קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון גיימפלי חדש] Left 4 Dead
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-07-2007, 21:41
  2. [סרטון GamePlay חדש] BioShock
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 13:21
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-10-2006, 08:48
  4. [סרטון] GamePlay חדש ל Portal
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 21:19
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

סרטון מוטיבציה חדש - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    פעם אחת לא הגבתי, וגם זה לא היה מפחד אלא מחוסר רצון לפתוח את הנושא ולהתחיל לחפור ל-3 ילדי מערכת.

ואין פואנטה, פשוט אין. מה הפואנטה?
    תתגייס לא תתגייס, זה יזיז למישהו?
    פואנטה?
    משחר ההיסטוריה היו מלחמות והיו למדינות צבאות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    ערבי הוא לא האויב, אלא המחבל.
    וערכים כמו לשמור על הדמוקרטיה, על המשפחה ועל העם, מפני מחבלים שרק רוצים להעיף אותנו בחזרה לאירופה שכל כך רצינו לברוח משם.
    ותסתכל על רודני שמזיין יותר ממך, והוא בקרבי. אז אני שאני נראה יותר טוב מרודני פי אלף () בטוח אהנה יותר ממך בכל הנוגע לסקס

אני לא חושב שאתה בן אדם רע, אני חושב שכמו שאתה חשוב שגדלתי על ערכים כי אין לי עמוד שדרה, אני חושב עליך. אתה אדם חסר עמוד שדרה, שלא יודע מה מקומו..
    איך אתה נראה פי 1000 מרודני? בדוק 1000? לא 738? ראית אותו פעם?
    ולמה שאתה "תהנה" בעתיד? אם אתה נראה כ"כ טוב כמו שאתה אומר למה שלא תלך עכשיו ברגע זה החוצה ותביא איזה בחורה הביתה?

דביל
    לא עונה לדביל כמוך יותר
    FAGGOT GO AWAY
    GOLANI IS CALLING

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:28.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

לשניכם יש השקפות חיים שונות, הוויכוח הזה עקר מיסודו

כל אחד מנסה להוכיח לשני איפה הוא לא בסדר, ואתם לא מגיעים לשום מקום סתם מבזבזים זמן ועצבים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה מה שניסיתי להגיד.
    2566 - אתה בעד גיוס, כמוני.
    נחוי - אתה בעד להשתמש ב3 שנים האלה למשהו "מועיל" יותר, גם כמוני.

הבעיה הגדולה, ששתייכם עושים את אותו הדבר ושניכם מחפשים את אותו הדבר בחיים ואתם מתווכחים על מה כדאי יותר...להתגייס לצבא או לא..וזה ויכוח מטופש.
    כל אחד והעקרונות שלו והדברים שהוא דוגל בהם, תקלטו ותבין.

tryxxy - צה"ל ארגון מטומטם בלי שום פואנטה?
    אתה מודה לזה שיש סיכוי גבוה מאד שהיום יכול מאד היה להיות שאתה לא היית בחיים כבר או לחילופין היית אזרח חטוף? ואיך זה לא קרה? כי יש המון מקרים שאמורים לקרות ולא קרו בגלל המודיעין המטורף של צה"ל והיכולות המשוגעות שלו.
    FACE IT, יש לנו צבא חזק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה מה שניסיתי להגיד.

הבעיה הגדולה, ששתייכם עושים את אותו הדבר ושניכם מחפשים את אותו הדבר בחיים ואתם מתווכחים על מה כדאי יותר...להתגייס לצבא או לא..וזה ויכוח מטופש.

אתה מודה לזה שיש סיכוי גבוה מאד שהיום יכול מאד היה להיות שאתה לא היית בחיים כבר או לחילופין היית אזרח חטוף? ואיך זה לא קרה? כי יש המון מקרים שאמורים לקרות ולא קרו בגלל המודיעין המטורף של צה"ל והיכולות המשוגעות שלו.
    FACE IT, יש לנו צבא חזק.
    אני מניח שהוא התכוון למערכת הצבאית שיש אנשים שלא עושים כלום בצבא אבל העיקר הם בצבא כמו כל מיני תפקידים מטופשים..

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

אתה ציני או רציני?
    אני רציני מאוד, אחרי כל האנשים פה שרובם נגד צבא, צריך משהו כמוך שיתן סיבות למה כן צריך לעשות צבא

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Samuel_97 צפיה בהודעה
    אני רציני מאוד, אחרי כל האנשים פה שרובם נגד צבא, צריך משהו כמוך שיתן סיבות למה כן צריך לעשות צבא
    אם אתה חושב על שיפור עצמי- זה נראלי חוויה לא נורמאלית וזה מבגר אחושרמוטה

אם אתה חושב על ציונות- בלי זה לא הייתה מדינה, זה הבסיס של המדינה שלנו

אבל אני לא הייתי שם אז נחכה לרודני
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 09-10-2013 בשעה 22:16.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

זה מה שניסיתי להגיד.

FACE IT, יש לנו צבא חזק.
    בדיוק כמו במשרדי הממשלה לא צריך אלף פקידים מקבלי משכורת בשביל לעשות דבר מטופש אחד
    אבל אתה בדעה שכל אחד והתרומה שלו ובלה בלה וכל אחד עוזר בדרך שלו
    תמשיך לחשוב ככה ואני אמשיך לחשוב ש90 אחוז מהחיילים מחזיקים את אנשי הקבע

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה

LOL
    נאחוי אחי אני לא מבין אותך אחשלי, יש משפט חכם ויפה שאומר "איש באמונתו יחיה", זה שאתה חושב שלהתגייס זה רע זה זכותך אחי ואין לאף אחד זכות לשפוט אותך על זה, אבל אני לא מבין למה אתה שופט אני שחושבים שלהתגייס זה דבר נכון והכרחי(במיוחד קרביים!), מי אתה בכלל שתשפוט אותם?

לבן אדם כיחיד שירות צבאי הוא לרוב חרא והוא יכול לעשות דברים פי אלף יותר מועילים ב3 שנים האלה, במיוחד שזה שנים שאתה הופך מנוער לבוגר ואתה יכול וואלה לעשות כסף או לרכוש מקצוע, אבל בוא תבין משהו יש עוד אנשים מסביבך ואתה צריך להשלים אם המציאות שאתה ישראלי ואתה מוקף בערבים טיפשים חארות ומה לעשות זה מה יש בלי צבא לא היינו פה זאת האמת, עכשיו אתה יכול לעשות שתי בחירות או לתת מעצמך ת3 שנים האלה(שאם אתה עושה בהם משהו חיוני הם יקדמו אותך)
    או לתת לכל הפטריוטים השטופי מוח(לא כל מי שעושה צבא ככה, אני מתכנן לעשות צבא ואני לא כזה, אבל אני ממש לא חושב שזה "טוב למות בעד ארצנו" או כל בולשיט אחר שדוחפים לילדים למוח מגיל 5) אבל מי אתה שתצחק על אלה שעושים צבא גבר ?!.

דבר שני תפסיק להיות חרא אגואיסט שטחי אנשים כאלה שונאים והם לא מצליחים בשום מקום וגם אם תעשה בוחטות זה לא יעזור לך כי לא הכל בחיים זה רכוש וחרטות כי תעשה כמה כסף שאתה רוצה בעבודה כשאתה קורע תתחת, כדי לקנות דברים שאתה בכלל לא צריך, בסופו של דבר זה לא יקנה לך אושר אחשלי היקר,וואלה מההודעות שלך אתה נשמע לי בן אדם מתוסכל שרוצה לעבור לחול כדי לזיין שרמוטות, נו ו? תהיה זיין מה אתה חושב שזה הכל בחיים, לזיין?
    אם אתה לא עושה מה שאתה אוהב ואני לא מדבר איתך על תכנות אני מדבר איתך על משהו שאשכרה גורם לך להרגיש חי, כדורגל אופנועים אנערף מה שאתה לא אוהב אתה לא תהיה מאושר ומה יתן לך הזיונים גבר, אם אתה בתוך עצמך לא מאושר זה לא יתן לך כלום...

מה שאני מציע לך זה לפתוח טיפה תראש ולא להיות חתיכת מניאק שדואג רק לעצמו, ודרך אגב אתה צוחק על ישראל ואתה חולם על לעבור לרוסיה...
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    נאחוי אחי אני לא מבין אותך אחשלי, יש משפט חכם ויפה שאומר "איש באמונתו יחיה", זה שאתה חושב שלהתגייס זה רע זה זכותך אחי ואין לאף אחד זכות לשפוט אותך על זה, אבל אני לא מבין למה אתה שופט אני שחושבים שלהתגייס זה דבר נכון והכרחי(במיוחד קרביים!), מי אתה בכלל שתשפוט אותם?

לבן אדם כיחיד שירות צבאי הוא לרוב חרא והוא יכול לעשות דברים פי אלף יותר מועילים ב3 שנים האלה, במיוחד שזה שנים שאתה הופך מנוער לבוגר ואתה יכול וואלה לעשות כסף או לרכוש מקצוע, אבל בוא תבין משהו יש עוד אנשים מסביבך ואתה צריך להשלים אם המציאות שאתה ישראלי ואתה מוקף בערבים טיפשים חארות ומה לעשות זה מה יש בלי צבא לא היינו פה זאת האמת, עכשיו אתה יכול לעשות שתי בחירות או לתת מעצמך ת3 שנים האלה(שאם אתה עושה בהם משהו חיוני הם יקדמו אותך)
    או לתת לכל הפטריוטים השטופי מוח(לא כל מי שעושה צבא ככה, אני מתכנן לעשות צבא ואני לא כזה, אבל אני ממש לא חושב שזה "טוב למות בעד ארצנו" או כל בולשיט אחר שדוחפים לילדים למוח מגיל 5) אבל מי אתה שתצחק על אלה שעושים צבא גבר ?!.

דבר שני תפסיק להיות חרא אגואיסט שטחי אנשים כאלה שונאים והם לא מצליחים בשום מקום וגם אם תעשה בוחטות זה לא יעזור לך כי לא הכל בחיים זה רכוש וחרטות כי תעשה כמה כסף שאתה רוצה בעבודה כשאתה קורע תתחת, כדי לקנות דברים שאתה בכלל לא צריך, בסופו של דבר זה לא יקנה לך אושר אחשלי היקר,וואלה מההודעות שלך אתה נשמע לי בן אדם מתוסכל שרוצה לעבור לחול כדי לזיין שרמוטות, נו ו? תהיה זיין מה אתה חושב שזה הכל בחיים, לזיין?
    אם אתה לא עושה מה שאתה אוהב ואני לא מדבר איתך על תכנות אני מדבר איתך על משהו שאשכרה גורם לך להרגיש חי, כדורגל אופנועים אנערף מה שאתה לא אוהב אתה לא תהיה מאושר ומה יתן לך הזיונים גבר, אם אתה בתוך עצמך לא מאושר זה לא יתן לך כלום...

מה שאני מציע לך זה לפתוח טיפה תראש ולא להיות חתיכת מניאק שדואג רק לעצמו, ודרך אגב אתה צוחק על ישראל ואתה חולם על לעבור לרוסיה...
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    גם בגרמניה הנאצית היה חשוב והכרחי לגייס את כולם למען המטרה הנעלה
    אני שואל אותך עכשיו שלמדת היסטוריה אם היית גרמני היית משתתף בדבר הזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    גם בגרמניה הנאצית היה חשוב והכרחי לגייס את כולם למען המטרה הנעלה
    אני שואל אותך עכשיו שלמדת היסטוריה אם היית גרמני היית משתתף בדבר הזה?
    היפותטי מדי השאלה שלך, אבל מקווה שלא, חוץ מזה, זה מה שהבנת מההודעה שלי? מצדי אל תתגייס על הזין שלי גבר שכל אחד יעשה מה שבראש לו.
    ומוגזם מאוד להשוות את ישראל לגרמניה הנאצית..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    היפותטי מדי השאלה שלך, אבל מקווה שלא, חוץ מזה, זה מה שהבנת מההודעה שלי? מצדי אל תתגייס על הזין שלי גבר שכל אחד יעשה מה שבראש לו.
    ומוגזם מאוד להשוות את ישראל לגרמניה הנאצית..
    ממש לא
    תלמד קצת היסטוריה היום כבר אין סיבה לצאת למלחמות אלא בשביל לבזוז משאבים של מדינות בדרכים לא פייריות נגיד את זה ככה
    כל המלחמות שאתה רואה היום זה רק בשביל אינטרסים כלכליים/פוליטיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    ממש לא
    תלמד קצת היסטוריה היום כבר אין סיבה לצאת למלחמות אלא בשביל לבזוז משאבים של מדינות בדרכים לא פייריות נגיד את זה ככה
    כל המלחמות שאתה רואה היום זה רק בשביל אינטרסים כלכליים/פוליטיים
    חחחחחחחחחחחח ופעם מלחמות בשביל מה היו? כדי להעביר את הזמן מהשיעמום? כדי להנות מהריגוש של הנה אני הורג מישהו אני מגניב? או כדי שאיזה באבלט יקבל יותר שליטה וכוח?(ואולי גם העם שלו).
    רגע זה שהבנק מנסה לחייב אותך ליהיות במינוס זה כן פייר?
    גם מלחמה מתוך אינטרס של "להגן על עצמך" זה אינטרס של כוח.. כי אחרת אתה מאבד את הכוח שלך.. והופך לשפחה של המדינה השנייה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 10-10-2013 בשעה 00:28.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחח ופעם מלחמות בשביל מה היו? כדי להעביר את הזמן מהשיעמום? כדי להנות מהריגוש של הנה אני הורג מישהו אני מגניב? או כדי שאיזה באבלט יקבל יותר שליטה וכוח?(ואולי גם העם שלו).
    רגע זה שהבנק מנסה לחייב אותך ליהיות במינוס זה כן פייר?
    גם מלחמה מתוך אינטרס של "להגן על עצמך" זה אינטרס של כוח.. כי אחרת אתה מאבד את הכוח שלך.. והופך לשפחה של המדינה השנייה.
    סבבה שתהיה בעניינים אנחנו מדינה קטנה סופנו שירמסו גם אותנו(ושתהיה בעניינים זה לא קשור לצבא כל הבזיזות כיום זה לא במלחמות בין צבאות)
    ואני לא מדבר על מחיקה של המדינה אני מדבר על זה שנהפוך למדינה ככל מדינות ערב
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 10-10-2013 בשעה 01:17.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect