היי
בהמשך לאשכול הזה
אז זה כן הלך בינינו, נפגשנו כבר כמה פעמים ואנחנו זוג עכשיו.
הבעיה הראשונה מאז שהכרתי אותה הוצאתי איכשהו 1500 שקל על שטויות.. אם זה בתי קפה או נסיעות.
ישבנו כמה פעמים בבית קפה בחיים היא לא הציעה לשלם, ואני גם לא ביקשתי כי לא נעים אז.. וזה המון כסף עם הנסיעות עד אליה וזה, אז אולי פשוט לא נשב במקומות? שניפגש סתם נסתובב וזה, אין לי כח להיכנס לענייני כספים לא נעים לי מזה. מה לעשות?
דבר שני שאני בא אליה, או היא אלי אנחנו עושים עושים הכל, אם זה להביא ביד אחד לשני, או סתם סקס יבש, או אוראלי.
אנחנו לפעמים עושים את הדברים האלה 3-4 פעמים ביום.. ובשבילי לגמור 4 פעמים ביום זה כבר קשה לי מאוד, ולפעמים אני לא מצליח כבר.
לדוגמא אתמול ישבנו בבית קפה והתנשקנו כזה.. ואז היה לה פיפי אז באתי איתה, ובסוף יצא שנכנסתי איתה לבפנים ועשינו את זה גם שם. אנחנו מגזימים?
עם כל זה לא עשינו סקס פעם אחת אפילו, היא אומרת לי "אני מפחדת" אני שואל ממה, היא אומרת "לא יודעת" "נעשה את זה,אבל זה לא הזמן המתאים" ואני לא מצליח לשכנע אותה..
כל פעם אני מנסה להוריד לה תתחתונים והיא לא נותנת לי אני משתגע מזה.. בסוף היא תתן לי אבל נמאס כבר מסקס יבש..
בקיצור זה שתי הבעיות שלי איתה, שאני לא מצליח לפתור בעצמי.
תודה..



ציטוט ההודעה



