קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 69

צבא והאנשים בו

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל צבא והאנשים בו

תהרגו אותי
    באמת תהרגו אותי

אני לא מבין למה אנשים הולכים לצבא אבל באמת... לא בגלל שאני יצאתי. באמת שלא.

אני לא מבין את הסיבה של "אז לא יהיה לנו מדינה כי אנחנו מוקפים אויבים", מה אכפת לכם?
    מה זה "מדינה" בכלל? מדינה זה שטח עם אנשים ששולטים בה. עזבו את זה שהמדינה תסתדר בלעדיכם, אתם סתם ממציאים תירוץ "אז אם כולם יחשבו ככה.." מה אכפת לכם מכולם?

מה אכפת לכם שהמדינה תקרוס? אני לא מבין, מפציצים? תטוסו ותעזבו - אתם בתחילת החיים, אתם צעירים, תעשו משהו עם עצמכם, אתם דורכים במקום. בשיא הרפש. סובלים בלי סיבה. כי החברה קבעה לכם. מאיפה האהבה הזאת למושג מדינה? על הזין שלי ישראל גואטמלה או בלגיה. זה סתם שמות עם דגל. לא מבין את האהדה והציונות של 90% (גם מי שלא עשה צבא) מהמדינה. כל המדינה פה מתלוננת (עצה שלי - כל פעם שמישהו לידכם מתלונן ומאשים מישהו במקום להסתכל על עצמו, תתרחקו ממנו כי הוא לוזר) על מיסים, תרבות וכד מצד אחד אבל מצד שני מתכופפים בלי התנגדות כדי שהמדינה תכניס להם את הזין העבה שלה.

עושים ממכם צחוק ואתם נהנים מזה.

אתם מבזבזים 3 שנים מהחיים. האנשים ששולטים בכם צוחקים מלמעלה שאתם בובות פראיירים. אתם כלי שחמט שלהם בדרך לבנק. אחרי שתסיימו צבא 3 שנים יזרקו עליכם זין, ובצדק. אתם מתנחמים שזה "רק" 3 שנים ואז אתם חופשיים. אתם לא מבינים שאתם כל החיים שלכם ממשכיים במסלול שקבעו לכם לפני שנולדתם בכלל..

כל סטיגמות שהולכות בחוץ זה הכל שקר, ומי שאוכל את זה זה רק אנשים נאיבים וכושלים, זונות של המערכת בקיצור. אתם חושבים שאתם בדמוקרטיה ואתם אנשים חופשיים, זה מצחיק אותי. אתם כבולים פה ואתם עבדים וכל החיים שלכם יהיו למטרה אחת - לשרת את האדונים שלכם.

אגב האח הגדול
    דור דמרי הבחור שנישק את הכוסית וכל הבנות בחוץ צועקות לו "דורר תעשה לי ילד", הבחור שנראה הכי טוב בתכנית, הבחור הכי מוצלח יחסית - לא עשה צבא, יצא על "סיבות בריאותיות". (גם הכוסית לא עשתה צבא)
    אבל נחשו מי כן עשה צבא כמו טטלה? יניב.

בנאדם תותח שטורף את החיים VS תוכי מסכן שמשלם מיסים ומתכופף למה שהחברה אומרת

נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 06-08-2013 בשעה 07:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שלא תחשוב לרגע שאני לא חושב כמוך.

צבא זה מערכת לכל דבר.
    יש כאלה שאומרים אפילו שהצבא נועד כי להגן על ראשי התאגידים הגדולים בעולם מפני התפרצות של אזרחים כלפיים.
    כאילו בגלל שהם יודעים שביום מן הימים האזרחים התמימים יבינו שיש כמה בני זונות מפוצצים בכסף שהם שולטים על העולם והם בעצם אלה שמכתיבים לנו איך לחיות, אז הם בעצם הקימו צבא כדי שיגן עליהם מפני האזרחים.
    זאת תאוריה שאני אישית מאד מתחבר אלייה ודיי בטוח שהיא נכונה.

אז תשאל עכשיו "אז למה לעזאזל אתה כן שירתת בצבא אם אתה חושב שזה לא נכון?" כי זה לא חשוב אם זה נכון או לא..ולא חשוב אם אני אידאולוגית חושבת שצבא זאת מערכת שגויה.
    העניין הפשוט הוא שצריך היום צבא כדי להגן על המדינה שלנו.
    אם נניח את כלי הנשק, ונשבית את צבא ההגנה לישראל, אנחנו נחטוף בראש מכולם.

אידאולוגית? גם אני חושב שאפשר לעשות משהו טוב יותר עם ה3 שנים האלה.
    אבל ראסמי? ה3 שנים האלה עד היום היו ה3 שנים הכי מסריחות והכי מגניבות שעשיתי בחיים שלי.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הקטע בצבא זה שהוא שם עליך זין.

וכשאני אומר שם עליך זין אני לא מתכוון למפקד ממורמר אלא למקרה שתוקעים אותך בתפקיד חרא. פעם הלכתי לפטריוטים ואמרתי "רוצים לפתור את "בעיית" המשתמטים? סבבה. תנו גמישות בתפקידים ואל תביאו איזה מראיינת שלפני שנה הייתה הכי כונפה בבצפר. תשלמו שכר מינימום ולא משהו שגם ככה חוזר אליכם בשקם כי אתם בקושי נותנים ארוחה נורמאלית. אולי גם תביאו מפקדים נורמאלים שמקבל הצדעה כי יש לו תפקיד גבוה ולא כי הוא יכול להרוס לך את הלילה או משהו למרות שמחר יש לך שמירה ואחרי זה אתה נדפק".

כמובן שאז כולם יצאו עלי עם הדעה בשקל תשעים שלהם. כל אחד פתאום משחק אותה שר האוצר או שר המלחמה או לא יודע מה ומתחיל לזרוק כל מיני חארטות למרות שהוא בתאכלס מש"ק ממטרות מקסימום.

אם תשאלו אנשים על החוויות שלהם מהצבא בהתחלה הם יגידו שהיה להם טוב כי בתאכלס מי רוצה להראות לוזר? אבל קצת תתעמק ותבין שיש הרבה קקי ואף אחד לא מוריד את המים בשירותים.
    אתם לא צריכים לשאול אפילו כנסו לפייסבוק ותראו על ה"חוויות" של אנשים בצבא.

אם כבר צבא אז יאללה אני יביא את הנושאים האלה:
    http://www.forum.newprofile.org/view...hp?f=1&t=12500
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 06-08-2013 בשעה 09:26.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עזבו עכשיו טרולינג אני אהיה הכי כן שאפשר
    אני יודע שאמרתי שאני עוזב אבל יש עוד מלא שעות עד לפתיחת השוק (4 וחצי בזמן של ישראל שבניו יורק זה 9 וחצי בבוקר) ויש לי את כל היום לעשות TECHNICAL ANALYSIS ואני חייב להגיב על זה.

זה לא צירוף מקרים שהטופ של ישראל (בר רפאלי, מייקל לואיס, אושרי כהן, איתי תורג'מן ואפילו דור דמרי) לא עשו צבא. וזה לא צירוף מקרים שהאנשים היחידים בפורום הזה שעושים כסף דרך המחשב (אני, אתה, ייטינגר) לא עשינו צבא.

אין צירופי מקרים בעולם. מישו בן 35 מישראל שאני מכיר גם במקרה לא עשה צבא וכיום הוא עובד רק כי הוא חולה על העבודה שלו (שאגב בעבודה הזו אין לו בוס מעצבן וכל החרא האחר והוא יכול לא לעבוד יותר). הוא גר כיום בצפון ת''א והוא נשאר בארץ כי הוא פשוט חולה על האנשים פה.

גם זה לא צירוף מקרים.

אני מודה שבזבזתי את התקופה של גיל 18 - 21 על טיסות בילויים ועוד שטויות במקום לעשות את מה שאני עושה עכשיו..אבל זה היה נקמה במערכת. הם לקחו לי 3 שנים בחטיבה, שלוש שנים מהגיל הכי טוב שלא יחזרו...אני לקחתי את ה3 שנים האלה בחזרה. ועכשיו, אחרי שהשגתי את מה שאני רוצה אני יכול לקדם את עצמי בשושו.

רק עניים נשארים 40 שנה במדינה אחת...אין לי מדינה, אין לי לאום, אני אף אחד ואני לא רוצה להיות חלק ממשו. אני רוצה להיות בכל מקום בכל זמן ולעשות מה שבא לי. אני רוצה להיות האלוהים של עצמי. לא רוצה להגן על פיסות אדמה ולא רוצה לגור במדינה אחת כל החיים. אתמול הייתי בארה''ב, היום אני בישראל, מחר אני בברזיל מחרתיים אני..לכו תדעו. אבל זה היופי בחיים! להיות חופשי ולא להיות עבד מערכת מזדיין שחייב לקום ב9 בבוקר לאותה מציאות

מה שמצחיק אותי שיש כל מיני הייטריות שמנות מכוערות עם גבות מצויירות שיורדות על בר רפאלי בגלל שהיא לא עשתה צבא....זה מה שנקרא HATERS GONNA HATE

בר רפאלי:
    יפה
    עשירה
    מפורסמת
    יוצאת עם דוגמנים, אנשי עסקים, שחקנים

כונפה ישראלית קובבה:
    שמנה
    כונפה
    יוצאת עם עניים שמנים ומכוערים
    אם היא תמות מחר לאיש לא יהיה אכפת

זה למה אני מחרבן על כל ההייטרים...הם אנשים שאני לא רואה ממטר, הם נחותים ממני, באסתטיקה, ביופי, באופי, בכסף, בגישה לחיים...

התהליך הזה..לא ייגמר לעולם. כל פעם שאני מתעצל לעשות משו, ללמוד משו חדש, לעשות ניתוח טכני, לשבת על המחשב בשעה הראשונה של השוק ולנתח תמצב, כל פעם, אני נזכר באנשים שירדו עלי..שאמרו לי שאני בחיים לא יהיה עשיר...שאין לי עתיד...כל פעם אני נזכר בפרצופים המחייכים שלהם...הם תמיד צוחקים...אבל המציאות תמחק תחיוך שלהם לתמיד עם מה שיקרה עוד כמה שנים בכלכלה העולמית שתשפיע בין היתר על הכלכלה של ישראל...הם יסבלו, יתחננו לפנסיה שלהם מהמדינה (שאותה הם לא יקבלו כי למדינה פשוט לא יהיה כסף) ואני יצחק אחרון. כי אני תמיד צוחק אחרון.

אי אפשר לברוח מהמציאות...והמציאות השתנתה מזמן ואלוהים לא בצד של ההייטרים.

success is sweet but revenge is so delicious
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-08-2013 בשעה 12:06.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז אם לא תלמד בתיכון לא תהיה אקדמאי לא תהיה אקדמאי לא תהיה לך עבודה לא תהיה לך עבודה לא יהיה לך כסף אם לא יהיה לך כסף לא יהיה לך אישה לא תהיה לך אישה לא יהיה לך ילד לא יהיה לך ילד לא תהיה לך שמחה

אבל אתם רצים רחוק מדי ואני חושב כוסאומו איזה כיף להיות חייייייייייייייייייייייייייייי
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

גאד אידי נחוי באמא'שלי שזה האשכול הכי דוחה שפתחת עד היום
    אתה חיי במציאות אחרת שבו אתה לא נרדף
    למדת קצת היסטוריה, ילד טיפש?
    שמעת על השואה? שמעת על הפוגרומים ברוסיה?
    שמעת על א-נ-ט-י-ש-מ-י-ו-ת?
    ברוך הבא לעולם האמיתי שבו לא הכל מבוסס על כמה בנות אתה מביא

מה אכפת לנו שהמדינה תקרוס? חתיכת מפגר, בלי מדינה שתתמוך בך ותספק לך ב-י-ט-ח-ו-ן קיומי אתה לא תחיה, אתה מבין את זה?
    כאילו.. אתה מסוגל להבין, להפנים את העובדה שאזרח דרום-הארץ תוך שניה יכול למות מקסאם שיטילו לכיוונו?
    אתה מבין בכלל את המשמעות הזאת?
    שיש אנשים בעולם הזה שבזמן שאתה שותה את האלכוהול היקר שלך, מעשן את החשיש המסריח שלך ומזיין כוסית עובדים ימים ולילות בשביל לפתח כלי נשק לפתוח איתנו במלחמה?
    כאילו מה, אתה לא מודע לאיום האיראני? על פצצת אטום שמעת?
    בחיי שזה נראה כאילו אתה גר בבועה.

אני שירתתי בגבול עזה ואני יודעת איך זה לחיות תחת מטח פצמ"רים. הייתי בתקופת ההסלמה ובמבצע עמוד ענן. אתה חושב שזה כיף לקום כל בוקר ב-7 בבוקר לאזעקת צבע אדום?
    זה לא MORNING SEX כפרה
    זה אנשים שהכינו כלי נשק שיהרוג אזרחי מדינת ישראל שלא לדבר על חיילים

בקיצור אידי נחוי
    אתה מייצג את המנטליות הרוסית בצורה הכי מגעילה ודוחה שיש
    ובגלל זה אני פשוט שונאת אותם, באמת
    גועל נפש
    תתבייש בעצמך זה כל מה שיש לי לומר לך
    יהודי בלאי

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

יש יתרונות וחסרונות בצבא.. תלוי מאוד לאן אתה מגיע.. וכמה אתה מפעיל את הראש.. שום קיצוניות לא עוזרת..
    רק צריך לקחת בחשבון שיש גורמים בצבא שלא אכפת להם ממכם כמו באזרחות ויותר מזה יש שם גורמים שרוצים לפגוע בך כי זה יותר זול.. וצריך לחשוב כי אחרת תצאו נכים לכל החיים והמדינה תשים עליכם בולבול ענק.
    ככה שאם מפקד מושתן מבלבל לכם את המוח.. או שמשקרים לכם בפנים, או שמחרטטים אתכם במידור אל תתביישו להשתין עליהם בקשת..
    לדוגמא עומר 2.. שעשו שם ניסויים בבני אדם.. בצהל שאתם כל כך אוהבים.. ויצאו שם אנשים עם בעיות עור לכל החיים שאי אפשר לרפא.. וכל מיני מחלות חשוכות שהשטן יצר, אף אחד לא קיבל על זה את הדין אם מעניין אתכם.. וגם אותם אנשים לא קיבלו פיצויים אלא המדינה ירקה עליהם... נכון עשו על זה כתבה.. אבל סופו של דבר אותם אנשים עם פצעים בכל הגוף בקושי קיבלו אחוזי נכות.. כאילו שמישהו צריך את הדרעק הזה אחרי שכל הגוף שלו מגעיל.
    טוב לא מצאתי תמונות.. אבל תראו את הוידיאו הזה.. פשוט עצוב.

מצד שני כן אפשר להשיג יתרונות בצבא.. לדוגמא http://www.themarker.com/news/1.1953399
    אבל עוד כמה שנים גם זה יעלם... וברור שלא תיהיה פנסייה..
    אני בטוח שיש מקומות כמו 8200 שאפשר למצוא אחלה אנשים להקים סטארטאפ או משהו כזה.. אבל גם פה.. אולי באזרחות יותר קל.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 06-08-2013 בשעה 14:53.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה

מה אכפת לנו שהמדינה תקרוס? חתיכת מפגר, בלי מדינה שתתמוך בך ותספק לך ב-י-ט-ח-ו-ן קיומי אתה לא תחיה, אתה מבין את זה?
    כאילו.. אתה מסוגל להבין, להפנים את העובדה שאזרח דרום-הארץ תוך שניה יכול למות מקסאם שיטילו לכיוונו?
    שיש אנשים בעולם הזה שבזמן שאתה שותה את האלכוהול היקר שלך, מעשן את החשיש המסריח שלך ומזיין כוסית עובדים ימים ולילות בשביל לפתח כלי נשק לפתוח איתנו במלחמה?

אני שירתתי בגבול עזה ואני יודעת איך זה לחיות תחת מטח פצמ"רים. הייתי בתקופת ההסלמה ובמבצע עמוד ענן. אתה חושב שזה כיף לקום כל בוקר ב-7 בבוקר לאזעקת צבע אדום?
    זה לא MORNING SEX כפרה

בקיצור אידי נחוי
    גועל נפש
    יהודי בלאי
    את סה"כ עבד של המפקדים שלך, הם משלמים לך בחודש את מה שאני עושה ביום.
    ובשביל מה? בשביל שהם יוכלו לקבל 30 אלף בחודש על לשתות קפה, ולצאת לפנסיה בגיל 45.

עבדים היינו, היינוווווו
    עכשיו בני חורין, בני חוריןןןןןן (חוץ מSexyBeer, היא עדיין עבד של רס"ר דביל עם שפם).

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    את סה"כ עבד של המפקדים שלך, הם משלמים לך בחודש את מה שאני עושה ביום.
    ובשביל מה? בשביל שהם יוכלו לקבל 30 אלף בחודש על לשתות קפה, ולצאת לפנסיה בגיל 45.

עבדים היינו, היינוווווו
    עכשיו בני חורין, בני חוריןןןןןן (חוץ מSexyBeer, היא עדיין עבד של רס"ר דביל עם שפם).
    קודם כל השתחררתי, נתחיל מזה.
    דבר שני, לא הייתי עבד של המפקדים שלי. המפקדים שלי זה אנשים שגם הם היו טירונים וגם הם עברו חרא בצבא כמו כל אחד אחר.
    נכון, המערכת משלמת בחודש מה שאתה עושה ביום אבל העניין הוא לא כמה אתה מקבל, מטומטם. אלא כמה אתה נותן.
    זה נקרא לשרת את המדינה, לא "לשרת את המדינה כל עוד מתאים לי".
    נכון, סבלתי ונכון, הייתי צריכה לחסוך מלא ולא לפנק את עצמי כמו שרציתי.
    אבל אתה יודע מה עשיתי? אכלתי את זה כמו ילדה גדולה
    שלא כמוכם תינוקות מפונקים
    איך אתה בכלל יכול לדבר על כסף כשחיים של אנשים מונחים על הכף...
    אולי אתה באמצע תואר ייטינגר, ומתאמן בחדר כושר אבל הדברים שהיית יכול לחוות בתור חייל היו משנים אותך (אם לא היית בוחר להיות באיזה ג'וב כמובן)..
    בכל מקרה, עצוב לי לראות את כל הדעות האטומות האלה למציאות הישראלית...
    חבל שזה הסיכום של כל השירות בצה"ל - להיות עבד.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

קודם כל השתחררתי, נתחיל מזה.
    דבר שני, לא הייתי עבד של המפקדים שלי. המפקדים שלי זה אנשים שגם הם היו טירונים וגם הם עברו חרא בצבא כמו כל אחד אחר.
    נכון, המערכת משלמת בחודש מה שאתה עושה ביום אבל העניין הוא לא כמה אתה מקבל, מטומטם. אלא כמה אתה נותן.
    זה נקרא לשרת את המדינה, לא "לשרת את המדינה כל עוד מתאים לי".
    נכון, סבלתי ונכון, הייתי צריכה לחסוך מלא ולא לפנק את עצמי כמו שרציתי.
    אבל אתה יודע מה עשיתי? אכלתי את זה כמו ילדה גדולה
    שלא כמוכם תינוקות מפונקים
    איך אתה בכלל יכול לדבר על כסף כשחיים של אנשים מונחים על הכף...
    אולי אתה באמצע תואר ייטינגר, ומתאמן בחדר כושר אבל הדברים שהיית יכול לחוות בתור חייל היו משנים אותך (אם לא היית בוחר להיות באיזה ג'וב כמובן)..
    בכל מקרה, עצוב לי לראות את כל הדעות האטומות האלה למציאות הישראלית...
    חבל שזה הסיכום של כל השירות בצה"ל - להיות עבד.
    את לא שירתת את המדינה, 50% מהעבדות שעברת היתה בשביל עוד כסף למפקדים, 40% היה בשביל עוד כסף לממשלה כדי שביבי יקנה גלידות לאישתו הבהמה ב10 אלף שקל או לקנות מיטה מיוחדת למטוס שלו בחצי מיליון דולר, במקום לשלם ללוחמים (וגם לך) את הכסף שמגיע להם.
    ה10% תרומה האחרונים היו באמת תרומה למדינה. אז את לא תרמת למדינה, מצטער להודיע לך. זאת לא אשמתך, אני בטוח שאת בנאדם טוב והיית בטוחה שאת תורמת למדינה כי שיקרו לך כדי שתהיה לך מוטיבציה, אבל תרמת בעיקר לכרס של הרס"ר.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 06-08-2013 בשעה 15:23.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

זה לא MORNING SEX כפרה

בקיצור אידי נחוי
    גועל נפש
    יהודי בלאי
    יש דברים שהשתיקה יפה להם.
    בדיוק כמו המקרה הזה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

זה לא MORNING SEX כפרה

בקיצור אידי נחוי
    גועל נפש
    יהודי בלאי
    כמה דברים:
    1. כל המשפחה מצד האבא שלי נמחקה בשואה. אני לא אטום לזה אבל אני בניגוד אליך לא משנן מנטרות שלימדו אותי מכיתה א'. זה שיש מדינה עם צבא שקוראים לזה "ישראל" שנותנת לכל היהודים לחיות בה, זה לא מה ש"מציל" את העם היהודי הנעלה של היום. בין אם הייתי משרת 3 שנים בצבא ובים אם לא שום דבר לא היה משתנה. אחד השתמט? ימצאו עבד אחר.. אחוז המתגייסים יורד ואבל גם כמות המתגייסים גדלה. בקיצור כל עניין ה"שואה" וה"פוגרומים" אל תבלבלי את המוח אם את לא מבינה לעומק על מה את מדברת.. זה שלמדת בגרות בהיסטוריה לא אומר שצריך לשנן את זה כמו אהבל. מצד שני, יכול להיות שזו מי שאת.

2. בועה? כל הילדות שלי גרתי בדרום, אמנם לא בשדרות, אבל חטפתי פה טילים על הראש ווואלה לא היה כיף לשמוע אזעקות בלילה כשבא לך לישון. אבל נחשי מה? זה לא הזיז תקצה של הזין ולא שינה את דעתי בכלום כי אני חושב עם הראש ולא עם הלב. הורים שלי שאני מאוד אוהב אותם עדיין גרים שם... וזה לא מזיז את דעתי.

3. כל מדינה בעולם תספק לי "בטחון קיומי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימצחיקה רק בארץ הדפוקה הזאת אזרחים נהנהים מ"ביטחון קיומי" מרוב שמזיינים אותם פה כל כך חזק.

4. מה אכפת לי ששירתת באיזה חור? בזבזת שנתיים שיהיה לך בכיף. זה החיים שלך. את לא באמת תרמת כלום למדינה.

5. יהודי בלאי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זו החברה שמסביבי שקבעה לי שאני יהודי.. כמו שטיילר אמר:
    אני אף אחד ואני לא רוצה להיות חלק ממשהו.

בנוגע למנטליות של רוסי? אין פה בכלל מה להגיב מרוב הטיפשות שהפגנת פה, אם היית מישהו אחר הייתי בטוח שזה טרול. בקיצר הבנתי אותך אין פלא שאת נמשכת לערסים. בהצלחה עם איציק פלאפל העתידי שלך, מלח הארץ מה שנקרא.. עשה צבא כמו גבר.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אגב בגלל התגובה של נאחוי אמרתי שיאללה אני יגיד מה שרציתי להגיד בלי לחכות לתגובה שלה..
    כל האלה שאומרים על כמה שהדרומים מסכנים והמדינה לא שמה עליהם ואכפת לה רק מתל אביב עזבו עכשיו אינטרסים כלכליים ולא יודע מה.. אתם יודעים כמה אוטובוסים התפוצצו בתל אביב? כמה פיגועים היו? פי 5000000 יותר וזה גם היה פי 50000 יותר גרוע מהטיל בשתי שקל ששולחים עליהם בדרום. מילה שהם הכי בכיינים שיש. איך זה שתל אביב חיה כל כך טוב היום אחרי כל הפיצוצים ודווקא הדרומים צועקים "פאק נפל טיל ב849385934 מטרים ממני התפוצצה לי הביצה השמאלית!!!!! אבל אני שמח שזה ככה עדיף ביצה שמאלית כי אם הייתה לי רק ביצה שמאלית הייתי מזוהה עם השמאלנים העוכרי ישראל שרוצים להפוך אותנו לפלסטין!!!!"

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני אסביר לך בתור מישהו שגר גם בדרום והסתובב הרבה בבאר שבע
    ובתור מישהו שגר כעת במרכז ומסתובב הרבה בתל אביב

מי שלא גר בפריפריה לא יודע עד כמה סוג האנשים שם הוא שונה. הפריפריה מלאה בלוזרים בכיינים שמתלוננים ומאשימים אחרים כל הזמן. מסוג האנשים שכותבים טוקבקים ורואים האח הגדול בתור תחביב. האוכלוסיה בפריפריה מלאה באנשים כושלים שמתרצים את חוסר ההצלחה שלהם בכך מישהו אחר "מרמה" אותם.
    VS
    בתל אביב גרים אנשים שחיים את החיים שלהם ומסתכלים על עצמם. מתרכזים בעצמם. בעלי שאיפות. והכי חשוב - בלי התכונה המזדיינת הזאת שאני כ"כ שונא של בכיינות.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect