שמע טיילר לא יודע מה עם אנשים אחרים אבל אני כבר הוצאתי מזה כמה פגישות היו כמה שיכלתי לזיין אבל הן נראו לא משו... עכשיו נראה לגבי אלה שנראות טוב אם זה ילך חח בכל מקרה אחי זה ממש לא כמו שהיה פעם אבל זה עדיין תופס פה ושם
שמע טיילר לא יודע מה עם אנשים אחרים אבל אני כבר הוצאתי מזה כמה פגישות היו כמה שיכלתי לזיין אבל הן נראו לא משו... עכשיו נראה לגבי אלה שנראות טוב אם זה ילך חח בכל מקרה אחי זה ממש לא כמו שהיה פעם אבל זה עדיין תופס פה ושם
|
|
מקושרים אבל זה כמו פייסבוק.. איך אתם מתחילים שם? ולמב אם כבר אז לא בפייסבוק
לחופש יש תאריך:
23.10.15
טל אל דבר על דברים שאתה לא מבין בהם
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
הצבתי עובדה או משו בתגובה האחרונה שלי? לא...שאלתי שאלה וזה בגלל שבאמת אני לא מבין watch out for this
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שמע בעיקרון שם זה יותר פשוט... כי זה במסווה של אתר היכרויות... פייסבוק זה יענו יותר לאנשים שמכירים ול"חברים" או משפחה או אנשים מאותה עיר...
שמה אתה פשוט מוסיף מישהי... מתחילים שיחה לרוב זה זורם או לפייסבוק (כי אף אחד לא באמת נמצא שם בצ'ט במקושרים ליותר מדי זמן) או לאיזה סקייפ או משו או לטלפון... וזהו.. אין מה להתחיל שם סתם הדבר הכי בנאלי ומשעמם כמו מה קורה בצ'ט אחרי שמוסיפים מישהי זה די קל
שלא נדבר על זה שאם אתה חתיך וישך תמונות יפות בנות מתחילות איתך לבד
אני בתור שחיף הבאתי משם ומהשוקס בנות אז עם גוף אסתטי בכלל הייתי מלך האתרים האלה חחח פייסבוק זה סתם זבל תכלס עדיף בהרבה את הדברים של פעם...היה ממש קל לזיין אבל ממש יענו ואגב עוד דבר שתרם לנפילה שלי ולעובדה שנרשמתי לפורום של כובעים זה הסגירה של השוקס חחחחחח קיצר חרא
יש לי תמונה יחסית בת זונה בפרופיל שלי... קולטים שיזוף אחושרמוטה ופרצוף כזה של U MIRIN? חחחח קיצר באמת תמונה נדירה לרוב אני לא יוצא הכי טוב כשאני מצלם את עצמי אבל הלך לי חח שמתי את זאתי וזה גם בתקופה שהייתי באימונים אמנם הייתי יחסית ליצן ששוקל בזמנו איזה 73 אבל בתמונה זה נראה יחסית מכובד חח וחוץ מזה התמונות לא הכי חדשות אבל בכל אופן קיבלתי מחמאות על התמונה ההיא וקרה לי גם פעמים שהוסיפו אותי והתחילו איתי שיחות ורוב התמונות שלי סבירות לא משו מיוחד מעבר לזה אני גם יודע איך לדבר איתן אז זה בונוס לא רע בכלל
מהסוחר שלי
הוא מארגן לי אותן במחיר מציאה
וטל בונא מזה השירי אפריקה האלה שאתה שומע נראה לי אם אתה מדליק תחרא הזה בדרום ת''א כל הכושים רוקדים לך סמבה ובאה משטרת ההגירה ותופסת את כולם מילה
האמת שזה שיר שהולך חזק במועדונים
זיין של כושיות
לא שיש לי בעיה אני מעדיף כושיות עם תחת גדולללללללללללללללללללללללללללללללל ולא כל השטוחות המגעליות האלה שאני רואה שטוחה בא לי להפליץ עליה באלוהים
GHETTO BOOTY BRAH
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 04-07-2013 בשעה 00:22.
טל איזה שיר בנזונה דפקת יאח שחור נשבע לך חחחח
שמע שמע את אלו
שמע ואם מתחילים להשמיע אצלכם שירים כאלו,זה אומר שבסופו של דבר כל הריקוד של ה WINE יעבור אצלכם לארץ ובסוף זה יגמר ככה בישראל
כרגע אצלנו זה תופס פה אצל כולם,כולם רוקדים,לבנים כושים מקסיקניים זה באמת סיקאנט,זה ממש שירים שבא לך לקום ולרקוד כמו מטורף
תתפללו חברה שזה יגיע לכם לארץ,כי אין על הריקודים האלו לוקח בהליכה את BACHATA,הכל
אני רואה שהרבה מזיינים פה דרך האינטרנט.. תפרסמו קצת מה אתם עושים לפני. מוסיפים אותה גם אם אתם לא מכירים מלפני?
לא יודע.. לי אישית הרבה יותר קל להתחיל עם מישהי סתם באמצע היום פנים מול פנים, מאשר במסיבה או באינטרנט.
בדר"כ כשמוסיפים אותי זה בנות ממוצעות ומטה שאני לא עונה להן בכלל..![]()
איך הייתי מזיין במקושרים או שוקס אתה שואל?
לא הייתי עושה כלום חחחחחחחחחח בנות היו מוסיפות אותי לבד אחי וככה זה מתגלגל לשיחות וזה כי ישראל זה מקום קטן וכולם מכירים את כולם אז תמיד היה לי איזה מעגלים חברתיים שותפים עם האלה שהוסיפו אותי, ככה זה היום הן שרמוטות מתות אם אתה נראה טוב וישך מספיק חשיפה לבנות אתה תזיין תמידדדד ותמיד יתחילו איתך
נחוי אם הייתי אתה הייתי בונה עוד אתר בסגנון כזה שיהיה פעיל כמו הפייסבוק לפחות בישראל ומשם יתקדם לשאר העולם
אין לך מושג כמה ילדים יודו לך, אני אם יצא לי לפגוש אי פעם את מי שהקים את השוקס אני מנשק לו תרגליים למה בלעדיו היה לי מאוד קשה חחח
נודר נדר אם שוקס לא היה נסגר לא הייתי בכלל נרשם לפה חחח