נכתב במקור על ידי
rodney1
זה בדיוק מה שכולם לא מבינים.
"3 שנים מהחיים שלי..אני לא רוצה לבזבז אותם על שירות קרבי" זה מה שאנשים לא מבינים.
3 שנים זה כלום. זה כלום! זה נדה! זה שומדבר! מה כבר אפשר להספיק ב3 שנים? מה אפשר ללמוד ב3 שנים? מה? להיות בממר"ם ואז כאילו לחשוב שאחרי הצבא כל מיני חברות מצליחות בארץ יקחו אותכם ויחטפו אותכם לעבודה? בולשיט!
אתם יודעים כמה חברים יש לי שפיצים כאלה עם מוח על הכתפיים עם הרבה ידע שיצאו מהצבא עם תעודה מטומטמת בידיים, בלי ביצים בין הרגליים שפשוט מקווים שמישהו בעולם הזה יסתכל עליהם ויגיד "אוקי, אותו אני רוצה" ? אתם יודעים כמה אנשים היום יש להם תואר ראשון בידיים או תעודת בגרות ואין להם מושגגגגגגגגגגג מה לעשות עם זה?? למה? בגלל שלאנשים אין ביצים. סמרטוטים, כאלה שמפחדים מכל בוס שבא ואומר להם מה לעשות.
אנשים שטיפה לחץ על הכתפיים שובר אותם והם ישר פונים לפתרון הקל...ואת זה, אין עוד מקום אחר בעולם שאפשר ללמוד אותו חוץ מצה"ל חבר'ס.
אתם יודעים כמה פאקינג חברים יש לי חכמים כאלה שאומרים לי "בואנה רודני יזין, מאיפה אומץ הזה? איך אתה לא מפחד לדבר ככה לבוס\מפקד שלך?" למה??? בגלל שרק בקרבי מלמדים אותך איך להתנהג בחוץ ואיך לא לתת לכל זין להגיד לך מה לעשות ואיך להתנהג כמו גבר אמיתי ואיך להיות אסרטיבי ואיך לעמוד על שלך.
בג'וב וכל הבולשיט הזה שיש בצה"ל בחיים לא תלמדו את הדברים האלה.
מצטער, מטירונות של שבועיים אי אפשר להשיג שומדבר! זה בולשיט! קצת הליכות, קצת מטווחים..זה חארטה.
אבל עזבו..כולם חיים בסרט שאתם תלכו לאיזה תפקיד מחורבן בצה"ל בתור ג'וב, תלמדו קצת, תשכילו, ואז כשתשתחררו מהצבא, תיהיה לכם עבודה מובטחת...זה פשוט בולשיט שאין לכם מושג אפילו עד כמה.
אבל עזבו...אתם יותר חכמים מרודני, נכון? למה מי זה רודני שיגיד לכם איך לחיות, נכון? אתם יודעים שיש אנשים שכן יצאו מהצבא מתפקיד נחשב של מחשבים, יצא החוצה וישר נכנס לחברה מצליחה ועשה כסף, נכון? אז סבבה, תמשיכו בשלכם ושיהיה לכם בהצלחה.