|
|
מה בעיה להכיר בחורות באינטרנט?
בעיקר שהן מתחילות איתך והן בטעם שלך
וזה באמת הן ולא איזה מתחזה שמן בן 40 (מה שבחיים לא קרה לי אגב...לא יודע מה כולם מדברים על מתחזים)
חצי מהבחורות שהיו לי הכרתי באינטרנט והחצי השני דרך מעגלים חברתיים ומה שבא איתם...אני ככה מאז התיכון ותאמין לי שאני יכול לגשת לכל אחת ולהגיד לה "יבת זונה בואי נזדיין". לא שזה יביא לי משהו אבל זה לא דבר כזה קשה לעשות...כולה לגשת ולזרוק איזה משפט מעפן. זה שאני מרגיש מעפן עם זה זה סיפור אחר כי זה מרגיש לי לא טבעי. אלא אם כן הפסדתי התערבות\אני מנסה לגרום לחבר שלי לצחוק.
אלא אם כן המשפט שאני זורק לה הוא סתם איזה הערה או משהו בגדר הטבעי כמו לרקוד עם קבוצה של בחורות במסיבה אז זה סבבה...אבל ככה לגשת על יבש זה מעפן.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 15-11-2012 בשעה 14:30.
כי זה פאקינג אינטרנט. איפה האתגר? איפה הפרפרים בבטן? איפה ההבעות פנים? איפה הפאקינג מחשוףףף??! מה נסגר...?!
תבין, אינטרנט זה לאנשים חלשים, תרתי משמע. מה אתם כל כך מפחדים מנשים שאתם יושבים מאחורי מסך ומתחילים עם בחורה..?? זה כל כך עלוב..ואתם לא מבינים אפילו כמה זה משפיע על הבחורה..לא מבין לאן העולם מתדרדר.
להכיר בחורות במעגלים חברתיים זה מצויין.
היום כמעט ואי אפשר להשיג בחורה לחיים מתוך מועדון בגלל שכל הבחורות שיוצאות למועדונים מחפשות בד"כ סתם משהו ללילה, לאו דווקא זיון..
אז אם אתם רוצים להשיג מישהי רצינית, הכי טוב זה דרך מעגלים חברתיים, זאת אומרת דרך חברים שמכירים חברים שמכירים ידידות..
אני לא מתחיל עם בחורות באינטרנט. לפחות לא כמו שאתה חושב. רובן מתחילות איתי ואני זורם ונפגשים...ורובן גם ככה מכירות איזה מישהו או מישהי שאני מכיר ככה שזה לא כזה מוזר כמו שזה נשמע לך. גם שאני כן עושה את זה (בעיקר שממש משעמם לי) יש לי אחלה תוצאות. את הבחורה הכי טובה שהייתי איתה אי פעם (מבחינת האופי לפחות) הכרתי מהאינטרנט. ודרכה הכרתי מעגל חברתי שלם...וזה כבר במציאות. האינטרנט ומעגלים חברתיים זה משהו שהולך יד ביד.
יש בזה גם ייתרון, ככה אתה מכיר פול אנשים מערים אחרות וככה נוצרים לך מעגלים חברתיים בכל הארץ משמע יותר בחורות....
איפה הפאקינג מחשוף? בתמונות. אלא אם כן ישך פאטיש לדוסיות עם משפטי צניעות.
זה אומר שאני "מפחד מנשים"? כי אני זורם עם בחורות שמוסיפות אותי לפייסבוק ושולחות לי הודעות? או כי אני רואה מישי חמודה ועושה לה POKE והיא מחזירה לי ואני מוסיף אותה ומתחילים לדבר?
כל מי שעושה את זה הוא מפחד מנשים שבמציאות הוא ביישן שלא מסוגל להוציא מילה? אתה באמת חושב ככה?
לדעתי מי שנגד האינטרנט הוא מכוער שמצטלם מול המראה ואף בחורה לא מגיבה לו בתמונות ואף אחת לא מתחילה איתו.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 15-11-2012 בשעה 15:04.
להתחיל עם בחורות באינטרנט זה פשוט נורא משעמם בעיניי. יצא לי שהתחילו איתי בפייסבוק ולא היה אכפת לי לזרום, אבל בחיים לא התחלתי עם בחורות שאני לא מכיר בפייס.
אני מרגיש שכאילו מה שאני עושה כשאני מתחיל עם בחורה בפייס זה בדיוק מה שמישהו ביישן בלי חברים יכול לעשות עם אותה בחורה... לא מתקרב בכלל לשטויות האלה.
יותר מזה כבר מרגישים כאילו אתה מדבר עם מסך לא עם בנאדם... במציאות הכל הרבה יותר מצחיק הרבה יותר כיפי- בפייס אתה יושב בתחתונים מול המחשב כותב משהו והיא עושה "חחחחחחחחח" כשבמציאות היא גיחכה במקרה הטוב.
אולי זה ככה אצלך כי אתה גרוע בליצור רושם ראשוני. ואתה נורא לא שלם עם מי שאתה. אני לא מרגיש שום "ביישן חסר חברים" כי אני יודע שאני לא כזה ואפילו לא נראה כזה. אם הייתי מכוער או ממוצע יכול להיות הייתי חושב ככה.
זה למה לא נתקעים בפייס, עוד ביום הראשון משיגים מספר (אם היא התחילה איתכם היא לרוב תבקש אותו ראשונה), מדברים איתה בפלא, אם היא התחילה איתך לרוב היא תשאל אותך מה אתה עושה היום וככה תיפגשו, אם אתה התחלת איתה פשוט תקבע איתה להפגש לא חובה באותו יום..אם יצאת רושם חיובי הכל יזרום. אם בפלאפון השיחה זורמת זה אומר שיש בינכם כימיכה טובה וגם במציאות יקרה אותו דבר.
לא מאמין שאני צריך ללמד אתכם תקשורת בסיסית של א' ב'.
מה שכן אם אתה חנון ביישן ומכוער עדיף שלא להתחיל מהאינטרנט...הוא מקום מאוד שטחי. לא מומלץ למכוערים.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 15-11-2012 בשעה 20:02.
גם הכרתי בנות מבצפר, ממעגלים חברתיים. הכרתי. אבל "התחלתי" זתומרת דיברתי עם מישהי שאני לגמרי לא מכיר בשום דרך, רק מהאינטרנט.. ועם חלק מהן נפגשתי, אני מדבר באופן מיני גם כשאני מדבר עם מישהי בפלאפון או פנים אל פנים. זה התחיל מהצ'אט של הפיסבוק ברוב המקרים קודם, כן, אבל זה עבר אחר כך למציאות. שלא תחשוב שזה מסתכם בזה שאני מדבר עם מישהי באינטרנט ואז זהו, נהנה איתה ולא עושה עם זה כלום, הכרתי דרך זה אנשים, זה לא סתם. מה שכן זה שאף פעם לא התחלתי עם מישהי שאני לא מכיר סתם ככה, יצאו מקרים שהכרתי מישהי סתם ככה מהנסיבות של הסיטואציה ואז לא היתה לי בעיה כי לא באמת התחלתי איתה, לא אמרתי לה איזה משפט פתיחה, והיו בנות שהכרתי דרך מעגלים חברתיים ובצפר וזהו. בגלל זה אמרתי מדבר מיני ולא כותב מיני ....
ומה נראה לך כאילו? חח אם הייתי יכל להכיר בנות סתם ככה גם במציאות אז למה לי לבוא לפורום הזה בכלל? אני לא מבין ממה אתה מופתע.
נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 15-11-2012 בשעה 21:44.
מי אתם שאתם שופטים מאיפה הם מכירים תבנות חח העיקר זה התוצאות למי אכפת מה ומאיפה מי ישמע אתם מזינים כל יום רוב האנשים פה בפורום אני לא אגיד את שמם שתופסים מעצמם פיקאפרים שאוהבים את ה"משחק" במציאות סתם בתולים שלא השיגו אף אחד ואף אחת לא התחילה איתם באינטרנט.
אני מכיר בנות בחוץ וגם אם מתחילות איתי בפיסבוק או משהו אני זורם עם זה מה הבעיה בדיוק מה אתם שופטים השאלה היא מה התוצאה .
לשבת מול מחשב ולהתחיל עם בחורה ולפלרטט איתה זה פשוט צביעות.
אתה מדבר עם בחורה בהרבה יותר בטחון והרבה יותר "זורק זין" שבמציאות יש סיכוי טוב שבהרבה מצבים היית בעצם מגמגם או אפילו מסמיק ומשפיל מבט במקום לענות איזה עקיצה שאתה חושב עלייה איזה דקה ואז כותב אותה בצ'אט..זה לא חוכמה.
כל הכיף בלהתחיל עם בחורה במציאות, זה שהיא לא מכירה אותך, אתה לא מכיר אותה, ובעצם הדקות הראשונות של השיחה זה הרושם הראשוני שהיא עושה עלייך מבחינה של שפת גוף, צורת דיבור, צחוקים והמון המון חיוכים..ואיך אפשר לשכוח..איך שהבחורה נראית. (בנינו..הדבר הראשון שמושך גבר לבחורה, זה איך שהיא נראית)
אז עצם זה שאתם פונים לפייסבוק בתור דרך אחרת להתחיל עם בחורות (או אפילו "לזרום" איתן) אתם פשוט נראים לבחורה בתור אנשים חסרי בטחון ובדרך כלל ביישנים. יצא לי לראות חברים עם בטחון עצמי שהתחילו עם בנות בפייסבוק, אבל בדרך כלל זה נגמר תוך כמה דקות בזה שהגבר פשוט אומר "בקיצר...איפה נפגשים?" וזהו. לא מעבר לזה.
בסדר אם אלה המחשבות שלך כנראה שאתה באמת חסר ביטחון במציאות.
מרוב שאני בעל ביטחון במציאות וזורם מאוד אני מרשה לעצמי גם לזרום באינטרנט אני לא נגד כלום כל מה שיוסיף למעגלים החברתיים שלי ויביא לי סקס הולך.
אני גם לא חושב שזה פסול.... אני פשוט לא מתחבר לעניין. וזה גם די מוריד לי בחורה שזורמת עם בחורים שמתחילים איתה באינטרנט.
לא נכון, כי עובדה שעם חלק מהבנות האלה נפגשתי, או בנות שלקחתי מהם את המספר ודיברתי בדיוק באותה הצורה. מסמיק ומשפיל מבט אני לא חח אבל לגמגם סיכוי טוב שיקרה אם אני אתחיל עם מישהי, אבל רק זה, אחרי זה שנמשיך לדבר נדבר רגיל לגמרי. אני משוכנע שרק בהתחלה זה ככה יהיה כי עובדה שהגעתי למצבים כאלה ואחרים עם בנות מהאינטרנט שנפגשתי איתן. זה לא שבאינטרנט הייתי איתן מלא ביטחון ואז שדיברנו בפלא או שנפגשנו אז גימגמתי ולא דיברתי והשיחה לא זרמה, זה לא ככה. אבל לא משנה זה לא הנושא. הנושא הוא שאני חייב להגיע למצב שאני מתחיל עם מישהי ודחוף.