קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 69

צבא והאנשים בו - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אין צורך להתייחס לsexybeer כי היא מדברת מחוסר ידע
    והסיבה היחידה שאני עוד חושב להתגייס זה כי אני סתם סוגר לעצמי דלת במדינה המסריחה הזאת
    אפילו דרכון זר אין לי אז סתם לסגור דלת במדינה המג'אייף הזאת חבל

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

סתם כי הרגשתי צורך להגיד את זה שלא תגידו שבחיים לא הייתי בדרום

הייתה לי חברה מהדרום (אשקלון) ואני באתי אליה ב2008 כשהייתה את המתקפה על הדרום וכמעט נהרגנו מטיל (לא אסביר איך זה קרה אבל היינו במקום פתוח והבום הרעיד את כל המקום)
    ובכלל היו לי ים חברים מהדרום בתיכון והייתי שם קבוע. בעיקר באשקלון.

ואני עדיין מחרבן. למה? ככה. אני לא חלק משומדבר ואני בארץ כרגע רק כי התגעגעתי לכמה אנשים ומקומות.

ובאווירה צבאית זו נציג בפניכם את הפרזיט שמסתובב בעזריאלי חצי מהשירות שלו בחוסר מעש כמו הסודנים בתחנה מרכזית. הפרזיט הזה, מטיף הכי הרבה על גיוס כשבפועל כל מה שהוא עושה זה סיבובי דאווין בעזריאלי ונקיון אסלות והגשת קפה שחור לאמזלג הרסר

הנה יום ממוצע בחיי הפרזיט:

יאללה השוק עוד חצי שעה פתוח צריך לעשות דברים ביייייייייייייייייייייייייי
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אדם ללא דת זה כמו דג ללא אופניים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא יכול להתעלם מדבר אחד וזה התגובה שלכם כלפי SEXYBEER

אין קשר לעובדה שהיא בחורה ואני מנסה להרשים אותה (כמו כל המטומטמים שחושבים שאין לי מה לעשות בחיים..)

אתה צריכים להבין משהו - מאז גבולות 67' אנחנו חיים במדינה בעייתית (בעצם מאז ומתמיד, כי "לקחנו" שטחים של בדואים אלינו באופן חוקי) ואז אנחנו מוקפים מכל פינה אפשרית (חוץ מהמערב) במדינות ערביות.
    האבסורד הוא שגם בתוך המדינה שלנו, הפרטית והחוקית שלנו, גם פה אנחנו מוקפים בערבים, אבל ערבים נחמדים יותר.

האיום על הקיום שלנו הוא תמידי.
    כל אחד ממכם, אידינאחוי, טיילר, שינטן, ייטינגר, סקסיביר, וכל שאר החבר'ה מהפורום, יכול היום ללכת עם 2 חברים לשבת בקפהקפה בת"א או לא יודע איפה..לא מעניין אותי איפה, ולעוף באוויר בגלל ערבי שנכנס למסעדה והחליט להתאבד עם פצצה מתקתקת עליו.
    זה דבר קיים, זה שכיח, זה דבר שקורה כל הזמן ולא יפסק לעולם.

א - ב - ל, בגלל שיש לכם את אחד הצבאות הכי חזקים בעולם היום (אם היינו עשירים אז היינו החזק ביותר בעולם) והכי מתוחכמים בעולם, כמות המחבלים המתאבדים ונסיונות החטיפה, נסיונות פטח למיניהם, ונסיונות רצח למיניהם, ירדה באופן מאד מאד מאד משמעותי.

סתם כדי לסבן לכם את האוזן, יש סיכוי מאד גבוה, שחלק ממכם כבר הייתם אמורים היום להיות קבורים עמוק בתוך האדמה, לולא היחידות המובחרות של צה"ל.
    אגוז, רימון, דובדבן, מטכל, מגלן, סיירת גולני...כל השמות המוכרים...עובדים 24\7 כדי לשמור לכם על התחת.
    לא רק שהם שומרים...תשמחו לדעת שהם שמרו בעבר כבר על התחת שלכם.
    כן..כן..יש סיכוי שהיום לא הייתם יכולים לשבת על המחשב ולקרוא את התגובה שלי אם לא היה את צה"ל.

אז נכון, יש תפקידים בצה"ל מאד מצחיקים, מאד מגוחכים שגורמים לכולנו להרים גבה ולהתפוצץ מצחוק.
    אבל בתור לוחם משוחרר מצה"ל אני חייב להודות שאחרי שרואים דברים שאתה לא אמור לראות בתור בן אדם...אני שמח שצה"ל הצמיא את התפקיד "מש'ק חוויה" לצה"ל.
    אגב, מש"ק חוויה זה חייל שהתפקיד שלו זה לארגן אירועים, הרצאות וכל מיני דברים בסגנון ללוחמים בצה"ל...תפקיד מגוחך שעושה המוווווווווווווןןןןןןןןןןןןן לאנשים.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 06-08-2013 בשעה 16:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

חבל שלא רשמת את זה לפני שנה שהייתי לפני הצו הראשון הייתה לי אפשרות לחשוב על לצאת היום חצי שנה לפני הגיוס אני לא בטוח שיש מה לעשות כבר

תכלס אני מבין לגמרי את מה שאתה אומר אני ממש לא בעניין של לעשות צבא יש לי הרבה דברים לעשות ב 3 שנים
    נערך לאחרונה על ידי allkinds; 06-08-2013 בשעה 16:53.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

רודני זה לא המקום ולא העניין אבל אף אחד לא דיבר פה על "אמאלה יש פיגועים מה לעשות אהההה5ח6אוו5אןו45"

אנשים פה דיברו על מה בתאכלס הולך בצבא. מה מי שלא קיבל תפקיד מתאים / נתקע עם מפקד או יחידה מגעילה עובר עליו..
    אתה צודק, צריך לוחמים וכמה תומכי לחימה אבל בתאכלס כהמ באמת צריך וכמה לעומת זאת טוחנים בורקסים בעזריאלי?
    במקום לומר "למה אתה לא מתגייס פויה עליך ישמידו לנו את המדינה" למה בחיים אף אחד לא מנסה להבין את השני? מילה שכל הפטריוטים פה יותר תוקפניים מכל החמאס ביחד. 90% מהדיונים על הצבא מסתכמים ב"אוי למה לא התגייסת ישמידו אותנו" במקום "בוא תן לי את הסיבות ללמה לא התגייסת". ויש מספיק סיבות צריך קצת להתעמק. הקטע זה שהרוב קיבלו את הקרבי המסריח שלהם והם עושים את זה מלחץ חברתי והסתפקו בזה ואחרי זה בא מישהו שרוצה תפקיד נחמד ואין לו שום בעיה לחתום קבע ומה לא אבל עדיין באים אליו בטענות. הבנאדם הסכים עם כל מה שהצבא אמר אבל עדיין באים אליו בטענות כי למה? הוא לא קיבל את התפקיד שהוא רוצה וואלה לא מתאים לו לקבל זין ושמישהו יחליט איפה יתקעו אותו. כשהצבא מחליט איפה תוקעים אותך זה בסדר וכשאתה לוקח בחירה משלך פתאום אתה רע, משתמט פדופיל עוכר ישראל ומה לא.

אף אחד לא שונא פה את אף אחד. אנחנו קיבלנו פטור והקטע שלנו עם הצבא נגמר. רק לפטריוטים זה מפריע והכי מפריע להם משום מה זה כשמדברים על תנאים יותר טובים.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 06-08-2013 בשעה 17:28.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני לא יכול להתעלם מדבר אחד וזה התגובה שלכם כלפי SEXYBEER

אין קשר לעובדה שהיא בחורה ואני מנסה להרשים אותה (כמו כל המטומטמים שחושבים שאין לי מה לעשות בחיים..)

אתה צריכים להבין משהו - מאז גבולות 67' אנחנו חיים במדינה בעייתית (בעצם מאז ומתמיד, כי "לקחנו" שטחים של בדואים אלינו באופן חוקי) ואז אנחנו מוקפים מכל פינה אפשרית (חוץ מהמערב) במדינות ערביות.
    האבסורד הוא שגם בתוך המדינה שלנו, הפרטית והחוקית שלנו, גם פה אנחנו מוקפים בערבים, אבל ערבים נחמדים יותר.

האיום על הקיום שלנו הוא תמידי.
    כל אחד ממכם, אידינאחוי, טיילר, שינטן, ייטינגר, סקסיביר, וכל שאר החבר'ה מהפורום, יכול היום ללכת עם 2 חברים לשבת בקפהקפה בת"א או לא יודע איפה..לא מעניין אותי איפה, ולעוף באוויר בגלל ערבי שנכנס למסעדה והחליט להתאבד עם פצצה מתקתקת עליו.
    זה דבר קיים, זה שכיח, זה דבר שקורה כל הזמן ולא יפסק לעולם.

א - ב - ל, בגלל שיש לכם את אחד הצבאות הכי חזקים בעולם היום (אם היינו עשירים אז היינו החזק ביותר בעולם) והכי מתוחכמים בעולם, כמות המחבלים המתאבדים ונסיונות החטיפה, נסיונות פטח למיניהם, ונסיונות רצח למיניהם, ירדה באופן מאד מאד מאד משמעותי.

סתם כדי לסבן לכם את האוזן, יש סיכוי מאד גבוה, שחלק ממכם כבר הייתם אמורים היום להיות קבורים עמוק בתוך האדמה, לולא היחידות המובחרות של צה"ל.
    אגוז, רימון, דובדבן, מטכל, מגלן, סיירת גולני...כל השמות המוכרים...עובדים 24\7 כדי לשמור לכם על התחת.
    לא רק שהם שומרים...תשמחו לדעת שהם שמרו בעבר כבר על התחת שלכם.
    כן..כן..יש סיכוי שהיום לא הייתם יכולים לשבת על המחשב ולקרוא את התגובה שלי אם לא היה את צה"ל.

אז נכון, יש תפקידים בצה"ל מאד מצחיקים, מאד מגוחכים שגורמים לכולנו להרים גבה ולהתפוצץ מצחוק.
    אבל בתור לוחם משוחרר מצה"ל אני חייב להודות שאחרי שרואים דברים שאתה לא אמור לראות בתור בן אדם...אני שמח שצה"ל הצמיא את התפקיד "מש'ק חוויה" לצה"ל.
    אגב, מש"ק חוויה זה חייל שהתפקיד שלו זה לארגן אירועים, הרצאות וכל מיני דברים בסגנון ללוחמים בצה"ל...תפקיד מגוחך שעושה המוווווווווווווןןןןןןןןןןןןן לאנשים.

זה לא מצדיק את זה שלוחמים טובים בצה"ל מקבלים 700 שקל בחודש, ובמערך האבטלה הסמויה שלו מקבלים 20K בחודש.

גם אם תחזור על זה מאתיים פעם, זה לא יצדיק את זה. אז דיי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    זה לא מצדיק את זה שלוחמים טובים בצה"ל מקבלים 700 שקל בחודש, ובמערך האבטלה הסמויה שלו מקבלים 20K בחודש.

גם אם תחזור על זה מאתיים פעם, זה לא יצדיק את זה. אז דיי.
    מישהו מחפש צדק תגיד לי?
    אם כולם היו רודפי בצע כמוך, העולם ממזמן היה אוכל חרא.
    לא אומר שלא הייתי שמח לקבל 3 אלף שקל בחודש מצה"ל בגלל שאני לוחם..אבל אני לא התגייסתי בגלל המשכורת.

חוץ מזה שאתה שוכח שאם אתה לוחם ביחידה מובחרת יש לך המון הטבות ששוות המון כסף..ככה שהמשכורת זה לא הביג דיל.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 06-08-2013 בשעה 17:50.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הטבות = נכות צה"ל, כיסא גלגלים, פריצות דיסק, אישפוזים, שברי מאמץ שדופקים אותך לכל החיים, וכל זה במקרה הטוב, כאשר במקרה הרע סתם שולחים אותך למות בתור בשר תותחים?

אחלה הטבות נשמה, חבל שאין כפל מבצעים, הייתי הולך למות בעזה ובלבנון בו זמנית!

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    יש יתרונות וחסרונות בצבא.. תלוי מאוד לאן אתה מגיע.. וכמה אתה מפעיל את הראש.. שום קיצוניות לא עוזרת..
    רק צריך לקחת בחשבון שיש גורמים בצבא שלא אכפת להם ממכם כמו באזרחות ויותר מזה יש שם גורמים שרוצים לפגוע בך כי זה יותר זול.. וצריך לחשוב כי אחרת תצאו נכים לכל החיים והמדינה תשים עליכם בולבול ענק.
    ככה שאם מפקד מושתן מבלבל לכם את המוח.. או שמשקרים לכם בפנים, או שמחרטטים אתכם במידור אל תתביישו להשתין עליהם בקשת..
    לדוגמא עומר 2.. שעשו שם ניסויים בבני אדם.. בצהל שאתם כל כך אוהבים.. ויצאו שם אנשים עם בעיות עור לכל החיים שאי אפשר לרפא.. וכל מיני מחלות חשוכות שהשטן יצר, אף אחד לא קיבל על זה את הדין אם מעניין אתכם.. וגם אותם אנשים לא קיבלו פיצויים אלא המדינה ירקה עליהם... נכון עשו על זה כתבה.. אבל סופו של דבר אותם אנשים עם פצעים בכל הגוף בקושי קיבלו אחוזי נכות.. כאילו שמישהו צריך את הדרעק הזה אחרי שכל הגוף שלו מגעיל.
    טוב לא מצאתי תמונות.. אבל תראו את הוידיאו הזה.. פשוט עצוב.

מצד שני כן אפשר להשיג יתרונות בצבא.. לדוגמא http://www.themarker.com/news/1.1953399
    אבל עוד כמה שנים גם זה יעלם... וברור שלא תיהיה פנסייה..
    אני בטוח שיש מקומות כמו 8200 שאפשר למצוא אחלה אנשים להקים סטארטאפ או משהו כזה.. אבל גם פה.. אולי באזרחות יותר קל.
    התגובה הכי טובה באשכול הזה, כרגיל האמת המכוערת יוצאת החוצה

בוא נתחיל מזה שפורמלין זה חומר מסרטן יותר מכל דבר שאתם יכולים לחשוב עליו ולהזריק פורמלין זה כמו לקחת מזרק עם איידס ולתקוע בתחת רק שפה זה איידס ושם זה סרטן

אנלא מאמין שיש דברים כאלה שיותר גרועים ממה שמנדלה עשה בשואה והבני זונות לא עומדים לדין והכל יעני בחסות החוק..וזה רק הדברים שיוצאים החוצה יש בטח מאות מקרים שלא מדברים עליהם בכלל ואף אחד לא פוצה פה

הם חכמים על אשכנזים מבית טוב ומורעלים למינהם שעושים הכל כמו טטלה שמקשיבים למפקדים שלהם

אם הם היו מנסים לעשות עלי ניסוי הייתי חותך תגרון של כל אחד שם וכל אדם שפוי היה מתנהג כמוני...כוס אמק מה נראה להם שאנחנו? ג'וקים? לבנאדם נהרסו החיים והכל בגלל מה בשביל "להציל" פיסת אדמה מושתנת? מעדיף למות בשביל שקית במבה ולא בשביל פיסת אדמה

לא קל לעצבן אותי ככה אבל וואלה זה עשה לי תג'ננה ואני הייתי שמח ל5 דקות בחדר סגור עם האחראים על זה...בוא נגיד את זה ככה מנדלה הנאצי היה קם לתחייה בשביל ללמוד ממני את מה שאני יעשה להם ולמה שישאר מהם

גם הם מתנהגים כמו נאצים עלק "נסיין 46464" אני יתן לו 64654 פצצות לפרצוף

IM DEFINITELY MAD

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    הטבות = נכות צה"ל, כיסא גלגלים, פריצות דיסק, אישפוזים, שברי מאמץ שדופקים אותך לכל החיים, וכל זה במקרה הטוב, כאשר במקרה הרע סתם שולחים אותך למות בתור בשר תותחים?

אחלה הטבות נשמה, חבל שאין כפל מבצעים, הייתי הולך למות בעזה ובלבנון בו זמנית!
    הטבות = תחבורה ציבורית חינם (אוטובוס רכבת), אוכל חינם (בבסיסים), בגדים חינם (חולצות מסלול למינהם, פליזים ושאר ירקות), יחס אהוב מכל חנות בארץ (אוכל במקומות ציבוריים חינם) והרשימה רק הולכת וגדלה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

הטבות = תחבורה ציבורית חינם (אוטובוס רכבת), אוכל חינם (בבסיסים), בגדים חינם (חולצות מסלול למינהם, פליזים ושאר ירקות), יחס אהוב מכל חנות בארץ (אוכל במקומות ציבוריים חינם) והרשימה רק הולכת וגדלה...
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח וואי אני משתין פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה הטבות מטורפות אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוהב אותך הצחקתי אותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

תחבורה ציבורית נחשב משהו ברגע שתיהיה פה תחבורה ציבורית נורמאלית במדינה הזאת.. לא מתכוון כל החיים שלי לחכות לאוטובוסים מסריחים בשמש ולרכבות שאין להן מילה וכל פעם מאחרות, אם יש לי פגישת עסקים איך אני יכול לסמוך על הרכבת הזאת?! עזוב את זה שיש שם מלאן בלאגנים ויש ימים שפתאום מחליטים טוב היום אין רכבת.
    אוכל חינם בבסיסים.. האוכל בבסיס בריא? הוא טעים? הוא טרי? אני בספק.. רוב אנשי הקבע מביאים אוכל מהבית.. מעניין למה.
    האם הבגדים האלה מייצגים אותך? האם הם מה שאתה מאמין בו? האם הם יפים? האם הם נוחים? או שאלה סמרטוטים שאתה מסתובב איתם בבית רק? אפשר להמיר את הבגדים בתווי קנייה בחנויות שונות שאתה בוחר? אני יודע שאנשי קבע לדוגמא מקבלים מלא נקודות בדברים שהם לא צריכים הרבה פעמים.. ואז קונים לא את מה שהם הכי רוצים כי אותו דבר מכוון לחנות מסויימת.. לדוגמא אתה מת על נעליים מסויימות מebay אבל קיבלת נקודות רק למגה ספורט.. ואז אתה קונה מה שיש, אתה מתפשר על המשכורת שלך בשביל לקבל משהו מוכן מראש שאתה לאיו דווקא רוצה...
    אוכל במקומות ציבוריים.. איזה מקומות.. זה כבר יותר טוב..(יש שם מקומות יותר רצינים מארומה?) אבל בכל זאת רוב המקומות בארץ מציעים גאנק.. עזוב את זה שבהמבורגרים פה נמצאו כל מיני חיידקים.. והם היו מלפני לא יודע כמה זמן.. והיה גם קטע עם השמן זית שהיה בכלל שמן גפת רעיל לפעמים.. קיצר איך אני יכול לסמוך עליהם.
    כל ההטבות האלה הן הטבות בינוניות במקרה הטוב.. שלא נותנות חופש.. לפחות חופש שאני רוצה.
    הדבר היחיד הטוב שאפשר לקבל מהצבא זה מקום מגורים שעולה הון תועפות באזרחות..(אבל לך תביא לשם מישהי.. you cant) ושלא צריך את כל התשלום של הארנונה, חשמל, מים וכל השיט הזה.
    עוד משהו שאולי אפשר לקבל בבסיס וטוב זה נהג... אבל הדברים האלה תקפים רק שאתה משרת בצבא כרגע.. ככה שהם באים ביחד עם המשכורת של הצבא מה שאולי יכול להתאזן ככה עם האזרחות מבחינת המשכורת ואני גם בספק.. כי המשכורות באזרחות גבוהות יותר לפחות אם אתה טוב.
    אם אני רוצה להתפטר מהעבודה שלי בצבא אחרי שחתמתי קבע... אפשר? יש חוזה? או שזה חוזה עבדות.. שדורש הרבה סבל כדי להתפטר?
    מבחינת שירות מאתגר,אחריות וכל מיני כאלה יש מקומות שהצבא יותר טוב מהאזרחות השאלה כמה האנשים שם מקצועיים או שגם בדרגות ה"בכירות" הכל קומבינות ואת זה אני לא יודע.. השמועות אומרות שהם בינוניים כלומר יש המון קומבינות והטובים עפים משם כי הם לא מוצאים את עצמם שם אבל בשבילי זה כרגע שמועות.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    התגובה הכי טובה באשכול הזה, כרגיל האמת המכוערת יוצאת החוצה

בוא נתחיל מזה שפורמלין זה חומר מסרטן יותר מכל דבר שאתם יכולים לחשוב עליו ולהזריק פורמלין זה כמו לקחת מזרק עם איידס ולתקוע בתחת רק שפה זה איידס ושם זה סרטן

אנלא מאמין שיש דברים כאלה שיותר גרועים ממה שמנדלה עשה בשואה והבני זונות לא עומדים לדין והכל יעני בחסות החוק..וזה רק הדברים שיוצאים החוצה יש בטח מאות מקרים שלא מדברים עליהם בכלל ואף אחד לא פוצה פה

הם חכמים על אשכנזים מבית טוב ומורעלים למינהם שעושים הכל כמו טטלה שמקשיבים למפקדים שלהם

אם הם היו מנסים לעשות עלי ניסוי הייתי חותך תגרון של כל אחד שם וכל אדם שפוי היה מתנהג כמוני...כוס אמק מה נראה להם שאנחנו? ג'וקים? לבנאדם נהרסו החיים והכל בגלל מה בשביל "להציל" פיסת אדמה מושתנת? מעדיף למות בשביל שקית במבה ולא בשביל פיסת אדמה

לא קל לעצבן אותי ככה אבל וואלה זה עשה לי תג'ננה ואני הייתי שמח ל5 דקות בחדר סגור עם האחראים על זה...בוא נגיד את זה ככה מנדלה הנאצי היה קם לתחייה בשביל ללמוד ממני את מה שאני יעשה להם ולמה שישאר מהם

גם הם מתנהגים כמו נאצים עלק "נסיין 46464" אני יתן לו 64654 פצצות לפרצוף

IM DEFINITELY MAD
    גם אותי זה שיגע.. שאחרי שמתייפייפים שצה"ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם, מגלים דברים כאלה.
    מה שיותר הכעיס אותי שלא מראים דברים כאלה לילדים בני 17 לפני הגיוס, לא מראים להם את שני הצדדים של השירות בצהל.
    לא מלמדים אותם שהם צריכים לחשוב, לא לתת אמון בכל דבר בצבא.
    לא מלמדים אותם שהם צריכים לבדוק דברים לבד לפעמים.
    ואלה השיעורים הכי בסיסים בחיים.. וגם את זה לא נותנים להם.
    רק ליהיות כבשים, זה מה שלמדתי בבית ספר, ללכת אחרי העדר שזה המתכון לחיים הכי בינוניים שיש.
    זה לא רק בארץ ככה .. בארה"ב היו דברים הרבה יותר גרועים.
    אני בטוח ששמעת על זה.. MK ULTRA.
    http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/625/433.html
    מה שמצחיק שהם התחילו בזה קצת אחרי השואה.. כלומר השואה לא לימדה שום דבר את העולם.
    קיצר כל מי שחושב שלמישהו מהאנשים ששולטים בעולם אכפת מהשואה או מישראל או ממשהו כזה.. אז זה בלבולי ביצים.
    הכל זה אינטרסים אחרים.
    למעשה העולם ממשיך באותה צורה בערך עוד מימי התקופה הפיאודלית, אבל את זה אף אחד לא טרח ללמד אותנו בשיעורי היסטוריה.
    כלומר רק האנשים והשמות מתחלפים.. אבל הצורה שבה העולם פועל נשארת זהה.
    ככה שאני לא אתפלא אם יש עדיין ניסויים כאלה.
    ושיר ש MK-ULTRA מזכיר לי:
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 06-08-2013 בשעה 22:42.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח וואי אני משתין פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה הטבות מטורפות אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוהב אותך הצחקתי אותי
    no free "golani 09" shirts for you, mistamet!!!!!!!!!!!!!!

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    תחבורה ציבורית נחשב משהו ברגע שתיהיה פה תחבורה ציבורית נורמאלית במדינה הזאת.. לא מתכוון כל החיים שלי לחכות לאוטובוסים מסריחים בשמש ולרכבות שאין להן מילה וכל פעם מאחרות, אם יש לי פגישת עסקים איך אני יכול לסמוך על הרכבת הזאת?! עזוב את זה שיש שם מלאן בלאגנים ויש ימים שפתאום מחליטים טוב היום אין רכבת.
    אוכל חינם בבסיסים.. האוכל בבסיס בריא? הוא טעים? הוא טרי? אני בספק.. רוב אנשי הקבע מביאים אוכל מהבית.. מעניין למה.
    האם הבגדים האלה מייצגים אותך? האם הם מה שאתה מאמין בו? האם הם יפים? האם הם נוחים? או שאלה סמרטוטים שאתה מסתובב איתם בבית רק? אפשר להמיר את הבגדים בתווי קנייה בחנויות שונות שאתה בוחר? אני יודע שאנשי קבע לדוגמא מקבלים מלא נקודות בדברים שהם לא צריכים הרבה פעמים.. ואז קונים לא את מה שהם הכי רוצים כי אותו דבר מכוון לחנות מסויימת.. לדוגמא אתה מת על נעליים מסויימות מebay אבל קיבלת נקודות רק למגה ספורט.. ואז אתה קונה מה שיש, אתה מתפשר על המשכורת שלך בשביל לקבל משהו מוכן מראש שאתה לאיו דווקא רוצה...
    אוכל במקומות ציבוריים.. איזה מקומות.. זה כבר יותר טוב..(יש שם מקומות יותר רצינים מארומה?) אבל בכל זאת רוב המקומות בארץ מציעים גאנק.. עזוב את זה שבהמבורגרים פה נמצאו כל מיני חיידקים.. והם היו מלפני לא יודע כמה זמן.. והיה גם קטע עם השמן זית שהיה בכלל שמן גפת רעיל לפעמים.. קיצר איך אני יכול לסמוך עליהם.
    כל ההטבות האלה הן הטבות בינוניות במקרה הטוב.. שלא נותנות חופש.. לפחות חופש שאני רוצה.
    הדבר היחיד הטוב שאפשר לקבל מהצבא זה מקום מגורים שעולה הון תועפות באזרחות..(אבל לך תביא לשם מישהי.. you cant) ושלא צריך את כל התשלום של הארנונה, חשמל, מים וכל השיט הזה.
    עוד משהו שאולי אפשר לקבל בבסיס וטוב זה נהג... אבל הדברים האלה תקפים רק שאתה משרת בצבא כרגע.. ככה שהם באים ביחד עם המשכורת של הצבא מה שאולי יכול להתאזן ככה עם האזרחות מבחינת המשכורת ואני גם בספק.. כי המשכורות באזרחות גבוהות יותר לפחות אם אתה טוב.
    אם אני רוצה להתפטר מהעבודה שלי בצבא אחרי שחתמתי קבע... אפשר? יש חוזה? או שזה חוזה עבדות.. שדורש הרבה סבל כדי להתפטר?
    מבחינת שירות מאתגר,אחריות וכל מיני כאלה יש מקומות שהצבא יותר טוב מהאזרחות השאלה כמה האנשים שם מקצועיים או שגם בדרגות ה"בכירות" הכל קומבינות ואת זה אני לא יודע.. השמועות אומרות שהם בינוניים כלומר יש המון קומבינות והטובים עפים משם כי הם לא מוצאים את עצמם שם אבל בשבילי זה כרגע שמועות.

גם אותי זה שיגע.. שאחרי שמתייפייפים שצה"ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם, מגלים דברים כאלה.
    מה שיותר הכעיס אותי שלא מראים דברים כאלה לילדים בני 17 לפני הגיוס, לא מראים להם את שני הצדדים של השירות בצהל.
    לא מלמדים אותם שהם צריכים לחשוב, לא לתת אמון בכל דבר בצבא.
    לא מלמדים אותם שהם צריכים לבדוק דברים לבד לפעמים.
    ואלה השיעורים הכי בסיסים בחיים.. וגם את זה לא נותנים להם.
    רק ליהיות כבשים, זה מה שלמדתי בבית ספר, ללכת אחרי העדר שזה המתכון לחיים הכי בינוניים שיש.
    זה לא רק בארץ ככה .. בארה"ב היו דברים הרבה יותר גרועים.
    אני בטוח ששמעת על זה.. MK ULTRA.
    http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/625/433.html
    מה שמצחיק שהם התחילו בזה קצת אחרי השואה.. כלומר השואה לא לימדה שום דבר את העולם.
    קיצר כל מי שחושב שלמישהו מהאנשים ששולטים בעולם אכפת מהשואה או מישראל או ממשהו כזה.. אז זה בלבולי ביצים.
    הכל זה אינטרסים אחרים.
    למעשה העולם ממשיך באותה צורה בערך עוד מימי התקופה הפיאודלית, אבל את זה אף אחד לא טרח ללמד אותנו בשיעורי היסטוריה.
    כלומר רק האנשים והשמות מתחלפים.. אבל הצורה שבה העולם פועל נשארת זהה.
    ככה שאני לא אתפלא אם יש עדיין ניסויים כאלה.
    ושיר ש MK-ULTRA מזכיר לי:
    נו כן ידוע שזה לא רק בישראל...ישראל היא מדינה מושפעת מאוד מארה''ב, הייתי אפילו קורא לה "גרסת דמו" של ארה''ב ומי שהיה שם יכול להגיד אותו דבר. את אפקט העדר ניתן לראות בכל מקום לצערי וזה מה שעצוב פה ישילדים שלא מבינים מהחיים שלהם מבססים תעמדה שלהם לפי מה שהמערכת הכתיבה.

וזה ידוע לכל בנאדם עם שכל בקודקוד שמאחורי הניסויים האלה עומד בנאדם או כמה בני אדם שעשו כסף לא רע על זה...מה אתם חושבים סתם כי משעמם להם עשו את זה? או כדי "להגן על מדינת היהודים" או בולשיט ציוני אחר שמוכרים לכם במערכת?? ידוע שלא...ותכלס כלללללל מה שקורה בישראל כל המלחמות הכל זה גם תוצאה ממטרה של מישו או כמה אנשים שיזמו את הקמת מדינת ישראל...הכל מתוכנן טיק טק ואני בטוח שמקימי המדינה ידעו על "ציונות" וכמה שאפשר לדחוף את זה על מנת לחזק את אפקט העדר - הרי באיזו מדינה בעולם תראו צבא שחייל בו מקבל 300 שקל?

זה לא סתם כל הדברים האלה ורק טיפשים מתרצים את זה ב"למדינה אין כסף לשלם לחיילים" ו"שירות חובה לכולם ו"אם המדינה תשלם לכל חייל משכורת נורמלית היא תקרוס"....עובדה שיש לה כסף לחדר פרטי של ביבי שיזיין את אישתו הבהמה בלי שאף אחד יראה ועובדה שיש כסף לדוסים והמתנחלים שלא עושים כלום כל היום ומקבלים הכנסה פסיבית אז סתם מזיינים לכם תשכל..

הכל זה כסף כל מה שקורה לא קורה סתם כל מלחמה כל דבר זה כסף מאחורי זה
    אחרי הכל...
    הכסף הכי טוב מתגלגל בתוך ערימת גופות

ילדים,
    תתעוררו.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect