|
|
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
לילה
מוכר שיטה להרוויח מפיורקאש 20 שקל ויותר כל שבוע ב4$ לפאיפל בלבד
דברו איתי בהודעה פרטית
או בסקייפ: yonilegend
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE.
מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי.
בברכה,
מנהל פורום צד שרת.
לתת* חביי חוי פידרס אתה מרגיש מין ואקוווום בלאט
אם היה לי כוח לרשום וגם הייתי מבין מה היה רשום שם אז הייתי רושם לך משו למרות שבכל זאת רשמתי לך משו אז לפי מה שאני מבין זה בטח ירידה או משו אז רק שתדע שזה על הזין שלי ואני מסטול אז אני בטח יתחרט על התגובה הזאת בבוקר אז דבר איתי בבוקר נשמה קח פרח נשמה אז סבבה אחי דבר איתי כשאני יקום או משו כזה רק שתדע שאני יכול לרדת עליך שאתה צעיר חרא ומסריח, נתראה בבוקר עם התגובה המפגרת שתרשום לי שהיא בטח תהיה על התגובה המפגרת שרשמתי לך מה שיוצר שרשרת של תגובות מפגרות באשכולילה אבל מותר לרשום פה שטויות כי זה אשכולילה..... אז קיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ צצצור קקי תחת בולבול אקבולבול דרבוקה איש איש איך אתה מרגיש חסה זה מרזה וקבל טיפ לחיים שנקל מקבצן שמרחם עליך וקוף ים עם כיפת ברזל זוכרים עמוד ענן? זוכרים שרביט קסמים? אז יש לי בבסיס אז תיזהרו למה אני מוגן כפרות עליכםםםםםם אל תיקח אז זה אישית ובלי בלה בולה בולה איפה אתתת??????? נימאסססססססססססססססס לי אני הולך לעשןןןןןןןן אני חייייייב להפסיקקק חלאס נימאס לי יוווווווווווווו קראתי מה רשמתי ואני לא מצליח לסמן בשביל למחוק אבל דיר בלקקק אתם מדברים על מה יש לי בבסיס הקצינת בם תעשה לי תחקייייייייייררר חלאס באמא יאן אני יודע שאתה נוד ואתה גם חתיך בנוסף אז צ'יריבום צ'יריבום צ'יריבימבומבומבומבום בוקר טוב קוריצצצצצצה מגבון ועוד מגבון זה לא מגבון? זה בטח מגבונים אז יאללה יאללה אל תעשו פוזות כוסראבראבראבראבק ערססס ביי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
בוקר טוב