קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המממ אולי אני לא "כוסית" כמו עדן אבל..אני לא רעה D:
    על ידי Graf.E.T בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-06-2008, 18:31
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 15:14
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:59
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

אני אחזור אליה. במתכונת שונה. אבל אולי לא אחזור לגמרי. למבינים בלבד - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ויז קאליפה אני אוהב אותך רק מההודעות הראשונות שלך
    אתה זה R0Y במקרה? למה שניכם מתים על OG KUSH שאגב עישנתי לא מזמן וזה חומר מעיףףףףףףףףףףףףףףף

ופותח האשכול אני אפילו לא קראתי וראיתי שאתה תקוע על בחורה אחת 10000 שנה
    אפילו הכובעים אומרים שיש מלא בחורות בחוץ והולכים להתחיל איתן
    אז אתה SADCUNT אפילו במובן של הכובעים..

עזוב עכשיו שטויות היא לא רוצה אותך...תתגבר...שתשפר את עצמך תבוא אליה אחרי שנתיים היא לא רק שתתחנן שתשים עליה אלא גם תרדוף אחריך
    לא שתצטרך את זה כי תהיה עסוק בלהביא בנות אחרות.

ותפסיק להקשיב לפיקאפרים למה אתה עמוק בבוץ. תהיה טבעי.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז לא היית אובססיבי אלייה.
    גבר שאובססיבי לבחורה לא יכולה לשחק בזה. אל תדבר שטויות.
    זה כמו להגיד "הסנפתי 3 שורות הרואין, ואז הגיעו שוטרים אבל פשוט לא שידרתי להם הסנפתי" זה לא עובד ככה. אי אפשר.
    ואם גרמת לידידה שלך לשכב איתך שיש לה חבר, אתה בן זונה גדול.
    רק בגלל שהייתי אובססיסי אליה וחשבתי עליה כל היום זה הסיבה שגרמתי לה לבגוד בו. התאהבתי בה. מה שכן לא שידרתי לה את זה כי ידעתי שזה יפיל אותי אז בניתי את זה במשך חודשיים עד שגרמתי לה להיות אובססיבית אלי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אתה צריך wake up call.....תחשוב לעצמך שלא היית מכיר אותה ולא היה ביניכם כלום, איך אז היית משיג אותה ? מה היית צריך לעשות ?
    לא היית יכול סתם לדבר איתה שיחת נפש כזאת ולנסות לכבוש אותה אלייך עם מילות אהבה. זה לא היה עובד בטח נכון ? (אני יודע שנכון).
    היא צריכה להתאהב בך מחדש, אתה צריך להיות האתה בצורה הטובה ביותר שלך, אתה צריך להיות חזק יותר, יותר טוב מהכי טוב שאתה יכול לחשוב עליו.

רוב האנשים חיים בבועה שלהם כי הם לא מצליחים להתעורר, ולקבל פרספקטיבה טובה על המצב שלהם...כשהם מתעוררים אז פתאום כל החושים שלהם מחודדים והם יודעים בדיוק לאן הם צריכים ללכת ואיך, ולמה מה שהם עשו עד עכשיו היה אידיוטי...אבל בשביל זה צריך להתעורר, הרי כל מי שמכיר אותך או רואה אותך מהצד יותר בדיוק מה ה"בעיה" שלך. אבל גם אם אתה עצמך מודע ל"בעיה" שלך, אתה לא מצליח באמת להבין אותה כדיי להתעורר ממנה.

אני אתן לך דוגמא לWAKE UP CALL :
    תאר לעצמך עכשיו שאתה בבועה שלך, של הנוחות שלך ושל הרוגע שלך.
    ופתאום חבר מתקשר אלייך ואומר לך שיש הפלגה פרטית ל3 ימים ביאכטה, אתה, הוא, עוד שתיי חברים שלו, ויגיעו איתכם עוד 4 כוסיות על ידידות שלו (אתה לא מכיר אותן).
    אתה כמובן מתלבט קצת אבל מסכים בסוף ללכת.
    כשאתה מגיע, הבנות שוכבות על כיסאות ומשתזפות, אתה רואה אחת שהיא נראית לך מדהימה, בדיוק נערת החלומות שלך, ביופי, בקול, בסגנון, בהכל ..
    הן רואות אותך ואת החברים שלך, ואומרות לחבר שלך "היי תכיר לנו את החברים שלך"
    ואז הוא מציג אותך, ועכשיו תורך !! מה אתה עושה, איך אתה משיג את הבחורה הזאת ?? כשאתה תהיה בסיטואציה הזאת, אתה איכשהו תהפוך להיות הגרסה הכי טובה של עצמך שאתה יכול להיות באותו רגע, ואז אתה תהיה תותח...או שאתה תקפא, ותשאר בבועה שלך, ותגיד רק "היי, אני למון".

כשאתה "ער" ואתה מודע למצב שלך ואתה מצליח להפוך לגרסא הטובה ביותר שלך, אז החיים יותר בהירים, ואתה מודע להכל ולאיך ולמה לעשות.
    תתאר לך שאתה עכשיו הולך למסיבה ואתה רואה בחורה מדהימה (כמו בתיאור מקודם), והיא עם מכנסון קצרצר ועקבים, ונהנית לה.
    אתה כמובן מסתכל עליה מתוך הבועה שלך, אומר לעצמך אולי שהיית רוצה להיות איתה, אבל ממשיך ברגיל.
    עכשיו תחשוב שמישהו יבוא אלייך ויכוון לך אקדח לראש, ואומר לך "תשיג את הבחורה הזאת, או שאני הורג אותך ואת כל המשפחה שלך", אתה חושב שתגיד לעצמך "אני לא בראש" "אני עייף מדיי" או משהו אחר ?? לא !! אתה תיהפך לגרסה של סופר עצמך, ואיכשהו תשיג אותה.

בשביל מה כל החפירה הזאת אתה שואל ??
    שאלת מה אתה צריך לעשות כדיי להשיג אותה. התשובה היא לצאת מהבועה שלך ולהתעורר, לגרום לה להתאהב בך מחדש. אתה יכול, עשית את זה פעם לא ?
    תחשוב שמישהו מכוון לך אקדח לראש ואומר לך "תשיג אותה או שאני הורג אותך" ...You can and will do it !!
    פשוט אוהב תתגובות שלך גבר!!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    רק בגלל שהייתי אובססיסי אליה וחשבתי עליה כל היום זה הסיבה שגרמתי לה לבגוד בו. התאהבתי בה. מה שכן לא שידרתי לה את זה כי ידעתי שזה יפיל אותי אז בניתי את זה במשך חודשיים עד שגרמתי לה להיות אובססיבית אלי.
    מה זה משנה מה הסיבה שבגללה גרמת לה לבגוד בו איתך?
    יותר מזה, למה אתה חושב שזה מעניין משהו?
    אם גרמת לבחורה שיש לה חבר לבגוד בו איתך, אתה פשוט בן אדם שבהמשך יחייך יהיה לך רע.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה משנה מה הסיבה שבגללה גרמת לה לבגוד בו איתך?
    יותר מזה, למה אתה חושב שזה מעניין משהו?
    אם גרמת לבחורה שיש לה חבר לבגוד בו איתך, אתה פשוט בן אדם שבהמשך יחייך יהיה לך רע.
    רע זה דבר יחסי...
    אני גרמתי לבחורה שיש לה חבר לבגוד בה איתי ולא רק זה אלא גם שהפכנו לזוג מיד אחרי שהיא זרקה אותו והוא ראה אותנו כמעט כל שבוע, ודווקא מצפה לי רק טוב בחיים.

זה נכון שיש לי התקפים שבא לי להתאבד ואני בוכה כשאני מסטול אבל זה כבר קשור למחלה הנפשית שיש לי ולא לחיים שלי באמת...הרבה היו רוצים להתחלף איתי, להיות בLA נשמע יותר כיף מלקרצף אסלות בקריה (שאגב אני מנחש שזה מה שהאינסל הזה עושה בזמן שאני נמצא באיזו מסיבת בית).

וכשאשיג תגוף שאני רוצה בכלל אוכל להגשים תחלומות הכי גדולים שלי מאז גיל 12 (אני רוצה להיות שחקן פורנו וחשפן)

לא נראים לי חיים כ''כ רעים, אם תשאל אותי.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מי היה רוצה להתחלף איתך תגיד לי?
    אתה לא רואה את עצמך חיי מעבר לגיל 30-35 (אתה אמרת)
    אתה כל היום מעשן ושותה ועושה סמים שלא הייתי ממליץ לאף אחד להשתמש בהם (אתה אמרת)
    עברת לחו"ל בגלל שבארץ לא היה לך טוב ולא עשית צבא (אתה אמרת)
    אתה יחסית גבוה בארץ, לפי מה שאתה אומר אתה נראה טוב, ועדיין אתה לא מצליח להשיג שומדבר מאף אחת ואתה "לא יודע לדבר עם בחורות" (אתה אמרת)
    והכי הכי הכי גרוע, אתה נורא שטחי. כל מה שמעניין אותך בחיים זה להיות חתיך.

מי היה רוצה להיות כזה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה עדיין לא משנה תעובדה שהייתה לימאת תקופת הזוהר שלי אי שם ב סוף 2007 עד סוף התיכון..
    זה עניין של זמן עד שהכל יחזור אלי פי 2, דברים כאלה הם זמניים אחרי הכל. ואני נקי כבר שבועיים. ברגע שיהיה לי פה סטטוס ויהיה לי את המראה המושלם, אוכל להגשים את עצמי בקריירה שאמרתי. שזה נשמע יותר כיף מלהיות sadcunt שנשוי לאיזו דבה ועובד מ9 עד 5 ללא סיבה

אני מכיר יותר מדי אנשים שהיו רוצים להתחלף איתי אפילו עכשיו בכל החרא שעובר עלי יש גם המון טוב שאני לא מפרסם פשוט
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 26-03-2013 בשעה 23:48.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אף אחד לא ביקש שתפרסם, ואתה גם לא צריך לפרסם כלום.
    זה פורום אתה לא צריך להוכיח כלום לאף אחד פה פשוט אל תגיד שיש הרבה אנשים שהיו רוצים להתחלף איתך..זה לא נכון.

בקשר לזה שזה עניין של זמן עד שהכל יחזור אלייך...זה פה בולשיט.
    מי כמוך יודע שצריך להזיז תתחת כדי שדברים יקרו?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect