נכתב במקור על ידי
DashBerlin
הנקודה היא, הוא הוציא 200% מהמראה שלו? הוא לקח את עצמו ואת החיים שלו בידיים ושינה את עצמו? יופי, זה בדיוק מה שאני מנסה להחדיר פה בפורום, ואז הם אומרים לי "לא אחי זה סתם בולשיט לך תגיש ל1000 בחורות ותעשה DC שינוי מראה חיצוני לא יתן לך כלום"..עד שלא הוצאת 200% מעצמך אל תצפה שאפילו שמנה מכוערת תסתכל עליך אלא אם כן אתה בעל בסיס מעל הממוצע (ישך לסת חזקה וסנטר יפה, פנים מאוד טובות וגובה סביר). מה שכן אני בספק שמי שאתה מדבר עליו הוא חסר ידידות, כנראה אתה לא מכיר אותו מספיק. אין חיה כזאת מישהו כזה שאין לו ידידות. ואם הוא הולך עם בנים למסיבות אז הוא מכיר את הבנות שבפנים. אתה פשוט לא מכיר אותו מספיק ומסיק מסקנות שגויות.
וטום - זה ככה רק בדור המקולקל שלכם. כל הצ'ין צ'ין והחרא של 18+ והמסיבות של הערסים עם ה90% בנים ו9% כונפות ואולי פה ושם כמה כוסיות ומסיבות של קטינים מעפנים כמו המוסד והTLV שכבר ממזמן לא מה שהיה פעם. זה למה אני שמח שאני כבר לא גר בישראל, כבר שנתיים המסיבות שלכם על הפנים ולא הייתי במסיבה אחת שאשכרה נהנתי בה כמו שהייתי נהנה בTLV בתקופת התיכון ועוד מסיבות בסגנון. מסיבות שאשכרה בנות היו מתחילות איתי בלי שהייתי בכלל זז. איפה תראו דבר כזה היום??
בזמני, לא היה דבר כזה. ראיתי פה ושם יחצנים ומפיקים שבנות כוסיות מעיפות אותם כי הן מחפשות מעבר לזה (והן לא בנות רגילות כך או כך, תשאלו את ייטינגר על איזה סוג אני מדבר), אבל הם יכלו להביא מספיק בנות. גם אם הם נראו לא מי יודע מה.