טיילר אם אתה וסניה הולכים מכות מי לוקח
טיילר אם אתה וסניה הולכים מכות מי לוקח
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 14-12-2013 בשעה 10:49.
לא נח חחח אני גם מתכוון להכנס לנדלן שיהיה לי יותר כסף לזרוק על זה ויהיה לי יותר ידע בכמה נושאים ואתבגר טיפה, כבר ראיתי הזדמנות אחת ממש טובה במקום מבוקש
800 דולר ביום זה נחשב הרבה גם בשביל כאלה ששנים בזה זה סכום מאוד מאוד מכובד אפילו שראיתי כאלה שעושים יותר (למשל ביום ההשקה של טוויטר שהיה לפני כחודש שאגב גמאני עשיתי סכום חמוד ביום הזה וימים כאלה)
מה שכן לBLACK FRIDAY זה בדיחה
מאחל לך בהצלחה, אני תמיד אמרתי שאם ישך את האופי שזה 70% מהתחום הזה אתה תצליח
ידע נרכש בקלות אפילו, אין משהו מסובך בזה
אופי זה או יש או אין
רק אל תכנס לבורסה הישראלית היא לא מפוקחת ממה ששמעתי (יכול להיות שאני טועה) ובכלל אני לא מתחבר אליה
אין על NYSE![]()
תלמד מסחר באופציות לא צריך הרבה כסף בשביל זה ומישהו מתחיל יכול לעשות 500 דולר בחודש מהסכום הזה
ותשיג 2000 דולר שזה המינימום, אפילו שאתה יכול לעשות "טריק" אצל הברוקר שלי לפחות, להלוות מחבר נגיד 1000 דולר ולשים 1000 דולר שלך לפתווח חשבון, לקחת את ה1000 דולר של חבר ולהחזיר לו ולסחור עם ה1000 שלך שגם על זה אני לא ממליץ כי זה סכום באמת קטן אבל אם אתה באמת לחוץ בכסף תעשה את זה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
....
נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 14-12-2013 בשעה 10:49.
לסחור באופציות זה מה שאתה עושה?
עבדתי בתור פועל בשכר מינימום ויש לי כמה גרושים בצד, משהו כמו 2500$ ששמורים לצבא, לא הייתי רוצה לסכן את כולם, העניין הוא האם אני מכניס את הכל והכל נופל או שאם מפסידים אז בקטנה כזה
אמא שלי התעסקה בזה פעם והפסידה כמעט הכל, השקיעה איזה 20K$ ונשארו לה אולי 5 אלף שקל ...
אגב, קראתי גם ספרים כמו RICH DAD POOR DAD/THINK &GROW RICH ועוד איזה ספר שברח לי השם שלו, אבל תמיד מפחיד אותי האתגר האמיתי![]()
אני סוחר יומי במניות
לאחרונה למדתי גם אופציות אז אני עושה גם וגם
בוא נתחיל בזה שאי אפשר "להכניס הכל" אין כזה דבר "להכניס הכל" זה לא טוטו או קזינו או פוקר או משחק הימורים אחר
לפחות לא באופציות ששם יש מחיר מסודר לכל חוזה וחוזה וזה הסכום המקסימלי שאתה מסכן (וגם שם אתה יכול לצמצם סיכונים עם ה"שיטה" שאני עושה), במסחר יומי אל תתקרב לזה אם אין לך 25K דולר ומעלה (זה החוק דרך אגב) ואופי של חייל קומנדו רוסי, זה באמת לא תחום שמתאים לכולם (לי אישית הוא כן כי עבדתי המון על האופי שלי לפני זה וזה היה מאוד מאוד קשה)
אמא שלך הפסידה את כל זה כי היא השקיעה במשהו שאין לה מושג בו או שאיזה יועץ השקעות שאני בלי לעליב יכול ללמד אותו על שוק ההון ואני באמת פישר וילד קטן לעומת המלכים האמיתים של וול סטריט
לא משקיעים לטווח ארוך אם אתה לא מליונר ואין לך ידע פנימי. זה למה 95% נופלים בזה. אם חושבים שהם משהו שהם לא. אפילו לי אין ביצים להשקיע לטווח ארוך, אולי כי אני סוחר יומי-שבועי אני ככה
אגב תתפלא אבל הסכום הכי גדול שאיבדתי עד היום היה 100 ומשו דולר, נראה לי 150
מהסיבה הפשוטה שיש לי משמעת נוקשה מאוד כלפי עצמי ואם השוק לא הולך לכיוון שאני רוצה אותו ואני רואה שאני מתחיל לאבד כסף אני סוגר את העסקה ומקבל "הפסד" קטן של 150-50 דולר ככה
אם לא הייתי עושה את זה הייתי מאבד את כל הכסף שלי מזמן. אני לא איזה גאון פיננסי או איזה גורו שעלה על השיטה להיות מליונר בניגוד למה שחושבים עלי פה
אגב THINK AND GROW RICH שינה לי את החיים ובגללו קיבלתי ביצים להכנס למסחר, שנים רציתי לעשות את זה וללמוד את זה לעומק ואף פעם לא היה לי ביצים בגלל דעות קדומות וסטיגמות שנוצרו על התחום הזה
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-12-2013 בשעה 15:27.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
יועץ השקעות? היא קיבלה את הכסף פיצויים מהעבודה ביחד עם תכנית חיסכון שנפתחה, אח שלה אמר לה "יש לך כסף נזיל, תשקיעי במנייה תכפילי או תשלשי את הכסף!"
נתנה לו את הכסף, הוא השקיע במניה של בנק כלשהו, הבנק קרס ביחד עם המנייה חחח
אבא שלי אותו דבר, השקיע במניה של בנק הפועלים לטווח ארוך, איזה 20 אלף שקל, הגיע לו לאיזה 50 ככה (כמה שנים לקח), ועכשיו נשאר לו מזה 6 אלף, הוא פשוט לא בודק ולא יוצא
גם יש לי חבר (שלימד אותי ודי הכניס אותי לתחום), השקיע 3K$ במניה של חברת אוצרות טבע אמריקאית, לא בודק לא מתעניין, בהתחלה הגיע ל 3.2K$, עכשיו נשאר לו בקושי 800$ ...
אני מוקף חסרי ידע בהשקעות!!
ואתה צודק גבי הידע הפנימי, חברה שאתה משקיע בה יכולה בן לילה להכריז על משהו ולקפוץ, או להודיע על פשיטת רגע ולקרוס באותו היום ואז אתה תקוע עם מניות שלא שוות הרבה
צריך קומבינות בחיים
יש לך טיפה ידע לזרוק לי בתחום? לא מדבר על INVESTOPEDIA כי כבר קרעתי ת'אתר הזה, ואין לי יותר מדי ידע פרקטי וכל זה ...
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 01-12-2013 בשעה 17:02.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מה אתה מבלבל את המוח על הבורסה הישראלית
המדינה במיתון לא נורמלי והבורסה מרקיעה שחקים ואם אתה מרוויח כסף אני מאמין שגם בNYSE זה ככה וכול העולם יודע מה הולך בארצות הברית ככה שזה בדיוק אותו הדבר
חחחחחחחח ואם אתה לא עדיין לא מבין שהבורסה זאת אחת הנוכלויות הגדולות כנראה שאתה לא מבין מספיק
אני לא מבין איך אפשר לסחור בבורסה שמניות של חברות מופסדות עולות והפוך אבל זה עוד כלום...
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 01-12-2013 בשעה 18:25.