סוגים של אנשים לכל אחד יש דרך שונה להתחיל עם בנות, אני לא יתחיל עם בנות בצורה שחלקכם מתחילים וחלקכם לא יתחילו בצורה שאני מתחיל, לכל אחד יש שיטה שמתאימה לו.
מישהו אמר פה שהכל קשור לצורת דיבור, אני מסכים איתו ב 100%.. יש לי חבר שאמר דברים שהוא שמע אותי אומר לבנות, כשהוא אמר את זה - הן לא צחקו, כשאני אמרתי להן את זה - הן לא הפסיקו לצחוק, זה קשור המון לצורה שאתה אומר ולאווירה שאתה יוצר.
הייתי באילת עם אותו חבר ועוד כמה, והוא רצה שם מישהי.. הוא התנהג קצת מוזר לא יודע, בכל מקרה אני שוכב במיטה בא ללכת לישון והיא נכנסת לידי למיטה ומתחילה לגעת בי, עכשיו חבר שלי רוצה אותה והוא לידי במיטה הזוגית.. אז פשוט זייפתי שיחה ויצאתי מהחדר בשביל למנוע את המצב הלא נעים.. בכל מקרה לא סיפרתי את זה סתם, הכוונה הייתה שהבן אדם ניסה להשתמש במשפטים שהוא שמע שעובדים וזה לא עבד לו.. פה הבנתי שכל אחד צריך דרך משל עצמו להתחיל עם בנות - כי כל אחד משדר סך הכל משהו שונה, אנחנו לא כולנו אותו דגם של מכונית.. לכל אחד יש את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו, אז סך הכל המוסר השכל הוא שאל תפסלו רעיון שלא נראה לכם טוב כי יכול להיות שלמישהו אחר הוא יהיה טוב..
ל Tom
זה נחמד גם להגיד לבחורה דברים שלא נכונים בכלל, אתה מוזמן לנסות זה יוצר ויכוח כי בעצם אתה אומר משהו שהוא לא נכון, ורב הסיכויים שבחיים לא אמרו לה אותו. מה שקרה לי לפחות, זה שהיא מתחילה להתווכח איתך ולנסות לשכנע אותך למה זה לא נכון, ופה מגיע המצב שהיא זאת שרודפת אחריך ומנסה להצטדק..