קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]איך להחזיר שחקן לרנקינג
    על ידי HeartLess בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 15:58
  2. [קונה] איך יוצרים קשר עם מישהו מצוות TT עשרים נקו'
    על ידי pokalips בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 15:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

רעיונות איך להחזיר קשר עם בחרה שהייתי איתה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל רעיונות איך להחזיר קשר עם בחרה שהייתי איתה?

טוב אז ככה,
    הייתי עם איזה בחורה לפני משהו כמו חצי שנה בערך...אחרי שהייתי איתה ניתקתי איתה קשר בגלל סיבות מסוימות ואז עכשיו אני פתאום רואה תמונות שלה בפייסבוק והסיבות שהיו פעם כבר לא רלוונטיות ואני כן יכול עכשיו להחזיר את הקשר שלי איתה...
    השאלה איך אני יכול ללכת על בטוח..

חשבתי פשוט לבוא לה בקטע בפייסבוק של "שמעי, שכחתי כבר כמה את חמודה...יש סיכוי שאני אפילו קצת מתגעגע אלייך באלך שנשב מתישהו?"
    אבל הקטע שלא משנה איך אני יגיד את זה, היא תחשוב שאני רוצה לתת בה שוב ואז לזרוק אותה כמו פעם שעברה והיא בטח לא תרצה להיפגע שוב..השאלה איך עושה את זה בצורה שהיא לא תחשוב ככה..איך אני עושה בצורה שהיא תחשוב שאני רציני הפעם.

יאללה חבר'ס, אני נותן בכם תקווה..אני מצפה לתשובות אמיתיות לשם שינוי!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

שמע אחי אנחנו לא מכירים את הבחורה אבל תשלח לה בפייסבוק פשוט "יו מה הולך?"
    ותראה איך היא תגיב, אם היא תזרום ותהיה ככה זה חמודה ואחלה אז מעולה אחי וכנראה שהיא לא נוטרת טינה או משהו ותגיד לה "וואלה התגעגתי אלייך מתי יושבים " או משהו..
    אם היא תגיב בצורה שונה אז אתה יודע מה הולך עם הבחורה ושים על זה אלף זינים או שתנסה לשנות את זה איכשהו (אין לי מושג איך בתכלס)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    שמע אחי אנחנו לא מכירים את הבחורה אבל תשלח לה בפייסבוק פשוט "יו מה הולך?"
    ותראה איך היא תגיב, אם היא תזרום ותהיה ככה זה חמודה ואחלה אז מעולה אחי וכנראה שהיא לא נוטרת טינה או משהו ותגיד לה "וואלה התגעגתי אלייך מתי יושבים " או משהו..
    אם היא תגיב בצורה שונה אז אתה יודע מה הולך עם הבחורה ושים על זה אלף זינים או שתנסה לשנות את זה איכשהו (אין לי מושג איך בתכלס)
    ציפיתי לתשובה קצת יותר מורכבת מיזה אחשלי ג'וני..
    זאת תשובה נורא כללית, זה ברור שזה בגדול הדרך שאני יפתח איתה שיחה..פשוט אני מנסה לחשוב על דרך שאני יפנה אלייה והיא לא תרגיש שהמטרה שלי, שהסאב טקסט שלי זה "היי, אני רוצה להכנס לך לתחתונים שוב...אפשר?" אתה מבין?

אם אני יעשה לה כמו אהבל "וואלה התגעגעתי אלייך מתי רואים אותך" אז היא תבין שתכלס אני אומר "מתי אני בא אלייך לחדר שוב? התגעגעתי לחוטיני שלך"

אנחנו הגברים מדברים בתכלס..אצל נשים אתה צריך להשקיע במילים כדי להשיג אותם.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני ממליץ לא לזרז יותר מדי את העניין,קח את זה לאט.דבר איתה בסמס\פייס אם אתה רואה שזורם והכל סבבה,אז תציע לה לצאת איתך לאן שהוא

נראלי אם תבוא יותר מדי ישיר וישר תשאל אותה אם היא רוצה לשבת איתך אחריי הרבה זמן שלא ראיתם אחד את השני,היא תרתע מי זה

אבל יכול להיות שלא,בכל מקרה לך על הכי בטוח

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לדעתי אין דרך שאתה יכול ללכת על בטוח בעניין הזה...זה או שהיא רוצה קשר איתך או שלא.
    מה שכן כדאי לך לנסות אם אתה רוצה, כי אין לך מה להפסיד. אם היא לא רוצה, לא קרה כלום. ואם היא רוצה ולא ניסית - פספסת הרבה.
    תנסה לדבר איתה פשוט בהכי ספונטניות...בהצלחה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

AWAKE, זה בדיוק מה שאני עושה..אני עושה צעדים יותר לאט מ-צב איתה..אני מנסה לאט לאט כדי שהחוט לא יקרע כאילו.

והאמת שגם לי נראה שהיא תרתע מזה אם אני ינסה לחתור להפגש איתה, למרות שמצד שני אז שהיינו בקטע היא מאד לחצה על זה..
    קיצר יש פה קצת בעיותיות..נראה מה קורה

LEMON, ברור שאני מנסה..שכחת למי אתה מייעץ? חחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עדכון - ניסיתי, לא הלך חחח היא ברחה יותר מהר משועל שבורח מהכביש...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה ניסית?
    מה מה ניסית?
    ניסיתי לזיין נחש בתחת, אבל אז הבנתי שאין לו אחד.

ניסיתי להתחיל איתה שוב וזה לא הלך..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

זאת הבעיה כשלוקחים בחורה לסטוץ וגומרים איתה רע...

באתי להציע לך להגיד לה שהתגעגעת בה למשהו מסויים, כמו "היי, מה הולך? התגעגעתי לשיחות הכיפיות איתך", משהו כזה, אבל ראיתי שניסית כבר.

מה בדיוק ניסית ואיך היא הגיבה ? אולי יש עוד סיכוי קטנטן...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    זאת הבעיה כשלוקחים בחורה לסטוץ וגומרים איתה רע...

באתי להציע לך להגיד לה שהתגעגעת בה למשהו מסויים, כמו "היי, מה הולך? התגעגעתי לשיחות הכיפיות איתך", משהו כזה, אבל ראיתי שניסית כבר.

מה בדיוק ניסית ואיך היא הגיבה ? אולי יש עוד סיכוי קטנטן...
    צודק לחלוטין..
    זאת הבעיה בסטוצים, שאחרכך אתה פסול בענייה ויש סיכוי שאתה פסול גם בעניי חברות שלה.
    אבל אם אתה לא היית סתם סטוץ, אלה היית אחד הטובים אצלה במיטה (אם לא הכי טוב ) אז זה דבר מבורך
    שכבתי עם איזה קיבוצניקית, כנראה שהיא סיפרה לחברות שלה שהיא השפריצה פעם ראשונה בחיים שלה והיא הגיעה לאורגזמה מהסרטים, אז בגלל זה חברות שלה פשוט התחילו להסתכל עליי בצורה אחרת וקיבלתי המון פלרטוטים מהצד שלהן..אפילו יצא לי לדבר איתה על חברות שלה שהן מציקות לי וזה, אז היא צחקה ואמרה שזה כנראה בגלל שהיא "בטעות" פלטה את העובדה שאני הייתי הכי טוב אצלה חחח

בקשר לזאת התחלתי איתה, זה מה שבדיוק עשיתי.."ראיתי חלק מהתמונות מהזמן האחרון שלך ויש סיכוי שהתגעגתי קצת לפרצוף המכוער שלך "
    היא צחקה, דיברנו קצת, היא שאלה עליי, שאלתי עליה, היא אמרה לי שהיא בבית ואז פשוט הלכתי ישר לעניינים והצעתי לה לצאת..אז היא אמרה שהיא לא חושבת שזה מתאים..וזהו.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 22-06-2013 בשעה 22:48.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    צודק לחלוטין..
    זאת הבעיה בסטוצים, שאחרכך אתה פסול בענייה ויש סיכוי שאתה פסול גם בעניי חברות שלה.
    אבל אם אתה לא היית סתם סטוץ, אלה היית אחד הטובים אצלה במיטה (אם לא הכי טוב ) אז זה דבר מבורך
    שכבתי עם איזה קיבוצניקית, כנראה שהיא סיפרה לחברות שלה שהיא השפריצה פעם ראשונה בחיים שלה והיא הגיעה לאורגזמה מהסרטים, אז בגלל זה חברות שלה פשוט התחילו להסתכל עליי בצורה אחרת וקיבלתי המון פלרטוטים מהצד שלהן..אפילו יצא לי לדבר איתה על חברות שלה שהן מציקות לי וזה, אז היא צחקה ואמרה שזה כנראה בגלל שהיא "בטעות" פלטה את העובדה שאני הייתי הכי טוב אצלה חחח

בקשר לזאת התחלתי איתה, זה מה שבדיוק עשיתי.."ראיתי חלק מהתמונות מהזמן האחרון שלך ויש סיכוי שהתגעגתי קצת לפרצוף המכוער שלך "
    היא צחקה, דיברנו קצת, היא שאלה עליי, שאלתי עליה, היא אמרה לי שהיא בבית ואז פשוט הלכתי ישר לעניינים והצעתי לה לצאת..אז היא אמרה שהיא לא חושבת שזה מתאים..וזהו.
    כן, אם זה נגמר מכוער המעגל החברתי שלה מנדה אותך.
    סחטיין על הרושם שנוצר אצל החברות של הקיבוצניקית

בנוגע לזאת שהתחלת איתה, זה נשמע כרגע די סגור מהצד שלה, אבל בהחלט לא בלתי אפשרי.
    לפי איך שהתרשמתי ממך בפורום הזה, כניראה אתה תחתוך את זה ולא תנסה להציל, אבל זה אפשרי, תלוי מה אתה רוצה ממנה..
    עם איך שגמרת איתה, סקס אתה לא תקבל ממנה מהר בכלל.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    כן, אם זה נגמר מכוער המעגל החברתי שלה מנדה אותך.
    סחטיין על הרושם שנוצר אצל החברות של הקיבוצניקית

בנוגע לזאת שהתחלת איתה, זה נשמע כרגע די סגור מהצד שלה, אבל בהחלט לא בלתי אפשרי.
    לפי איך שהתרשמתי ממך בפורום הזה, כניראה אתה תחתוך את זה ולא תנסה להציל, אבל זה אפשרי, תלוי מה אתה רוצה ממנה..
    עם איך שגמרת איתה, סקס אתה לא תקבל ממנה מהר בכלל.
    לא, אין מצב שאני ינסה להציל את זה..
    א' - כי אני לא רוצה אותה בטירוף..היא אומנם נראית טוב, אבל היא לא שווה בעניי באמת כזה מרדף.
    ב' - היא סך הכל בחורה, אם אני לא משיג ממנה..אני ישיג מאחרות.
    ג' - גבר שרודף אחרי בנות, מלקק להן, ומנסה בכוח להשיג אותן הוא יוצא פאפי וכלבלב.
    אומנם בנות אומרות שהן "אוהבות" שגברים מחזרים אחריהן ועושים רונדלים באוויר כדי להשיג אותן..אבל הן מפגרות, הן בעצמם לא יודעת מה הן רוצות..כי ברגע שגבר עושה רונדלים באוויר כדי להשיג אותן אחרכך הן בוכות שהוא מראה על אובססיביות וזה מוריד להן...אתה מבין את האבסורד? זה בסדר..כשאלוהים חילק את השכל, נשים קיבלו רק את העטיפה.

חוץ מזה, שבגלל שהראיתי לה שזה לא סוף העולם מבחינתי שהיא דחתה את הדייט..זה רק יחרפן אותה כמו כל שאר הנשים בארץ.
    יש לנשים אף למעלה..הן בטוחות שהן נסיכות, ואז כשגבר מראה לה שהיא סתם עוד אחד בשבילו, זה מציק לה ואז היא מנסה לעשות הכל כדי להשיג אותו חזרה.
    וזה היחס שאני מצפה לקבל ממנה בזמן הקרוב..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא, אין מצב שאני ינסה להציל את זה..
    א' - כי אני לא רוצה אותה בטירוף..היא אומנם נראית טוב, אבל היא לא שווה בעניי באמת כזה מרדף.
    ב' - היא סך הכל בחורה, אם אני לא משיג ממנה..אני ישיג מאחרות.
    ג' - גבר שרודף אחרי בנות, מלקק להן, ומנסה בכוח להשיג אותן הוא יוצא פאפי וכלבלב.
    אומנם בנות אומרות שהן "אוהבות" שגברים מחזרים אחריהן ועושים רונדלים באוויר כדי להשיג אותן..אבל הן מפגרות, הן בעצמם לא יודעת מה הן רוצות..כי ברגע שגבר עושה רונדלים באוויר כדי להשיג אותן אחרכך הן בוכות שהוא מראה על אובססיביות וזה מוריד להן...אתה מבין את האבסורד? זה בסדר..כשאלוהים חילק את השכל, נשים קיבלו רק את העטיפה.

חוץ מזה, שבגלל שהראיתי לה שזה לא סוף העולם מבחינתי שהיא דחתה את הדייט..זה רק יחרפן אותה כמו כל שאר הנשים בארץ.
    יש לנשים אף למעלה..הן בטוחות שהן נסיכות, ואז כשגבר מראה לה שהיא סתם עוד אחד בשבילו, זה מציק לה ואז היא מנסה לעשות הכל כדי להשיג אותו חזרה.
    וזה היחס שאני מצפה לקבל ממנה בזמן הקרוב..
    לגבי א' וב' זה עניין שלך.
    ג- לא מחייב, אפשר לחזר באופן כזה שלא יוציא אותך כלבלב שנואש לכוס. רוב הגברים כן יוצאים כלבלבים, אבל זה בהחלט אפשרי.

ובנות כל כך לא סגורות על עצמן.. זה מרגיז ומצחיק בו זמנית. וואחד אבסורד

"אני אוהבת גברים ביישנים ומנומסים, ורוצה אחד כזה שיכבד אותי ויתייחס אלי כמו מלכה"
    - יוצאת עם ערס , ENOUGH SAID

נשמע שאתה באמת רוצה אותה, היא עד כדי כך יפה ומיוחדת ?
    ואני סבור שאם היא בטוחה בעצמה ב100% שקשר איתך הוא לא לעניין, היא לא תתחיל לרדוף אחריך כמו רוב הנשים הלא החלטיות האלו שמתחרפנות "למה הוא ממשיך לרדוף אחרי ?!?"

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אתה יותר מדי פזיז אחי חכה תפתח קצת שיחה תן לה להזכר מי אתה, אתה לא יכול ליפול עליה אחר יחצי שנה כשהדבר היחידי שהיא זוכרת זה שנתת בה וברחת ולצפות שהיא תיפול לך לידיים. אני חושב שתנסה עוד פעם, אולי אם תחזר אחריה ותיתן לה הרגשה שאתה רציני היא תיתן לך צ'אנס. אבל איך שאני מכיר אותך [מכיר.. מה שנראה לי מהדיבור שלך בפורום חח], היא לא באמת כזה מעניינת אותך אז אם לא אכפת לך תנסה בלי יותר מדי ציפיות ותעבור הלאה במידה וזה שוב לא יעבוד.
    קרא חוקי חתימות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect