כן כותרת קצת מוזרה אבל תכף תבינו את המשמעות שלה. קודם כל קצת רקע (אני מזהיר זה הולך להיות ארוך אני בספק אם יהיה למישהו כח אבל אם כן אז בהצלחה, וזאת גם סוג של פריקה אין פה ממש פואנטה או שאלה אבל רציתי לשתף, לא מכריח ולא מצפה שתקראו את כל זה חח):
טוב לא נכנסתי לפה בערך כמה חודשים טובים, שכחתי מהמקום הזה. מתחילת כיתה י' עד אמצע כיתה יא' בערך הייתי "פיקאפר" כאילו התענייתי בתחום, קראתי מאמרים ושטויות וחומר ואפילו יצאתי למין "סארג'ים" עם חברים, אפילו הייתי פה באיזה מפגש שעשינו פה בפורום לפני שנה בערך, שלא להזכיר בלי להכפיש את השמות של אף אחד פה כן? אבל היה רק בנאדם אחד שהיו לו ביצים לעשות משהו שם ולא זה לא היה אני וכנראה לא אף אחד ממי שיעשה לי כאן באשכול שלי אבל לא משנה. בקיצור התחלתי יותר ויותר לשכוח מיזה, לפתח דעות משל עצמי, יש לי הבנה משלי על הכל ואני לא באמת צריך ללמוד או לקרא דברים יותר כדי להבין בנות או משהו, הגעתי ל"שלמות" בצורת מחשבה שלי.. תמיד יש מה ללמוד כן? אבל מבחינה כללית אני מרוצה מהמסקנות שהסקתי.
חזרתי לפה כי אין לי מה להפסיד ומקום מקום יכולה לבוא עזרה, אולי אפילו מפה, אז אני אפרט על הבעיות שלי עכשיו.
אז הבעיה שלי היא לא הבעיה הרגישה והקלאסית של "אני ביישן ולא הולך לי עם בנות, אני לא מדבר" ו"כל הבנות מתייחסות אלי בתור ידיד ואף אחת לא מתייחסת אלי בצורה מינית, בצורה שמעבר".
את האמת שלא קרה לי מצב שרציתי מישהי ושהיא לא רצתה אותי בחזרה, אף פעם לא שמעתי ממישהי, בתקופה האחרונה כאילו, של החצי שנה האחרונה בערך שהרגשתי שעשיתי עוד שינוי מסוים בעצמי, אז אף פעם לא שמעתי ממישהי שהיא חושבת עלי בתור ידיד, אף פעם לא אמרו לי "אני לא נמשכת אליך" או "אתה ממש חמוד אבל אני רואה אותך בתור ידיד" אף פעם. בנות נמשכות אלי זה בטוח. (רק שתדעו כן אני לא אומר את כל זה בשביל להשוויץ או משהו, אם הייתי רוצה להשוויץ היתי אומר שאני מזיין כל יום מישהי בשירותים מסריחים של מועדון או משהו, אבל לא אני בתול וזה לא קשור, אני מספר את כל זה רק כדי להדגיש את הבעיה שאני אגיע אליה ולהדגיש עד כמה שזה מסתכל).
אני מדבר בצורה ממש מינית עם בנות, הגעתי מלא פעמים לדיבורים על סקס, קרה לי אפילו מקרה שמישהי אשכרה גנחה לי בפלאפון והתחרמנה ממני רק מהדיבור, היא אמרה לי אשכרה בוא תעשה אותי , למרות שלא יכולתי, לא נגעתי בה ולא עשיתי לה כלום ולא לא קרה ביננו כלום כי זה לא היה אפשרי מסיבות כאלה ואחרות אבל לא משנה. אני זוכר שבתחילת כיתה י' שכולם התחילו להכיר את כולם איזה ילדה אחת אמרה כזה קודם לי היא אמרה "טוב אתה בטח בתול" ואת חבר שלי היא שאלה "ואתה בתול או לא?" כאילו היא איך שהוא ראתה אוטומטית שאין לי שום נסיון או משהו. היום דווקא בנות מתפלאות, הן אומרות "מה באמת? אתה נשמע כמו מישהו עם נסיון, אתה מדבר ככה " "אתה לא עושה רושם של תמים" וכל מיני כאלה. גם אתמול מישהי שהייתי בטוח שלא מרגישה אלי ממש שום דבר כי היא כל הזמן אמרה על זה שאנחנו שונים ושהיא לא יכולה להסתדר עם מישהו שהוא ממש שונה ממנה אמרה לי:"יש מצב שאם היית מתחיל איתי במקום מסוים והיה לי מצב רוח והיית מעניין אותי כמו שאתה מעניין בשיחות יש מצב שהייתי זורמת" ואז אמרתי לה שזה מחמיא לי שאני רואה שיש לה סוג של משיכה אלי, והיא ענתה "נו ברור א. אתה יודע לדבר ב. אתה מותק . אגב אתה חכם נורא, בנות נמשכות לזה" אז אפילו מישהי שחשבתי שהיא ממש לא רוצה אותי מסתדר שאפילו לה יש איזשהו משהו אלי. בקיצור המצב ממש נשמע כמו של איזה זיין על או משהו, אבל אני ממש לא, אני בתול ובקושי הגעתי למשהו עם בנות, מהסיבה הפשוטה שאו שהכל איכשהו נדפק באמצע, או שפשוט לא יודע אין לי הרבה אפשרויות כמעט. אין לי הרבה אפשרויות להכיר. אין לי מעגלים חברתיים שיש בהם הרבה בנות, אין לי חברים שיכולים להכיר לי בנות. מה שנשאר זה להתחיל עם בנות אבל אני לא מסוגל, משהו עוצר אותי, בגלל שזה לא נשמע לי הגיוני בראש, לא כי אני מפחד מדחייה או מפחד ממה להגיד, באמת שאין בי שום פחד או לחץ או משהו כזה. זה פשוט סיטואציה שלא מסתדרת לי בראש, לא נוח לי עם זה, אני לא יודע מה אני אמור להגיד ואני לא מתכוון להגיד איזה משפט ערסי מפגר או משפט פיקאפ שאמור להיות מתחכם. אני לא יודע מה הבעיה שלי אבל למרות כל מה שכתבתי למעלה, למרות שבתכלס המצב שלי אמור להיות מושלם כי אני כביכל בניתי את האופי שלי, רואים תוצאות, עובדה. אבל.. בתכלס הכל זה סתם מילים יפות, במבחן המציאות שום דבר לא באמת קרה, לא יודע למה, אולי זה סתם מזל רע, אולי כי אני לא מנסה מספיק, אבל אני רוצה סקס, בין אם זה רק בשביל לזיין או סקס מאהבה, להתאהב במישהי להיות איתה ביחד. לא הרבה לבקש, אבל עובדה שזה משהו שמאד קשה להשיג כנראה, אחרת הפורום הזה לא היה קיים.. בקיצור אם יש לכם איזה עצות לתת לי או משהו אני אשמח לשמוע

ציטוט ההודעה