קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] תוהים למה האייפון 4 הלבן מתעכב כל כך הרבה זמן? כל הסיבות בפנים!
    על ידי mapon בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-12-2010, 15:58
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 19:07
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:41
  4. [משפטים]9 הסיבות למה דגים טובים יותר מנשים
    על ידי mooshlam בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 17:48
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 52

כל הסיבות למה לא להתגייס - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של roirahimi
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    לא מעניין אותי עם יש אלוהים או לא
    אני מזמין אותך ללכת לעזה ותצעק אני יהודי מאמין אם האמונה שלך כלכך גדולה
    נראה אז עם אלוהים יציל אותך
    אם כברר אתה אומר את זה אבל . אני שומר עליכם יותר מכל חיילי פלטינה . התורה " מגנה ומצלא" ואת זה גם חילונים הבינו .

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Razelbaz צפיה בהודעה
    שמע טוב, אני הולך לכתוב את זה כמה שיותר קצר שיכנס לכולם פה למוח טוב טוב ויזכרו את זה למשך כל השירות שלהם.
    ברגע זה יש חיילים שעומדים על משמר הגבול שבזכותם אתה בכלל יכול לשבת בבית ולהיות על המחשב ולכתוב את החארטות שלך, חייל שמשרת למען המדינה שלו,למען המדינה בה הוא נולד,למען המדינה שעברה חתיכת היסטוריה שנחשב כעם נרדף יש כבר מספיק סיבות למה כן להתגייס, נכון, יש ליקויים לפעמים בזמן הגיוס ובצבא ואנשים מנצלים את החוקים של הצבא לטובתם כדי שאחרים יקרעו את התחת ואחרים לא יעשו כלום אבל עדין יש חיילים ימניים עם משפחה שעושה שבת בלעדיהם וחגים בשביל שהמשפחה שלהם תוכל לחיות ולהזיז את הכלכלה במדינה.
    אם הסיבות האלה לא מספיקות לך - לך לצבא ערבי...נראה אם בכלל יסכימו לך בכלל לכתוב את זה ותצא מזה חי.
    ברגע זה יש גם חיילים ששומרים עליך 24 שעות .. הם לומדים בישיבות. הם לא חייבים לך כלום !! אבל עם עושים את זה כי זו זכותם ללמוד תורה . אז תגיד תודה . אל תהיה כפוי טובה . ולא מעניין אותי אם אתה מאמין או לא. כי גם חילונים הבינו את כוחה של תורה . בזכות לימוד התורה אנחנו נגאלים . איך יכול להיות שאנחנו מדינה כל כך קטנה וניצלים?? יש מסביבנו כל כך הרבה אויבים .התשובה לכך היא בזכות תלמידי חכמים ה' איתנו!!
    זה קו מחשבה ש50% מהאולכלוסיה לא מבין לצערי . אבל רק שתדע שאם כולנו (או אפלילו רובנו ) נלמד 3 שנים בישיבה המצב השתנה ולא נצתרך צבא

מעצב
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roirahimi צפיה בהודעה
    ברגע זה יש גם חיילים ששומרים עליך 24 שעות .. הם לומדים בישיבות. הם לא חייבים לך כלום !! אבל עם עושים את זה כי זו זכותם ללמוד תורה . אז תגיד תודה . אל תהיה כפוי טובה . ולא מעניין אותי אם אתה מאמין או לא. כי גם חילונים הבינו את כוחה של תורה . בזכות לימוד התורה אנחנו נגאלים . איך יכול להיות שאנחנו מדינה כל כך קטנה וניצלים?? יש מסביבנו כל כך הרבה אויבים .התשובה לכך היא בזכות תלמידי חכמים ה' איתנו!!
    זה קו מחשבה ש50% מהאולכלוסיה לא מבין לצערי . אבל רק שתדע שאם כולנו (או אפלילו רובנו ) נלמד 3 שנים בישיבה המצב השתנה ולא נצתרך צבא

להפך !!!
    אני אדם דתי ! מאמין בה' שלנו ! מניח תפילין כל בוקר איש ימני שבעתיד יתגייס ואייצג את המשפחה שלי ואגן על המדינה שלי שהיא כוללת אותך !!! אני לא יוצא פה הכפוי טובה אלה אתה פה שאם רוצים אפשר להגן על המולדת שלך גם פיזית וגם דתית ! אתה יכול להתפלל כמה שאתה רוצה כל עוד יש חיילים שמגנים נגד הסתננות מחבלים וגם אתה יכול לעשות את זה ולהתפלל לאל בו זמנית !! יש כמה סוגי דתיים - אתה מהסוג של הקיצוניים מדיי ורק בגלל זה יש עימותים בין חילוניים ודתיים, מה הבעיה שלכם להתגייס לצבא שלך אין פה משהו נגדך כולם פה במטרה אחת, שלום והגנה וככה גם האל שלנו שאיתנו תמיד יתן שכל לחילוניים וגם יתגייסו וגם יתפללו חמש דקות לפחות להניח תפילין להגיד "שמע ישראל" וזהו לא יהרוג פה אף אחד.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

בואו נסיים את הדיון הזה באווירה טובה ומסקנות . בתקווה שתתחזקו קצת עוד כמה ימים ליל הסדר בלילה זה הכי חשוב בשנה מצווה לספר על סיפור יציאת מצרים .
    קיראו עליו כאן ותחכימו ב"ה http://www.he.chabad.org/library/article_cdo/aid/490681
    ותאמינו לי חרדי זו הדרך החדשה !!! http://www.yagdiltorah.org/publications/security.pdf
    ועוד דבר אחרון. אני בתור יהודי גאה בחרדים כל פעם רודפים אותם .. והם ניצלים בזכות לימוד התורה שלהם . כל מי שרוצה שינוי לטובה בחיים שלו שייצור קשר בסקייפ אני מוכן לעזור לו בהתקרבות לדת ולמצוות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איתך בחיים לא הייתי רוצה להתווכח . אתה לא יודע מהי תורתנו הקדושהה . ללמוד תורה זו זכות גדולה ולא כל אחד מסוגל לזה. אתה לא מסוגל לשבת יום שלם בישיבה . אז סתום ת'פה שלך . אני לפחות עושה משהו עם החיים שלי. לעומתך בטטת כורסא. אני לומד תורה כל החיים ואף אחד לא יצליח לקחת אז זה ממני וממשפחתי . אם כבר מדברים על השתמטות . החילונים מזמינים את הצרות למדינה . בגלל הרשעים אנו סובלים . וזה ידוע , בכל שבת יש תאונות דרכים , ובמוצ"ש מפרסמים את הכל. מי שלא יודע מהי תורה אני מציע לו שיילך לאחת הישיבות הגדולות. וילמד קצת זה לא יזיק לך. אני יכול להוכיח לך שבלי תורה אין לנו זכות קיום על המדינה הזו. אז תגיד תודה יחתיכת אוכל חינם (לא מברך על אוכל שאתה דוחף לפה ) לחרדים שומרי התורה והמצוות.
    ואו...כמה זמן לא שמעתי כאלה שטויות אחת אחרי השנייה..
    מה אתה עושה בחיים שלך? לומד מהבוקר עד הלילה בישיבה? מזיין תמוח על פרשנויות של ספרים? זה נקרא אצלך לעשות משהו? פשוט בדיחה מהלכת.
    כתבת "אם כבר מדברים על השתמטות" ולא המשכת לכתוב על זה, מה העניין? אין לך מה להגיד?
    החילונים מזמינים את הצרות למדינה? תגיד לי אתה קורא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח את זה? על מה אתה מדבר?
    לא פעם ולא פעמיים תפסו חרדים אונסים ילדות בנות 8 בגלל שהם חרמנים מתים ומתים לגעת בגוף של נקבה, ואתה אומר שהחילונים זה העם שהורס לכם את המדינה? על מה אתה מדבר?! אנחנו אלה שמקבלים משכורת של 7 אלף שקל מהמדינה בגלל שאנחנו לומדים ואונסים לכם את הכיס בגלל מסים? אה לא, זה אתם בעצם...אז למה אתה פאקינג קורא אוכל חינם יאימבציל מפגר??? אני זה שמרתי על התחת הלבן שלך 24\7 3 שנים כדי שתוכל לשבת בבית שלך ולקרוא ספרים, אני!!!!!!!!! ואתה קורא לי אוכל חינם??? לייי???!!! "אין שכל, אין דאגות" כפרה, באמת שאין.

אני יכול להוכיח לך שבלי תורה אין לנו זכות קיום על המדינה הזו
    כן? תוכיח.
    עד שלא תוכיח, לך שטוף תפה בסבון כלים דחוף דחוף למה יוצאים לך זבל מהפה, יבושת מדינה, יערבי מסריח, וואלה אין הבדל בינך לבין המחבלים, בחיי שאין.

חרדים שומרי התורה והמצוות
    לא רוצה שתשמור תורה ולא רוצה שתשמור מצוות, אני רוצה שתעשה את מה שאתה אמור לעשות.
    כמו שאני עשיתי 3 שנים, וכמו שהאחים שלך, אלה עם הכיפות הסרוגות, עשו צבא..גם אתה תעשה.
    סמרטוט

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ואו...כמה זמן לא שמעתי כאלה שטויות אחת אחרי השנייה..
    מה אתה עושה בחיים שלך? לומד מהבוקר עד הלילה בישיבה? מזיין תמוח על פרשנויות של ספרים? זה נקרא אצלך לעשות משהו? פשוט בדיחה מהלכת.
    כתבת "אם כבר מדברים על השתמטות" ולא המשכת לכתוב על זה, מה העניין? אין לך מה להגיד?
    החילונים מזמינים את הצרות למדינה? תגיד לי אתה קורא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח את זה? על מה אתה מדבר?
    לא פעם ולא פעמיים תפסו חרדים אונסים ילדות בנות 8 בגלל שהם חרמנים מתים ומתים לגעת בגוף של נקבה, ואתה אומר שהחילונים זה העם שהורס לכם את המדינה? על מה אתה מדבר?! אנחנו אלה שמקבלים משכורת של 7 אלף שקל מהמדינה בגלל שאנחנו לומדים ואונסים לכם את הכיס בגלל מסים? אה לא, זה אתם בעצם...אז למה אתה פאקינג קורא אוכל חינם יאימבציל מפגר??? אני זה שמרתי על התחת הלבן שלך 24\7 3 שנים כדי שתוכל לשבת בבית שלך ולקרוא ספרים, אני!!!!!!!!! ואתה קורא לי אוכל חינם??? לייי???!!! "אין שכל, אין דאגות" כפרה, באמת שאין.

כן? תוכיח.
    עד שלא תוכיח, לך שטוף תפה בסבון כלים דחוף דחוף למה יוצאים לך זבל מהפה, יבושת מדינה, יערבי מסריח, וואלה אין הבדל בינך לבין המחבלים, בחיי שאין.

לא רוצה שתשמור תורה ולא רוצה שתשמור מצוות, אני רוצה שתעשה את מה שאתה אמור לעשות.
    כמו שאני עשיתי 3 שנים, וכמו שהאחים שלך, אלה עם הכיפות הסרוגות, עשו צבא..גם אתה תעשה.
    סמרטוט

אתה סתם גאווה מהלכת ...
    אתה ההוחכה לרשעים שיש בעם שלננו . אם אין לך תורה אז במה אתה יהודי ?? כי חתכו לך.. במה אתה יהודי יחתיכת זבל. סליחה פשוט עצבנת אותי . אני שומר עליך מאשר כל חייל אחר. למה מה החיילים עושים בצבא ?.. חיל האויר מחממים מנועים , חיל התותחנים . מפליצים . כל החיילים הם סתם בובות של פלטינה , לא שווה לשרת בצה"ל תאמינו לי צבא זה מסגרת שכל מי שהולך אליה מתקלקל .חברים שלי התגייסו לצערי הם מקללים על היום הזה . צבא זה חילוני אין כל סממנים דתיים שם . אני מציע לגייס אותך לישיבה לפחות 3 שנים . אני בספק אם אתה יהודי . בושה. ... אני רואה מה זה יהודים אמתיים . אתם חילונים שקרנים . טיפת מוסר אין לכם . אתם משתמטים מעול תורה ומצוות. הכי קל להכחיש . ואני לא צריך את "ההגנה" שלכם לי יש הגנה אלוקית. אתם מצדי תמותו במלחמה

"אם קנית ד"ת - הן משמרין אותך"
    "מישרים כל מעגל טוב" אין טוב אלא תורה, שנאמר "כי לקח
    טוב נתתי לכם תורתי אל תעזובו". אם עוזבן הן עוזבין אותו.
    אם נצרן, הן נוצרין אותו ומשמרין אותו. "כי תבא חכמה
    בלבך", אם קנית ד"ת, הן משמרין אותך.
    (מדרשמשלי פ"ב)
    התורה כמגן
    מגן להולכי תום. מה המגן הזה מגין על האדם, כך תורה מגינה
    על כל המתעסק בה.

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

אתה מחפש איך לתרום לחברה . אבל אני אגיד לך את הדעה שלי . אני בחור חרדי ולפי מה שהבנתי וכולם אומרים לי את זה , אני בתור יהודיחובתי לשרת את המדינה בדרך של לימוד התורה . לפני כמה חודשים שמעתי הרצאה ששינתה את חיי. המרצה דיבר על גיוס בחורי ישיבות . אחת הסיבות שאנחנו לא מתגייסים היא : הצרות באות לארץ בגלל רשעים (לא שומרים שבת , צניעות , כשרות ) ועוד דברים בסיסיים של יהודים . אז המרצה פנה אל הקהל ואמר בצעקה עזה . "במה אתם יהודים"?? ושאלתי את עצמי את זה הרבה פעמים . התשובה לכך היא . אני יהודי בתור לומד תורה ומקיים את רצונות הבורא. לשם מה נולדתי.? כן גם כדי להינות וגם כדי ללמווד תורה.
    אני לא מחפש לתרום לחברה, אלא לדבר גדול יותר: למדינה. אם הייתי גר במדינה אחרת לא הייתי רוצה לסכן את החיים שלי למענה אבל בשביל ישראל כן, גם אם זה אומר לבזבז 3 שנים בלחכות לקווי אוטובוס. איך אתה קובע מי רשע? רק לפי התורה דשמיא? היא אמרה לכם שמי שרשע הוא אחד שכל חייו תרם לחברה אבל לא שמר שבת, לא אכל כשר ולא צנוע?
    אתה יהודי בזה שאתה לומד תורה? גם אני למדתי תורה ביסודי וקראתי בזה סתם כי התעניינתי, ואני בא מבית של אתאיסטים ואני אתאיסט בעצמי. כבר ביסודי קראתי את כל התורה כי פשוט היה לי משעמם, אז אני יהודי? הדתיים שכן מתגייסים ליחידות הקרביות ובזמן שהם לא בצבא הם לומדים ומקיימים תרי"ג מצוות הם לא יהודים כמוך וכמו כל תלמידי הישיבות? אז למה הוא, בתור יהודי כמוך ו'צדיק' כמוך, יכול לשלב צבא ולימוד תורה ואתה לא? ואתם לא?
    אין הרבה סיבות ללמה אסור להתגייס לצבא. סיבות רפואיות קריטיות היא סיבה מוצדקת, מצב משפחתי מסובך הוא סיבה מוצדקת, דת - לא.

אם הם יכולים, למה אתה לא? למה אתם לא?
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael צפיה בהודעה
    אני לא מחפש לתרום לחברה, אלא לדבר גדול יותר: למדינה. אם הייתי גר במדינה אחרת לא הייתי רוצה לסכן את החיים שלי למענה אבל בשביל ישראל כן, גם אם זה אומר לבזבז 3 שנים בלחכות לקווי אוטובוס. איך אתה קובע מי רשע? רק לפי התורה דשמיא? היא אמרה לכם שמי שרשע הוא אחד שכל חייו תרם לחברה אבל לא שמר שבת, לא אכל כשר ולא צנוע?
    אתה יהודי בזה שאתה לומד תורה? גם אני למדתי תורה ביסודי וקראתי בזה סתם כי התעניינתי, ואני בא מבית של אתאיסטים ואני אתאיסט בעצמי. כבר ביסודי קראתי את כל התורה כי פשוט היה לי משעמם, אז אני יהודי? הדתיים שכן מתגייסים ליחידות הקרביות ובזמן שהם לא בצבא הם לומדים ומקיימים תרי"ג מצוות הם לא יהודים כמוך וכמו כל תלמידי הישיבות? אז למה הוא, בתור יהודי כמוך ו'צדיק' כמוך, יכול לשלב צבא ולימוד תורה ואתה לא? ואתם לא?
    אין הרבה סיבות ללמה אסור להתגייס לצבא. סיבות רפואיות קריטיות היא סיבה מוצדקת, מצב משפחתי מסובך הוא סיבה מוצדקת, דת - לא.

אם הם יכולים, למה אתה לא? למה אתם לא?
    לא אכפת לי אם אתה אתאיסט או לא . אני רק רוצה להראות לך כמה מנתוני צה"ל
    http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=759920
    אני יכול להעיד על עצמי . אני לא מתגייס כי מתייחסים לדתיים כמו זבל. איך אני יכול לחיות ככה 3 שנים . ואילו בישיבה מתייחסים אליי כמו בן מלך !! ועוד חילונית שמבינה את חשיבות לימוד התורה http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%9...%94%D7%9C.html
    נערך לאחרונה על ידי roirahimi; 23-03-2013 בשעה 20:57. סיבה: חילונים הם הזבל החדש

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

לא אכפת לי אם אתה אתאיסט או לא . אני רק רוצה להראות לך כמה מנתוני צה"ל
    http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=759920
    אני יכול להעיד על עצמי . אני לא מתגייס כי מתייחסים לדתיים כמו זבל. איך אני יכול לחיות ככה 3 שנים . ואילו בישיבה מתייחסים אליי כמו בן מלך !! ועוד חילונית שמבינה את חשיבות לימוד התורה http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%9...%94%D7%9C.html
    אז אני מצטער להגיד לך, כן, שהצבא עצמו שומר כמה שיכול על התורה, לא סתם יש גם רב ראשי צהלי. האוכל בצבא הוא כשר למהדרין ולא מכריחים אף אחד לעבור על חוקי התורה אלא להפך, דווקא מי שחילוני יכול למצוא עצמו מתלונן כי האוכל הוא כשר ובכיפור בכלל לא מחלקים אוכל.
    אגב, אם אתה או מישהו חושב שאפשר לקלל פה אז הוא טועה, מעתה תגובות יימחקו ומשתמשים ייענשו.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה סתם גאווה מהלכת ...
    אתה ההוחכה לרשעים שיש בעם שלננו . אם אין לך תורה אז במה אתה יהודי ?? כי חתכו לך.. במה אתה יהודי יחתיכת זבל. סליחה פשוט עצבנת אותי . אני שומר עליך מאשר כל חייל אחר. למה מה החיילים עושים בצבא ?.. חיל האויר מחממים מנועים , חיל התותחנים . מפליצים . כל החיילים הם סתם בובות של פלטינה , לא שווה לשרת בצה"ל תאמינו לי צבא זה מסגרת שכל מי שהולך אליה מתקלקל .חברים שלי התגייסו לצערי הם מקללים על היום הזה . צבא זה חילוני אין כל סממנים דתיים שם . אני מציע לגייס אותך לישיבה לפחות 3 שנים . אני בספק אם אתה יהודי . בושה. ... אני רואה מה זה יהודים אמתיים . אתם חילונים שקרנים . טיפת מוסר אין לכם . אתם משתמטים מעול תורה ומצוות. הכי קל להכחיש . ואני לא צריך את "ההגנה" שלכם לי יש הגנה אלוקית. אתם מצדי תמותו במלחמה

אתה יודע, להגיד "אין לי מושג מה חיילים רציניים וקרביים עושים בצבא" זה לא בושה, אתה לא יכול להגיד "מה חיילים עושים כבר? סתם יושבים במשרדים במזגן?" כי זה לא נכון, זה רק חצי מהצבא. החצי השני של הצבא עושים את זה:

עכשיו אתה מבין מה צה"ל עושה בזמן שאתה כותב את השטויות האלה באינטרנט? בכדי שאתה תוכל לחיות בבית שלך ולאכול מהצלחת, יש חיילים ברגעים אלה ממש שאוכלים חרא.

לא רוצה לשמוע ממך יותר את המילים "אוכל חינם".
    שב בשקט ולך לישון.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

אתה יודע, להגיד "אין לי מושג מה חיילים רציניים וקרביים עושים בצבא" זה לא בושה, אתה לא יכול להגיד "מה חיילים עושים כבר? סתם יושבים במשרדים במזגן?" כי זה לא נכון, זה רק חצי מהצבא. החצי השני של הצבא עושים את זה:

עכשיו אתה מבין מה צה"ל עושה בזמן שאתה כותב את השטויות האלה באינטרנט? בכדי שאתה תוכל לחיות בבית שלך ולאכול מהצלחת, יש חיילים ברגעים אלה ממש שאוכלים חרא.

לא רוצה לשמוע ממך יותר את המילים "אוכל חינם".
    שב בשקט ולך לישון.
    אני לא אומר יש דברים טובים בצה"ל פשוט נמאס לנו בציבור החרדי שלא מעריכים אותנו .

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael צפיה בהודעה
    אז אני מצטער להגיד לך, כן, שהצבא עצמו שומר כמה שיכול על התורה, לא סתם יש גם רב ראשי צהלי. האוכל בצבא הוא כשר למהדרין ולא מכריחים אף אחד לעבור על חוקי התורה אלא להפך, דווקא מי שחילוני יכול למצוא עצמו מתלונן כי האוכל הוא כשר ובכיפור בכלל לא מחלקים אוכל.
    אגב, אם אתה או מישהו חושב שאפשר לקלל פה אז הוא טועה, מעתה תגובות יימחקו ומשתמשים ייענשו.
    לא התכוונתי לקלל אף אחד . בקשר ליום כיפור ברור שלא יחלקו אוכל . אנחנו מדינה יהודית.
    מדינה אשר שואפת להנחיל ערכים יהודיים. ואם מישהו חושב שהוא יוכל להכניס אוכל לא כשר לצה"ל הוא טועה !!

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

בקשר ל"אוכלי חינם "
    למה "מדינת היהודים" צריכה לממן גם כאלה שלא מאמינים ביהדות?
    למה אתה צריך לממן אותנו? אני שואל את אותה שאלה , למה אני צריך לממן אותך? למה אני צריך לממן יהודים שבחרו להתריס נגד היהדות , נגד א-לוהים, לכפור בתורה ובדת? למה אני צריך לממן כופרים כמוך? אתה קורא לנו אוכלי חינם? בינתיים מי שאוכל בלי לברך זה אתה , אתה גוזל את א-לוהים , אתה לוקח מאמא אדמה אוכל ולא אומר לה תודה , בושה וכלימה ואני אוכל חינם , אתה זה שלא יודע לכבד את ההסטוריה שלך , את אבותיך , את מורשת העם שלך. בלי עבר אין עתיד , איפה הכבוד שלך אחי?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא אומר יש דברים טובים בצה"ל פשוט
    נמאס לנו בציבור החרדי שלא מעריכים אותנו .
    ואני שואל למה אתה צריך שיעריכו אותך? מה אתה אישה? מה אתה כוסית? מה אתה צריך מישהו שיטפח לך על השכם ויגיד לך "כל הכבוד, תודה שאתה לומד" ?? למה זה טוב? זה בדיוק ההבדל בין חייל אמיתי ורציני וקרבי , לנו לא מעניין אותי אם מעריכים אותנו או לא! לא אכפת לנו! אנחנו עושים את זה מתוכנו בשביל המדינה שלנו ולא כדי שאף אחד יבוא ויגיד לנו תודה! אנחנו אומרים תודה למדינה שאנחנו חיים בה בזה שאנחנו משרתים אותה ודואגים שלא יפרצו לנו את הגבולות בזה שאנחנו נותנים 3 שנים מהחיים שלנו בשבילה!

בקשר לאוכלי חינם-
    מדינת ישראל לא צריכה לממן אף אחד. לא אותנו ולא אותכם. אתם רוצים ללמוד? תלמדו, אף אחד לא אומר לכם לא...אבל תמצאו תזמן שלכם גם ללמוד וגם לעבוד, אל תמצצו לנו תדם בגלל שיש לכם תירוץ "אנחנו לומדים" זה על הזין שלי.

בקשר לזה שאני לא מברך ולא אומר תודה לזה שיש לי אוכל - זה רק מראה כמה שאתה טיפש.
    בזמן שאתה לומד בישיבה במזגן על כיסא נוח בכיף, אנחנו עובדים בעבודות חקלאות כדי שלך יהיה ירקות במקרר, אז מי פה דואג לזה שישהיה אוכל? אני או אותה?
    אל תזיין לי תשכל. אתה חרדי מטומטם, ואני קרבי מטומטם. אבל לפחות אני נותן למדינה שלי 3 שנים מהחיים שלי, מה אתה עושה בשבילה?

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ואני שואל למה אתה צריך שיעריכו אותך? מה אתה אישה? מה אתה כוסית? מה אתה צריך מישהו שיטפח לך על השכם ויגיד לך "כל הכבוד, תודה שאתה לומד" ?? למה זה טוב? זה בדיוק ההבדל בין חייל אמיתי ורציני וקרבי , לנו לא מעניין אותי אם מעריכים אותנו או לא! לא אכפת לנו! אנחנו עושים את זה מתוכנו בשביל המדינה שלנו ולא כדי שאף אחד יבוא ויגיד לנו תודה! אנחנו אומרים תודה למדינה שאנחנו חיים בה בזה שאנחנו משרתים אותה ודואגים שלא יפרצו לנו את הגבולות בזה שאנחנו נותנים 3 שנים מהחיים שלנו בשבילה!

בקשר לאוכלי חינם-
    מדינת ישראל לא צריכה לממן אף אחד. לא אותנו ולא אותכם. אתם רוצים ללמוד? תלמדו, אף אחד לא אומר לכם לא...אבל תמצאו תזמן שלכם גם ללמוד וגם לעבוד, אל תמצצו לנו תדם בגלל שיש לכם תירוץ "אנחנו לומדים" זה על הזין שלי.

בקשר לזה שאני לא מברך ולא אומר תודה לזה שיש לי אוכל - זה רק מראה כמה שאתה טיפש.
    בזמן שאתה לומד בישיבה במזגן על כיסא נוח בכיף, אנחנו עובדים בעבודות חקלאות כדי שלך יהיה ירקות במקרר, אז מי פה דואג לזה שישהיה אוכל? אני או אותה?
    אל תזיין לי תשכל. אתה חרדי מטומטם, ואני קרבי מטומטם. אבל לפחות אני נותן למדינה שלי 3 שנים מהחיים שלי, מה אתה עושה בשבילה?
    שוב אתה חוזר על דבריך כמו תוכי. אני יושב ושובר את השיניים בלימוד גמרא . בזמן שאתה לא יודע אפילו מה זה גמרא. ואל תגיד לי אל תמצצו לנו את הדם אני לא לומד על חשבונך , צא מהסרט הזה. רוב הישיבות ממומנות ע"י גורמים חיצוניים שהבינו שהתורה הקדוששה היא הכל בחיים !!! ומה אתה מדבר שטויות מדינת ישראל ממנת אותכם זה עובדה . חייל קרבי מקבל
    600 שקל ... תלמיד ישיבה מקבל 300 בחודש. ולא מהמדינה אז אל תזבל את השכל . אפרופו תרומה למדינה. על איחוד הצלה שמעת??? http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=774645 ועוד
    http://animals.walla.co.il/?w=/5733/2569871 ועוד ... חרדים במד"א ...
    בבקשה אישית ממך, אל תושפע מהתשקורת שאת זה הם לא אומרים אז אל תהיה לי פתי .

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect