אנחנו הכי צודקים, יש לא מעט הוכחות שפה הייתה רק מדינה אחת והיא יהודית. פלסטין לא הייתה מדינה, היא הייתה יכולה להיות מדינה אם הייתה מסכימה לקבל את חלוקת השטח בהחלטה 181, אבל היא סירבה לגמרי לתכנית הזאת.
את האמת, לדעתי כדאי שיהיה פה שתי מדינות לשתי עמים. אי אפשר לפתוח במלחמה נגד חבורת אנשים שקוראים לעצמם חמאס כאשר הם אפילו לא מדינה. מבחינה טכנית אפילו זה לא מלחמה כיוון שעזה ויו"ש הם לא מדינה מוכרזת.
אין ספק ואין פלא שרוב העולם בחר בצד שלהם ויודעים מה, אני אפילו די מבין אותם. אם הייתם רואים ילד בכיתה ו' מרביץ לילד בכיתה ד', בעד מי הייתם? נגד הילד החזק שמרביץ או נגד הילד הקטן והמסכן שרק מקבל מכות? אני, ואני בטוח שגם כולכם, הייתם הולכים בעד התלמיד שבכיתה ד', ואם הייתם מנהלים בבית ספר סביר להניח שהייתם משעים אותו מבית הספר ואולי אפילו מעיפים אותו. את מי מעניין שאותו ילד בכיתה ד' כל היום מקלל ומציק לילד בכיתה ו'? אולי אפילו מביא לו כאפות קטנות מדי פעם וזה נחשב גם למכות, ואותו ילד בכיתה ו' ניסה להתאפק? זה לא משנה כמה אנחנו נהיה צודקים, כל עוד אנחנו הילד הבריון שהרביץ לילד החמוד בכיתה ד' שהוא חף מפשע ולא עשה כלום ופתאום הילד בכיתה ו' התנפל עליו אנחנו טועים.
מה אפשר לעשות נגד זה? את האמת אין לנו כ"כ הרבה מה לעשות. להקים מדינה פלסטינית זה הפתרון אולי הכי אידיאלי, אבל גם אז אנחנו נשאר הבריון.

ציטוט ההודעה