מה לא ברור?
לך תעבוד בקפהקפה או מה שזה לא יהיה ליד הבית שלך.
אתה גם תרוויח כסף וגם תכיר שם מלא מלצריות כוסיות, וגם תעשה טיפים, וגם תכיר את בעלים של הסניף (שזה קשרים) ותוכל לפתוח לעצמך דלתות בחיים.
מה לא ברור?
לך תעבוד בקפהקפה או מה שזה לא יהיה ליד הבית שלך.
אתה גם תרוויח כסף וגם תכיר שם מלא מלצריות כוסיות, וגם תעשה טיפים, וגם תכיר את בעלים של הסניף (שזה קשרים) ותוכל לפתוח לעצמך דלתות בחיים.
|
|
לדעתי לעבוד בבצפר זה מיותר אלא אם כן אתה ממשפחה עניה....אני עד סוף התיכון לא ידעתי מה זה עבודה בכלל.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מה זה?סוג חדש של אימון מאת סניה המלך?.גם אני רוצה!!
איך הגעת למצב שאין לך חברים? אם אתה באמת רוצה את העזרה שלנו תצטרך לפרט קצת יותר על החיים שלך.
תפסיק לבכות יכוסית
מכון כושר\כל כושר,עבודה,תחום עניין(יכול להיות אגרוף שחייה אפילו לא חייב ספורט) ולאט לאט תמצא כבר את המקום שלך
רק תזכור לא להיות תלוי באף אחד
זה לא שאין לי בכלל חברים..
יש לי חברים בקטנה, אבל מספר החברים שגרים קרוב והם מסוג החברים שמתקשרים ושואלים "רוצה לצאת?", הוא נמוך מדי, שואף ל1-2.
חוץ מזה, יש לי 3 ידידות ממש קרובות שאני יוצא איתן. שאר הידידות אני רואה פעם בהרבה זמן בת"א, או סתם בבצפר.
אני לפעמים הולך ברחוב ורואה מרחוק ילד שהיה איתי ביסודי והיה חנון מת, בלי חברים, כולם ירדו עליו
אני רואה אותו פוגש חבורה גדולה של חברים אומר להם שלום והם הולכים לאנשהו...ואני אומר פאק אין לי את זה!! אין לי את החבורות האלה, אין לי את היציאות הזמינות האלה בכל רגע. אני לא רוצה מליון חברים, מספיק לי קצת חברים פה בשכונה שאני אוכל להתקשר להגיד "הלו אחי יוצאים היום כולנו?"
והקטע הוא? שגם אני ירדתי עליו פעם!!! ואני מצטער על זה אחושרמוטה.
וזה לא בגלל שכאילו הוא עכשיו עם מלא חברים וידידות, אני פשוט עכשיו נגד בריונות ואני כבר לא יורד על ילדים...בחיים לא.
אותו הילד הזה ספציפית דווקא בסדר איתי היום, אנחנו אומרים אחד לשני שלום שלום.
אבל הילד הוא לא העניין בנושא...העניין הוא שאני רוצה להרחיב את מה שיש לי. כי לפעמים אני מתייבש בשישי בערב בלי לעשות כלום, מסתכל בחלון רואה אנשים יוצאים ומתתתת גם לצאת אבל אין עם מי!!!
יש לי חבר ממש טוב שהוא ממש זורם ביציאות אבל הבעיה שהוא גר די רחוק וזה לא ממש אפשרי בסופ"שים בערב.
צריך אוטובוסים עניינים...הוא גר ממש בצד השני של העיר.
יש לי 3 ידידות הכי טובות, ממש ממש טובות כמו אחיות שיוצא לי לצאת איתן די הרבה, אבל שמעו ש-2 מהן ממש כבדות ולא הכי בקטע של יציאות כמו שאני רוצה. הן ילדות קטנות כאלה בקטע של יציאות...הן כל הזמן בא לי הביתה, לא רוצה ללכת לשם מה נעשה שם, איכס שם יש חבורה של ערסים, אוי מאוחר כבר 8 בערב אני צריכה לחזור, אין לי כוח לצאת היום....אתם יודעים. יש כאלה בחורות. אפילו בחורים.
זה הכל. אני צריך שינוי. אני מרגיש שאני מפספס את גיל ההתבגרות שלי.
זה הגיל לעשות שטויות, להיות טיפש, לשתות, לטעות, ללמוד מטעויות, לצאת עם חברים, לצרוח לשמיים, להתאהב, להשיג חברה, להזדיין פעם ראשונה..
אני. לא. חווה. את זה!!!
כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקק
..Everyone Loves You When You're Dead..
תשמע...אתה מתרץ תירוצים...עלק צד שני של העיר...כפרה אתה יודע מה אני עשיתי שהייתי בגיל שלך???? נסעתי לקצה השני של הארץ...נסעתי מת''א...לאשדוד...לבאר שבע...לאשקלון...חחחחח לאן לא נסעתי...איפה לא ישנתי... ואתה אומר "אוי זה רחוק אני לא יסע לצד השני של העיר"??? והכל בשביל להפגש עם חברים, להכיר עוד אנשים, לשבת איתם, להכיר עוד בנות ולעשות את כללללללל מה שאמרת....
גמאני בהתחלה תירצתי לעצמי "אוי זה רחוק אני רואה אותם רק בת''א בסופש" פקה פקה....זה הכל בראש שלך אחי..ברצינות...פעם אחת נסעתי לאשקלון והייתי אמור לישון אצל ידידה והיו לה במקרה בעיות בבית באותו יום...בסוף לא היה לי איפה לישון...שמתי זין ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ובאתי ואני רק אגיד שבאותו יום הכרתי מלאאאאא אנשים ומצאתי בסוף איפה לישון.
לדעתי ישך מספיק אופציות ואתה פשוט לא זורם..אתה פחדן..אתה מתרץ לעצמך..."חברים" לא חייבים להיות מהשכונה מי הכניס לך תשטות הזאת לראש??? מי??? 99% מהמעגלים החברתיים שלי לא היו מהעיר שלי בכלל....50%+ מהם לא היו מאיזור המרכז....זה מנע ממני לצאת? להנות? לא!!!!!!!! אז קום ופאקינג צא מהבית, זה ה-גיל לזה!!!! ותפסיק להיות פאנבוי של סניה סתם עצה לחיים חח
שמע אחי שאתה מקצין...
אני לא אמרתי שחברים חייבים להיות מהשכונה. אני אמרתי שאני מעדיף שיהיו מהשכונה. ככה הם יהיו יותר נגישים, יותר זמינים, אני אוכל להתקשר להגיד הלו יוצאים הערב? בוא בשעה ככה וככה במקום הקבוע. ככה ליצור מן חבורה קטנה שאני יוצא איתה כל הזמן.
לגבי החבר הרחוק שלי - אתה טועה. אני כן יוצא איתו בכל הזדמנות שניתנת לי. אבל זה לא תמיד מסתדר בגלל המרחק. ואם הוא היה גר בית מולי היינו יוצאים כל שישי. ולו כבר יש חבורה שיוצאת וכאלה...כן התחברתי איתם בקטנה, אבל אני לא יכול ליצור איתם קשר ממש קבוע וקרוב של ממש חברים עם מרחק כזה ועם רצף מפגשים של פעם בהרבה זמן.
..Everyone Loves You When You're Dead..
בולשיט. כל אחד מעדיף לגור עם החברים שלו, לא תמיד זה יוצא. בעיקר שאתה ילד ואתה גר עם ההורים ואתה לא יכול לקחת חבורה ולשכור איתם דירה וכו'...וסמוך עלי...שאתה מתרץ לעצמך. אם אני, יכולתי לסוע לקצה השני של הארץ בשביל חברה שלי, בשביל חברים שכל אחד גר בחור אחר...גם אתה יכול..
.אם אני הצלחתי בזמנו לקחת מעגל חברתי מראשון ולהביא אותו לת''א ומשם לסוע לאשקלון ביחד, לקחת את חברה שלי ולהביא אותה לנתניה ליומולדת של ידידה (כן כן כפרה הכל ביום אחד), אתה יכול על בטוח לסוע ל"קצה השני של העיר". חוצמזה, מה עם התיכון? היו לי הרבה מעגלים חברתיים זמינים מהתיכון, מהם תכלס התחלתי לצאת. למה אתה לא מתחבר לחבר'ה בשכבה שלך, בבצפר שלך??? אני בטוחחחח שיש שם מלא אנשים סבבה.
זה הכל בראש שלך. ואתה לא יוזם מספיק, או שאתה לא מקושר אליהם מספיק, או שאתה פשוט מתרץ. מה לעשות תמיד היה לי משפט כזה "האנשים הכי חשובים לי רחוקים ממני".
זה מעצבן, זה לא הכי כיף שאתה צריך ללכת ואתה מתלבט אם לעלות לאוטובוס או לחכות לבא בגלל שאתה לא יכול לעזוב את חברה שלך והיא מרגישה בדיוק כמוך אבל זה גם כיף!!! כיף לעלות לאוטובוס ותוך כדי לדבר עם אנשים בטלפון ולארגן את היציאה, כיף להרגיש תהרגשה הזאת "עוד כמה דקות אני יראה את מי שאני הכי אוהב ואת האנשים שהכי כיף לי איתם", איןןןןן על ההרגשה הזאת!!! חלאס עם התירוצים מרחק זה זה תירוץ.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 28-05-2013 בשעה 23:41.
אני עכשיו מזכיר דירה עם שותפה.. מצד אחד זה טוב כי אנחנו עושים חצי חצי אבל מצד שני זה חרא, זה קצת פחות גרוע מלאונן.. אנחנו כזה "למה לצאת החוצה ולהתאמץ כשיש לנו אחד את השניה".. ואני רציני איתך, הוצאנו לפחות איזה 2000 שקל על "אביזרים נלווים".. אולי לגור לבד היה עולה לי פחות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כה אחי ככה פורקים את האינסל רייג'
אני גם בגיל שלך טיפה יותר גדול אני יוצא מלא וגם לומד בביצפר כמו שצריך ומשקיע ומיתלבש מצוין(וכמובן ניראה טוב) ..כול זה לא בא לעשות עלךי פוזה או רושם או משו כזה אני מכיר מלא ילדים כמוך אם אתה זורם ומיתחבר אז איך זה שאתה לא מכיר אנשים? בקיצור כניראה שכול מה שעיניין אותך זה בנות(בהגזמה אני מדבר) ואין לך את החברים של לצאת איתם ולעשות צחוקים לשתות וכאלה במקום להיתלונן על זה תתחיל ממחר לדבר, לשחק ,ליזרום או כול דבר אחר כדי לפתח שיחות עם אנשים ככה גם תיפתח יותר מעגליים חברתיים ותכיר יותר אנשים וכול זה תהליך כמובן אל תצפה שזה יבוא פתאום תלמד משו-דברים גדולים מתחילים מהדברים הכי קטנים...פעם (עד לפני חודשיים בערך) הייתי בנאדם זורם חברותי בדיוק כמוך אבל עם הרבה חברים היום הכפלתי את זה ויש לי המון מעגלים חברתיים הפורום פה מאוד עזר לי לשיפור עצמי אבל מה שהרבה אנשים עושים פה עושים פשוט קוראים ויום למחרת שוכחים הכול אתה במקום זה תיקרא ותפנים תעשה הפסקה תלך ותעשה את מה שקראת רק ככה תישפתר ... קראתי פה הרבה מאמרים ותאמין לי שלא חסר בפורום הזה היום אני מגיב אחרי אולי חודשיים שלא הייתי פה וב"ה הישתפרתי מאוד לעומת מה שהייתי (ביטחון עצמי מראה וכול זה )
ושכחתי עוד משו תימצא עבודה תמיד טוב שיהיה לך כסף בצד שמיזדמן לך בזמן שאתה צריך משו......וסתם שאלה אין לך חברים בכיתה או משו כזהה ? תכירר על הזין שלך אין לך מה להפסיד אתה רק תרוויח מזהה
נערך לאחרונה על ידי ofir050; 30-05-2013 בשעה 23:33.
THATS THE SPIRIT!
soyyyy un perdedoooor
imma loser babyyyy
so why dont you kill me?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail