קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Coming to America
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-06-2006, 02:13
  2. coming undone - KoRn
    על ידי La Bamba בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 11:07
  3. Rymez, THIS IS A HOT SINGLE OF A UP-COMING RAPPER CHECK IT OUT!!!
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 20:07
  4. Beanie Sigel - The B. Coming 2005
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 14:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

LMS IM COMING - עמוד 2

בואנה אחי אתה הראשון פה שאשכרה חושף את עצמך סחתיין חחח

ועוד משהו אחי אין דבר כזה "דומה לו" "נראים אותו דבר כמעט" יש לי חבר שאומרים עליי ועליו שאנחנו תאומים שהופרדו בלידה (פעם גם עם אותו שיער היינו אז נראינו יעני אותו דבר) אבל להגיד לך דוגרי הוא נראה יותר טוב ממני ונראה שהוא הולך להצליח יותר ממני עם בנות כל עוד אני לא ישתפר יותר, ו-וואלה אני מפרגן לו, ושתדע שלך שבנות מסתכלות על הדברים הקטנים אני לא יודע להגיד לך מי נראה יותר טוב אתה או חבר שלך אני יודע שבמקרה שלי שגם לי יש כאילו אח תאום שלו הולך בזמן האחרון יותר טוב ממני.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אז הקטע שאני לא בטוח שהוא נראה יותר טוב ממני אנערף..

זה לא משנה אחי... אתה בתור גבר יותר קשה לך לשפוט חח אם זה כל כך מעניין אותך תשאל בנות על זה נראה מה הן יגידו... למרות שלדעתי זה לא משנה אתה לא צריך להתסכל על אחרים אתה צריך להתסכל על עצמך ולשפר את עצמך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עזוב תפאוורליפטר השמן הזה, אני שם כסף שהוא היה שחיף פעם או סתם שמן שלא יכול לעשות סקוואט עם מוט ריק. רק אפסים לא מפרגנים לאחרים שמנסים להשתנות (בהנחה שאתה לא משחק בקקי), הוא נשמע כמו SADCUNT בתול

הבחור שהבאת לא נראה כזה מיוחד ישראלי ממוצע לחלוטין. ככה שתהיה בטוח שזה לא בגלל המראה שלו.
    אה ותשנה תספורת אם אתה לא בצבא, יהיה לך מתאים אורך בינוני כזה ולא גלח...

הסיבה שהלכו לך הברכיים זה כי עשית חצאי או רבעי סקוואטים או לא עמדת מספיק רחב מה שנותן לחץ על הברכיים...עם עמידה צרה למשל הברכיים שלי די מציקות גם אם אני יורד עד הסוף, כשהרגליים שלי ברוחב הכתפיים או טיפה יותר (לא בהרבה) ואני יורד עד הסוף אין לי שום כאבים. בסקוואטים הראשונים שלי היה לי תבעיה של הברכיים ואז פשוט שאלתי חבר'ה גדולים אם אני עושה נכון והם תיקנו אותי וראיתי סרטונים.

אל תוותר על SS בגלל השטויות האלה, פשוט תלמד טכניקה עד שאתה טוב בזה ותתחיל לעלות משקל. אם תרוץ במשקלים עם טכניקה מעפנה אתה תהיה נכה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

הוא כן היה שחיף לפני שהוא התאמן וחסר ביטחון (עכשיו הוא מזייף ביטחון כנראה)
    והבחור הזה דווקא נראה טוב.. והוא יודע להתלבש..(יתרון עלי).
    אני מתגייס עוד 3 חודש מאריך בנתיים למעלה , בצדדים ומאחורה קצר ובלמעלה ארוך.

וואלה לא יודע מה הבעיה אצלי.. חוסר ניסיון, אולי חוסר ביטחון מה שבטוח זה מחרפן ..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    וואלה לא יודע מה הבעיה אצלי.. חוסר ניסיון, אולי חוסר ביטחון מה שבטוח זה מחרפן ..
    אם חוסר נסיון הוא הבעיה אצלך עם נשים, אז יש לך מזל...נסיון אפשר להשיג מכל מצב בעצם...כל סוטיאציה שבשבילך היא חדשה זה כבר + לניסיון...
    נראה לי שדווקא הבעיה שלך היא בטחון כמו לכל שאר החבר'ה בפורום הזה, אף אחד כאן לא רוצה להודות בפחדים שלו חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אתה יכול לפרט בדיוק מה זה בתאכלס חוסר ביטחון? אל תשלח אותי למאמרים.. מכיר את כולם.. רק תגיד לי במילים שלך .. אני לא מהאלה שפוחדים לדבר.. אני שם זין על כולם לרוב .. כשזה נוגע לבנות לפעמים צצה לי מחשבה כזאת : "היא? היא בגיל שלי למה שהיא תזרום איתי יש לה את ההוא הבריון ואת החתיך ההוא מה אני אשלה את עצמי כמו האמני פיתוי בשקל האלה? אם בדרך כלל זה לא הולך למה שזה ילך היא גם מגונדרת וכוסית"

והקטע הוא שאני לרוב שם זין על המחשבה הזאת ובאמת הולך להתחיל וזה וכשאני אומר לה בואי ניפגש היא מסננת ודוחה אותי אז זה אומר שצדקתי מההתחלה..
    אבל זה עם כאלה שנראות טוב ..

פשוט אין לי הזדמנויות דרך מעגלים חברתיים להכיר בנות נורמליות..
    ככה שאני חושב שזה חוסר ניסיון..
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 11-02-2013 בשעה 16:58.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יש לך דימוי עצמי ברמות מפחידות..מה זאת אומרת "למה שהיא תזרום איתי כשיש לה את ההוא הבריון ואת החתיך ההוא"?? אתה מי שאתה בזכותה עצמך והם מי שהם, פה זה נגמר.
    אתה צריך להראות לה שאתה הרבה יותר טוב מכל שאר הפלוצים שקיימים בשוק.

וחוץ מזה, שלמה שלא תיהיה גם אתה חתיך כזה ובריון כזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אני עובד על זה ...

אבל אחי אל תיתפס רק בזה זאת סתם מחשבה שעוברת לי בראש לפעמים ואני משתדל להתעלם ממנה.. אני בטוח שלהרבה אנשים יש את זה פשוט הם לא מספרים.. אני פשוט מגלה הכל..המחשבה הזאת היא בעיקר בגלל שאני נמוך וקטן..

אני מתחיל עם בנות והן לא זורמות.. איך זה קשור לדימוי עצמי? כשאני מתחיל אני מתחיל כמו שצריך בכל הכח.. שלחתי תמונות של איך אני נראה בעמוד הקודם..

ככה שאני חושב שעם הניסיון בא הביטחון .. אני מתחיל עם מלא בנות חופשי אחי..
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 11-02-2013 בשעה 17:32.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כמה זה נמוך? 1.70? בן כמה אתה?

אגב, המחשבה הזאת בחיים לא עברה לי בראש. אומנם יש כאלה שאני רואה במועדונים כאלה שתופסים לי את העין כי כנראה שהם באמת חתיכים ונראים אש, אבל בסופו של ערב..מי שבאמת מסיים עם בחורה באותו הערב, זה אני ולא הם. למה? כי הם מפחדים שהסטטוס שלהם ידפק. הם מפחדים להתחיל עם בחורה כי יכול להיות שהיא תדחה אותם ואז השם שלהם ידפק והיא תעשה להם פאדיחות. מה זה אומר בתכלס? שהם הומואים וסמרטוטים שכל מה שאכפת להם זה איך הם נראים בעיניי אחרים ולא בעיניי עצמם. אני דואג להראות 10\10 כשאני יוצא למועדון, אני עושה מה שצריך לעשות כדי להראות טוב ואני רואה תוצאות בלייב.

כמו שאמרתי, תמיד יש כאלה שנראים טוב יותר ממני..אבל בדרך כלל כשאני נועל את עצמי על בחורה שאני רוצה, רוב הסיכויים שאני יצליח אלה אם כן היא מראה שהיא לא רוצה ואז אני פשוט עובר לאחת אחרת. ומה השאר עושים בנתיים? בודקים 30 פעם במצלמה של האייפון שהם נראים טוב ובודקים שהחולצה יושבת יפה עליהם..פשוט קוקסינלים.

אם אתה מתחיל עם בנות והן לא זורמות כנראה שאתה לא עושה את זה בצורה נכונה, או שאתה משדר משהו לא בסדר כשאתה מתחיל איתן.
    מה זה אומרת? אם אתה מתסכל על בחורה וכל מה שאתה רואה בעיניים זאת חצאית מיני מהלכת עם רגליים של במבי ואתה אומר לה "היי..מה קורה?" אז לא ילך לך. הבחורה תקלוט שאתה רק רוצה לזיין אותה ואתה לא באמת רוצה לשמוע את מה שיש לה להגיד.

למרות שיש כאלה שכן משדרים שהם רוצים לזיין, כן אומרים את זה וכן מצליחים..(JULIEN) אבל אלה הם אנשים אחד ל-...קשה להתנהג ככה וצריך להיות פשוט תותח.
    יש לילות שאני מצליח להתנהג ככה ויש מקרים שלא הולך...אין מה לעשות. גם אני צריך להשתפר

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אגב, המחשבה הזאת בחיים לא עברה לי בראש. אומנם יש כאלה שאני רואה במועדונים כאלה שתופסים לי את העין כי כנראה שהם באמת חתיכים ונראים אש, אבל בסופו של ערב..מי שבאמת מסיים עם בחורה באותו הערב, זה אני ולא הם. למה? כי הם מפחדים שהסטטוס שלהם ידפק. הם מפחדים להתחיל עם בחורה כי יכול להיות שהיא תדחה אותם ואז השם שלהם ידפק והיא תעשה להם פאדיחות. מה זה אומר בתכלס? שהם הומואים וסמרטוטים שכל מה שאכפת להם זה איך הם נראים בעיניי אחרים ולא בעיניי עצמם. אני דואג להראות 10\10 כשאני יוצא למועדון, אני עושה מה שצריך לעשות כדי להראות טוב ואני רואה תוצאות בלייב.

כמו שאמרתי, תמיד יש כאלה שנראים טוב יותר ממני..אבל בדרך כלל כשאני נועל את עצמי על בחורה שאני רוצה, רוב הסיכויים שאני יצליח אלה אם כן היא מראה שהיא לא רוצה ואז אני פשוט עובר לאחת אחרת. ומה השאר עושים בנתיים? בודקים 30 פעם במצלמה של האייפון שהם נראים טוב ובודקים שהחולצה יושבת יפה עליהם..פשוט קוקסינלים.

אם אתה מתחיל עם בנות והן לא זורמות כנראה שאתה לא עושה את זה בצורה נכונה, או שאתה משדר משהו לא בסדר כשאתה מתחיל איתן.
    מה זה אומרת? אם אתה מתסכל על בחורה וכל מה שאתה רואה בעיניים זאת חצאית מיני מהלכת עם רגליים של במבי ואתה אומר לה "היי..מה קורה?" אז לא ילך לך. הבחורה תקלוט שאתה רק רוצה לזיין אותה ואתה לא באמת רוצה לשמוע את מה שיש לה להגיד.

למרות שיש כאלה שכן משדרים שהם רוצים לזיין, כן אומרים את זה וכן מצליחים..(JULIEN) אבל אלה הם אנשים אחד ל-...קשה להתנהג ככה וצריך להיות פשוט תותח.
    יש לילות שאני מצליח להתנהג ככה ויש מקרים שלא הולך...אין מה לעשות. גם אני צריך להשתפר
    הוא אמר שהוא 1.63

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

רשמתי באשכול... 1.63 בערך בן 20 עוד מעט... נתתי גם תמונות שלי בתחתית העמוד..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תמשיך בחדר כושר לנסות לשפר את עצמך.
    חוץ מזה שאתה נראה אחלה אחי, רק תוסיף זקן לפי דעתי ובכלל זה יהיה אש..

אגב, אם לא יפריע לך שאתה נמוך, לא יפריע לאף אחד אחר.
    אם לך זה יפריע, זה יפריע לכולם.

הבעיה אחי שזקן לפעמים לא גודל אצל כולם חח

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

הקשבתי ל JULIEN,והוא היחידי שאהבתי מבין כל שאר החירטוטים שרצים בתחום הזה

thoughts,emotions,desires

ALIGN with it

be a real nigga

זאת אומרת אם אתה רוצה סקס,תשדר את זה,תהיה אמיתי עם עצמך ועם הבחורה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect