קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] תוהים למה האייפון 4 הלבן מתעכב כל כך הרבה זמן? כל הסיבות בפנים!
    על ידי mapon בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-12-2010, 15:58
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 19:07
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:41
  4. [משפטים]9 הסיבות למה דגים טובים יותר מנשים
    על ידי mooshlam בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 17:48
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 52

כל הסיבות למה לא להתגייס

משתמש מתחיל האוואטר של roirahimi
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

Post כל הסיבות למה לא להתגייס

צהריים טובים =]

אני מאוד רוצה להבין כמה שיותר לעומק את הסיבות האידאולוגיות לזה שלא צריך להתגייס לצבא לדעתכם.

אתחיל בקצת פירוט עליי ועל מה שעולה לי בערך בראש כשאני חושב על הנושא.

בעבר הלא רחוק, הייתי מורעל, והייתי בטוח שכל אחד פשוט חייב לשרת בצבא, לתרום למדינה ולהגן עליה.

זה נשמע מאוד הגיוני, בכל זאת, לעשות שלום עם הערבים - נשמע די בעייתי.
    עושה רושם, לפי התקשורת, ההסטוריה שלנו, שאם לא יהיה לנו צבא מספיק חזק,
    נהיה בבעיה גדולה, ובסיכון גדול של מלחמה בה באמת נוכל להפסיד.
    הערבים הסובבים אותנו תוקפניים, והם לא בידיוק מחפשים שלום אמיתי.

לפני מלחמת העולם ה- 2 לדוגמה, נחתם הסכם מינכן כדי למנוע מלחמה עם גרמניה,
    בסוף אנחנו ידועים איך זה נגמר.
    בנוסף, אני חושב שאפשר לתת כדוגמה גם את כל מדיניות הפיוס של בריטניה וצרפת.

זה נראה לי מאוד הגיוני, שאם באמת נוותר למדינות ערב וויתורים טרטוריאליים ונחזיק צבא לא מספיק חזק,
    נוכל באמת לגמור לא טוב.

אני אישית, הגעתי למחשבה של אולי לא להתגייס לא בגלל שהאידיאולוגיה שלי השתנתה,
    אלא בעיקר בגלל האטימות של הצבא, הטרטורים שלהם, השקרים,דחיות גיוס לא קשורות ומשיכת זמן ממש מוגזמת בהכל.
    ובכלל, הגעתי למצב שאני יכול להתגייס לתפקידים מגעילים כמו חיל החימוש למרות נתונים די גבוהים,
    כשדחו לי את הגיוס בשנה וחצי בערך (ועוד כל חודשיים-3 בחודשיים) למרות שאני כמה פעמים ביקשתי להקדים לי את הגיוס.
    מקרה מיוחד תאמת, ואני יודע שלרוב האנשים זה הרבה יותר פשוט.

כשחשבתי על לא להתגייס, הייתי בטוח שאם אני אכן עושה את זה, זה הולך להיות מעשה ממש לא מוסרי ואגוצנטרי שלי.
    את האמת גם עכשיו, כשאני קצת זמן לפני גיוס, ודי החלטתי על זה שאני הולך לצאת,
    אני לא לגמרי בטוח האם מה שאני רוצה לעשות הוא באמת מוסרי.

כשהתחלתי לקרוא את הכתבות והפורום באתר הזה,אכן התחלתי להבין שלא הכל כל כך פשוט כמו שחשבתי קודם,
    ובאמת, כרגע אני כבר לא כל כך בטוח שהאידיאולוגיה של "שירות צבאי של 3 שנים מאוד תורם למדינה,
    גם אם לפעמים זה יכול להיות לא כיף,ולפעמים אנחנו פוגעים בזכויות ערבים אבל הכל בשביל בטחון המדינה" היא לגמרי נכונה.

אז, בעצם השאלה שלי היא :
    למה אני לא צריך להתגייס לצבא?מה הסיבה?חוץ מרווח אישי של 3 שנים?"סיבה אידאולוגית".
    למה בכך שאני לא מתגייס, אני תורם (או שלא פוגע?) למדינה יותר ממה שחייל תורם ב3 שנים?בהנחה שאני לא עושה שירות לאומי.

הבנתי שכל אחד פה יצא מהצבא\נגד צבא בגלל סיבות שונות, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות מאנשים שונים, כדי באמת להבין יותר בנושא הזה.

מאוד אשמח אם למישהו יש קישורים לכתבות או אפילו ספרים שמרחיבות כמה שיותר על הנושא,
    כולל ניתוח מעמיק של מה יקרה אם יהיה ככה וככה,למה לא מוסרי להתגייס לצבא ועוד.

אשמח כמובן גם לדעות הפוכות או יותר שקולות, של "לא צריך להתגייס רק במקרים מסוימים"
    או "אם לא להתגייס- החובה המוסרית לעשות שירות לאומי".

מצפה לתגובות ומקווה שיהיה מעניין כאן .

נ.ב : אני מאוד נמשך לאידיאולוגיה החרדית בטענה שהם לא מתגייסים כיוון שהתורה" מגנא ומצלא " ראו מאמר ותבינו הכל http://www.yagdiltorah.org/publications/security.pdf

"ע"י העיון והיגיעה בתורה, אין הגלות
    יכולה לשלוט על בני ישראל"
    משיחתש"פ וארא תשמ"א
    ב' מדרגותבשמירהשל התורה
    במהות ההגנה והשמירהשעל ידי תורה, שישלבארה בשני אופנים:
    א) זוהי סגולה הקשורה עם המצוה דת"ת, שגדלה זכות מעשה מצוה זו, עד
    שמגינה על האדם. וע"ד מ"שהרמב"םשהקורא "פסוקיןומזמור מתהלים" הרי
    "זכות קריאתן" מגינה עליווניצל "מצרות ומנזקים".
    ב) הלימוד פועל שינוי בהאדם העוסק בתורה, דכאשר טרוד ועסוק בת"ת,
    נעשהשינויגבראע"ישהתורהמתאחדתעמו (בלשוןרבינוהזקן, שנעשה "יחוד
    נפלא.. לאחדים ומיוחדים ממש מכל צד ופנה" דשכל האדם ודחכמת התורה),
    ובמילא הרי הוא מוגן ושמור מכל דבר המזיק (כמו התורה). וע"ד מאמר חז"ל
    "ת"ח אין אורשל גיהנםשולטת בהן.. שכל גופן אשדכתיב הלא כה דברי כאש
    נאום ה'".
    והנפק"מ בין שני אופנים אלה: לאופן הא' מספיק לימוד התורה למיגרס,
    ואפילו קריאת פסוקים לחוד, כלשון הרמב"ם הנ"ל "שקרא פסוקין ומזמור
    מתהלים", שהרי מקיים מצות ת"ת; משא"כ לאופן הב' ה"ז רק כאשר האדם
    לומד לעיון, שרק כאשר "לומדה היטב בעיון שכלו", מתאחד שכל האדם עם
    חכמת התורה ונעשהשינויגברא כו'...
    בלימוד בעיון - שמירה והגנה יתירה
    ויש לבאר טעם המדרש שהשבטים הוצרכו להגנה זו שעל ידי עיון התורה -
    שזהו משוםשהדרךשהלכו בה אז היתה מסוכנת ביותרולכן זקוקים היו להגנה
    ושמירה יתירה.
    דכמובדרך כפשוטו, ישכמהדרגותבסכנתהדרכים (אףשכלהדרכיםבחזקת
    סכנה), וככל שהדרך מסוכנת יותר צריכים שמירה מעולה יותר, כן הוא בסכנה
    רוחנית.
    וזהו החילוק בין הליכת השבטים כמה פעמים מארץ כנען למצרים הלוך
    ושוב, והליכתם בכתוב דידן. שהליכותיהם הקודמות היו בשליחותו של יעקב
    להביא בר בשנות הרעב, אבל הליכה זו "מהרו ועלו אל אבי גו' רדה אלי אל
    תעמוד גו'", היתה קשורה עם ירידת יעקב וכל נפשות ביתו למצרים, דהיינו
    הירידה לגלות, לקיים מ"ש בברית בין הבתרים "גר יהי' זרעך בארץ לא להם
    ועבדום וענו אותם", ולכן דרך זו דוקא צריכהשמירה והגנה יתירה.
    "הכח לגאול אתישראלמגלותהוא בהיגיעה בתורה"
    וזהו שהזהירם יוסף "אל תפסיקו מדבר הלכה", שההגנה ב"דרך" המובילה
    לגלות היא ע"י שלא יהי' הפסק אצלם בעיון התורה, דכאשר בנ"י עוסקים בתו־
    רה בעיון, שמתאחדים עם התורה, בכחם להתגבר על חושך הגלות ואין הגלות
    שולטת כלל על אישישראל, וכמרז"ל "אין לך בןחורין אלאמישעוסק בתלמוד
    תורה".
    וזהוגםמהשמצינו, שלפניירידת יעקב למצרים הנה "ואת יהודהשלחלפניו
    גו' להורות לפניוגושנה", ואמרורז"ל "להתקין לו בית תלמוד שיהא שם מורה
    תורה שיהו השבטים הוגים תורה" - לא רק שיהי' בהשבטים לימוד התורה,

נערך לאחרונה על ידי roirahimi; 23-03-2013 בשעה 20:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    1

רק לקרוא תכותרת הביא לי עצבים של מרוקאים !
    אני לא מבינה איך לעזזל אנשים מעיזיים לחשוב על לא להתגייס?!
    מי ניראלך שומר עלליך ? המלך שלמה? משה רבינו ? איזה שטויות דתי לפי דעתי כולכם ,
    בתורה רושם שצריך להתגייס !!! אני יכולה להוכיח שצריך להתגייס כידי לשמור על המדינה!
    אני פשוט מתביישת שאנשים שהם לא בהכרח יהודים , לא ישראלים עולים ומתגייסים
    אבל יהודים ישראלים ככה מדברים ,
    פשוטט זוועה
    ואין לי כוח לשכנע בעד או משו כזה, אני ארגיש טוב עם עצמי עם אני יתן לך להרגיש יסורי מצפון , פה עשיתי את שלי

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי OSHKE צפיה בהודעה
    רק לקרוא תכותרת הביא לי עצבים של מרוקאים !
    אני לא מבינה איך לעזזל אנשים מעיזיים לחשוב על לא להתגייס?!
    מי ניראלך שומר עלליך ? המלך שלמה? משה רבינו ? איזה שטויות דתי לפי דעתי כולכם ,
    בתורה רושם שצריך להתגייס !!! אני יכולה להוכיח שצריך להתגייס כידי לשמור על המדינה!
    אני פשוט מתביישת שאנשים שהם לא בהכרח יהודים , לא ישראלים עולים ומתגייסים
    אבל יהודים ישראלים ככה מדברים ,
    פשוטט זוועה
    ואין לי כוח לשכנע בעד או משו כזה, אני ארגיש טוב עם עצמי עם אני יתן לך להרגיש יסורי מצפון , פה עשיתי את שלי
    אני מבין אותך מצד אחד כי את לא יודעת מהי כוחה של תורה. אבל אם קצת תתחזקי זה לא יזיק . את תדברי אחרת . התורה באיזשהו מקום כן מצילה אותנו מיד האוייבים . איך את חושבת שאנחנו שורדים ??.. לא בגלל צה"ל אלא בגלל ההגנה של תלמידי חכמים ראי סרט המנצחים

משתמש מתחיל האוואטר של ronchi
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי roirahimi צפיה בהודעה
    אני מבין אותך מצד אחד כי את לא יודעת מהי כוחה של תורה. אבל אם קצת תתחזקי זה לא יזיק . את תדברי אחרת . התורה באיזשהו מקום כן מצילה אותנו מיד האוייבים . איך את חושבת שאנחנו שורדים ??.. לא בגלל צה"ל אלא בגלל ההגנה של תלמידי חכמים ראי סרט המנצחים
    אנשים אתם פשוט חיים בסרט שהאלוהים שלכם הוא באמת מה שמציל אותכם אני רוצה לראות אותך אומר את זה לאמא שהילד שלה נהרג במלחמה שהתלמידי חכמים מגינים על המדינה . גם כן כל הדת החרטא הזאתי.רק סיפורים מכניסים לכם לראש אתם לא מבינים שכל מה שהרבנים שלכם רוצים לעשות זה רק כסף וקומבינות

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אל תזלזל בשום תפקיד של צה"ל בין אם זה להיות קוסם צבאי, כל אחד צריך לתרום 3 שנים למדינה כי אין לך מושג על שום דבר שקורה בעולם ומה שנראה לך שאצלנו חרא הרבה מדינות היו רוצות את "החרא" שלנו, לך תבדוק בספרד את אחוז האבטלה, לך תראה בקפריסין, תראה בארצות הברית, אמנם ככל שהזמן עובר התנאים יותר בכל דבר, זאת המדינה שלנו ובמדינה אחרת אתה לא שווה כלום, שום מדינה לא תיתן לך את מה שיש פה, המיסים הגבוהים שנלקחים מהתושבים זה בשביל סליחה על הביטוי שאחותך או אמא שלך לא ירדו לזנות כמו בספרד ובקפריסין ובעוד מדינות עולם שלישי שלא דואגת לרווחת תושביהם אז המינימום שפישר כמוך יכול לעשות זה להוקיר תודה לביבי, לתושבים, להורים שלך שהביאו אותך לעולם, לבני גנץ, לכל החיילים שעכשיו תופסים קו בשביל שכלומניק כמוך יוכל לשחק עם הבולבול ולישון כמו בן אדם ולקום ללא חרדות אם תיפול על הבית שלך קטיושה או אח שלך שהולך לבית ספר באוטובוס לא יתפוצץ לו באמצע החיים עם עוד 50 נוסעים איתו.
    אז המינימום שאתה יכול לתת מתוך 120 שנה שאתה חי זה 3 שנים מסכנות.
    אני מצטער אם פגעתי בך, זה לא אישי זה רק בשביל להכניס אותך לפרופורציות.

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

בתור אחד שעם פרופיל 21 משתי סיבות (אולי אחרי פסח זה יהיה 21 מסיבה אחת, נותר רק לקוות) וכבר קיבל את תעודת הפטור שלו לידיים ובחר להתנדב מרצונו האישי, אני רוצה להגיד שהתגייסות היא חובה לאומית ולא רק - ההתגייסות עוזרת לך גם מבחינה אישית (כמובן מעבר לעזרה למדינה). ההתגייסות עוזרת לך להתחבר כמעט בכל מקום בארץ מבחינה חברתית (איפה שירתת, מה עשית, מי ואיפה וכ"ו), עוזרת לך מבחינת השכלה ומנטליות (הרוב הגדול) וכן תחושה של סיפוק וחוויה.
    אני ביקשתי להיות בבסיס סגור למרות הפרופיל הנמוך שלי ולהיות ביחידת מחשבים וכנראה אני אקבל את מבוקשי - מי שרוצה יכול.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי ronchi צפיה בהודעה
    אנשים אתם פשוט חיים בסרט שהאלוהים שלכם הוא באמת מה שמציל אותכם אני רוצה לראות אותך אומר את זה לאמא שהילד שלה נהרג במלחמה שהתלמידי חכמים מגינים על המדינה . גם כן כל הדת החרטא הזאתי.רק סיפורים מכניסים לכם לראש אתם לא מבינים שכל מה שהרבנים שלכם רוצים לעשות זה רק כסף וקומבינות
    אתה חי בסרט שאין אלוקים. אני מסוגל להגיד את זה ברוב עם שיש לנו אלקים . והחרדים ושומרי התורה מצילים אותנו !! זה בדוק וידוע . אתה אוליי חושב שהכל קומבינות זה ממש לא נכון. הדת היא הייתה אלפי שנים . זה לא משהו חדש שהומצא. ובקשר לתורה מגנה ומצלא קרא קצת לא יזיק לך http://www.yagdiltorah.org/publications/security.pdf
    נערך לאחרונה על ידי roirahimi; 22-03-2013 בשעה 14:24. סיבה: חמור

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אל תזלזל בשום תפקיד של צה"ל בין אם זה להיות קוסם צבאי, כל אחד צריך לתרום 3 שנים למדינה כי אין לך מושג על שום דבר שקורה בעולם ומה שנראה לך שאצלנו חרא הרבה מדינות היו רוצות את "החרא" שלנו, לך תבדוק בספרד את אחוז האבטלה, לך תראה בקפריסין, תראה בארצות הברית, אמנם ככל שהזמן עובר התנאים יותר בכל דבר, זאת המדינה שלנו ובמדינה אחרת אתה לא שווה כלום, שום מדינה לא תיתן לך את מה שיש פה, המיסים הגבוהים שנלקחים מהתושבים זה בשביל סליחה על הביטוי שאחותך או אמא שלך לא ירדו לזנות כמו בספרד ובקפריסין ובעוד מדינות עולם שלישי שלא דואגת לרווחת תושביהם אז המינימום שפישר כמוך יכול לעשות זה להוקיר תודה לביבי, לתושבים, להורים שלך שהביאו אותך לעולם, לבני גנץ, לכל החיילים שעכשיו תופסים קו בשביל שכלומניק כמוך יוכל לשחק עם הבולבול ולישון כמו בן אדם ולקום ללא חרדות אם תיפול על הבית שלך קטיושה או אח שלך שהולך לבית ספר באוטובוס לא יתפוצץ לו באמצע החיים עם עוד 50 נוסעים איתו.
    אז המינימום שאתה יכול לתת מתוך 120 שנה שאתה חי זה 3 שנים מסכנות.
    אני מצטער אם פגעתי בך, זה לא אישי זה רק בשביל להכניס אותך לפרופורציות.
    אני מבין אותך , אתה לא מודע לכוח שיש לתורה אם לא יהיו רשעים כמוך בארץ אז לא מצטרך צבא . אני לא מזלזל בצבא אבל לפחות מי שלא רוצה צבא אז שילך לישיבה. אני בתור אדם חרדי ממליץ על ישיבה מהסיבה שבישיבה לא מתייחסים אליך כמו נעל . בישיבה יש דרך ארץ . זה חשוב מאוד. אתה אדם חילוני אני בטוח , אם קצת היית יודע על כוחה של תורה לא היית מדבר כך. אני אדון אותך לכף זכות בתקווה שתתחזק קצת ולא תדבר כך על תלמידי חכמים .

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael צפיה בהודעה
    בתור אחד שעם פרופיל 21 משתי סיבות (אולי אחרי פסח זה יהיה 21 מסיבה אחת, נותר רק לקוות) וכבר קיבל את תעודת הפטור שלו לידיים ובחר להתנדב מרצונו האישי, אני רוצה להגיד שהתגייסות היא חובה לאומית ולא רק - ההתגייסות עוזרת לך גם מבחינה אישית (כמובן מעבר לעזרה למדינה). ההתגייסות עוזרת לך להתחבר כמעט בכל מקום בארץ מבחינה חברתית (איפה שירתת, מה עשית, מי ואיפה וכ"ו), עוזרת לך מבחינת השכלה ומנטליות (הרוב הגדול) וכן תחושה של סיפוק וחוויה.
    אני ביקשתי להיות בבסיס סגור למרות הפרופיל הנמוך שלי ולהיות ביחידת מחשבים וכנראה אני אקבל את מבוקשי - מי שרוצה יכול.
    אתה מחפש איך לתרום לחברה . אבל אני אגיד לך את הדעה שלי . אני בחור חרדי ולפי מה שהבנתי וכולם אומרים לי את זה , אני בתור יהודיחובתי לשרת את המדינה בדרך של לימוד התורה . לפני כמה חודשים שמעתי הרצאה ששינתה את חיי. המרצה דיבר על גיוס בחורי ישיבות . אחת הסיבות שאנחנו לא מתגייסים היא : הצרות באות לארץ בגלל רשעים (לא שומרים שבת , צניעות , כשרות ) ועוד דברים בסיסיים של יהודים . אז המרצה פנה אל הקהל ואמר בצעקה עזה . "במה אתם יהודים"?? ושאלתי את עצמי את זה הרבה פעמים . התשובה לכך היא . אני יהודי בתור לומד תורה ומקיים את רצונות הבורא. לשם מה נולדתי.? כן גם כדי להינות וגם כדי ללמווד תורה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי roirahimi צפיה בהודעה
    אני מבין אותך , אתה לא מודע לכוח שיש לתורה אם לא יהיו רשעים כמוך בארץ אז לא מצטרך צבא . אני לא מזלזל בצבא אבל לפחות מי שלא רוצה צבא אז שילך לישיבה. אני בתור אדם חרדי ממליץ על ישיבה מהסיבה שבישיבה לא מתייחסים אליך כמו נעל . בישיבה יש דרך ארץ . זה חשוב מאוד. אתה אדם חילוני אני בטוח , אם קצת היית יודע על כוחה של תורה לא היית מדבר כך. אני אדון אותך לכף זכות בתקווה שתתחזק קצת ולא תדבר כך על תלמידי חכמים .
    מי אתה שתשפוט אותי לרשע יא חתיכת ליצן צמרת? הויכוח איתך הוא חסר טעם, חשבתי שאתה סתם שמאלני אדיוט שיהיה אפשר לשנות אצלו משהו אבל וואלה החרדים עם הראש הדפוק שלהם יותר גרועים מהשמאלנים לכן אין טעם להתווכח כי אני סתם יתעצבן ולא יצא מזה שום דבר.
    אני לא יודע מה אתך אבל אף פעם לא ראיתי את הצבא שלנו נלחם ללא נשק ומנצח במלחמה אז עם כל הכבוד ללימוד התורה שלך אני רואה שהצבא שלנו בנתיים עוזר ולא התורה "שלנו", אז אני מעדיף להיות ריאלי ולא להתעסק באגדות אלא לחרף את נפשי בשביל המדינה הזו, כי זה מה שכתוב בתורה שלך, ואין לי בעיה עם זה שתלמד תורה, להפך אני תומך אבל לא על החשבון הצבא.
    רוצה להרגיש שאתה תורם ולא נדפק? לך תעשה שנה וחצי ישיבה ושנה וחצי צבא, אני אחזיק ממך יותר מכל אכבר קרבי שבמדינה הזאת.
    אני אדם חילוני שהייתי דתי בעבר לובש שחורים, 3 תפילות ביום ובעל קורא, יותר מזה? אתה לא יכול לבוא ולהגיד לי מה זה התורה או מה זה הדתיים כי אני צמחתי משם.
    לא מעניין אותי למה אתה דן אותי, אתה לא אלוהים ואתה לא שום דבר אתה בדיוק אזרח כמוני במדינה הזו וכמו שאני מתגייס כך גם אתה, בין אם תרצה ובין אם לא, אם אני במקום לפיד אני הופך את המעמד של החרדים לעובדים זרים, מי שלא מתגייס לצבא לא זכאי לשום זכות על המדינה הזאת, תתבייש לך.
    בעצם אתה לא צריך להתבייש, הרבנים הגדולים שלך שאומרים לך לא להתגייס עם כל הסיסמאות שלהם צריכים להתבייש, אתה מושפע מהם, אתה לא באמת בן אדם עם שיקול דעת ודעה משל עצמך.
    בזכות הצבא שלנו הם יושבים לומדים תורה, לא בזכותם תהיה בטוח, שלא תבין אותי לא נכון אני בעד לימוד תורה והכל, אבל זה אמור להיות זכות במדינה הזו ולא חובה, לא אמור לבוא על חשבון התרומה שלך למדינה.
    שבת שלום, מקווה שעד הליך הגיוס שלך תעשה חושבים עם עצמך ותבין.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 22-03-2013 בשעה 16:25.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לכל הדתיים למיניהם שמאמינים שאלוהים שלכם יכול להציל אותכם מההסלמה של עזה והטרור למיניהם -
    אני רוצה שכל אחד מכם יגור בתקופה של חצי שנה בדרום הארץ באיזור רצות עזה, בערים שמסביב (אשקלון, אשדוד, שדרות, נתיבות) ואז נראה אותכם מדברים על האלוהים ששומר עליכם.
    כל 5 דקות בממוצע לשמוע אזעקת צבע אדום או גשם סגול (בצבא) ולקוות שהרקטה\סקאד לא יפגע במקלט שבו שאתה יושבים ולקוות שמערכת כיפת ברזל תגן עלייכם...אז נראה אותכם מדברים על האלוהים שלכם.

יותר מזה, אם אתם כל כך בטוחים שהאלוהים שומר עלייכם, למה שלא תכנסו לרצועת עזה ותדברו עם המנהגים של החיזבאלה בעצמכם? הרי אתם חסינים לא? אלוהים שומר עלייכם, לא? אז לא צריך להיות לכם בעיה להיכנס בלי נשק לרצועת עזה ולדבר עם המנהיגים שלהם, לא?

בקיצור ולעניין, לפי דעתי, החרדים של היום לא שונים כלל מהבני זונות שיושבים בעזה היום ומכוונים את משגרי הטילים שלהם לכיוון הארץ שלנו, לא שונים כלל!
    אתם אותם הבני זונות שמוצצים לצה"ל את הדם בזה שאנחנו שומרים עליכם 24\7 שעות שלא יקרו מקרי פח"א או מקרי טרור של מחבלים ואתם יורקים לנו בפנים?!!

הגיע הזמן שתלמדו קצת מהדתיים, אלה שחובשים כיפות סרוגות ומתגייסים ליחידות קרביות מובחרות ונותנים את הנשמה שלהם למדינה שלנו...מה אתם עושים למען המדינה? מה?? קוראים בספר מזורגג וטוענים שאתם לומדים משהו? לכו תזדיינו, אמן ויפגע גראד מטר לידכם, יוריד לכם את הרגליים ואת הידיים ואז תצטרכו לחיות כך לשארית חייכם, אולי ככה תלמדו.

בני זונות, לא שונים מהמחבלים אפילו לא בקצת.

לפותח האשכול, מצטער, לא הבנתי אם אתה שואל אם כדאי להתגייס או לא כדאי להתגייס...
    אם אתה שואל אותי אם כדאי, אז תשובה אחת לי אלייך - ביום שתתגייס ליחידה קרבית, תחזור הביתה אחרי 21 יום בבסיס ולא תרגיש גאווה בלב, תגיד לי, אני מוכן לשים לעצמי כדור בראש אם ככה תרגיש. חותם על זה.

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

לא מעניין אותי עם יש אלוהים או לא
    אני מזמין אותך ללכת לעזה ותצעק אני יהודי מאמין אם האמונה שלך כלכך גדולה
    נראה אז עם אלוהים יציל אותך
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

מצטער אחי על התוקפנות אבל בוא קבל כאפה של החיים שתסובב לך את הראש עד שלא תהיה דתי, רוב החרדים כיום הם דתיים שהתאימו דת לפי צרכיהם:
    1. הלבוש הוא לבוש שלא נאמר בתנ"ך מילה עליו אלא הם רצו לראות כמו שאר המזרח אירופאים.
    2. הרבה חוקים נוספו בגלל " חכמים " ולא מהתנ"ך

אתה ידעת למה יש דת? למה "יצרו את אלוהים"? זה המצאה של בן אדם גאון שאמר שאם הוא יוכל לעבוד על הרבה אנשים הוא יוכל לאסוף אותם יחד למטרה משותפת, לכבוש שטחים ולהתאחד כעם ולא בגלל שום דבר אחר, ההטפות וכמה דברים קטנים בתנ"ך כמו חוקים טובים וחכמים זה טוב והכל אבל התנ"ך זה ספר על עם ברברי קניבלי רצחני... אם זה נשמע לך הזוי היטלר בחר באותה דרך - הטפות, שטיפת מוח ובמקום אלוהים הוא החליט שהרייך זה אלוהים.

צא מהקופסה לפעמים תחליט לאיזה שבוע שאתה לא דתי כדי לבחון את הדת ותראה

מעצב
    לייקים
    4
    נקודות
    0

שמע טוב, אני הולך לכתוב את זה כמה שיותר קצר שיכנס לכולם פה למוח טוב טוב ויזכרו את זה למשך כל השירות שלהם.
    ברגע זה יש חיילים שעומדים על משמר הגבול שבזכותם אתה בכלל יכול לשבת בבית ולהיות על המחשב ולכתוב את החארטות שלך, חייל שמשרת למען המדינה שלו,למען המדינה בה הוא נולד,למען המדינה שעברה חתיכת היסטוריה שנחשב כעם נרדף יש כבר מספיק סיבות למה כן להתגייס, נכון, יש ליקויים לפעמים בזמן הגיוס ובצבא ואנשים מנצלים את החוקים של הצבא לטובתם כדי שאחרים יקרעו את התחת ואחרים לא יעשו כלום אבל עדין יש חיילים ימניים עם משפחה שעושה שבת בלעדיהם וחגים בשביל שהמשפחה שלהם תוכל לחיות ולהזיז את הכלכלה במדינה.
    אם הסיבות האלה לא מספיקות לך - לך לצבא ערבי...נראה אם בכלל יסכימו לך בכלל לכתוב את זה ותצא מזה חי.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לכל הדתיים למיניהם שמאמינים שאלוהים שלכם יכול להציל אותכם מההסלמה של עזה והטרור למיניהם -
    אני רוצה שכל אחד מכם יגור בתקופה של חצי שנה בדרום הארץ באיזור רצות עזה, בערים שמסביב (אשקלון, אשדוד, שדרות, נתיבות) ואז נראה אותכם מדברים על האלוהים ששומר עליכם.
    כל 5 דקות בממוצע לשמוע אזעקת צבע אדום או גשם סגול (בצבא) ולקוות שהרקטה\סקאד לא יפגע במקלט שבו שאתה יושבים ולקוות שמערכת כיפת ברזל תגן עלייכם...אז נראה אותכם מדברים על האלוהים שלכם.

יותר מזה, אם אתם כל כך בטוחים שהאלוהים שומר עלייכם, למה שלא תכנסו לרצועת עזה ותדברו עם המנהגים של החיזבאלה בעצמכם? הרי אתם חסינים לא? אלוהים שומר עלייכם, לא? אז לא צריך להיות לכם בעיה להיכנס בלי נשק לרצועת עזה ולדבר עם המנהיגים שלהם, לא?

בקיצור ולעניין, לפי דעתי, החרדים של היום לא שונים כלל מהבני זונות שיושבים בעזה היום ומכוונים את משגרי הטילים שלהם לכיוון הארץ שלנו, לא שונים כלל!
    אתם אותם הבני זונות שמוצצים לצה"ל את הדם בזה שאנחנו שומרים עליכם 24\7 שעות שלא יקרו מקרי פח"א או מקרי טרור של מחבלים ואתם יורקים לנו בפנים?!!

הגיע הזמן שתלמדו קצת מהדתיים, אלה שחובשים כיפות סרוגות ומתגייסים ליחידות קרביות מובחרות ונותנים את הנשמה שלהם למדינה שלנו...מה אתם עושים למען המדינה? מה?? קוראים בספר מזורגג וטוענים שאתם לומדים משהו? לכו תזדיינו, אמן ויפגע גראד מטר לידכם, יוריד לכם את הרגליים ואת הידיים ואז תצטרכו לחיות כך לשארית חייכם, אולי ככה תלמדו.

בני זונות, לא שונים מהמחבלים אפילו לא בקצת.

לפותח האשכול, מצטער, לא הבנתי אם אתה שואל אם כדאי להתגייס או לא כדאי להתגייס...
    אם אתה שואל אותי אם כדאי, אז תשובה אחת לי אלייך - ביום שתתגייס ליחידה קרבית, תחזור הביתה אחרי 21 יום בבסיס ולא תרגיש גאווה בלב, תגיד לי, אני מוכן לשים לעצמי כדור בראש אם ככה תרגיש. חותם על זה.
    איתך בחיים לא הייתי רוצה להתווכח . אתה לא יודע מהי תורתנו הקדושהה . ללמוד תורה זו זכות גדולה ולא כל אחד מסוגל לזה. אתה לא מסוגל לשבת יום שלם בישיבה . אז סתום ת'פה שלך . אני לפחות עושה משהו עם החיים שלי. לעומתך בטטת כורסא. אני לומד תורה כל החיים ואף אחד לא יצליח לקחת אז זה ממני וממשפחתי . אם כבר מדברים על השתמטות . החילונים מזמינים את הצרות למדינה . בגלל הרשעים אנו סובלים . וזה ידוע , בכל שבת יש תאונות דרכים , ובמוצ"ש מפרסמים את הכל. מי שלא יודע מהי תורה אני מציע לו שיילך לאחת הישיבות הגדולות. וילמד קצת זה לא יזיק לך. אני יכול להוכיח לך שבלי תורה אין לנו זכות קיום על המדינה הזו. אז תגיד תודה יחתיכת אוכל חינם (לא מברך על אוכל שאתה דוחף לפה ) לחרדים שומרי התורה והמצוות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect