קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-12-2010, 21:03
  2. מה רמת השחקן הכי גבוהה שלכם?
    על ידי Sh3xyMan בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-11-2010, 20:58
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2010, 19:05
  4. [פרסום] הבטחתי רמת כתיבה גבוהה? כנסו וורס חדש ..
    על ידי mcrmn76 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-06-2010, 19:34
  5. הימור מהיר מאוד.!אשקלון-רמת השרון עד 150 נק'
    על ידי E.B בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

רמת מוסריות גבוהה ..(18.3) - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה צריך לראות עולם.

לא במובן שאתה חושב אלא במובן השונה.

פעם אחת לקחתי איזה ילד שמנת שהיה לפני איזה חצי שנה ילד טוב של אמא שלא שותה לא מעשן לא יוצא עד שהכרתי אותו...נשארו לו כמה הרגלים של ה"עבר" והחלטתי לשבור לו אותם ולקחתי אותו לטיול בתחנה המרכזית הישנה בלילה עם כמה חבר'ה שמכירים תאיזור..ככה הסתובבנו עד אור הבוקר לא אפרט יותר מזה אבל גם הראיתי לו..."דברים".

קצת הארדקור אבל זה הכניס לו המון דברים לראש.

כמו שאמרו פה תתחיל לשמוע מוזיקה טובה, זה יכול להיות רוק, היפ הופ, טראנס, אלקטרו...מוזיקה שינתה לי את החיים תכלס..
    תתחיל לראות סרטים כמו פייט קלאב וTRAINSPOTTING, TAXI DRIVER ולא סרטי קומדיה רומנטית של בכיינים...

תהיה גבר. ושאי אומר גבר אנלא מתכוון לאיזה בבון שמן עם תלתלים בחזה ששר מזרחית..אלא אחד שעושה מה שבא לו ולא שם על אף אחד (אבל בקטע הטוב שלא תתנהג כמו חסר טאקט)

תתחיל לאכול טוב לך תתאמן תוציא עצבים על המוט והמשקולות עם איזה מוזיקה באוזניות...

תתחיל לשתות, אם מציעים לך ירוק או משו אל תתבייש תנסה..צא למסיבות תרקוד תתמסטל מהתחת...

תתחיל להתלבש עם יותר SWAG זה תמיד נותן בטחון

YOLO אחי..יודע מזה? YOU ONLY LIVE ONCE זה מה שזה. אז תתחיל להפציץ.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 26-01-2013 בשעה 00:33.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

אחי אני חושב שאני יודע מה הבעיה שלך.

אתה חושב שיש לך טיקים? (וכן זה כן קשור)
    אתה מרגיש לפעמים מחשבות שחוזרות על עצמם בלי יכולת שליטה שלך, או משפטים.. זה סביר שזה הבעיה שלך.

וניתן לטפל בה.
    אם לא, אז יש לי משהו להגיד לך. שים זין וקח את החיים בקלילות.
    בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אני ממש לא בא במקום כדי לפגוע בך, אתה לא מבין את מה שאני מנסה להגיד לך ולעזור לך.
    אני ברצינות התכוונתי שאני חושב שכדאי לך לשקול להיפגש עם פסיכולוג...
    בתור מי אני מדבר? בתור מי נראה לך? מישהו שרוצה לעזור לך אני לא צריך להיות אף אחד.. מה אתה חושב שאני צוחק עליך? אני רציני לגמרי. ואם זה לא לרמה שלך אז למה אתה מבקש עזרה? אתה רואה שלא מעט אנשים מראים לך שאתה לא לגמרי בסדר אז אתה ישר שולל ובורח, אתה לא מקבל ביקורת ומתחמק.. זה מראה ילדותיות ובריחה מאחריות... ביקורת זה דבר בונה, זה דבר חשוב, גם אם זה כואב לפעמים צריך לספוג את זה.

אתה ברצינות חושב שלהרוג חילזון זה לא בסדר ולתמוך בהרג פרות זה לא? אני מתיפייף? אין לך תשובה לזה אפילו.. אני אוכל בשר וחלב אבל הבעיה פה לא אצלי אלא אצלך.. בן אדם אתה לא החלטי לגמרי אתה קצת מתנדנד אתה לא סגור על עצמך, אני מבקר אותך כן, כי אני מנסה לעזור לך ולהראות לך איך אני חושב על מה שאתה תופס כלא בסדר, אני רוצה להראות לך שלדעתי, ולדעתך משהו אצלך קצת לא סגור.. ואני מנסה לעזור לך...איזו עוד סיבה יש לי להגיב פה?..
    אתה לא בראש שלי אבל כשהייתי ילד קטן היה לי ראש כמו שלך וזה השתנה.. כמו לכל אחד, צריך להפסיק לדאוג ולחשוב יותר מידי ויותר לזרום ולעשות מה שטוב לך. בגלל זה אני ממליץ לך לעשות סוויץ' וללכת למשהו שיוציא אותך מה"בועה" של חרטות על רמזור אדום..
    ומה הקשר שבת דודה שלך נפטרה מסרטן לבועה? ומה חשבתי לעצמי? זה הקטע גבר אני מנסה לעזור לך ואתה חושב שאני יורד עליך... אני מבקר אותך כדי שתבין את הבעיה אני פה עוזר לך וזאת הסיבה שאתה כתבת את הפוסט הזה כדי לקבל ביקורת ותראה שתומכים במה שכתבתי לך עוד אנשים
    למה אני מייסר את עצמי ?
    למה על כל דבר או מעשה שעשיתי אני מתחרט ?
    אתה צריך להבין משהו, אני פה כדי לעזור לך ואתה חושב שאני בא נגדך.. אתה לא חייב להקשיב לי ולהתייחס אבל פנית פה כדי לקבל עצה, אם העצה והביקורת שלי לא טובה אני מצטער שאני מנסה לעזור לך, לא טוב לך לא צריך.. אתה מתנהג כמו ילד קטן ומסתגר מאחורי ביקורת וקורה לי ביקורתי.. אלא מה יותר עוזר מאשר ביקורת תגיד לי????????
    מה יכול לעזור יותר מביקורת עצמית? כשאני עושה משהו לא בסדר אני מבקש מחבר לבקר אותי, כשאני מקליט קטע חדש או לומד תרגיל חדש בחדר כושר אני מבקש ביקורת ככה ממשיכים הלאה ולא דואגים ונתקעים.

תנסה ללכת לכושר קרבי ולהשאר יותר מחודש בלי להיות בכיין ולהגיד שזה קשה, להתאמן בחדר כושר עד שאין לך מיץ יותר ואתה בקושי נושם והולך, מתמיד במשהו?
    תגיד לי איך אתה רוצה להיות חייל קרבי אם אתה לא סגור על עצמך וביישן? זה לא קל ביישנות זה דבר לא טוב, כשאני מחליט לעשות משהו אין לי חרטות אחר כך אני בטוח ב1000 אחוז אני לא מהמר ומתמהמה על כל דבר בחיים.
    תנסה להקשיב לי, אתה מייסר את עצמך כי אין לך משמעת עצמית וביטחון עצמי ורעל פנימי ומטרה.. אני כשאני קם בבוקר יש לי מטרה, כשאני מסתכל במראה יש לי מטרה אני חד כל הזמן, וזה הקטע לך אין את זה בגלל זה אתה מרגיש לא סגור בכלום, נעלב מביקרות שמישהו נותן לך כדי לעזור רק לך! אני לא בא לרדת עליך אלא בדיוק להפך!
    אני רוצה לעזור..
    תנסה להקשיב לי, זה לא ייקח ממך הרבה רק תנסה.

לגבי הבטהובן חחחח מצטער גבר לא התכוונתי לפגוע, התחלת לדבר קצת כמו איזה מישהי יפת נפש שאני מכיר שמכל דבר רע שקורה היא עושה סצנות כאילו סוף העולם מגיע ואני שונא אנשים כאלו שליליים ותקועים ובגלל זה אני כל כך רוצה לעזור לך לעשות שינוי כי אתה גם יודע שאתה לא רוצה להיות ככה מוזר עם רגשות אשם על רמזור אדום וחלזונות.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

חחח אני שברתי חלונות חשמל (ככה אנחנו קוראים לזה) בשובי 600000 שקל!!! אני כל יומיים זורק גוגוליםנעל אנשים ואני אשכרה רץ בין חנויות וזורק חזיזים לבפנים
    ועוד אם חברים(והרבה) אבל בתוך תוכי אני בלרינה... סתם! אתה נתקע רק בגלל רמזור אדום?!
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לא מייסר את עצמך ולא נעליים... פשוט נמצא כמו רוב החבר'ה בגילך בעולם התחושות במקום להיות בעולם הביצועים.
    גש לכאן ופתח לוג אישי: http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=985

תציב מטרות ותעשה עם עצמך משהו.

אגב, מה שתיארת יותר מזכיר ביקורת עצמית לא בריאה מאשר מוסריות.
    יש לי ביקורת עצמית וכמו שראית גדולה מאוד מה שאומר שיש לי מודעות עצמית ברמה שהיא מפריעה לי .
    ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אתה צריך לראות עולם.

לא במובן שאתה חושב אלא במובן השונה.

פעם אחת לקחתי איזה ילד שמנת שהיה לפני איזה חצי שנה ילד טוב של אמא שלא שותה לא מעשן לא יוצא עד שהכרתי אותו...נשארו לו כמה הרגלים של ה"עבר" והחלטתי לשבור לו אותם ולקחתי אותו לטיול בתחנה המרכזית הישנה בלילה עם כמה חבר'ה שמכירים תאיזור..ככה הסתובבנו עד אור הבוקר לא אפרט יותר מזה אבל גם הראיתי לו..."דברים".

קצת הארדקור אבל זה הכניס לו המון דברים לראש.

כמו שאמרו פה תתחיל לשמוע מוזיקה טובה, זה יכול להיות רוק, היפ הופ, טראנס, אלקטרו...מוזיקה שינתה לי את החיים תכלס..
    תתחיל לראות סרטים כמו פייט קלאב וTRAINSPOTTING, TAXI DRIVER ולא סרטי קומדיה רומנטית של בכיינים...

תהיה גבר. ושאי אומר גבר אנלא מתכוון לאיזה בבון שמן עם תלתלים בחזה ששר מזרחית..אלא אחד שעושה מה שבא לו ולא שם על אף אחד (אבל בקטע הטוב שלא תתנהג כמו חסר טאקט)

תתחיל לאכול טוב לך תתאמן תוציא עצבים על המוט והמשקולות עם איזה מוזיקה באוזניות...

תתחיל לשתות, אם מציעים לך ירוק או משו אל תתבייש תנסה..צא למסיבות תרקוד תתמסטל מהתחת...

תתחיל להתלבש עם יותר SWAG זה תמיד נותן בטחון

YOLO אחי..יודע מזה? YOU ONLY LIVE ONCE זה מה שזה. אז תתחיל להפציץ.
    קודם כל שאלה , האם אי שתיה או עישון עושה אותי "ילד שמנת" ? או כל אחד אחר ?
    מוזיקה טובה ,בעיני מי ? חוץ מזה ,לא נולדתי אתמול ,אני מכיר ואוהב וגם לא אוהב דברים ,אני לא אוהב מטאל כבד לדוגמא ורוק אני אוהב . גם ראפ ,היפ הופ , R And B וכל מיני .

אני חובב סרטים ככה שראיתי יותר מכמה ,ומכל הסוגים ,למרות ששנים ממה שציינת לא הספקתי לראות עדיין ,רק את מועדון קרב ראיתי .

ציטוט נכתב במקור על ידי matan19944 צפיה בהודעה
    אחי אני חושב שאני יודע מה הבעיה שלך.

אתה חושב שיש לך טיקים? (וכן זה כן קשור)
    אתה מרגיש לפעמים מחשבות שחוזרות על עצמם בלי יכולת שליטה שלך, או משפטים.. זה סביר שזה הבעיה שלך.

וניתן לטפל בה.
    אם לא, אז יש לי משהו להגיד לך. שים זין וקח את החיים בקלילות.
    בהצלחה.
    יתכן שיש טיקים אבל אני לא שם לב אליהם כי במקרה והם קיימים אצלי ,אני רגיל אליהם כחלק מאיך שאני מגיב או מתנהג .

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    אני ממש לא בא במקום כדי לפגוע בך, אתה לא מבין את מה שאני מנסה להגיד לך ולעזור לך.
    אני ברצינות התכוונתי שאני חושב שכדאי לך לשקול להיפגש עם פסיכולוג...
    בתור מי אני מדבר? בתור מי נראה לך? מישהו שרוצה לעזור לך אני לא צריך להיות אף אחד.. מה אתה חושב שאני צוחק עליך? אני רציני לגמרי. ואם זה לא לרמה שלך אז למה אתה מבקש עזרה? אתה רואה שלא מעט אנשים מראים לך שאתה לא לגמרי בסדר אז אתה ישר שולל ובורח, אתה לא מקבל ביקורת ומתחמק.. זה מראה ילדותיות ובריחה מאחריות... ביקורת זה דבר בונה, זה דבר חשוב, גם אם זה כואב לפעמים צריך לספוג את זה.

אתה ברצינות חושב שלהרוג חילזון זה לא בסדר ולתמוך בהרג פרות זה לא? אני מתיפייף? אין לך תשובה לזה אפילו.. אני אוכל בשר וחלב אבל הבעיה פה לא אצלי אלא אצלך.. בן אדם אתה לא החלטי לגמרי אתה קצת מתנדנד אתה לא סגור על עצמך, אני מבקר אותך כן, כי אני מנסה לעזור לך ולהראות לך איך אני חושב על מה שאתה תופס כלא בסדר, אני רוצה להראות לך שלדעתי, ולדעתך משהו אצלך קצת לא סגור.. ואני מנסה לעזור לך...איזו עוד סיבה יש לי להגיב פה?..
    אתה לא בראש שלי אבל כשהייתי ילד קטן היה לי ראש כמו שלך וזה השתנה.. כמו לכל אחד, צריך להפסיק לדאוג ולחשוב יותר מידי ויותר לזרום ולעשות מה שטוב לך. בגלל זה אני ממליץ לך לעשות סוויץ' וללכת למשהו שיוציא אותך מה"בועה" של חרטות על רמזור אדום..
    ומה הקשר שבת דודה שלך נפטרה מסרטן לבועה? ומה חשבתי לעצמי? זה הקטע גבר אני מנסה לעזור לך ואתה חושב שאני יורד עליך... אני מבקר אותך כדי שתבין את הבעיה אני פה עוזר לך וזאת הסיבה שאתה כתבת את הפוסט הזה כדי לקבל ביקורת ותראה שתומכים במה שכתבתי לך עוד אנשים
    אתה צריך להבין משהו, אני פה כדי לעזור לך ואתה חושב שאני בא נגדך.. אתה לא חייב להקשיב לי ולהתייחס אבל פנית פה כדי לקבל עצה, אם העצה והביקורת שלי לא טובה אני מצטער שאני מנסה לעזור לך, לא טוב לך לא צריך.. אתה מתנהג כמו ילד קטן ומסתגר מאחורי ביקורת וקורה לי ביקורתי.. אלא מה יותר עוזר מאשר ביקורת תגיד לי????????
    מה יכול לעזור יותר מביקורת עצמית? כשאני עושה משהו לא בסדר אני מבקש מחבר לבקר אותי, כשאני מקליט קטע חדש או לומד תרגיל חדש בחדר כושר אני מבקש ביקורת ככה ממשיכים הלאה ולא דואגים ונתקעים.

תנסה ללכת לכושר קרבי ולהשאר יותר מחודש בלי להיות בכיין ולהגיד שזה קשה, להתאמן בחדר כושר עד שאין לך מיץ יותר ואתה בקושי נושם והולך, מתמיד במשהו?
    תגיד לי איך אתה רוצה להיות חייל קרבי אם אתה לא סגור על עצמך וביישן? זה לא קל ביישנות זה דבר לא טוב, כשאני מחליט לעשות משהו אין לי חרטות אחר כך אני בטוח ב1000 אחוז אני לא מהמר ומתמהמה על כל דבר בחיים.
    תנסה להקשיב לי, אתה מייסר את עצמך כי אין לך משמעת עצמית וביטחון עצמי ורעל פנימי ומטרה.. אני כשאני קם בבוקר יש לי מטרה, כשאני מסתכל במראה יש לי מטרה אני חד כל הזמן, וזה הקטע לך אין את זה בגלל זה אתה מרגיש לא סגור בכלום, נעלב מביקרות שמישהו נותן לך כדי לעזור רק לך! אני לא בא לרדת עליך אלא בדיוק להפך!
    אני רוצה לעזור..
    תנסה להקשיב לי, זה לא ייקח ממך הרבה רק תנסה.

לגבי הבטהובן חחחח מצטער גבר לא התכוונתי לפגוע, התחלת לדבר קצת כמו איזה מישהי יפת נפש שאני מכיר שמכל דבר רע שקורה היא עושה סצנות כאילו סוף העולם מגיע ואני שונא אנשים כאלו שליליים ותקועים ובגלל זה אני כל כך רוצה לעזור לך לעשות שינוי כי אתה גם יודע שאתה לא רוצה להיות ככה מוזר עם רגשות אשם על רמזור אדום וחלזונות.
    למה לא הבנתי ? כי רוב ההודעה שלך ,מלאה בלשפוט ולנתח איזה בן אדם אני ,סביב המקרה של לעבור באדום או סגנון הכתיבה שלי או שבכלל "איך אתה שוחר שלום אם אתה אוכל בשר".

אני לא יודע איך אבל היא הייתה פשוט מלאה בזה ובמקום שזה יראה כמו נסיון לעזור זה נראה כמו הסתלבטות אחת גדולה ואני אמרתי ,במקרה וזה כך עדיף לא להמשיך .

ואני הייתי בעבר אצל פסיכולוג ,גם אצל קלינאית תקשורת , אצל הפסיכולוג לא מספר רב של זמן ואצל הקלינאית לא בטוח ,הייתי ממש קטן .

ואין לי בעיה לקבל ביקורת ,אבל לא ביקורת ש:
    1.שופטת .
    2.לא קשורה בכלל למדובר ובאה איכשהו להכניס לי .

יש ביקורת ויש ביקורת . וזה די נראה שאתה מדבר אל "מראה" ,מה זאת אומרת ? אתה מדבר כאילו לעצמך ,לבן אדם הדומה לך ,אני ממש לא דומה לך בכל המובנים .
    לדרוך על החילזון אולי גורם לי לחשוב דקה שתיים וגם על החיות ,כל פעם שאני אוכל וזה לא שזה מונע ממני כי לזה הורגלתי מגיל קטן ,שלא לדבר שאוכל גורם לבני אדם וגם גרם בזמן שלא הייתה ציוויליזציה עדיין ,לא לחשוב ופשוט לאכול כמה שיותר ,במיוחד מתוק . ולא הודתי אף פעם שאני שוחר שלום ,אמרתי שרמת המעשים שלי מסתכמת במחשבות ,אולי יש לי "מסיכה" על הפנים בעניינים מסויימים בחיים ,למרות שאני לא מצדיק את זה על העובדה שלכל בני האדם יש בין אם ירצו או לא ,זו הישרדות .

וברור שתומכים ,כי אנשים אוהבים לראות איך ההוא מקבל את זה בפנים ,למרות שהדברים שנאמרו יכולים להיות בכלל לא להיות בחלקם נכונים ,אנשים אוהבים אקשן .
    ונכון ,הביקורת יכולה לפגוע שלא לדבר על השפיטה הזו אבל אתה צריך להבין ,אני מספיק מבקר את עצמי ומספיק ביקרתי ,וכן לא כל בן אדם יכול לראות את המצב לפי נק' המבט שלו ומישהו אחר צריך לעשות זאת אבל יש דרך ויש דרך .

ותשמע , אני לא רוצה להפוך את הדיון הזה לדיון סביב מה נכון היה להגיב פה או לא ,בסופו של דבר אתה צודק , צריך לשנות את הביישנות\חוסר בטחון או כל דבר אחר שקשור לזה אבל איני מעוניין לשנות את הבן אדם לגמרי ,רק את ההרגשות ודפוסי התנהגות .

מה הבעיה בבטהובן ,האמנם זה לא סגנון שאני מקשיב לו אבל אני בטוח שהוא אומר לאחרים משהו ,הוא לא סתם מפורסם ,ולא סתם אנו יודעים את השם של בן אדם שחיי לפני יותר ממאה שנה . זה לא העניין ,אלה הקטע שקבעת עוד לפני שבכלל הכרת אותי מה אני אוהב ומה שומע ,זה שזה נשמע לך מוכר מאיזו נקבה ,לא אומר שאני והיא דומים אבל אני מבין אותך . בכל מקרה , תודה שהשקעת מזמנך ורשמת ללא סוף .
    ציטוט נכתב במקור על ידי imsmart צפיה בהודעה
    חחח אני שברתי חלונות חשמל (ככה אנחנו קוראים לזה) בשובי 600000 שקל!!! אני כל יומיים זורק גוגוליםנעל אנשים ואני אשכרה רץ בין חנויות וזורק חזיזים לבפנים
    ועוד אם חברים(והרבה) אבל בתוך תוכי אני בלרינה... סתם! אתה נתקע רק בגלל רמזור אדום?!
    נתקעתי יותר נכון ,אני חושב הרבה . מישהו שלא חושב ולא כל כך מודע לעצמו לא ממש ישים לב לזה ,לרוב .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

קודם כל, ממש לא ניסיתי להסתלבט עליך אלא בדיוק ההפך אני מצטער אם זה נראה ככה.. פשוט ככה אני אני ישיר אני אומר מה שאני חושב, אני לא מיפה דברים שאני אומר ובטח לא לגבר..

לגבי המוזיקה והכושר קרבי, אני ממש לא מציע לך להשתנות, זה שאני עושה את הדברים האלו זה לא שינה אותי זה הוסיף לי, זה שאני אוהב מוזיקה זה משנה אותי? לא אני אותו בן אדם שאוהב מוזיקה, זה שאני מתאמן לא משנה אותי אני אותו בן אדם אבל כשאני רוצה אני הופך לחיה עם כוונת על המטרה אם זה בחדר כושר או בכושר קרבי זה פשוט משהו מנטאלי שלא היה קודם..

ברור שתומכים ,כי אנשים אוהבים לראות איך ההוא מקבל את זה בפנים ,למרות שהדברים שנאמרו יכולים להיות בכלל לא להיות בחלקם נכונים ,אנשים אוהבים אקשן .
    ונכון ,הביקורת יכולה לפגוע שלא לדבר על השפיטה הזו אבל אתה צריך להבין ,אני מספיק מבקר את עצמי ומספיק ביקרתי ,וכן לא כל בן אדם יכול לראות את המצב לפי נק' המבט שלו ומישהו אחר צריך לעשות זאת אבל יש דרך ויש דרך .
    מי אוהב לראות אותך מקבל בפנים השתגעת?? על מה אתה מדבר בכלל? אני באתי לתת לך מעין כאפה לפתוח עיניים ולראות דברים אחרים.
    אני נותן לך טיפ טוב ויש פה עוד כמה שנותנים לך טיפים ואתה מקבל אותם באופן שלילי, כדאי לך לנסות דברים שמציעים לך ולא להיות סגור..
    לגבי בטהובן חח, גבר לא התכוונתי לזה ברצינות יותר מידי כמו שאמרתי אני מכיר מישהו וגם דמות מאיזו סדרה שהזכירו לי משהו בך אז עלה לי הבטהובן, אני מוזיקאי ואני מעריך אותו מאוד זאת אחלה של מוזיקה אבל זאת מוזיקה מדכאת קצת וחסרת חיים, ואני גם לא שומע מטאל זה מגעיל אותי..אבל מה רע בACDC?SKYNYRD? AEROSMITH? לא חסר מוזיקה איכותית ושנותנת מעין תחושה שלא תשיג בשום מקום.

תאכלס חשבת שאני יורד עליך אז לקחת דברים קצת קשה וזה ממש לא הכיוון גבר, אני פה בדיוק רק בשביל לעזור לך ולהראות לך אולי מה היה לא בסדר.
    ולגבי החילזון, לא קשור לשום דבר, אתה אמרת שכואב לך לקחת חיים של חילזון אז שאלתי אם אתה צמחוני הרי חשובים לך החיים והחיים של מישהו אחר, אז איך זה שזה לא בסדר להרוג חילזון ופרה זה כן?.. אתה נראה לי קצת מבולבל..

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

כמה מחשבותת אחי פאק איך לא מתפוצץ לך המוח... עברת באדום אז אתה חושב על זה אחרי זה כל היום?
    מה זה ישנה אם תחכה עד לירוק או שתחצה באדום? מה זה משנה אם תדרך על חילזון?
    אתה באמת רוצה לחיות את החיים בהיסוס?????

אחרי הכל LIFE IS A BITCH, AND THEN YOU DIE
    תתחיל להנות. ואללה לא אתה לא חייב לשתות ולעשן ולהזריק אתה פשוט צריך להשתחרר אתה לא משתגע לפעמים מהמחשבות?
    לך למכון כושר או לאיזה אמנות לחימה ותוציא עצבים. תשקיע במשהו שניראה לך כיף לעשות. תתחיל לפתח חיים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה לא נשמע אחד שרוצה להשתנות...man up, pussy
    כמו שאמרתי, לך לתחנה המרכזית הישנה בלילה (אבל לא לבד, שיהיה לך למי לתפוס תיד תוך כדי שאתה משקשק שתראה סודנים שוברים ניידת משטרה)

אתה לא אחד עם רמת מוסריות גבוהה, אתה סתם נקבה ממוצעת. SASISASI נתן לך תטיפים הכי טובים שיש ואתה חושב שהוא יורד עליך אחי אתה צריך פסיכיאטר, לא פסיכולוג..גמאני עכשיו אומר לך תאמת בפנים זה אומר שאני יורד עליך? אני הכי לא...אני רק אומר תאמת עליך ועל מי שאתה, כמו שSASISASI אמר

מה תעשה שיבוא לך איזה שיכור ברחוב וינסה לשדוד אותך? מה תעשה שינסו לאנוס את חברה שלך (אם תהיה לך חברה בכלל עם גישה כזאת לחיים)? מה תעשה אם יבוא אליך איזה פדופיל ויתחיל לגעת לך בתחת? תברח? תשתתק מפחד ותחשוב שזה "לא מוסרי" לתפוס בלוק ולפרק לו תפרצוף?

כי יש לי הרגשה שאתה תשתין מפחד ותתן להם את מה שהם רוצים...עם גישה כזאת לא תגיע לשומקום בחיים, תשנה אותה ודחוף.

אתה נשמע ילד שמנת מצפון ת''א שלא ראה תרחוב אם עולות לך מחשבות כאלה הזויות לראש...שאתה נמצא במצבים שבהם אתה חייב להגיב ואם לא תגיב אתה תמצא את עצמך במצב...לא טוב בוא נגיד..אתה תבין למה אני מתכוון. מצבים כמו שציינתי למעלה...כנראה בשכונה שגדלת המכות היחידות שראית זה היה קרב בין שני חתולים.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-01-2013 בשעה 00:20.

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

אתה לא נשמע אחד שרוצה להשתנות...man up, pussy
    כמו שאמרתי, לך לתחנה המרכזית הישנה בלילה (אבל לא לבד, שיהיה לך למי לתפוס תיד תוך כדי שאתה משקשק שתראה סודנים שוברים ניידת משטרה)

אתה לא אחד עם רמת מוסריות גבוהה, אתה סתם נקבה ממוצעת. SASISASI נתן לך תטיפים הכי טובים שיש ואתה חושב שהוא יורד עליך אחי אתה צריך פסיכיאטר, לא פסיכולוג..גמאני עכשיו אומר לך תאמת בפנים זה אומר שאני יורד עליך? אני הכי לא...אני רק אומר תאמת עליך ועל מי שאתה, כמו שSASISASI אמר

מה תעשה שיבוא לך איזה שיכור ברחוב וינסה לשדוד אותך? מה תעשה שינסו לאנוס את חברה שלך (אם תהיה לך חברה בכלל עם גישה כזאת לחיים)? מה תעשה אם יבוא אליך איזה פדופיל ויתחיל לגעת לך בתחת? תברח? תשתתק מפחד ותחשוב שזה "לא מוסרי" לתפוס בלוק ולפרק לו תפרצוף?

כי יש לי הרגשה שאתה תשתין מפחד ותתן להם את מה שהם רוצים...עם גישה כזאת לא תגיע לשומקום בחיים, תשנה אותה ודחוף.

אתה נשמע ילד שמנת מצפון ת''א שלא ראה תרחוב אם עולות לך מחשבות כאלה הזויות לראש...שאתה נמצא במצבים שבהם אתה חייב להגיב ואם לא תגיב אתה תמצא את עצמך במצב...לא טוב בוא נגיד..אתה תבין למה אני מתכוון. מצבים כמו שציינתי למעלה...כנראה בשכונה שגדלת המכות היחידות שראית זה היה קרב בין שני חתולים.
    אני לא אגיב למישהו שיודע רק לשפוט .

שמעת על אינטליגנציה ריגשית ? כנראה שאין לך ממש אבל בסדר,לרוב האנשים אין ,גם לאילו שחושבים שיש להם .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 28-01-2013 בשעה 08:24.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

וואטאבר

MAN UP

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Owl, אם אתה לא מוכן לקבל ביקורת, אתה לא מוכן לשמוע דעות של אחרים, אתה לא מוכן לשמוע דברים שונים וצורות חיים שונות (כמו של סוניק, ששי, טיילר) אז למה קיבינימט פתחת אשכול עם עזרה?

זה כמו שמישהו יבקש ממך 10 שקל, תיתן לו והוא יגיד לך "מה אתה רומז שאני עני?" אתה תסתכל עליו כמו אדיוט, נכון?
    אם אתה רוצה לקבל עזרה, תלמד לפתוח את הראש ותפסיק להגיב כמו שאתה מגיב.
    אפילו דרך המחשב אני יכול להבין כמה שהשכמות שלך תפוסים, כמה שאתה יושב מכופף במחשב וכמה שאתה מייסר את עצמך לגבי כל דבר בחיים.

להגיד לך "תשתחרר גבר" זה מצחיק להגיד לך כי אתה לא מוכן לשמוע שום דבר מאף אחד...
    אבל אני יכול להגיד לך דבר כזה- עצם זה שאתה יודע שיש לך בעיה, זה כבר טוב, השלב השני זה לרצות לשנות את עצמך. אני יודע שלא לכולם זה קל לשנות את עצמם, אבל זה כל הכיף..השינוי.

ברגע שתרצה ותרגיש מספיק חזק כדי לשמוע דברים אחרים...תגיד.

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

וואטאבר

MAN UP
    טוב..
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    Owl, אם אתה לא מוכן לקבל ביקורת, אתה לא מוכן לשמוע דעות של אחרים, אתה לא מוכן לשמוע דברים שונים וצורות חיים שונות (כמו של סוניק, ששי, טיילר) אז למה קיבינימט פתחת אשכול עם עזרה?

זה כמו שמישהו יבקש ממך 10 שקל, תיתן לו והוא יגיד לך "מה אתה רומז שאני עני?" אתה תסתכל עליו כמו אדיוט, נכון?
    אם אתה רוצה לקבל עזרה, תלמד לפתוח את הראש ותפסיק להגיב כמו שאתה מגיב.
    אפילו דרך המחשב אני יכול להבין כמה שהשכמות שלך תפוסים, כמה שאתה יושב מכופף במחשב וכמה שאתה מייסר את עצמך לגבי כל דבר בחיים.

להגיד לך "תשתחרר גבר" זה מצחיק להגיד לך כי אתה לא מוכן לשמוע שום דבר מאף אחד...
    אבל אני יכול להגיד לך דבר כזה- עצם זה שאתה יודע שיש לך בעיה, זה כבר טוב, השלב השני זה לרצות לשנות את עצמך. אני יודע שלא לכולם זה קל לשנות את עצמם, אבל זה כל הכיף..השינוי.

ברגע שתרצה ותרגיש מספיק חזק כדי לשמוע דברים אחרים...תגיד.
    מי אמר שאני לא מוכן ? אם לא הייתי מוכן לא הייתי פותח ומפחד בכלל לשמוע את רוב המילים שאנשים השתמשו פה (מילים שופטות ,ביקורתיות ? האמנם?) למה את התגובה שלך יותר קיבלתי ? במה התגובה שלך הייתה שונה ? כי לא שפטת אותי ,האמנם זו הייתה ביקורת אבל תסתכל ,אני לא טיפש שאני מגיב סתם ,אנשים קובעים מי אני ומנתחים את האופי שלי . אני מבחין בדברים ואני כן,עומד על שלי פה כי כמו שאמרתי ,לא באתי שיעמידו אותי על "דוכן הנאשמים" וישפטו אותי ,מה הקטע של האנשים פה לשפוט בנוסף לביקורת שלהם ? מה הם מרגישים יותר מדי קשוחים ? קצת רגישות ראבק אתם לא מדברים אל עצמכם פה ואם לא טוב לכם אל תגיבו ואני לא אפתח פה אשכול אם אלו התנאים של פריקה של מה שאני מרגיש .
    ולמה אתה מצדיק שיפוטיות ? הרי ,לא רק שזה מעליב זה גם לא עוזר .

עדיף להתנהג כמו בני אדם מאשר להתנהג כמו מישהו שיודע הכל .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עכשיו, אתה מאשים את מי שמאשים אותך, תראה כמה זה מצחיק...

תעזוב את כל זה.
    שכח מהכל.
    אתה רוצה לקבל עזרה? אז תכתוב מה אתה מוכן לעשות ומה אתה מוכן לא לעשות כדי לשפר את החיים שלך.

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עכשיו, אתה מאשים את מי שמאשים אותך, תראה כמה זה מצחיק...

תעזוב את כל זה.
    שכח מהכל.
    אתה רוצה לקבל עזרה? אז תכתוב מה אתה מוכן לעשות ומה אתה מוכן לא לעשות כדי לשפר את החיים שלך.
    מאשים במה בדיוק ?

וזה לא שאני לא מודע לזה שיש לי קשיים ,אז מה ,זה אומר שצריך ל"תקוף" אותי בשביל שאני אבין נקודה שאני במילא יודע אך לא יודע איך להתנער ממנה ?
    חוץ מזה,אני לא רובוט .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 28-01-2013 בשעה 15:52.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    מאשים במה בדיוק ?

וזה לא שאני לא מודע לזה שיש לי קשיים ,אז מה ,זה אומר שצריך ל"תקוף" אותי בשביל שאני אבין נקודה שאני במילא יודע אך לא יודע איך להתנער ממנה ?
    חוץ מזה,אני לא רובוט .
    אוקיייייי סבבבבהה...הבנתי...רד מזה.

עכשיו תענה מה אתה מוכן לעשות או לא לעשות כדי לשפר את הבעיה שלך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect