קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לחברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 13:44
  2. בקשר לחברה שלי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-04-2007, 17:47
  3. דילמה,בקשר לחברה שלי
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-12-2006, 11:01
  4. עזרה בקשר לחברה שלי...
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 01:31
  5. אני חייב התייעצות בקשר לחברה שלי ... :\
    על ידי Fury בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 01:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

בקשר לחברה שלי ..

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ברירת מחדל בקשר לחברה שלי ..

היי
    בהמשך לאשכול הזה
    אז זה כן הלך בינינו, נפגשנו כבר כמה פעמים ואנחנו זוג עכשיו.

הבעיה הראשונה מאז שהכרתי אותה הוצאתי איכשהו 1500 שקל על שטויות.. אם זה בתי קפה או נסיעות.
    ישבנו כמה פעמים בבית קפה בחיים היא לא הציעה לשלם, ואני גם לא ביקשתי כי לא נעים אז.. וזה המון כסף עם הנסיעות עד אליה וזה, אז אולי פשוט לא נשב במקומות? שניפגש סתם נסתובב וזה, אין לי כח להיכנס לענייני כספים לא נעים לי מזה. מה לעשות?

דבר שני שאני בא אליה, או היא אלי אנחנו עושים עושים הכל, אם זה להביא ביד אחד לשני, או סתם סקס יבש, או אוראלי.
    אנחנו לפעמים עושים את הדברים האלה 3-4 פעמים ביום.. ובשבילי לגמור 4 פעמים ביום זה כבר קשה לי מאוד, ולפעמים אני לא מצליח כבר.
    לדוגמא אתמול ישבנו בבית קפה והתנשקנו כזה.. ואז היה לה פיפי אז באתי איתה, ובסוף יצא שנכנסתי איתה לבפנים ועשינו את זה גם שם. אנחנו מגזימים?
    עם כל זה לא עשינו סקס פעם אחת אפילו, היא אומרת לי "אני מפחדת" אני שואל ממה, היא אומרת "לא יודעת" "נעשה את זה,אבל זה לא הזמן המתאים" ואני לא מצליח לשכנע אותה..
    כל פעם אני מנסה להוריד לה תתחתונים והיא לא נותנת לי אני משתגע מזה.. בסוף היא תתן לי אבל נמאס כבר מסקס יבש..

בקיצור זה שתי הבעיות שלי איתה, שאני לא מצליח לפתור בעצמי.
    תודה..
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 05-03-2013 בשעה 23:46.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    היי
    בהמשך לאשכול הזה
    אז זה כן הלך בינינו, נפגשנו כבר כמה פעמים ואנחנו זוג עכשיו.

הבעיה הראשונה מאז שהכרתי אותה הוצאתי איכשהו 1500 שקל על שטויות.. אם זה בתי קפה או נסיעות.
    ישבנו כמה פעמים בבית קפה בחיים היא לא הציעה לשלם, ואני גם לא ביקשתי כי לא נעים אז.. וזה המון כסף עם הנסיעות עד אליה וזה, אז אולי פשוט לא נשב במקומות? שניפגש סתם נסתובב וזה, אין לי כח להיכנס לענייני כספים לא נעים לי מזה. מה לעשות?

דבר שני שאני בא אליה, או היא אלי אנחנו עושים עושים הכל, אם זה להביא ביד אחד לשני, או סתם סקס יבש, או אוראלי.
    אנחנו לפעמים עושים את הדברים האלה 3-4 פעמים ביום.. ובשבילי לגמור 4 פעמים ביום זה כבר קשה לי מאוד, ולפעמים אני לא מצליח כבר.
    לדוגמא אתמול ישבנו בבית קפה והתנשקנו כזה.. ואז היה לה פיפי אז באתי איתה, ובסוף יצא שנכנסתי איתה לבפנים ועשינו את זה גם שם. אנחנו מגזימים?
    עם כל זה לא עשינו סקס פעם אחת אפילו, היא אומרת לי "אני מפחדת" אני שואל ממה, היא אומרת "לא יודעת" "נעשה את זה,אבל זה לא הזמן המתאים" ואני לא מצליח לשכנע אותה..
    כל פעם אני מנסה להוריד לה תתחתונים והיא לא נותנת לי אני משתגע מזה.. בסוף היא תתן לי אבל נמאס כבר מסקס יבש..

בקיצור זה שתי הבעיות שלי איתה, שאני לא מצליח לפתור בעצמי.
    תודה..
    תשמע בסך בכל הפתרון פשוט מאד.. תדבר אתה על זה.
    מה אם שניכם לא רוצים כל כך הרבה מין ושניכם יוצאים טמבלים?
    תשמע, אלה בעיות שעם תקשורת אתה יכול לפתור בלי בעיה...

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    תשמע בסך בכל הפתרון פשוט מאד.. תדבר אתה על זה.
    מה אם שניכם לא רוצים כל כך הרבה מין ושניכם יוצאים טמבלים?
    תשמע, אלה בעיות שעם תקשורת אתה יכול לפתור בלי בעיה...
    קשה לנו לשכב סתם במיטה נגיד בלי לזה.. את מבינה? על הקטע הזה עוד אפשר לדבר..
    על הקטע על הכסף אני מעדיף לא לדבר, פשוט לא נשב במקומות כאלה. לא?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בקשר לכסף, או שתדבר איתה על זה בקטע של צחוקים יעני "בואנה את לא מבינה..הוצאתי פאקינג 1500 שקל החודש בגלל כל הבתי קפה חחח ימח שמם!!" ואז אתה יכול לאט לאט לחתור לזה שאתה חושב שעדיף להפחית עם כל זה, או שכמו שאמרת תנסה להפגש איתה במקומות אחרים.

בקשר לסקס וכל זה, אל תיהיה נמושה. בשיא הרצינות אני אומר לך...יש גברים שהבחורה שלהם "נותנת" להם תשומת לב פעם- פעמיים בשבוע וגם אז..בקושי.
    והאמת גם שיש כאלה עם בחורות ניפומניות שעושות לגברים שלהם ביד מתחת לשולחן כשיושבים עם כל החבר'ה בפאב (הדבר הכי מביך בעולם...)

בקיצר, תהנה כל עוד אתה יכול..למזלך את בעיה לחדש את הזרע כל פעם מחדש, זה לא נגמר או משהו..אתה יכול להיות רגוע.
    בקשר לסקס עצמו, לזיון וחדירה, קח את הזמן.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בקשר לכסף, או שתדבר איתה על זה בקטע של צחוקים יעני "בואנה את לא מבינה..הוצאתי פאקינג 1500 שקל החודש בגלל כל הבתי קפה חחח ימח שמם!!" ואז אתה יכול לאט לאט לחתור לזה שאתה חושב שעדיף להפחית עם כל זה, או שכמו שאמרת תנסה להפגש איתה במקומות אחרים.

בקשר לסקס וכל זה, אל תיהיה נמושה. בשיא הרצינות אני אומר לך...יש גברים שהבחורה שלהם "נותנת" להם תשומת לב פעם- פעמיים בשבוע וגם אז..בקושי.
    והאמת גם שיש כאלה עם בחורות ניפומניות שעושות לגברים שלהם ביד מתחת לשולחן כשיושבים עם כל החבר'ה בפאב (הדבר הכי מביך בעולם...)

בקיצר, תהנה כל עוד אתה יכול..למזלך את בעיה לחדש את הזרע כל פעם מחדש, זה לא נגמר או משהו..אתה יכול להיות רגוע.
    בקשר לסקס עצמו, לזיון וחדירה, קח את הזמן.
    בואנה אתה לא מבין איך עזרת לי.. אתה תמיד יודע מה להגיד לי אחי.. תודה..

אז בקשר לכסף, אני יגיד לה בעדינות שאין לי כסף לשבת במקומות וככה היא תבין.. כי זה יהיה מפגר כן לשבת ואז לבקש ממנה.. לא בא לי

בקשר לסקס זה לא רק שהיא נמשכת אלי והיא נותנת לי שאני מנסה, היא גם מאוד נמשכת אלי, ולפעמים מבקשת וזורמת לקטעים האלה ביוזמה שלה..
    כי אנחנו נפגשים ואנחנו חצי יום במיטה! פשוט כיף לנו להיות בייחד במיטה, אז אנחנו גם עושים את זה המון..
    ואני מעריך אני יודע שזה לא ככה כמעט אף פעם שבחורה מפנקת אותך כל כך הרבה, אני באמת מעריך את זה, היא גם בחורה איכותית.. היא לא אחת שעושה את זה בדרך כלל, אני הראשון שלה בהכל, בקשר לסקס היא מאוד מפחדת כי היא בתולה, והיא מאוד מאוד עדינה.. לפעמים אני רק שם את האצבע שלי על הדגדגן שלה בהכי עדינות!! והכי קופצת כמו לא יודע מה, וגם היא נורא קטנה למטה, לא נראה לי שאפשר להכניס לשם משהו בכלל.. בכל מקרה אני מקווה שהיא תסכים להתקדם הלאה בזמן הקרוב .

ותודה אחי..
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 06-03-2013 בשעה 13:45.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וגם היא נורא קטנה למטה, לא נראה לי שאפשר להכניס לשם משהו בכלל
    חחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו...

בקיצר קח תזמן אחי..כל דבר בזמן שלו

אגב, בקשר לזה שהיא קופצת כשאתה עושה לה ביד, אז אל תעשה את זה בהפתעה.
    כאילו, אם אתה רוצה להוריד תיד למטה ולעשות לה ביד, אז קודם תלטף לה את הבטן התחתונה עם האצבעות בעדינות כזה, אחרכך תטייל אם האצבעות באיזורים שמשני הצדדים של הכוס לכיוון הירכיים כאילו, תקיף את הכוס עם האצבעות בעדינות כזה..זה מאד יגרה אותה ואז לאט לאט תגיע לדגדגן. אתה אמור להכין אותה לפני..לא ישר לקפוץ לכוס.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 06-03-2013 בשעה 14:02.

לייקים
    23
    נקודות
    50

חחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו...

בקיצר קח תזמן אחי..כל דבר בזמן שלו

אגב, בקשר לזה שהיא קופצת כשאתה עושה לה ביד, אז אל תעשה את זה בהפתעה.
    כאילו, אם אתה רוצה להוריד תיד למטה ולעשות לה ביד, אז קודם תלטף לה את הבטן התחתונה עם האצבעות בעדינות כזה, אחרכך תטייל אם האצבעות באיזורים שמשני הצדדים של הכוס לכיוון הירכיים כאילו, תקיף את הכוס עם האצבעות בעדינות כזה..זה מאד יגרה אותה ואז לאט לאט תגיע לדגדגן. אתה אמור להכין אותה לפני..לא ישר לקפוץ לכוס.
    כן זה מה שאני עושה.. אני נוגע קודם בכל האיזור הרבה כדי שתתרגל, ושאני מכניס את היד אני נוגע מאוד מאוד בעדינות, והיא ישר גונחת על המקום וקופצת כזה, גם אם הכנתי אותה לפני, זה מאוד מחרמן אותה, גם שאני יורד עוד קצת למטה לחור השני =]

לא יודע למה שהיא מביאה לי ביד אני לא מתרגש ככה? אני יכול לראות סרט ולדבר בטלפון תוך כדי. חחחחח
    וכן אחי בדקתי את הגודל של הכוס, ובגלל שהגוף שלה קטן (למרות שהיא מפותחת) הכוס שלי פיצייי ומאוד צר, בקושי אצבע הצלחתי להכניס. אז להכניס את הזין? אני אצטרך לקרוע לה שם הכל חח.. חבל שהיא רגישה ככה למגע.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם היא גונחת ישר, זה טוב..ככה אתה לא צריך לחפור לה שעות שם כדי שהיא תגמור..היא יכולה להגיע לאורגזמה דיי מהר...
    הייתה לי בחורה שממש ממש נמשכה אליי, היא הייתה מסתכלת עליי כאילו אני אביר על סוס לבן תמיד, וגם כשהייתי מוריד חולצה היא הייתה מתחילה להמרח עליי ולגעת בי והכל, אז כשהיא עושה לה ביד או יורד לה, רק מלהתסכל עליי היא הייתה גומרת ממש מהר..תוך איזה דקה שתיים.

ועכשיו היזיזה שלי, בוא נגיד שטוב מאד שאני עובד בחדר כושר על אימוני כוח כי אני צריך הרבה כושר וכוח בידיים איתה חחח הולכת לי היד כל פעם כי לוקח לה הרבה מאד זמן..

אגב, אצלי בהתחלה הייתי מתרגש שהיא הייתה נוגעת בי וכן היה עומד לי בשניות, אבל אחרי איזה חודש חודשיים שזה כבר הפך להרגל, אז לא הייתי מגיב כל כך מהר, כמוך כאילו.

לייקים
    23
    נקודות
    50

אם היא גונחת ישר, זה טוב..ככה אתה לא צריך לחפור לה שעות שם כדי שהיא תגמור..היא יכולה להגיע לאורגזמה דיי מהר...
    הייתה לי בחורה שממש ממש נמשכה אליי, היא הייתה מסתכלת עליי כאילו אני אביר על סוס לבן תמיד, וגם כשהייתי מוריד חולצה היא הייתה מתחילה להמרח עליי ולגעת בי והכל, אז כשהיא עושה לה ביד או יורד לה, רק מלהתסכל עליי היא הייתה גומרת ממש מהר..תוך איזה דקה שתיים.

ועכשיו היזיזה שלי, בוא נגיד שטוב מאד שאני עובד בחדר כושר על אימוני כוח כי אני צריך הרבה כושר וכוח בידיים איתה חחח הולכת לי היד כל פעם כי לוקח לה הרבה מאד זמן..

אגב, אצלי בהתחלה הייתי מתרגש שהיא הייתה נוגעת בי וכן היה עומד לי בשניות, אבל אחרי איזה חודש חודשיים שזה כבר הפך להרגל, אז לא הייתי מגיב כל כך מהר, כמוך כאילו.
    אותו דבר איתי אחי.. פעם ראשונה שהיא מצצה לי וזה גמרתי תוך כמה דקות.
    עכשיו לפעמים גם אחרי 10 דקות ברצף כלום לא עוזר אני לא מצליח לגמור, כי חייב אווירה מחרמנת לא מספיק רק הגירוי.
    בקיצור.. עכשיו לוקח לי הרבה יותר זמן לגמור ואני שונא את זה.
    ואחי גם לי כואב היד כמעט תמיד שאני מביא לה ביד, זה לא קל. חחחחחחח

בכל מקרה נראה לי שנפחית קצת בתדירות שאנחנו עושים את זה, זה יותר מדי
    היא מאוד סומכת עלי, אבל מפחדת מסקס נראה לך שבסוף זה יסתדר?
    אגב אני לא יכול ליגוע לה בציצים אף פעם, היא לוקחת איזה הורמון או משהו כזה, אז רק אני שם את היד ישר היא מזיזה לי אותה כי כואב לה שם שהיא חרמנית, זה גם מציק.. אין ציצים חחח
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 06-03-2013 בשעה 15:19.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לפי דעתי אתה צריך הפסקות ממנה. לא כל יום להפגש איתה ולעשות את אותם הדברים כי אז מתחיל להמאס..
    אם תפגשו פעמיים-שלוש בשבוע, יהיה לך עדיף כי תתגעגעו אחד לשני ואז הציפיה למגע מיני יהיה יותר גבוה...ואז שוב שהיא תגע בך או תגע בה, שניכם תגיבו בצורה טובה למגע ולא תיהיו אדישים.

אגב, בקשר לזה שלא תמיד עומד לך, אתה צריך להסביר לה מה מושך אותך כדי שהיא תדע איך להדליק אותך ואיך להלהיט אותך.
    למשל, אני נמשך בטירוףףףףף לתחת סקסי..זה פשוט משגע אותי!
    אז כשהייתי נפגש עם היזיזה שלי בהתחלה היא הייתה שמה חוטיני וטייץ וכאלה..ואז כשהיא מתכופפת באלך להכניס לה באימ-אמא וזה היה מטריף אותי.
    או למשל שהיא הייתה מכינה לעצמה איזה כוס וודקה על השיש במטבח והיא הייתה רק עם החוטיני עליה אז כל פעם היא בכוונה הייתה מסתכלת עליי בצורה מגרה ואז הייתי חייב לבוא מאחורה ולחבק אותה ולהרגיש אותה...

אתה מבין? נשים זה עם שמהטבעיות שלהן הן פלרטטניות..הן יודעות איך לעשות את זה פשוט, הן לא מפגרות כמונו שצריכים מדריכים וכאלה.
    אז פשוט תן להבין מה עושה לך את זה כדי שהיא תדע איך לגרה אותך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חברה שלך אפילו לא מציעה לשלם מנימוס? זה קצת לא יפה אני חייב לומר.
    במיוחד כשאתם כבר חברים וזה לא דייטים ראשונים שלכם.

לייקים
    23
    נקודות
    50

לפי דעתי אתה צריך הפסקות ממנה. לא כל יום להפגש איתה ולעשות את אותם הדברים כי אז מתחיל להמאס..
    אם תפגשו פעמיים-שלוש בשבוע, יהיה לך עדיף כי תתגעגעו אחד לשני ואז הציפיה למגע מיני יהיה יותר גבוה...ואז שוב שהיא תגע בך או תגע בה, שניכם תגיבו בצורה טובה למגע ולא תיהיו אדישים.

אגב, בקשר לזה שלא תמיד עומד לך, אתה צריך להסביר לה מה מושך אותך כדי שהיא תדע איך להדליק אותך ואיך להלהיט אותך.
    אז כשהייתי נפגש עם היזיזה שלי בהתחלה היא הייתה שמה חוטיני וטייץ וכאלה..ואז כשהיא מתכופפת באלך להכניס לה באימ-אמא וזה היה מטריף אותי.
    או למשל שהיא הייתה מכינה לעצמה איזה כוס וודקה על השיש במטבח והיא הייתה רק עם החוטיני עליה אז כל פעם היא בכוונה הייתה מסתכלת עליי בצורה מגרה ואז הייתי חייב לבוא מאחורה ולחבק אותה ולהרגיש אותה...

אתה מבין? נשים זה עם שמהטבעיות שלהן הן פלרטטניות..הן יודעות איך לעשות את זה פשוט, הן לא מפגרות כמונו שצריכים מדריכים וכאלה.
    אחי איזה.. אנחנו נפגשים פעם פעמיים בשבוע וגם זזה בלחץ היא גרה שעה וחצי נסיעה ממני.
    מבין את הברוך? ואז שאנחנו נפגשים אנחנו משלימים פערים, ותכלס כיף לראות אותה אחרי שאתה מתגעגע.. לא כיף כל יום.
    היא תמיד שואלת אותי מה מדליק אותי ,איך ליגוע בי וזה חח לא נעים לי..
    ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    חברה שלך אפילו לא מציעה לשלם מנימוס? זה קצת לא יפה אני חייב לומר.
    במיוחד כשאתם כבר חברים וזה לא דייטים ראשונים שלכם.
    אין לה הרבה עכשיו.. היא בתקופה כזאת
    בגלל זה אנחנו לא נשב בבתי קפה יותר שלא יהיה חור בכיס.. נלך לסרט או משהו, או סתם נטייל.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

בקשר לכסף: עלה 120 שקל נגיד, "מאמי יש לי 80 רק, יש לך 40?"
    קרא חוקי חתימות

לייקים
    23
    נקודות
    50

רודני אתה יודע מה קרה אתמול?
    היא הייתה איתי כל היום ואז ישנה אצלי, ואז בלילה שנינו קמנו והתחלנו שוב.. וזהו נשבר המחסום הצלחתי להוריד לה תתחתונים לגמרי! קיצר שמתי קונדום וניסיתי להכניס אותו, איזה דקה שלמה אני לא מוצא חור! ממש.. עד שמצאתי הוא היה ממש ממש פיצי, ולא הצלחתי להכניס תזין שלי לשם, פשוט כל מה שניסיתי לא הלך, הצלחתי להכניס אותו אולי סנטימטר אחד..היא פשוט צרה מדי, וזה עבה מדי כדי להיכנס.

אז מה היא עשתה? הטלוויזיה הסיחה את דעתה לרגע, והיא התחילה לדבר על התוכנית ששנינו ערומים, ואז תוך כמה שניות ירד לי הזקפה לגמרי (כי גם גמרתי לפני זה פעמיים ברצף), ואז שהיא כבר רצתה לנסות שוב להכניס הוא ירד ולא היה אפשר. וזה היה פאדיחות רצח. קיצור באסה רצח.. הוא לא יכנס בחיים, ואיתה זה לא הולך בכח כי כואב לה.

אבל מה שכן עשינו אוראלי מצויין !.. אגב יותר מחרמן אותי שהיא מביאה לי ביד מאשר שהיא מוצצת לי, מה יש לי ?
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 08-03-2013 בשעה 15:01.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בקשר לזה שהיא צרה מידי, לא נתקלתי בבחורה שעד כדי כך צרה. אבל לאקסית שלי (שהייתה בתולה) כן היה קשה להכניס אותו, פשוט הייתי צריך לאונן לה בהתחלה עם אצבע אחת, אחרכך להוסיף עוד אצבע, ואז בסוף לעשות עם 3 אצבעות (3 האצבעות זה כולם חוץ מהזרת והאגודל) לאט לאט עד שבסוף הצלחתי ממש להכניס את כל האצבעות (אם תעשה תנועה כזאת עם ה3 אצבעות אתה תשים לב שבסוף זה ממש רחב...) ואז גם הצלחתי להרחיב לה קצת את החריץ...אבל צריך לעשות את זה לאט ובזהירות. ככה אני הצלחתי להרחיב לה כאילו וחוץ מזה שאתה צריך לוודא שהיא רטובה לגמרי והיא חרמנית ואז לשים את הכיפה על החריץ, להתחיל להכניס אותו בעדינות עד שהכיפה נכנסת עד הסוף ואז להוציא לגמרי, ואז שוב להכניס לאט עד שהכיפה נכנסת ולהוסיף עוד טיפ-טיפה...ככה כל פעם עד שבסוף אתה מרחיב לגמרי את הכוס שלה ואפשר לזיין אותה כמו שצריך...

בקשר לזה שזה פאדיחות...תכלס? זה רק המחשבות שלך. אם לא תיתן לזה משקל וזה לא יזיז לך, גם לה זה לא יזיז.
    כמו שפעם ראשונה שרציתי לשכב עם האקסית (הראשונה שלי) לא עמד לי...משום מצב. היא אפילו ניסתה לרקוד עליי קצת, ירדה לי...כלום, הוא פשוט לא הגיב.
    בהתחלה קצת התפדחתי ואז היא הרגיעה אותי, וברגע שהבנתי שזה רק המחשבות המפגרות שלי שעושות לי רע...רק ברגע שקלטתי שזה שטויות שאני מכניס לעצמי לראש ואז נרגעתי באמת, והתרכזתי בכמה שהגוף של סקסי וכמה שהיא מנסה לחרמן אותי...אז עלה לי התורן

בקשר לזה שאיתה זה לא הולך בכוח, אז כמו שאמרתי אל תעשה את זה בכוח, תעשה את זה בהדרגיות ותוך כדי תרגיע אותה נפשית, תסביר לה מה צריך לעשות ותסביר לה שאם זה יכאב לה אז לא תנסו בכלל, ואז בגלל שאתה תסביר לה את זה היא תרגע ותוכל לנסות להרחיב לה את הכוס לאט לאט עם האצבעות (כמו שאמרתי לך) ואז תוכל לאט לאט לזיין אותה.

בקשר לזה שהיא עושה לך ביד...תאמין או לא, יש בחורות שבאמת עשה לי יותר שעשו לי ביד, ויש בחורות שיותר גירה אותי שירדו לי...כל בחורה ואיך שהיא מתנהגת בזמן האקט.
    למשל, היזיזה העכשיווית שלי כשהיא עושה לי ביד מתחת לשמיכה, היא ממש נכנסת לזה ומלטפת אותי והיא בעצמה אפילו מתגרה מזה אז זה ממש מגרה..
    אבל כשהיא יורדת לי היא עושה את זה בקטע של "טוב, בוא נגמור עם זה וזהו.." היא לא ממש בשיא הלהט שלה.

אגב, שכחתי משהו, כדי שתעזור לעצמך איך למצוא את החור מתחת לשמיכה וכשאתה שוכב עלייה (ככה שאין מצב שתוכל לראות את החור ולהכניס אותו) אז תעשה את הטריק הכי פשוט...בזמן שאתה שוכב עלייה ומוכן, תעשה לה קצת ביד עם האגודל ואז תכוון את השמוליק שלך לאותו המקום של האגודל, ממש תשים אותו מקביל לאגודל ככה תגיעה בול למקום
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 08-03-2013 בשעה 15:53.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect