|
|
תגיד לי אתה אמיתי?
שחרר ממנה, אם בחורה אומרת לך היא לא רוצה קשר איתך ועושה מהלכים אקטיבים כדי להוריד אותך ממנה זה סימן להתרחק.
רציני זה נישמע כאילו אתה כופה את עצמך עליה והיא כבר מזמן עברה את השלב של הרמזים העדינים, היא אומרת לך בגלוי שתצא לה מהחיים תכבד את זה ושחרר ממנה.
גם אם הטוטה שלה מצופה זהב זה לא נותן לך את הלגיטימציה להתעלק עליה בצורה כזאת.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-04-2013 בשעה 21:54.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-04-2013 בשעה 22:06. סיבה: זדיין!
[CENTER]
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-04-2013 בשעה 22:07.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
סלח לי אבל עם כול הכבוד לך אתה מצדיק אותה יותר מידי כמו לא יודע מה...כאילו אתה מכיר אותי ואותה.
ועוד משהו חשוב בחורה שלא רוצה לא תשלח אנשים בתור רמזים ותעשה מהלכים כאלה ניבזים.
בחורה נורמאלית פשוט תסביר למה היא לא רוצה ותסביר גם למה אין סיכוי ולא תביא אנשים.
משטרה היא לא תביא זה תהיה בטוחלפי מה שאני מכיר אותה היא לא תתלונן.
זה לא קשור למכיר לא מכיר אני שופט נטו מהאשכולות הקודמים שלך פה ומהאשכול הזה.
ובכלל מה יש לך לחפש עם בחורה שלא רוצה כל קשר איתך?!
אתה ברצינות כזה מזוכיסיט?
אתה נהנה לרדוף אחרי מישהי שלא רוצה שום קשר איתך?
ובכלל אם אתה מחפש רציונליות בכל הסיטואציה ההזויה שהכנסת את עצמך אליה אז וואלה אמיתי סלח לי משהו לא בסדר אצלך בראש.
וואלה אם לא היית אומר שאתה בן 18 בחיים לא הייתי מנחש.
אתה מדבר כמו ילד בן 12.
מה זה למה?
כי אותך היא לא רוצה, קל וחומר.
להודות על האמת אני מתחיל להבין למה היא לא רוצה קשר איתך.
אתה מתעקש להתעלם מהמציאות שעומדת מולך ומנסה להתאים הכל לתבנית שבענייך ניראית ההגיונית ביותר.
אז שלום לך חבר יקר המציאות היא לא פרספקטיבה אישית והיא לא מנת חלקך לעצב אותה כפי שמתאים לך, העולם מורכב ממיליארדים חלקים אינדיבידואלים שמייצרים את המציאות שסובבת אותך והשליטה שלך היא אך ורק על המציאות הפנימית שלך אתה לא יכול לעצב את החיצונית לראות ענייך (מבלי להשתמש בכוח מוגזם וברשע טהור).
אתה רוצה לעורר בה עיניין תתחיל להתעסק במציאות העצמית שלך ותתקן אותה בהתאם למודל הכולל.
זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-04-2013 בשעה 22:31.
פתח את הפה כמה שמתאים לך אני ממש לא הולך להעיף אותך יש לך אישור ממני לנבל את הפה מפה ועד לפלד ואם מישהו יעיף אותך עלי אתה חוזר.
איפה אמרתי יופי?
איפה כתבתי טעם שלה?
איפה התיימרתי לדעת משהו עליך או עליה.
שוב אני שופט נטו על בסיס הדברים שאתה כותב.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-04-2013 בשעה 22:34.
לא אמרתי לא רצתה מההתחלה ולא אמרתי אחרת.
אמרתי כרגע (בלבד כרגע) היא לא רוצה קשר איתך.
ועצם העובדה שאתה ממשיך ללחוץ אותה רק מגבירה את הריחוק שלה ממך תניח לה לנפשה.
אני בטוח שאתה יודע שלא משנה מה שעשית כניראה שזאת לא הדרך והגיע הזמן לשנות פאזה ולהתחיל לעבוד על עצמך.
ובכללי יש איזה הבנה ברורה שאם בחורה פעם ראשונה אומרת לך לא וגם בפעם השניה אומרת לא ובשלישית ובפעם ה... אומרת לא ואז עוברת לאמצעים אחרים כדי להבאיר את הנקודה אז ברור לכל שאתה כניראה נובח על העץ הלא נכון (מנסה לעשות משהו שלא יצליח לך).
אני אומר את זה נטו בשבילך תשחרר ממנה היא לא בחורה שמתאימה לך.
גם אם מתישהו תצליח לתפוס אותה הקשר הזה לא יאריך ימים..
שמע אני לא מכיר לא אותך לא אותה ולא את הסיטואציה באופן מעמיק.
אני יודע מה שאתה סיפרת לנו וזה רק מנקדת המבט שלך.
לאניות דעתי אתה פשוט המשכת מעבר לגבול הטעם הטוב לגרום לה לרצות אותך והיא פשוט לא הייתה מעוניינת ואתה פשוט המשכת עד שזה הפך לממש לא נסבל.
ועכשיו אתה נמצא בנקודה בעייתית שמצד אחד אתה תקוע עליה והיא מצד שני לא רוצה קשר איתך.
באמת זה רק בשבילך שחרר ממנה יש עוד 1030 בחורות אחרות בחוץ תן להן צ'אנס.