נכתב במקור על ידי
-ToM-
בכוונה שמתי מרכאות על "מגעילות" כי אני לא חושב שהבחורות האלה (רובן לפחות), מגעילות. זה שבחורה הולכת עם הבחור שאליו היא נמשכת- זה לא רק הגיוני- זה מה שאמור לקרות.
את לא נמשכת למניאקים, את נמשכת לאנשים עם ביטחון עצמי. גברים שמטפחים את עצמם, יודעים מה הם שווים ומראים את זה. העניין הוא שביטחון עצמי זה כוח גדול מאוד, ובגלל זה הרבה מאוד מהאנשים האלה "מנצלים" את הכוח הזה לרעה. אבל יש המון בעלי ביטחון עצמי שהם בכלל לא חארות, בכלל לא בוגדנים, בני זוג מעולים. זה שנפלת על חארות לא אומר כלום.
לגבי היחס לבחורה. את לא יכולה לצפות שיתיחסו אליך כמו מלכה אם את לא מתייחסת אל הבחור כמו למלך. אבל מה לעשות,
המון בחורות מצפות שיתייחסו אליהן כמלכות, ולא יודעות להחזיר את היחס הזה. בגלל זה בסופו של דבר הם מסיימות עם בחור שלא מתייחס אליהן כמו מלכות- ונפגעות ממנו.
לגבי העניין ש"אנחנו נמשכים לבחורות לא טובות". את חצי טועה.
גם מרבית הגברים נמשכים לבחורות עם ביטחון עצמי ברמה הנכונה. יש תכונות מסויימות אצל בחורות שמושכות את רוב הגברים (נשיות, טיפוח עצמי, בגרות), ושוב, כמו אצל גברים- הרבה מהבחורות עם הביטחון העצמי נהיות בחורות מגעילות בעצמן- שוב, כי זה תהליך שקורה אצל הרבה אנשים. יש לא מעט בחורות טובות שיש להן ביטחון עצמי. אז כן, גם גברים נופלים עם הבחורות הלא מתאימות... פשוט עליהם זה משפיע פחות.
אגב, להגיד ששקלת לצאת עם ידיד שלך זה שיט אחושרמוטה. גם אם אמרת "וואללה הוא חמוד ואוהב אותי אז למה לא?"- עובדתית לא יצאת איתו. יודעת למה? כי בתכלס את לא נמשכת אליו. יכול להיות שכן, ואז אנחנו לא מדברים על אותו ידיד.
אני מדבר על הידידים הביישנים האלה, אלה שבתוך תוכם רוצים אותך- עושים הכל בשבילך, ממש פאפי. ואת לא רוצה לנצל אותם או משהו, אבל את בשבילך הוא כמו אח ולא יהיה ביניכם יותר.... את שמה אותו בFRIENDZONE... את לא רוצה לצאת רעה- אבל הוא פשוט לא הגבר בשבילך.
מקווה שהבנת, בתמצות- גבר בעל ביטחון עצמי הוא לא בהכרח דושבאג, אבל הדברים האלה הולכים ביחד הרבה פעמים. פה זה לא פורום פיקאפ שאומר להתנהג כמו מניאק לבחורה. אני אישית אחד הבחורים עם הלב הכי חם שיש, אני מאוד אוהב ועוטף את האנשים שמסביבי. זה שאני מקרין ביטחון עצמי בו-זמנית ויודע להקרין אופי מושך, לא נוגד את זה. אתה לא חייב להיות מניאק וקר כדי להביא בחורות. זה שגם הם מביאים זה לא בהכרח קשור.