לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
אם אתה רוצה תשובה רצינית יותר אז ככה אני. ניהיליזם זה הדבר הכי קרוב שמצאתי לאיך שזה מרגיש לי. פשוט מספיק?
ואין לזה ממש עזרה. ככה זה וזהו. זה לא יכול להשתנות.
אגב עדיין לא ענית לי על "מה חיובי בלהביא ילדים לעולם כשיש לך מינוס בבנק?"
חלאס זיינתם ת'שכלללללללללללללל
שינטן אתה והטרולינג החצי מצחיק לפעמים כן לפעמים לאו
כל החופרים המכוערים של ה"אתם לא תרצו להקים משפחה?"
ברור שנרצה להקים משפחה ברורררררר אבל מי מסתכל על זה עכשיו מי חושב על זה עכשיו יחופרים אני לא סובל אנשים שמסתכלים 20 שנה קדימה , גם לא סבלתי אף פעם.
אותו דבר בתיכון ובטיבה תמיד היו את היצורים של "עוד כמה שנים אני אהיה כבר בתואר שני" יחופר תעבור את התהליך של התיכון תזיין, תצחק, תסבול, ישר עובר לתואר שני?
בקיצור לפותח האשכול:
אם מישהו נראה טוב הוא ייצמד לאנשים שנראים טוב. לאנשים שנראים טוב - יש בנות. כשיש בנות, אתה מתחיל לדבר איתן. אתה מתחיל לדבר איתן - אחת תתעניין בך לפחות, ואתה אולי תמצא אותה גם מעניינת. משם אין הרבה מה להסביר.
לא מבין מה אתם מחפשים בפורום? שנכניס לכם משפטים לתיבה שנקראת "הראש" ואתם תלמדו אותם בבית בע"פ ותדלקמו אותם מול בחורות?
חלאס להיות רובוטים תתחילו להסתכל על אנשים נורמליים מדברים ומתנהגים, ולא לעשות מה שילד בן 15 בתול שפתיים אמר לך לעשות בפורום FX P לעשות "קרוב רחוק" לבחורה כדי לפתות אותה.. רק לי זה נשמע פאטתי?
אתה עדיין MAD אני רואה.. אתה צריך לעשן איזה משהו טוב.. תרגע קצת גבר.
צרות של חתיכים, עשירים, מקושרים, ,מפורסמים או כל אחד שהוא מעל הישראלי הממוצע.
לגבר ממוצע או מתחת לממוצע אין חשיבה כזאת מהסיבה הפשוטה שאין לו משו שונה מהגבר הממוצע בגילו.
כמו שמלכים בימי הביניים התחתנו בשביל ה"סמליות", ככה אנשים כאלה חיים עכשיו. אתה רוצה להיות פרס אמיתי? תשלם תמחיר.
אני חייב להודות שאתה אחד המושפעים הכי גדולים שראיתי בחיים שלי ואם האופי שלך , הגישה שלך היא בדיוק כמו שאתה רושם כאן אז אתה בבעיה גדולה ידידי.
אתה לא רוצה קשר רציני עכשיו אני מבין , אבל בכלל לא ?! ... אז מה אתה רוצה להיות מאותם הבני 40+ הרווקים המוזרים האלה ?! אז סבבה יצא לך לזיין פה , לזיין שם אבל עדיין אתה לא רוצה משפחה , אישה , ילד ???
כולם מתגרשים ? אני יכול להראות לך אלף ואחד זוגות שלא מתגרשים, לא אומר שהם מאוהבים כמו שהיו בהתחלה אבל יש כבוד, הבנה חיים משותפים , משפחה שלא זורקים סתם ככה לפח .. אם ההורים שלך התגרשו זה לא אומר שכולם כאלה.
אני אשמח להכיר את האידאולוגיה שלך מקרוב - נראה לי אכלת משהו מקולקל.
קיצר אחי אתה חושב כמו ילד בן 16, יש לך אופי כמו של אח שלי הקטן.
אתה צריך להתבגר ומהר , להבין איך העולם הזה בנוי ולא להיות מושפע מדברים מעפנים שכאלה ... אני מאחל בשבילך באמת שתתבגר ותתחיל להבין היכן אתה טועה כל כך.
בולשיט. לא כולם מתגרשים, אנשים מתגרשים בגלל שיש להם את המחשבה של "אני חייב להתחתן עד גיל X" ואז הם מסיימים עם האדם הלא נכון.
אני אתחתן כשיימאס לי מהנהנתנות (מקווה להגיע לשיא שלי בעוד ככה 6 שנים, זה התכנון לטווח הארוך שלי), וכשאני אמצא בחורה שאני באמת ארצה לבלות את כל החיים שלי איתה. החוויה של אישה וילדים ונכדים ואהבה זו חוויה שאף אחד לא רוצה לפספס.
למה להתחתן עם אחת שתהיה מקומטמת עוד 15 שנה שב15 שנה האלה אתה יכול לבנות את עצמך, להיות מקושר למי שצריך ולהשיג כסף?
אלא אם כן אתה איזה גיימר ומצאת פצצה באותו הקטע כמו שלך והסיכוי שתמצא עוד אחת כזאת זה 0.000000000001234 אז אין לך מה ישר לקפוץ לחתונה.
כי לא כל החיים זה רק הנאות חומריות. אבל עזוב אין לי זין להסביר לך אתה לא תבין.
כל מה שחשוב לך בחיים זה כסף, קשרים, לבנות את עצמך? מה עם אהבה? מה עם סקס עם בחורה שאתה מרגיש אלייה רגשות?
מה עם שיחות נפש אחרי שמעשנים איזה קססה? אלה אהבות החיים..לא המרדף אחרי הכסף..זאת תאוות בצע שלא נגמרת אףפעם..
אבל..למה לעזאזל אני בכלל מספר לך את זה? אתה בכל מקרה תחזיר לי תשובה של "החיים חרא, מגעיל לי, אני שונא את עצמי ואת העולם" הרי..אמרת שאתה איש פסימי, לא? ואתה לא רוצה לטפל בעצמך, נכון? אז תהנה.