אז ככה הלכתי אתמול עם כמה חברים הייתי בקניון של רעננה ואז באחוזה מי שמכיר יצאנו בתאכלס אני ועוד 2 כאילו זה היה סארג להכול אבל פשוט לא עשינו מי יודע מה ופה התבעסנו יצאנו מהקניון והיו לפנינו ככה 2 בנות בערך 7-8 שתיהן הלכנו אחריהן חצי מהדרך כאילו כי הם גם הלכו במקרה לאן שאנחנו הלכנו [לאחוזה ]סגרנו בננו על פתיח שנישאל אותן אם זה בגידה או לא [בהמשך תבינו]
אז הלכנו כזה שלושתינו וותוך כדי זה במהלך ה 20 דקות האלה אנחנו עושים די הרבה צחוקים ביננו וצוחקים חבר שלי לא זוכר למה אבל נתקע מאוחרינו אנחנו המשכנו אחריהן אז הגענו לרמזור שעצר אותן ואתנו ואז חבר שלי הדביק אותנו כבר והצטרף אלינו שאנחנו אחריהן אז אני הולכים ואז פתאום הן עוצרות אנחנו כאילו לא שמים עליהן וממשיכים כאילו כלום עקפנו אותן כאילו והמשכנו די הרבה כי רצינו ממש להכין פתיח אז היה ספסל כזה אמרנו נישב נעשה כאילו אנחנו בפייסבוק באיפון ואז נגיד להם תפתיח הזה יש לנו חבר שהוא תפס את חברה שלו מתנשקת עם מישהי אחרת ויש תמונות בפייסבוק זה בגידה או לא?
חבר לצורך העינייין איתי ואני מתווכחים שזה כן או לא :
חבר 3:אומר להן סליחה אפשר לשאול אותכן משו אם בת מתנשקת עם בת זה בגידה או לא? אחת עצרה והשנייה כזה המשיכה ואז אחרי איזה 10 מטר שראתה שחברה שלה לא באה אז היא כזה חזרה החברה שנעצרה אלינו אומרת לנו לא זה לא בגידה אז אני כזה אבל מה זה עדיין נשיקה! והחברה של זאת שעצרה מושכת אותה כזה אז החברה שנעצרה בשבילנו כאלו אומרת שהחבר הזה ממש קנאי וכזה באה ללכת ואז כזה אני מנסה להכניס תשנייה לשיחה ואומר לה כזה מה את חושבת את נמנעת? כולם כמעט צחקו ואז היאר משכה אותה והם המשיכו ואז אחרי איזה דקה שהן הלכו הלכנו גם ואז פגשנו אותם בעיר שם [אחוזה ואני כזה עומד מול 2 החברים שלי] וכזה את מוכרת לי! ואז חבר שלי בואי שניה אני רוצה לשאול שאלה ואז שוב החברה שלה משכה אותה ! וזהו ככה ניגמר הייתה עוד פתיחה שעשינו אבל זה היה יותר לצחוק!
זה ארווך ומוסבך אז אולי פעם אחרת אני יעשה אותה

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי