מחקתי את ההודעה בגלל חוסר העניין והבדיחה שאנשים עושים מזה, עזבתי את הפורום נקווה למצוא מקום יותר זורם =]
מחקתי את ההודעה בגלל חוסר העניין והבדיחה שאנשים עושים מזה, עזבתי את הפורום נקווה למצוא מקום יותר זורם =]
נערך לאחרונה על ידי Glida1; 09-10-2012 בשעה 01:06.
|
|
עד כמה אתם מטומטמים? (מכוון לשני המגיבים מעליי) לא קראתם את זה?
"ברור לי שמשפטים לבד לא יסדרו לכם בנות ואתם צריכים הרבה יותר מכמה משפטים מוכנים מראש.. אבל לדעתי לא יזיק לדעת כמה משפטים נחמדים ועוקצניים להגיד לבנות"
בכל מקרה, ממש אהבתי את הנושא וממש אהבתי את המשפטים.
- "אהבתי את השמלה בטירוף...קל להוריד אותה...?"
- "אפשר להזמין אותך לכוס וודקה? או שצריך יותר כוסות כדי להכניס אותך למיטה?" (*אני יודע שזה משפט מאד מסוכן...אבל אם קצת משחק, הכל אפשרי)
אני ינסה להיזכר בעוד משפטים, בנתיים זה מה שיש לי בראש.
חשבתי שתגיבו קצת בצורה יותר בוגרת ויפה, ושמה שרשמתי ימנע תגובות כמו שרשמתם, אני מנחש שטעיתי ואין בפורום הזה יותר מידי אנשים שסתם אפשר להעביר איתם מידע בכיף.
כמו שאמרתי משפטים לא יכניסו לך את הבחורה למיטה, והם אפילו לא חלק יותר מידי משמעותי בכך, אבל כן נחמד להשתמש בהם לפעמים כשהאווירה מתקררת ואתה רוצה לשפר אותה..
בכל מקרה זה פורום ואנחנו פה בשביל הכיף, ותמיד נחמד ללמוד דברים חדשים.
אתם לא מרוצים? אל תגיבו.
תודה =]
תודה אנשים........ אני כבר בא לפורום רק בשביל לצחוק חחחחחחח עשיתם לי תלילה
טוב הבנתי איך הפורום הזה עובדמחקתי את ההודעה ועזבתי את הפורום, מקווה שיהיה לכם בהצלחה
![]()
חבל שעזבת אחי, נשמע שיש לך הרבה לחלוק. אל תתייחס לAFC האלה.
^
אחי אתה מבין שמשפטים כמו שרודני כתב כאן נראים יותר כמו הטרדה מינית מאשר כמו משפט נחמד ועוקץ
אני יכול להבטיח לך שאם יש לך בעיות עם בנות הדבר האחרון שתרצה לעשות זה להשתמש במשפטים האלו
אם אתה ניגש לבחורה, כשהראש שלך מסתכל על הנעליים של הבחורה, ואתה מגמגם לה את המשפט שהבאתי עם הוודקה, ואתה ניהיה כולך אדום ומובך ממה שאמרת, אז כן, יש סיכוי שהיא תיתן לך סטירה ותזמין משטרה.
אבל, אם אתה עומד ליד הבר, כשהבחורה שהתחלת איתה עומדת מולך, אתה מסמן לברמן שאתה רוצה לשתות, ואז אתה אומר את המשפט עם חצי רצינות חצי צחוק, ואתה שומר על קשר עין מלא בבטחון עם הבחורה...או שהיא תהפוך לאדומה..כי היא רוצה להכנס איתך למיטה. או שהיא תצחק, תיתן לך מכה בכתף או בחזה ותגיד לה "יא סוטה!" ואז תצחק איתך.
שניי המקרים קרו לי..אל תשאל מה היה אחרכך.