טיילר ממש מגזים, ברור שליפים יש יתרונות בהרבה דברים, אבל זה לא הדבר המרכזי והיחיד שיכריע את הכף.
טיילר ממש מגזים, ברור שליפים יש יתרונות בהרבה דברים, אבל זה לא הדבר המרכזי והיחיד שיכריע את הכף.
|
|
אין לכם מושג איזה הבדל יש בין מישו יפה ומישו ממוצע או מכוער.
אני לא דוגמן, לא משו קיצוני כמו 9 או 10 אבל אני משו כמו 7.5 בממוצע ( בנות דירגו אותי כ9 עד 7 והורידו לרוב בגלל שהייתי "רזה מדי")
בואו אני יתן לכם דוגמא מהחיים האישיים שלי
יום אחד משעמם לי תחת ואני שולח POKE למישי שראיתי תמונות שלה והיא חירמנה אותי ואמרתי לעצמי "וואלה נלך עליה" היו לנו מלא חברים משותפים ככה שאמרתי למה לא
היא עונה לי ומוסיפה אותי לחברים
מדברים קצת, מקבל טלפון, מדברים יותר, קובעים להפגש ב-אותו- יום
אני פוגש אותה, היא מנשקת אותי בפה על השניה הראשונה (וזאת לא הפעם הראשונה שקיבלתי יחס כזה מבחורה אגב)
היא מחבקת אותי והולכת איתי ומחזיקה איתי ידיים וכל הזמן אומרת לי "כולם מסתכלים עלינו" בטון של "הם מקנאים בך"
היא נוגעת לי בחזה, אני נוגע לה בחזה בחזרה (כן כן מה שאתה חושב) והיא צוחקת ואומרת "דיי נו" (בזמן שמישו ממוצע היה מקבל על זה תביעה לבית משפט)
אנחנו יושבים ונכנסים לפייסבוק מהפלאפון שלה, היא רואה שאיזה מכוערים הוסיפו אותה והיא כזה אומרת "חחחחח מה נראה להם שהם מוסיפים אותי בכלל" והיא לא מאשרת אותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם הייתי ממוצע או מכוער, בחיים לא הייתי מקבל יחס כזה מבחורה. וזה לא שהיא ספיציפית הייתה "כזאת", זה קרה כמעט עם כל אחת שפגשתי אותה. יש כאלה יותר קיצוניות, וישך פחות, אבל שורה תחתונה, זה לא קורה לי פעם אחת ולא פעמיים בחיים.
ואני רק 7.5 (לפי דעתי, יש כאלה שבשבילן אני 10 ויש כאלה שבשבילן אני 6-7 אבל הממוצע הוא 7.5 בפנים). תחשוב מה מישו שהוא מעלי, כמו 8 ומעלה מקבל. אלה חיים אחרים לגמרי.
תמצא לי ממוצע אחד (עזוב מכוער, ממוצע) שמקבל יחס כזה מבחורה שרק הכירה אותו ואני מודה שמראה לא חשוב.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 20-04-2013 בשעה 04:28.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
איך שינתי לך תחיים?
וואלה זאת הסיבה העיקרית תכלס למה אני רוצה לשפר את עצמי, כדי לתת מוטיבציה לאחרים ובכללי לכל SADCUNT שכאן לוותר על האגו שלו ובאמת לעשות משהו עם עצמו.
כל עוד מישו אומר לי "שינית לי תחיים" עשיתי תמטרה שלי בפורום הזה
מראה לא חשוב זה תירוץ של מכוערים
טיילור או איך שלא קוראים לך - אתה חי בסרט רע. מקווה שתתבגר יום אחד ותצא ממנו.
..Everyone Loves You When You're Dead..
לא אמרתי שמראה זה לא חשוב בכלל. וגם בסרטון הוא לא אומר דבר כזה.
מראה לא חשוב אם אין לך שום דבר אחר להציע חוץ מזה.
אני לא מאמין ל90% מהסיפורים של טיילר...
יום אחד הוא אומר שבנות רודפות אחריו ביומיום, ויום אחרי זה הוא מדוכא שהוא מצליח לרקוד עם בחורה במועדון טיפה אבל בחוץ הוא לא מצליח לדבר עם בחורה יותר מדקה..
וטיילר, הסיפור שלך זה באמת שטויות שמלהיבות ילד בן 16, היו לי דברים יותר מטורפים עם כוסיות עוד לפני שהתגייסתי ....
והנה הגיעו ההייטרים שחיים מתחת לאבן ולא מאמינים שאנשים יפים מקבלים תשומת לב......
שמעת על המושג "קוקבלוק" פולו? זה בדיוק הסיבה למה אני לא מצליח ב99% מהמקרים, במקרים האחרים הבחורה פשוט מעפנה ומשעממת זאת לא הבעיה שלי שאין בה כלום
לא אגיע רחוק? בוא נראה מה עושה הבן 21 הממוצע בישראל:
-עדיין מקרצף את האסלות של הרס''ר בשביל 300 שקל
-במינוס בבנק או עם 200 שקל
-לא יודע לאן הוא הולך עם החיים העלובים שלו
-שבוז
אני?
-לא עבד של המערכת
-לא חסר לי כסף לא אגיד כמה יש לי אבל לא חסר לי כסף, אני לא מליונר או משו אבל לעומת הבן 21 הממוצע אני מולטי מיליארדר
-אני לומד במקום שהרבה מתים ללמוד בו HATERS GONNA HATE
-אני נהנה מהחיים עם כל הבעיות הנפשיות שלי ושבוז פעם ב....וגם זה בגלל הפיגור שלי
pls go
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 20-04-2013 בשעה 21:07.
מישהו פה יכול להתקשר להורים שלו ולהגיד להם שהילד שלהם עושה פדיחות באינטרנט,חייבים לנתק לו את האינטרנט ושיחגוג בר מצווה כמו שצריך!
וואו. אני מציע שתפסיק להגיב ולהשפיל את עצמך כלכך הרבה.
אם היית רואה אותי ברחוב, אני לא חושב שהיית אפילו חושב על הסטיגמה הזאת שאתה כלכך אוהב.
"לך תחתוך וורידים", מה אתה בגן?
אגב, אני בן 16 ליתר דיוק. ואני גם מודה בחסרונות שלי, בניגוד אליך שאתה חושב שאתה מושלם ושרק עם השלמות הזאת אפשר לזיין.