קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]איך להחזיר שחקן לרנקינג
    על ידי HeartLess בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 15:58
  2. [קונה] איך יוצרים קשר עם מישהו מצוות TT עשרים נקו'
    על ידי pokalips בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 15:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

רעיונות איך להחזיר קשר עם בחרה שהייתי איתה? - עמוד 2

חחח וואלה רודני אני מת על הגישה שלך ויש פה כמה דברים סופר נכונים שרשמת למרות שהם ידועים שכולן פה חשות מלכות ועם האף למעלה ושאם מחזרים אחריהן כאילו זה טוב אבל אז אחרי זה אומרות אתה אובססיבי אם אתה לא מחזר אז אתה סתם "קר" החוכמה היא לעשות את המשחק להיות פעם ככה ופעם ככה אין מה לעשות חחח הן לא יודעות מה הן רוצות מהחיים שלהן בגלל זה אתה צריך ביום א' להיות נחמד ביום ב' לשים זין וכו' חחחח ולקוות שנפלת עליה ביום שהיא מחפשת שתשים עליה זין או ביום שהיא רוצה שתהיה נחמד

ואגב עוד משו להגיד כמה הבנות פה דפוקות... סתם אתמול הייתי בפאב עם חבר תאמת באתי בראש מה זה זין גם סחי גם התחיל לכאוב הראש גם הייתי ער מלא שעות אבל עדיין כשהלכנו שמתי לב שאחת בלונדה די כוסית מסתכלת עליי ניגשתי דיברתי איתה הכל היה סבבה הבעיה שהיא בדיוק הלכה לעומת זאת אחרי זה חבר שלי התחיל עם איזה אחת ובאתי לחברה שלה שדומה לנעל סתם בשביל שהוא יוכל להתבודד עם הזאתי שלו.. היא דחתה אותי כמו אני לא יודע מה חחחחח אז ככה שבגלל זה אסור פשוט אסור לבנות את הביטחון לפי תגובות של בחורות... אם אתה נראה בגדר הנורמלי אתה יכול ללכת לאחת שאתה מחשיב מכוערת והיא תגיד בואנה מי אתה בכלל ויכול להיות שגם מצד שני תיפול על מישהי שנראית טוב והיא תגיד שאתה חתיך נראה טוב והיא רוצה אותך... ככה זה... אם אתה מכוער ממש ממש אז נדפקת ואם אתה חתיך על אז כולם יודעים מה התוצאה...
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 23-06-2013 בשעה 02:58.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אוקיי בלי קשר, היום היה לי יומולדת.
    האקסית שלי התחילה שיחה רק בגלל זה. היא איחלה לי בצ'אט מזל טוב, אמרתי לה תודה.
    והיא המשיכה לשאול סתם שאלות.

והנה התחילה שיחה ארוכה מאוד של כמה שעות טובות.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כנראה סתם קיבלת השראה מסימפל פיקאפ להיות מהיר עם בחורות ולגשת ישר לעניין,זה לא עובד עם כל בחורה וזורם בכל סיטואצייה היית צריך לקחת הכל ממש לאט,במיוחד כשזה באינטרנט

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כנראה סתם קיבלת השראה מסימפל פיקאפ להיות מהיר עם בחורות ולגשת ישר לעניין,זה לא עובד עם כל בחורה וזורם בכל סיטואצייה היית צריך לקחת הכל ממש לאט,במיוחד כשזה באינטרנט
    אני לא יודע לעשות את זה כל כך לאט..אני לא אוהב את זה גם

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני לא יודע לעשות את זה כל כך לאט..אני לא אוהב את זה גם
    אז תלמד.אתה חושב שאני אוהב לעשות את זה לאט?כל מה שעובר לי בראש זה למהר את העניין AND GET IN אבל שמע זה לא עובד ככה.אני יודע ששטפו לכם את המוח פה,תפגין ביטחון ,תראה לה שאתה מרגיש בנוח עם הסיטואצייה והיא תרגיש את אותו הדבר.החרא הזה זה בולשיט ממעמקי האדמה.או לפחות חצי בולשיט.זה הכל תלוי בסיטואצייה,בבחורה ובעוד הרבה דברים שאין לי מושג בהם.

אם הבחורה לא מרגישה בנוח,אם היא מתביישת,היא תתבייש בכל זאת גם אם תפגין ביטחון ותרגיש בנוח איתה.לא אומר שכל הבחורות ככה,אבל יש הרבה בחורות שנרתעות מי צעדים יותר מדי מהירים מה לעשות.

שרפתי לעצמי מלא בחורות בעבר בגלל הגורואים ה "טבעיים" שלכם

תלמדו לקרוא את הבחורה,BE IN THE SITUATION וזרמו עם הרגע

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חח עכשיו אתם מבינים למה טיילר הבתול אומר לכם בחיים לא ללחוץ על בחורות?
    זה מה שקורה שמנסים לשנות דברים שאסור לגעת בהם. שלא נדבר על הנזק שזה עושה למוח שלכם ואני יודע טוב מאוד כי גמאני עשיתי תדברים המזדיינים האלה כי חשבתי שיש לי "בעיה באופי" שתכלס האופי שלי מושלם וגם של כל אחד מפה. בחיים אני יותר לא מזיז אצבע בשביל בחורה, בחיים. כל פעם שניסיתי "לקדם עניינים" כמו אוטיסט עשו טובה שדיברו איתי בכלל. כשלא ניסיתי לעשות כלום הכל זרם לבד.

למדתי דבר מאוד חשוב בחיים:

אם זה לא הלך פעם אחת למה שזה ילך שוב? רק כי אתה רוצה? ואם ב2008 רציתי לקנות 10 אחוז מהמניות בLEHMAN BROTHERS זה אומר שהם לא היו קורסים והייתי "מרוויח"? רק כי אני "רוצה" ו"משדר בטחון"? או שאולי הייתי "לוחץ" עליהם שישארו ולא יפלו???

קיצר AWAKE צודק כרגיל. לא משנה כמה "בטחון" אתה מפגין, אם בחורה לא רוצה אותך היא לא רוצה אותך זאת המציאות תתמודד או שתתאבד שחרר וזהו לא מבין את האלה שהופכים עולמות בשביל שטויות שלא שוות מאמץ..אם הייתם משקיעים את זה במקומות טובים יותר הייתם משיגים כבר יותר בחורות וגם הייתם טובים יותר בתור מי שאתם
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-06-2013 בשעה 02:19.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חח עכשיו אתם מבינים למה טיילר הבתול אומר לכם בחיים לא ללחוץ על בחורות?
    זה מה שקורה שמנסים לשנות דברים שאסור לגעת בהם. שלא נדבר על הנזק שזה עושה למוח שלכם ואני יודע טוב מאוד כי גמאני עשיתי תדברים המזדיינים האלה כי חשבתי שיש לי "בעיה באופי" שתכלס האופי שלי מושלם וגם של כל אחד מפה. בחיים אני יותר לא מזיז אצבע בשביל בחורה, בחיים. כל פעם שניסיתי "לקדם עניינים" כמו אוטיסט עשו טובה שדיברו איתי בכלל. כשלא ניסיתי לעשות כלום הכל זרם לבד.

למדתי דבר מאוד חשוב בחיים:

אם זה לא הלך פעם אחת למה שזה ילך שוב? רק כי אתה רוצה? ואם ב2008 רציתי לקנות 10 אחוז מהמניות בLEHMAN BROTHERS זה אומר שהם לא היו קורסים והייתי "מרוויח"? רק כי אני "רוצה" ו"משדר בטחון"? או שאולי הייתי "לוחץ" עליהם שישארו ולא יפלו???

קיצר AWAKE צודק כרגיל. לא משנה כמה "בטחון" אתה מפגין, אם בחורה לא רוצה אותך היא לא רוצה אותך זאת המציאות תתמודד או שתתאבד שחרר וזהו לא מבין את האלה שהופכים עולמות בשביל שטויות שלא שוות מאמץ..אם הייתם משקיעים את זה במקומות טובים יותר הייתם משיגים כבר יותר בחורות וגם הייתם טובים יותר בתור מי שאתם
    צודק.
    אבל אני יכול לספר לך על 2 מקרים שהיו לי שבחורה לא רצתה אותי, בחורה שהכרתי דרך מעגלים חברתיים, וויתרתי חיכיתי קצת זמן וחזרתי שוב. אבל מה? עשיתי הכל בדרך שונה. זאת אומרת שכשאתה נכשל, בפעם השנייה שתדבר איתה אתה לא תעשה את אותן הטעויות שוב.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 24-06-2013 בשעה 21:36.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect