בוריס,הוא רצה כמה שפחות לפגוע בה. עדיף שהיא תבין לבד מאשר שהוא יגיד לה וזה יהיה הרבה יותר פוגע.
החוכמה לא רק לדבר פנים מול פנים.
בוריס,הוא רצה כמה שפחות לפגוע בה. עדיף שהיא תבין לבד מאשר שהוא יגיד לה וזה יהיה הרבה יותר פוגע.
החוכמה לא רק לדבר פנים מול פנים.
|
|
אגב יש עוד משו שאני לא מבין וזה הקטע של "לא לפגוע"
למה לעזאזל אכפת לכם?
כשבחורה דוחה מישו שרוצה אותה זה בסדר. פעם אחת איזה מישו אמר לאחת שאני מכיר שהוא אוהב אותה, היא אמרה לו "יופי לך" והלכה ממנו...אף אחד לא פצה פה.
אבל שיש מישי שרוצה אותך ואתה לא מעוניין אתה אמור לדחות אותה "בלי לפגוע בה"? או אפילו אתה מחוייב לזרום איתה?
תהיו כנים וזהו שימו זין, אם לבנות מותר להתנהג ככה למי שלא נראה מספיק טוב בשבילן גם לנו מותר להתנהג ככה לכאלה שלא מתאימות לנו.
אין יותר כיף מלדחות מישי כשאתה יודע שלפני שדחית אותה היא דחתה 10 מכוערים או ממוצעים בצורה הכי קיצונית שיש
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 07-04-2013 בשעה 01:32.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
זאת מחשבה של ילד קטן טיילר.
אם כל העולם היה אומר "אם הוא מתנהג ככה, אז גם אני יכול"כל העולם היה עולם של בני זונות אנוכיים שלא אכפת להם מכלום.
זה שלבחורה לא אכפת מגבר והיא מסננת אותו ופוגעות בו, לא אומר שגם אני אמור להתנהג ככה.
יש לי לב, ויש לי רחמים.
אל תתנהג כמו ילד טיילר.
רווודני יא לביבה!!! חחח ((:
שמחה שפתרת את העניין. בטוחה שתמצא ת'זאת שתתאים לך גם באופי וגם ביופי.
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
שמע, לקבל דחייה זה פוגע לא משנה מה וכבר עברנו על זה שהיא טיפה חסרת בטחון...
מה שכן, אני חושבת שאם תבוא בגישה קלילה ותדבר איתה רגיל והכל סבבה היא אולי תרגיש מבוכה אבל זה יעבור. הכל בסוף עובר, אז מה הלחץ?
וגם אם היא ידידה של חברים זה לא כזה נורא... עדיף את זה מאשר שהיית שוכב איתה ורק אחר כך דופק לה קטע מסריח חחח אז עדיף מוקדם מהמאוחר חחח
תכלס, למרות שהיא לא מתאימה לך באופי אם היא הייתה זורמת איתך, היית הולך על זה?
רודני אתה יודע מה הבעיה האמיתית שלך אתה פשוט מנסה לאכול את העוגה והלשאיר אותה שלמה.
יענו כמו זבל אפשר להיות לחשוב להפיטר ממנה עכשיו אבל להשאיר אותה על אש קטנה ליום סגריר.
לא מתאימה לך שים ברקס בלי לנסות לעדן את הסיפור.
כואב עכשיו היא תגיד תודה אחר כך, אתה שם אותה במקום פי אלף יותר בעייתי שאתה יענו יוצא נחמד איתה כדי להשאיר לעצמך אופציות מאשר לגרום לה להבין שזה לא יהיה.
אם בראש שלך למצוא משהו רציני כדי שתתחיל להתנהג בצורה רצינית ואל תזרום עם כל זוג שדיים יפה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מה זאת אומרת אחי?
אין שום דבר רע בזה שאני מבהיר לה שאני לא רוצה אותה למערכת יחסים אבל אין לי שום בעיה להמשיך להנות איתה...
אולי אתם לא מכירים את האופציה הזאת כאן בפורום, אבל זה לא הבעיה שלי.
כשאתם רואים שלא הולך לכם עם בחורה ,אתם ישר עושים עליה איקס ושמים בצד..אני לא רואה טעם.
אומנם אין לי סיבה לשמור איתה על קשר, אבל למה שאני לא יוכל להנות איתה אם אני והיא נהיה באותו המקום ושנינו נרצה את אותו הדבר אחד מהשני?
היא ציפתה להכנס איתי לקשר רציני, היא הבינה שזה לא יעבוד איתי ועכשיו אני פשוט מנסה להסביר לה שאם היא נמשכת אליי אז אין סיבה למה לא להנות אחד מהשני...
למה? כי זה החוקים של החברה? כי זה מה שהכתיבו לנו מהילדות? כי ככה עובדת המערכת? על הזין שלי.
אני נמשך אלייה מבחינת היופי, היא גם, אז למה שלא נהנה??
חחחחחחח איזה גבר
טוב תכלס תה צודק הבעיה היא שרוב הפעמים בנות לא יתפשרו על פחות, אתה מבין?
בראש שלנו אם גבר הוא ריליישנשיפ מטריאל אז זה מציב אותו בעמדה הרבה יותר גבוהה מסקס מטריאל. כאילו, סקס אנחנו יכולות להשיג מכל אחד סתם ככה אפילו... אבל חבר איכותי זה בעיה.
ככה שאל תצפה שזה יזרום לשם.... ממש במקרים מסוימים נראלי שבחורה תתפשר על סתם סקס מזדמן אחרי שהיא קיטלגה אותך בעמודת ה"פוטנציאל לחבר".
מה זתומרת תתפשר על סתם סקס מזדמן? זה סקס קבוע! מה יותר טוב מזה?
מי צריך את המחויבות המטופשת הזאת קיבינימט...
תגידי לי תכלס, את לא מכירה כל מיני גברים חתיכים שהיית מתה לשכב איתם ומבלי לעשות מיזה עניין? מבלי לחשוש מה יקרה אם הוא יקח את זה ריגשי מידי? מבלי לחשוש מה יקרה אם אנשים אחרים ידעו מזה? יפה! אז יש גברים (כמוני) שזה לא מזיז לי את הפאן הריגשי אם אני ידע שאת תלכי למחרת עם גבר אחר, ואין לי שום אינטרס לרוץ לספר לחברים מה היה ואיך היה...למרות שבמקרה הזה ספציפי, חברים שלנו ראו אותנו מתנשקים והכל אבל הם מכירים אותי ויודעים שאני לא לוקח אף בחורה ברצינות אף פעם כי אף אחת את היום לא הצליחה להכנס לי ללב.
יש לי ידידה יפייפיה אמיתית (אם באלך, שלחי לי הודעה פרטית ואני ישלח לך תמונה שלה) והיא אמרה לי כל כך הרבה פעמים שהיא הייתה שיכורה שהיא מתתהההה לשכב איתי אבל היא פשוט מפחדת פחד מוות שזה יהרוס לנו הכל ביחד..אבל היא יודעת שאני לא ריגשי בקטעים האלה והיא יודעת שיש בנינו סודיות מוחלטת אז בפאן הזה היא רגועה לגמרי...אבל אצלה היא מפחדת להרוס תידידות. איתה לא היה לי מההתחלה פאן זוגי כמו זאתי.
תקשיב, אני אסביר לך ראש של בחורות... אצל בחורות חבר > סקס, יש מבין? אהבה > סקס.
למה שכשהיא בחרה ספציפית אותך לפוטנציאל לחבר (אהבה) היא תתפשר על מה שאתה מציע לה שזה רק סקס? גם אם סקס קבוע.
אני נגיד גם אם יש לי אחלה סקס קבוע. עזוב אחלה... מדהים! הכי טוב שהיה לי במיטה! אני אנטוש אותו ברגע אם מישהו יציע לי עכשיו חוויות רגשיות איתו. יעני אם עכשיו גבר איכותי מזמין אותי לצאת איתו וכיף לנו ביחד והכי רומנטי וקיטשי בארץ.. לא משנה כמה סקס טוב יש בחיים בנות תמיד יעדיפו חבר על פני סקס טוב. לפחות כאלה בלי דאדי אישוז או בנות מעורערות אחרות...
מה שאני אומרת זה שמבחינתה, לשכב איתך בלי הפן הרגשי = התפשרות. היא לא רצתה את הזין שלך, היא רצתה אותך.
אתה מבין?
אם אתה לא רוצה את המחויבות הזאת, אז אין טעם לומר שאתה מחפש את הבחורה שלך.. כי אתה לא חחחח זה סתם רצון לאהבה בלי הרצון להשקיע... לפחות אני רואה את זה ככה.
בנוגע לידידה שלך.. תכלס די מבינה אותה. גמני לא הייתי שוכבת עם ידיד ממש טוב שלי... אתה חושב שזה לא ישנה כלום אבל זה כן.
ובנוגע אליי ולבחורים שלי... אל תדאג, הכל טוב (;
זה מדהים איך אתה כל הזמן מצליח לפספס אותי בקילומטרים!
שמע העיניין הוא ככה.
או שאתה מחפש חור יפה לדחוף את הזין שלך אליו בכל ערב מימי השבוע.
או שאתה מפסיק עם המשחק הזה של השמוק ומתחיל להתנהג כמו בן אדם רציני אם אתה באמת רוצה למצוא מישהי לקשר רציני.
אלו האופציות שלך.
מה גם יעזור להפסיק עם המשחק הזה של כלום לא מזיז לי.
זה אש בשביל החברה וזה מוציא אותך הכי גבר בארץ אבל במטוטה אל תנסה לערבב בלנדר.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2013 בשעה 21:24.