קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לחברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 12:44
  2. בקשר לחברה שלי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-04-2007, 16:47
  3. דילמה,בקשר לחברה שלי
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-12-2006, 10:01
  4. עזרה בקשר לחברה שלי...
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 00:31
  5. אני חייב התייעצות בקשר לחברה שלי ... :\
    על ידי Fury בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 00:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

בקשר לחברה שלי .. - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בקשר לזה שהיא צרה מידי, לא נתקלתי בבחורה שעד כדי כך צרה. אבל לאקסית שלי (שהייתה בתולה) כן היה קשה להכניס אותו, פשוט הייתי צריך לאונן לה בהתחלה עם אצבע אחת, אחרכך להוסיף עוד אצבע, ואז בסוף לעשות עם 3 אצבעות (3 האצבעות זה כולם חוץ מהזרת והאגודל) לאט לאט עד שבסוף הצלחתי ממש להכניס את כל האצבעות (אם תעשה תנועה כזאת עם ה3 אצבעות אתה תשים לב שבסוף זה ממש רחב...) ואז גם הצלחתי להרחיב לה קצת את החריץ...אבל צריך לעשות את זה לאט ובזהירות. ככה אני הצלחתי להרחיב לה כאילו וחוץ מזה שאתה צריך לוודא שהיא רטובה לגמרי והיא חרמנית ואז לשים את הכיפה על החריץ, להתחיל להכניס אותו בעדינות עד שהכיפה נכנסת עד הסוף ואז להוציא לגמרי, ואז שוב להכניס לאט עד שהכיפה נכנסת ולהוסיף עוד טיפ-טיפה...ככה כל פעם עד שבסוף אתה מרחיב לגמרי את הכוס שלה ואפשר לזיין אותה כמו שצריך...

בקשר לזה שזה פאדיחות...תכלס? זה רק המחשבות שלך. אם לא תיתן לזה משקל וזה לא יזיז לך, גם לה זה לא יזיז.
    כמו שפעם ראשונה שרציתי לשכב עם האקסית (הראשונה שלי) לא עמד לי...משום מצב. היא אפילו ניסתה לרקוד עליי קצת, ירדה לי...כלום, הוא פשוט לא הגיב.
    בהתחלה קצת התפדחתי ואז היא הרגיעה אותי, וברגע שהבנתי שזה רק המחשבות המפגרות שלי שעושות לי רע...רק ברגע שקלטתי שזה שטויות שאני מכניס לעצמי לראש ואז נרגעתי באמת, והתרכזתי בכמה שהגוף של סקסי וכמה שהיא מנסה לחרמן אותי...אז עלה לי התורן

בקשר לזה שאיתה זה לא הולך בכוח, אז כמו שאמרתי אל תעשה את זה בכוח, תעשה את זה בהדרגיות ותוך כדי תרגיע אותה נפשית, תסביר לה מה צריך לעשות ותסביר לה שאם זה יכאב לה אז לא תנסו בכלל, ואז בגלל שאתה תסביר לה את זה היא תרגע ותוכל לנסות להרחיב לה את הכוס לאט לאט עם האצבעות (כמו שאמרתי לך) ואז תוכל לאט לאט לזיין אותה.

בקשר לזה שהיא עושה לך ביד...תאמין או לא, יש בחורות שבאמת עשה לי יותר שעשו לי ביד, ויש בחורות שיותר גירה אותי שירדו לי...כל בחורה ואיך שהיא מתנהגת בזמן האקט.
    למשל, היזיזה העכשיווית שלי כשהיא עושה לי ביד מתחת לשמיכה, היא ממש נכנסת לזה ומלטפת אותי והיא בעצמה אפילו מתגרה מזה אז זה ממש מגרה..
    אבל כשהיא יורדת לי היא עושה את זה בקטע של "טוב, בוא נגמור עם זה וזהו.." היא לא ממש בשיא הלהט שלה.

אגב, שכחתי משהו, כדי שתעזור לעצמך איך למצוא את החור מתחת לשמיכה וכשאתה שוכב עלייה (ככה שאין מצב שתוכל לראות את החור ולהכניס אותו) אז תעשה את הטריק הכי פשוט...בזמן שאתה שוכב עלייה ומוכן, תעשה לה קצת ביד עם האגודל ואז תכוון את השמוליק שלך לאותו המקום של האגודל, ממש תשים אותו מקביל לאגודל ככה תגיעה בול למקום
    חח אתה יודע מה הקטע איתה, אתה אומר להכניס קצת אצבעות עד שזה מתרחב זה הקטע שלא. אני רק שם את האצבע שלי על הדגדגן שלה זה מחרמן אותה בטירוף והיא קופצת כזה, ומשתוללת עלי ושאני מכניס טיפה את האצבע זה מתחיל לכאוב לה.
    אחי הכוס שלה (ראיתי אותו ממש) הוא בגודל של חצי זרת, פיציייי לא כמו בסרטי פורנו שזה פי 4 יותר גדול חחח.. רק העובי של "השמוליק" שלי בגודל של הדגדגן שלה. אפילו היא אמרה לי "תשכח מזה אין מצב שזה יכנס" ואני גם לא מוצא את החור אפילו היא לא יודעת איפה הוא חח.. אני מחפש מחפש מגיע לתחת מרגיש וזה, חוזר טיפה אחורה ..הוא ממש קטן בקיצר קשה למצוא אותו, לחפש עם היד אני לא יתחיל עכשיו כי היא קופצת מחרמנות, ואני לא יתחיל לחפש באור עכשיו כיאילו זה תיבת אוצר, כי זה מוריד תחרמנות והיא מתביישת מבין? אתה יודע מה נראה לי? דוגי סטייל.. זה יהיה הכי טוב פעם הבאה אני ינסה את זה . כי אנחנו לא מוצאים תנוחה מתאימה גם, ניסינו הכל. בכל מקרה אולי בגלל שהיא בתולה זה ככה.
    אגב היא כבר לא נחשבת בתולה לא? כי הכנסתי אותו סנטימטר בערך. חח

הקיצר.. פעם ראשונה ראיתי אותה ערומה (לא ציצים) ושמע הבחורה פשוט פצצת עולם פשוט גוף מושלם כמו של דוגמנית, תחת ענק עגול כזה.. אני לא מבין מה היא עושה איתי

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה אתה מסטול? חח אמרתי להכניס אצבעות לחריץ של הכוס, איפה החור, לא בדגדגן.
    אתה אמור להעביר את האצבע ממתחת לדגדגן, על השפתיים הפנימיות של הכוס ולרדת למטה על הכוס שלה לאט לאט עם האצבע עד שאתה מגיע לכזה פיצול של השפתיים ואז עם טיפה לחץ של האצבע אתה מכניס את האצבע פנימה..
    אם כואב לה שאתה מכניס אצבע, אתה תתחיל מהכי הכי קטן. דבר ראשון תרד לה עם הלשון, תחפש את החריץ עם הלשון ועם העיניים, ברגע שתמצא תתחיל לזיין אותה עם הלשון שלך, ואז תוסיף לאט לאט את הזרת, אחרי זה תמשיך הלאה והלאה..

אגב, אין מצב שהיא בחיים לא עשתה ביד..תשאל אותה איך היא עושה.

אגב, אני לא אוהב תחתים ענקים חחח...דווקא אני בקטע של טוסיקים פיציים חמודים כאלה...כמו שיש לי בתמונה בצד.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 08-03-2013 בשעה 15:41.

לייקים
    23
    נקודות
    50

מה אתה מסטול? חח אמרתי להכניס אצבעות לחריץ של הכוס, איפה החור, לא בדגדגן.
    אתה אמור להעביר את האצבע ממתחת לדגדגן, על השפתיים הפנימיות של הכוס ולרדת למטה על הכוס שלה לאט לאט עם האצבע עד שאתה מגיע לכזה פיצול של השפתיים ואז עם טיפה לחץ של האצבע אתה מכניס את האצבע פנימה..
    אם כואב לה שאתה מכניס אצבע, אתה תתחיל מהכי הכי קטן. דבר ראשון תרד לה עם הלשון, תחפש את החריץ עם הלשון ועם העיניים, ברגע שתמצא תתחיל לזיין אותה עם הלשון שלך, ואז תוסיף לאט לאט את הזרת, אחרי זה תמשיך הלאה והלאה..

אגב, אין מצב שהיא בחיים לא עשתה ביד..תשאל אותה איך היא עושה.

אגב, אני לא אוהב תחתים ענקים חחח...דווקא אני בקטע של טוסיקים פיציים חמודים כאלה...כמו שיש לי בתמונה בצד.
    יש לה תחת בול כמו התמונה שיש לך בצד, פשוט בגלל שהיא מאוד מאוד רזה אז זה נראה יותר גדול, אבל רמת העגלגלות שלו פשוט מושלמת בייחס לגוף

אני ינסה את מה שאמרת, וגם אם רק הכיפה תיכנס זה מספיק.. =]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחח הרגת אותי...
    שהיה לך בהצלחה גבר

לייקים
    23
    נקודות
    50

חחחח הרגת אותי...
    שהיה לך בהצלחה גבר
    תודה אחשלי היקר!..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,996 | הודעות: 8,198,589 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect