|
|
זה היה לפני איזה.. שנתיים?
אני נראה דיי שונה מאז
יש לי זקן שאני מעצב פה ושם
השיער שלי נראה שונה, ותווי הפנים שלי בכלל לא כמו של אחד האדם
פעמים רבות אמרו לי בנים ובנות כאחד שאני נראה שונה מכל אחד אחר, אני מניח שבגלל זה אני לא מרגיש שאני נראה ממוצע
ממוצע? זה אותם חברה עם מבט טיפה עייף, גלח בשיער או סתם שיער ארוך שנראה כאילו הם הרגע קמו
בלי איזה משהו שמבדיל אותם מהשאר
... מלא פעמים אני הולך ברחוב וחושב בואנה כולם ניראים אותו דבר, שיעשו עם עצמם משהו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
איך תווי פנים יכולות להשתנות בשנתיים? אתה לא בן 14 או משו ואתה לא לקחת הורמונים.
pls go
אה ובבקשה אל תגיד לי שעשית תספורת מארינס או חרא דומה שכולם עושים
קרחת סניה ולא זה
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
גם אני לא מאמין.
יאללה pics or negs.
הוא גם שחיף, אגב. בלי להעליב כמובן אבל בוא נשמור על דיון רציני.
ייטינגר תמיד ידעתי שאתה MISCER
MISCERS GONNA MISC
ודניאל, PISC OR NEGS.
אתה לא חייב לחשוף את עצמך. אתה יכול לעשות כמוני.
תן תמונה של הלסת שלך לפני שנתיים
ותמונה של הלסת שלך היום
אם היא לא השתנתה והיא רפויה - אתה אינסל בהכחשה
END OF THE LINE
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 31-03-2013 בשעה 12:33.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
פעם היית סטלן רצח עכשיו יש לך פוסטים מדכאים................................................
ומה זה קסם מטורלל?
להיראות טוב, לצאת למסיבות ולהכיר אנשים ולעבוד ולהרוויח כסף בשביל עצמך זה קסם מטורלל?
קסם מטורלל זה לגשת לבחורות בקניון ולהטריד אותן עם 10 שעונים על היד ולשאול מה השעה ואז להתלהב שיש לך ביטחון שאתה יכול לשאול את זה..
NO TROLL סיפור אמיתי בדיוק אתמול או לפני יומיים ראיתי תמונת ילדות שלי מגיל 8-9 לא יודע בדיוק מתי, בזמן חיוך. הייתה לי לסת מפלצתית משהו פה מוזר כנראה כי החיוך שלי היה מאוזן לאוזן וזה עשה אשליה של לסת מרובעת אחושרמוטה...........
היא לא נשארת כזאת(( אבל היא נשארה מקובעת טוב, אבל היא הייתה ממש ממש ממש ממש ממש מרובעת בתמונה אני יעשה אולי כמוך יביא אותה מצונזרת REAL SHIT כמו האלה שהבאת העצבניים הדגומנים עם הלסת ריבוע הממש מרובעות..
חבל שהיא לא נשארה .. אולי כי העלתי אחוזי שומן מאז או הייתי MOUTHBREATHER לתקופה מסוימת.. אולי פשוט הגוף שלי השתנה תוך כדי [מן הסתם]
עד שלא התחלתם לדבר פה על לסתות לא הייתי מודע לזה שיש לי מבנה פנים טוב, אבל כן תוך שנתיים משתנים הרבה בגיל הזה
ואיזה תסרוקת חשבתה חחח קרחת בטח -_-
אני זוכר שהיה לך גוף מאסיבי, אבל בתאכלס זה לא כזה משנה
ולמרות זאת גם מהבחינה הזאת השתפרתי
כמוך בטוח לא, אני זוכר ששאלתי אותך אם אתה מתעסק בפיתוח גוף או משהו,אבל דיי הקפדי על אימונים סתם בשביל עצמי
כשאני אחזור יותר מאוחר אעלה לכם תמונה שמדגישה את הלסת+עצמות לחיים שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אגב אל תתבלבלו אני לא אומר שאני איזה ג'וני דפ, אגב אני בטוח שאף אחד מכם לא באמת נראה כמו כוכב קולנוע, אני פשוט משחק עם מה שיש תוך כדי פירגון עצמי ונשאר אמיתי כמה שאפשר
Pics or negs
אני רוצה לראות מה זה לסת טובה בשבילך.
וככה זה שמתגייסים לצבא אתה אוטומטית הופך לסאד קאנט. להתחשב בעובדה שאתה בטח איזה עובד רסר
וop לא מודדים לסת בחיוך כי חיוך מעוות אותה. מודדים רגיל. ואם נשמת דרך הפה אפילו למשך שבוע הלסת שלך התעוותה אין מה לעשות
Mouthbreathers gonna mouthbreather
מילה שאם הבן שלי יתחיל לנשום דרך הפה אני יסגור לו תפה ויכריח אותו לנשום דרך האף. עדיף ילד מת מילד מכוער. ילד מכוער הוא כמו זומבי, מת מהלך.
בחייאת טיילר, בקרוב אני הולך לבקר ב-US אני רוצה לראות מי זה האדם מאחורי כל הדברים ההזויים האלה שאתה רושם פה.
אני מתלבט בין לשתף אתכם במבנה הפנים שלי [שאגב מרגיש לי טיפה זנותי להעלות תמונה של הלסת שלי לאינטרנט]
ובין הסיכון שמישהו שאני מכיר יזה אותי ואז אני אצטרך להסביר את זה שאני גולש בפורום של גייז
אגב לא הבנתי מה אתה אומר על נשימה דרך הפה