קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מי הולך להופעה של 50 סנט !?
    על ידי Born2Kill בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 19:50
  2. שאלה בקשר למחלות מין...קצת דבילית אבל אני מודאג...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 18:46
  3. [שאלה] המחשב שלי הכי סוס שיש אבל...
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-03-2006, 18:20
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 10:54
  5. שאלה,איזה משחקי רשת אתם ממליצים אבל...
    על ידי Marik_Rabayev בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 19:18
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 45

[שאלה] לא הולך לי עם בנות אבל כן הולך לי עם בנות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ברירת מחדל [שאלה] לא הולך לי עם בנות אבל כן הולך לי עם בנות?

כן כותרת קצת מוזרה אבל תכף תבינו את המשמעות שלה. קודם כל קצת רקע (אני מזהיר זה הולך להיות ארוך אני בספק אם יהיה למישהו כח אבל אם כן אז בהצלחה, וזאת גם סוג של פריקה אין פה ממש פואנטה או שאלה אבל רציתי לשתף, לא מכריח ולא מצפה שתקראו את כל זה חח):
    טוב לא נכנסתי לפה בערך כמה חודשים טובים, שכחתי מהמקום הזה. מתחילת כיתה י' עד אמצע כיתה יא' בערך הייתי "פיקאפר" כאילו התענייתי בתחום, קראתי מאמרים ושטויות וחומר ואפילו יצאתי למין "סארג'ים" עם חברים, אפילו הייתי פה באיזה מפגש שעשינו פה בפורום לפני שנה בערך, שלא להזכיר בלי להכפיש את השמות של אף אחד פה כן? אבל היה רק בנאדם אחד שהיו לו ביצים לעשות משהו שם ולא זה לא היה אני וכנראה לא אף אחד ממי שיעשה לי כאן באשכול שלי אבל לא משנה. בקיצור התחלתי יותר ויותר לשכוח מיזה, לפתח דעות משל עצמי, יש לי הבנה משלי על הכל ואני לא באמת צריך ללמוד או לקרא דברים יותר כדי להבין בנות או משהו, הגעתי ל"שלמות" בצורת מחשבה שלי.. תמיד יש מה ללמוד כן? אבל מבחינה כללית אני מרוצה מהמסקנות שהסקתי.
    חזרתי לפה כי אין לי מה להפסיד ומקום מקום יכולה לבוא עזרה, אולי אפילו מפה, אז אני אפרט על הבעיות שלי עכשיו.
    אז הבעיה שלי היא לא הבעיה הרגישה והקלאסית של "אני ביישן ולא הולך לי עם בנות, אני לא מדבר" ו"כל הבנות מתייחסות אלי בתור ידיד ואף אחת לא מתייחסת אלי בצורה מינית, בצורה שמעבר".
    את האמת שלא קרה לי מצב שרציתי מישהי ושהיא לא רצתה אותי בחזרה, אף פעם לא שמעתי ממישהי, בתקופה האחרונה כאילו, של החצי שנה האחרונה בערך שהרגשתי שעשיתי עוד שינוי מסוים בעצמי, אז אף פעם לא שמעתי ממישהי שהיא חושבת עלי בתור ידיד, אף פעם לא אמרו לי "אני לא נמשכת אליך" או "אתה ממש חמוד אבל אני רואה אותך בתור ידיד" אף פעם. בנות נמשכות אלי זה בטוח. (רק שתדעו כן אני לא אומר את כל זה בשביל להשוויץ או משהו, אם הייתי רוצה להשוויץ היתי אומר שאני מזיין כל יום מישהי בשירותים מסריחים של מועדון או משהו, אבל לא אני בתול וזה לא קשור, אני מספר את כל זה רק כדי להדגיש את הבעיה שאני אגיע אליה ולהדגיש עד כמה שזה מסתכל).
    אני מדבר בצורה ממש מינית עם בנות, הגעתי מלא פעמים לדיבורים על סקס, קרה לי אפילו מקרה שמישהי אשכרה גנחה לי בפלאפון והתחרמנה ממני רק מהדיבור, היא אמרה לי אשכרה בוא תעשה אותי , למרות שלא יכולתי, לא נגעתי בה ולא עשיתי לה כלום ולא לא קרה ביננו כלום כי זה לא היה אפשרי מסיבות כאלה ואחרות אבל לא משנה. אני זוכר שבתחילת כיתה י' שכולם התחילו להכיר את כולם איזה ילדה אחת אמרה כזה קודם לי היא אמרה "טוב אתה בטח בתול" ואת חבר שלי היא שאלה "ואתה בתול או לא?" כאילו היא איך שהוא ראתה אוטומטית שאין לי שום נסיון או משהו. היום דווקא בנות מתפלאות, הן אומרות "מה באמת? אתה נשמע כמו מישהו עם נסיון, אתה מדבר ככה " "אתה לא עושה רושם של תמים" וכל מיני כאלה. גם אתמול מישהי שהייתי בטוח שלא מרגישה אלי ממש שום דבר כי היא כל הזמן אמרה על זה שאנחנו שונים ושהיא לא יכולה להסתדר עם מישהו שהוא ממש שונה ממנה אמרה לי:"יש מצב שאם היית מתחיל איתי במקום מסוים והיה לי מצב רוח והיית מעניין אותי כמו שאתה מעניין בשיחות יש מצב שהייתי זורמת" ואז אמרתי לה שזה מחמיא לי שאני רואה שיש לה סוג של משיכה אלי, והיא ענתה "נו ברור א. אתה יודע לדבר ב. אתה מותק . אגב אתה חכם נורא, בנות נמשכות לזה" אז אפילו מישהי שחשבתי שהיא ממש לא רוצה אותי מסתדר שאפילו לה יש איזשהו משהו אלי. בקיצור המצב ממש נשמע כמו של איזה זיין על או משהו, אבל אני ממש לא, אני בתול ובקושי הגעתי למשהו עם בנות, מהסיבה הפשוטה שאו שהכל איכשהו נדפק באמצע, או שפשוט לא יודע אין לי הרבה אפשרויות כמעט. אין לי הרבה אפשרויות להכיר. אין לי מעגלים חברתיים שיש בהם הרבה בנות, אין לי חברים שיכולים להכיר לי בנות. מה שנשאר זה להתחיל עם בנות אבל אני לא מסוגל, משהו עוצר אותי, בגלל שזה לא נשמע לי הגיוני בראש, לא כי אני מפחד מדחייה או מפחד ממה להגיד, באמת שאין בי שום פחד או לחץ או משהו כזה. זה פשוט סיטואציה שלא מסתדרת לי בראש, לא נוח לי עם זה, אני לא יודע מה אני אמור להגיד ואני לא מתכוון להגיד איזה משפט ערסי מפגר או משפט פיקאפ שאמור להיות מתחכם. אני לא יודע מה הבעיה שלי אבל למרות כל מה שכתבתי למעלה, למרות שבתכלס המצב שלי אמור להיות מושלם כי אני כביכל בניתי את האופי שלי, רואים תוצאות, עובדה. אבל.. בתכלס הכל זה סתם מילים יפות, במבחן המציאות שום דבר לא באמת קרה, לא יודע למה, אולי זה סתם מזל רע, אולי כי אני לא מנסה מספיק, אבל אני רוצה סקס, בין אם זה רק בשביל לזיין או סקס מאהבה, להתאהב במישהי להיות איתה ביחד. לא הרבה לבקש, אבל עובדה שזה משהו שמאד קשה להשיג כנראה, אחרת הפורום הזה לא היה קיים.. בקיצור אם יש לכם איזה עצות לתת לי או משהו אני אשמח לשמוע
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 13-11-2012 בשעה 23:27.

2. קישורים ממומנים

כי זה סיטואציה שהיא פשוט לא נוחה זה מובן אתה כאילו נופל על משהי שאתה לא מכיר משום מקום, האינטרס של לדבר מגיע רק ממך.
    אבל זה כל העניין בפיקאפ... להגיע לרמה שגם מהמצב הזה אתה הופך את הדברים ומביא את הבחורה למצב שהיא מתחילה להתעניין בך.

אז או שתבנה מעגלים חברתיים שמורכבים גם מבנות או שתכניס את עצמך למצבים הלא נעימים האלה ותלמד איך לשלוט בהם.
    תגיד לידידות האלה שאתה מדבר איתן שאתה רוצה לצאת איתה ועם החברות שלה וככה אתה תצבור עוד ניסיון.

אם אתה עוד בתול ואין לך ניסיון תכלס אז אתה יכול פשוט לבוא בגישה של וואלה אני בא רק להנות ולהעביר איתן את הזמן בכייף ובשיחות זורמות וצחוקים וככה המעגל שלך יתרחב.
    תגרום לזה שאתה תגיע לכמה שיותר סיטואציות חברתיות עם בנות ואתה בסוף תשיג את מה שאתה מחפש תאמין לי הטבע האנושי כבר יעשה את שלו.
    אתה אומר שאתה לא איזה חננה מסכן וכאפות ואתה זורם וסבבה אז אני לא רואה סיבה שלא תגיע לאן שצריך. אלא אם כן אתה יצור.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    "רק המתים רואים א
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אל תדאג ממה שאחרים חושבים עליך. הם טרודים במחשבות על מה שאתה חושב עליהם" אדלשטיין.

אח שלי אני מבין את המצב שלך,באמת,גם אני הייתי במצב הזה לפני כמה שנים.
    אבל אתה צריך להבין דבר אחד.
    הפחד שלך נקרא "פחד גישה" ותתפלא יש עוד הרבה מאוד גברים שסובלים ממנו,אבל הפתרון הוא אותו פתרון לכולם: תתחיל לגשת!
    אם אתה לא תתחיל לגשת לבחורות,ברחוב,בפאב,בסופר או בכל מקום אחר המצב שלך לא יישתנה,והפחדים שלך לא יישברו בעצמם.

תיגש עם הפחד,תיגש גם בלי לדעת מה אתה רוצה להגיד,פשוט תיגש.
    בהצלחה אחי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    מה שנשאר זה להתחיל עם בנות אבל אני לא מסוגל, משהו עוצר אותי, בגלל שזה לא נשמע לי הגיוני בראש, לא כי אני מפחד מדחייה או מפחד ממה להגיד, באמת שאין בי שום פחד או לחץ או משהו כזה. זה פשוט סיטואציה שלא מסתדרת לי בראש, לא נוח לי עם זה, אני לא יודע מה אני אמור להגיד ואני לא מתכוון להגיד איזה משפט ערסי מפגר או משפט פיקאפ שאמור להיות מתחכם.
    פחד גישה.
    יש המון מדריכים על זה בלינקייה, אתה מוזמן לקרוא.
    "אני לא מפחד מדחייה" - תירוץ, אתה כן מפחד אבל אתה לא רוצה להודות בזה..דבר שגם מקשה עליך. (כמו כולם)
    "אני לא יודע מה אני אמור להגיד" - עוד תירוץ, אף אחד לא יודע באמת מה להגיד..פשוט אומרים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פחד גישה.
    יש המון מדריכים על זה בלינקייה, אתה מוזמן לקרוא.
    "אני לא מפחד מדחייה" - תירוץ, אתה כן מפחד אבל אתה לא רוצה להודות בזה..דבר שגם מקשה עליך. (כמו כולם)
    "אני לא יודע מה אני אמור להגיד" - עוד תירוץ, אף אחד לא יודע באמת מה להגיד..פשוט אומרים.
    אני יודע מה זה ... אני יודע על פיקאפ הכל את כל התיאוריות האלה. אני לא "מפחד", לא אכפת לי מה היא תענה ואיך היא תגיב, זה לא זה, זה לא פחד ממנה, זה חוסר ביטחון מהסיטואציה. אני לא מרגיש בנוח עם הסיטואציה כי היא לא נשמעת לי הגיונית בראש, משהו עוצר אותי ואני אפילו לא יודע מה, כי באמת לא אכפת לי ממנה או מאיך שהיא תגיב, זה לא מעניין אותי, פשוט מצד אחד אני רוצה את זה אבל משהו עוצר אותי בלי סיבה בכלל, אין לזה סיבה ואם יש אז אני לא יודע מה היא. מה שבטוח זה שהיא לא קשורה לבחורה ולאיך שהיא תגיב, היא קשורה אלי ולסיטואציה שאני צריך להיכנס אליה, שאני צריך להגיד למישהי שאני מדבר איתה כי היא נראית מושכת. לא יודע.. אני יכל להגיד שזה חוסר ביטחון, אבל זה לא פחד, אין לזה סיבה ממשית לדעתי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה שבטוח זה שהיא לא קשורה לבחורה ולאיך שהיא תגיב, היא קשורה אלי ולסיטואציה שאני צריך להיכנס אליה, שאני צריך להגיד למישהי שאני מדבר איתה כי היא נראית מושכת.
    שמע גבר, אתה מבולבל ברמות אחרות..אתה לא חושב בצורה הגיונית מרוב שיש לך כל כך הרבה מחשבות על הדברים האלה..

לפי דעתך- גבר שנמשך לבחורה, צריך לגשת אלייה? הוא צריך להתחיל איתה? הוא צריך לעשות את הצעד הראשוני הזה, שאתה כל כך חסר בטחון אליו? (לא אמרתי פחד).
    אם התשובה שלך היא: כן. אז תגיד לי אתה...אתה מחשיב את עצמך לגבר? אתה נמשך אליה? (שאלה רטורית, אתה אמרת בעצמך) אז למה אתה כל כך חסר בטחון מהסיטואציה? איפה בדיוק אתה מרגיש שלא נח לך?
    עצם המחשבה של לעמוד מולה, עם הידיים שמוטות לצד הגוף, עיניים מביטות ישר לתוך העיניים שלה ואתה פשוט פותח תפה ואומר "היי...מה קורה? " זה מה שכל כך הופך אותך למחוסר בטחון? מה לא נח בסיטואציה הזאת? אם גם אתה לא הצלחת להבין..כנראה שאתה כן מתרץ תירוצים לעצמך כדי שבפנים, בקודקוד שלך, תוכל לצאת "גבר" כדי שלא תחשיב את עצמך לגבר שמפחד.

אני מנסה בעצם להסביר לך, שאין דבר כזה "אני מרגיש לא בנח מהסיטואציה של להתחיל עם בחורה" בגלל שזה לא הגיוני. אתה מרגיש נח לדבר עם חבר שלך? אתה מרגיש בנח לדבר עם ידידה או מורה שלך? אז אותו הדבר עם בחורה שאתה נמשך אלייה..רק שיש לך בונוס..אתה נמשך אליה, זה וואחד בונוס.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

שאלה לכל ה"מומחים" כאן - תקנו אותי אם אני טועה, אתם בעצם מציעים לבחור פה לעשות סארג'ים? זו הנקודה שלכם?

כי אם כן, עדיף לכם לסתום את הפה ולא להרוס לו את החיים. לא משהו אישי, אבל אין לכם מושג באיך לשנות בן אדם. זה ש"השתניתם" (לטענתכם) זה לא אומר שאתם יכולים לשנות מישהו אחר.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 14-11-2012 בשעה 18:16.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OG_KUSH צפיה בהודעה
    שאלה לכל ה"מומחים" כאן - תקנו אותי אם אני טועה, אתם בעצם מציעים לבחור פה לעשות סארג'ים? זו הנקודה שלכם?
    לא. אני לא חותר ללהגיד לו "לך תעשה סארג'ים" בגלל שאני נגד לזה. כן, שמעת אותי. אני נגד סארג'ים, ונגד DC ונגד כל החארטבנות האלה שהתחום הזה המציא..אבל אני מצד שני, לא כמוך. אני לא אומר "זה חרא וזה לא עובד" בגלל שבחיים לא ניסיתי. אתה מצד שני, כן אומר שזה לא עובד וכל מיני דברים בסגנון ואני בטוח במאה אחוז שבחיים שלך לא עשית את הדברים האלה.

להגיד שזה לא עובד..אני לא יכול להגיד. אבל להגיד שאפשר לעשות דברים אחרים במקום אני כן יכול.
    ברגע שהבחור שפתח את האשכול ישאל "מה אפשר לעשות?" אני יענה לו. כרגע אני משאיר את זה לי.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

טוב תגובות פה לא קראתי (את כל ההודעה הראשית כן קראתי) מכיוון שאני בטוח בכמעט 100 אחוז שחצי פה זיינו את השכל והחצי השני בכלל במצב יותר גרוע ממך.
    לעיינינו פשוש?

בכל מקרה הבעיה שלך מתאפיינת בצורה נורא פשוטה אתה מסוג האנשים שחושבים שכניראה העולם עובד בצורה הפוכה.
    זאת אומרת לעבוד כמה שפחות כדי להוציא את התפוקה הגבוה ביותר, אז לא חבר יקר שלנו העולם עובד בצורה קצת יותר רצינית.
    אתה רוצה שמשהו יקרה תגרום לו לקרות ואל תעצור באמצע, לדבר על סקס ושטויות גם אני יכול בלי להכיר את הבחורה ובלי לראות אותה.
    זה החלק הקל, מה שאתה שוכח לעשות זה להפוך את הסיטואציה למציאותית, לא מספיק לשאול בחורה אם היא אוהבת אנלי בתור איזה שאלה כללית כזאת בקטע של אני גבר ויש לי ביצים לשאול.
    אשכרה להכניס את עצמך למשוואה, להיות ממש חוצפן אם כבר אתה נמצא באיזור של לדבר על חרטא מהסוג הזה אז תלך עם הראש עד הסוף.
    תאמין לי התוצאות הן מדהימות, התשובות שתקבל יהיו כנות והכי חשוב ההצלחה היא כמעט מידית.
    אנשים תמיד נמצאים במוד של מה יקרה אם ותמיד נמצאים שלב אחד ממש לפני של לגרום למשהו לקרות.
    הבחורה רוצה שיקרה משהו אבל היא מחכה "לסימן" אז חבר שלי אח בנפש תייצר את הסימנים האלו.

זה כל התורה בכל הרצינות לפעול לפי הרצונות שלך זה הכל. באמת לא משהו מסובך ובאמא שלי אתה יכול לקחת את השיטה הזאת בחינם לא גובה ממך גרוש שחוק!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

Ori, לא יכלת להגיד את זה טוב יותר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    טוב תגובות פה לא קראתי (את כל ההודעה הראשית כן קראתי) מכיוון שאני בטוח בכמעט 100 אחוז שחצי פה זיינו את השכל והחצי השני בכלל במצב יותר גרוע ממך.
    לעיינינו פשוש?

בכל מקרה הבעיה שלך מתאפיינת בצורה נורא פשוטה אתה מסוג האנשים שחושבים שכניראה העולם עובד בצורה הפוכה.
    זאת אומרת לעבוד כמה שפחות כדי להוציא את התפוקה הגבוה ביותר, אז לא חבר יקר שלנו העולם עובד בצורה קצת יותר רצינית.
    אתה רוצה שמשהו יקרה תגרום לו לקרות ואל תעצור באמצע, לדבר על סקס ושטויות גם אני יכול בלי להכיר את הבחורה ובלי לראות אותה.
    זה החלק הקל, מה שאתה שוכח לעשות זה להפוך את הסיטואציה למציאותית, לא מספיק לשאול בחורה אם היא אוהבת אנלי בתור איזה שאלה כללית כזאת בקטע של אני גבר ויש לי ביצים לשאול.
    אשכרה להכניס את עצמך למשוואה, להיות ממש חוצפן אם כבר אתה נמצא באיזור של לדבר על חרטא מהסוג הזה אז תלך עם הראש עד הסוף.
    תאמין לי התוצאות הן מדהימות, התשובות שתקבל יהיו כנות והכי חשוב ההצלחה היא כמעט מידית.
    אנשים תמיד נמצאים במוד של מה יקרה אם ותמיד נמצאים שלב אחד ממש לפני של לגרום למשהו לקרות.
    הבחורה רוצה שיקרה משהו אבל היא מחכה "לסימן" אז חבר שלי אח בנפש תייצר את הסימנים האלו.

זה כל התורה בכל הרצינות לפעול לפי הרצונות שלך זה הכל. באמת לא משהו מסובך ובאמא שלי אתה יכול לקחת את השיטה הזאת בחינם לא גובה ממך גרוש שחוק!
    חחח לא אתה כנראה לא הבנת נכון את מה שכתבתי. להכניס את עצמי למשוואה זה בדיוק מה שעשיתי, כתבתי בהודעה הראשית: "אפילו מקרה שמישהי אשכרה גנחה לי בפלאפון והתחרמנה ממני רק מהדיבור, היא אמרה לי אשכרה בוא תעשה אותי" אם זה מה שאתה מדבר עליו להכניס את עצמי למשוואה אז כן אני עושה את זה, הבעיה היא שלא הגעתי לכזה מצב עם מישהי שהכרתי סתם ככה ברחוב או באוטובוס או בכל מקום אחר. הגעתי לכזה מצב רק עם בחורות שהכרתי דרך האינטרנט, ולא כי האינטרנט נותן לי איזשהו ביטחון מזויף, אני מדבר כאן בדיוק באותה צורה שאני מדבר במציאות, עובדה שלחלק מהבנות שדיברתי איתן באינטרנט קיבלתי את המספר ודיברתי איתן, והשיחות זרמו וממש לא התביישתי לדבר על כאלה נושאים ולהגיע לאותם מצבים, היה אפילו מקרה שהשיחות האלה התחילו דווקא מהפלאפון. הדבר היחידי שאינטרנט נותן לי זה את האפשרות "להתחיל" עם בחורה סתם בהיי, ההיי הזה זה כל מה שאני צריך ובמקום להגיד אותו למישהי במציאות אני מעדיף להגיד את זה למישהי באינטרנט, שתכלס זה מה שעושה את כל ההבדל, לדבר איתה אין לי בעיה לדבר, לנהל איתה שיחה, אני אנהל. אבל להגיד את ההי הדפוק הזה, את ההתחלה, את המשפט הזה שמסביר לה למה אני מדבר איתה בכלל, אותו אני לא מסוגל להגיד, ועד כמה שזה נשמע דפוק , ככה זה יש לי הגיון מפגר ועד שדברים לא יקרו ההגיון הזה לא ישתנה.

שמע גבר, אתה מבולבל ברמות אחרות..אתה לא חושב בצורה הגיונית מרוב שיש לך כל כך הרבה מחשבות על הדברים האלה..

לפי דעתך- גבר שנמשך לבחורה, צריך לגשת אלייה? הוא צריך להתחיל איתה? הוא צריך לעשות את הצעד הראשוני הזה, שאתה כל כך חסר בטחון אליו? (לא אמרתי פחד).
    אם התשובה שלך היא: כן. אז תגיד לי אתה...אתה מחשיב את עצמך לגבר? אתה נמשך אליה? (שאלה רטורית, אתה אמרת בעצמך) אז למה אתה כל כך חסר בטחון מהסיטואציה? איפה בדיוק אתה מרגיש שלא נח לך?
    עצם המחשבה של לעמוד מולה, עם הידיים שמוטות לצד הגוף, עיניים מביטות ישר לתוך העיניים שלה ואתה פשוט פותח תפה ואומר "היי...מה קורה? " זה מה שכל כך הופך אותך למחוסר בטחון? מה לא נח בסיטואציה הזאת? אם גם אתה לא הצלחת להבין..כנראה שאתה כן מתרץ תירוצים לעצמך כדי שבפנים, בקודקוד שלך, תוכל לצאת "גבר" כדי שלא תחשיב את עצמך לגבר שמפחד.

אני מנסה בעצם להסביר לך, שאין דבר כזה "אני מרגיש לא בנח מהסיטואציה של להתחיל עם בחורה" בגלל שזה לא הגיוני. אתה מרגיש נח לדבר עם חבר שלך? אתה מרגיש בנח לדבר עם ידידה או מורה שלך? אז אותו הדבר עם בחורה שאתה נמשך אלייה..רק שיש לך בונוס..אתה נמשך אליה, זה וואחד בונוס.
    איפה לא נוח לי? זה פשוט שיש לי הגיון דפוק, תראה מצד אחד אני חושב שהגיוני להתחיל עם מישהי, שזה משהו שכולם אמורים לעשות, אותו דבר לגבי סקס, אבל אני לא רואה את עצמי בסיטואציה כזאת, זה לא נתפס לי בראש, לא נשמע לי הגיוני. בגלל זה אמרתי שזה לא פחד, זה חוסר ביטחון, אני לא מאמין בעצמי, אני כנראה לא מאמין שמגיע לי, ולא חוסר ביטחון בקטע של דחיה או בקטע של מה היא תגיד, בקטע של תכלס שמישהי תגיד לי בסופו של דבר "תעשה אותי " ולמרות שאמרו לי את זה, זה לא היה פנים אל פנים, לא היה עם בחורה שפגשתי וגם לא עשיתי איתה כלום וגם לא אעשה כי היא גרה רחוק ואין לי שום דרך להגיע אליה. אז כל זה לא נחשב, במבחן המציאות, בתכלס, אף אחת לא אמרה לי כזה דבר שאחריו המשהו הזה באמת קרה. אז יכולת יש לי, אני יודע איך לדבר ואיך להתנהג, פיתחתי את זה, את החלק הזה השלמתי, לפחות ברמה הבסיסית. מה שחסר זה נסיון שישנה את הצורת מחשבה, אבל אם הצורת מחשבה לא תשתנה אז איך יבוא הנסיון? זה פרדוקס. מסקנה-חייבת להיות דרך לפתור את כל המצב הזה איכשהו ואני לא יודע מהי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בגלל זה אמרתי שזה לא פחד, זה חוסר ביטחון, אני לא מאמין בעצמי, אני כנראה לא מאמין שמגיע לי, ולא חוסר ביטחון בקטע של דחיה או בקטע של מה היא תגיד, בקטע של תכלס שמישהי תגיד לי בסופו של דבר "תעשה אותי "
    Lemme get this straight...
    אתה מפחד מהיום שבו בחורה תרצה לשכב איתך? לא אחי...אני לא מצליח להבין אותך.
    אין לך בעיה אתה אומר לדבר עם בחורה.
    אתה לא מפחד שהיא תדחה אותך.
    אתה לא מפחד שהיא לא תדחה אותך.
    אתה פשוט מרגיש מחוסר בטחון שברגע שמישהי תרצה לשכב איתך אתה לא תדע מה לעשות? זה העניין? אז למה שלא תנסה?

שמע תעשה לי טובה... אם אתה בקטע של בחורות באינטרנט וזה מתוך תחביב או להעביר את הזמן סבבה... אבל אל תבנה על זה כי יש מלא מתחזות וכמעט כולן באינטרנט בערך אחת מתוך 3 תגיד לך אתה חתיך אני מתה להזדיין איתך... ובסוף זה גבר והיה לי סייבר סקס בטלפון עוד מגיל 15 והייתי בתול מסריח... זה לא אומר כלום... צא לעולם האמיתי האינטרנט לא שווה כלום חוץ מתוספת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע תעשה לי טובה... אם אתה בקטע של בחורות באינטרנט וזה מתוך תחביב או להעביר את הזמן סבבה... אבל אל תבנה על זה כי יש מלא מתחזות וכמעט כולן באינטרנט בערך אחת מתוך 3 תגיד לך אתה חתיך אני מתה להזדיין איתך... ובסוף זה גבר והיה לי סייבר סקס בטלפון עוד מגיל 15 והייתי בתול מסריח... זה לא אומר כלום... צא לעולם האמיתי האינטרנט לא שווה כלום חוץ מתוספת.
    כה אני יודע, לא אבל זה לא ככה, זה לא שאיזה מישהי על ההתחלה אומרת לך "אני חרמנית בוא אלי", אני נפגשתי עם מלא בנות דרך האינטרנט, הכרתי דרך אחת אפילו מעגל חברתי שלם שאני עכשיו לא בקשר עם רובו ולא עם הילדה אבל לא משנה. היתה ילדה שכמעט הינו ביחד, על השניה שהיא עלתה לאוטובוס הושבתי אותה עלי, ליטפתי אותה, היה מלא מתח מיני כל הזמן אבל היא התהפכה עלי בסוף ולא הלך בגלל איזה שטות. בקיצור כן אני יודע שאינטרנט זה זבל, זאת באמת תוספת אבל תוספת לא רעה בכלל שאפשר לנצל. הבעיה בתוספת הזאת היא שהיא דורשת הרבה זמן פנוי, זה בזבוז זמן עד ללהכיר את הבחורה לתכנן פגישה להחליף פלאפון.. הרבה זיוני שכל. ברור שעדיף מציאות, עד עכשיו האינטרנט היה הברירת מחדל שלי כי זה מה שהייתי רגיל אליו בערך כבר שלוש שנים, ואני רוצה לשנות את זה.
    הבעיה היא שמאיזה שהוא כיוון שאני מסתכל עליו אין לי אפשרויות, החברים שלי בקושי מכירים בנות, אנחנו שכבה שהרוב בה בנים בכל כיתה, והשאר זה בנות שיש להן חבר בצבא. בנות משכבה יא וי (נגיד, טוב אני לא אדבר בכלל על י' הן קטינות מדי אבל נגיד) אי אפשר להכיר כי כל שכבה תקועה בתחת של עצמה ואני לא רואה שום דרך שבא אני יכל פתאום להכיר מישהי משכבה אחרת כשאף אחד מהחברים לא מכיר אחת כזאת. אז האפשרויות שנשארו זה אינטרנט ולהתחיל עם בנות. אינטרנט עשיתי עד עכשיו, להתחיל עם בנות אני לא מתכוון לסארג'ים, אני רוצה להתחיל עם מישהי חמודה שאני רואה באוטובוס הלוך או חזור לבצפר, מישהי שאני רואה בדרך לאנשו, מישהי חמודה שאני רואה שאני יוצא לסיבוב עם הכלב שלי.. ואני עד עכשיו לא מצליח לעשות את זה.

Lemme get this straight...
    אתה מפחד מהיום שבו בחורה תרצה לשכב איתך? לא אחי...אני לא מצליח להבין אותך.
    אין לך בעיה אתה אומר לדבר עם בחורה.
    אתה לא מפחד שהיא תדחה אותך.
    אתה לא מפחד שהיא לא תדחה אותך.
    אתה פשוט מרגיש מחוסר בטחון שברגע שמישהי תרצה לשכב איתך אתה לא תדע מה לעשות? זה העניין? אז למה שלא תנסה?
    אני חושב שזאת בדיוק הבעיה, גם שאני ארגיש חוסר ביטחון, גם כי אני לא אאמין שכזה דבר קורה באותו רגע, אותו דבר לגבי להתחיל עם מישהי, אלה שתי הבעיות היחידות. פשוט משהו שאף פעם לא קרה לך אתה מרגיש חוסר ביטחון בסיטואציה כי היא חדשה לך ואתה לא יודע איך "לעכל" אותה, מה לעשות. בידיוק אותו דבר כאן. זה משהו נורא נפוץ שקורה להרבה אנשים. זאת הבעיה שלי.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 15-11-2012 בשעה 09:48.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

בכלל לא הבנת למה אני מתכוון, אתה מדגיש בדיוק את מה שאני אומר.
    אתה חושב שיש לך מספיק ביטחון בגלל שאתה מרשה לעצמך להיות "נועז" ולזרום עם שיחות טלפון או What ever
    אבל זאת בדיוק הבעיה שלך, זה החלק הקל כל דביל שתכניס אותו לסיטואציה כזאת יצליח לזרום בסופו של דבר כי חסר פה את האתגר.
    פנים מול פנים זאת arina אחרת לחלוטין שם אתה צריך לבוא עם כל האומץ הזה ולהיות חוצפן

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,782 | הודעות: 8,202,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect