דברו תכלס איך אתם מכירים את הבחורות שלכם. פייסבוק\רחוב\חברים\סניה וכ'ו
דברו תכלס איך אתם מכירים את הבחורות שלכם. פייסבוק\רחוב\חברים\סניה וכ'ו
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
מעגלים חברתיים בעיקר, ולפעמים מהרחוב/עבודה/מכון וכו' ..
לימודים\פייס\דרך חברים\מתחיל איתן במסיבות.
את כל האמת? לא יצא לי להיות המון במסיבות לאחרונה וגם כשיצא לי אז לא יצא כלום אבל כשיש לי זמן פנוי ואני בבית אני פשוט חורש פה ושם את המקושרים כמה שזה נשמע מפגר חחח האתר אמנם כביכול מת אבל משם אני משיג פייסבוקים שמובילים לטלפון שמובילים לפגישות... בדרך כלל בנות מסננות שם את כולם אבל היו כמה באמת שוות שדיברתי איתן ואני מקווה להיפגש עם כולן אחת מהן ממש גורמת לאחרות להיראות כמו חרא היא ברמה אחרת... וכן כן כל זה דרך אתר כזה מגעיל ומסריח עם צ'ט דפוק ומלא ערבים ומתחזים ובכל זאת... זה שימושי וזה הרבה פחות "מטריד" מאשר להוסיף סתם מישהי לפייסבוק כי האתר הזה הוא יותר אתר היכרויות מהפייסבוק והייתי מופתע מהכמות בחורות שאפשר להכיר משם... וכרגע כשיש לי רישיון ואוטו אז אני סוף סוף אולי הולך לפצות על התקופה בגיל 15-16 שאז באמת הייתה לי בחירה ענקית בין בנות ומרוב זה רק המצאתי תירוצים למה לא לנסוע (או שזה היה רחוק או שמצאתי בהן פאקים)
מעגלים חברתיים
מעגלים חברתיים
מעגלים חברתיים
מעגלים חברתיים
מעגלים חברתיים
מעגלים חברתיים
מעגלים חברתיים
ו............
מעגלים חברתיים
סארג'ים בעזריאלי עם הקלנועית שלי ועם גלימה
הכינוי שלי בקהילה הוא "דרקולה על כיסא גלגלים"
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
WTF...מקושרים?? אתה פאקינג רציני? האתר הזה בכלל חיי עדיין?
אם זה באמת כזה כלי איכותי להכיר בחורות..שווה לבדוק
חזרת לעצמך יגבר חחח הרגת אותיייי
לגבי הנושא - כמו AWAKE, את רוב הבחורות אני מכיר ממעגלים חברתיים..זה פשוט קל בטירוף.
כל שאר הבנות זה ממסיבות\מיקרים יוצאי דופן
כמו למשל סתם לעמוד מול הקופאית בYELLOW או מה שזה לא יהיה, ואז להתחיל לפלרטט קצת עם הקופאית או עם הבחורה שעומדת בתור לידי..זה איכשהו תמיד נורא קל ומאד פשוט..יש אווירה קלילה כזאת יעני.
תאמת אחי אני לא ישקר לרוב הבחורות שם לא מציאה אבל אפשר למצוא כמה באמת שנראות טוב למרות שהרוב פצועות נואשות חחח אבל איכשהו יוצא לי לדבר עם איזה 3 במקביל אחת נראית דוגמנית אחת אחרת גם נראית טוב אבל לא כמו הראשונה ועוד אחת עם פרצוף טיפה מבאס אבל גוף הורסס חחחח קיצר שמע כשיש לי זמן פנוי זה זורם אבל מן הסתם אני ימשיך לצאת ולהכיר במציאות
חחח כמה זיונים יצא לי מהשוקס והמקושרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני ממש לא היחיד הכרתי עוד 38838383 אנשים שהביאו משם, חבל שכיום אין לכם דברים כאלה ואתם תקועים עם הפייסבוק המסריח הזה
בפייסבוק הן דופקות 500000 בזכות האינסטגרם המסריח הזה