נכתב במקור על ידי
AllenIverson
קחו דוגמא של אחד מהאנשים שהגיבו...
"רק קיבלתי את החוברת באימייל, ובאמת רציתי לדעת למה אנשים הולכים ומשתגעים על נאש בגלל שהייתה לו עונה אחת טובה . אתם ברצינות משווים אותו למג'יק? סטוקטון או קיד שסיימו מלא שנים הרבה יותר טובות משלו. סתומרת, אם תשימו אחד משלושת אלה בסאנס במקום נאש, הם היו לוקחים אליפות. אם תשימו שחקן כמו אייברסון בקבוצה כזאת, הם כנראה לא יפסידו משחק כל העונה . אז למה להשתגע כל כך משחקן שהייתה לו סה"כ עונה אחת טובה? הוא אפילו לא יכול לשחק קצת הגנה. אני מת לראות אותו מנסה לשמור על אייברסון בגלל שהוא יקבל קרוס כל פעם . אני באמת מקווה שכולם יפסיקו עם כל העניין הזה של נאש . איך זה שהוא זכה בMVP ולא אייברסון, שאק או לברון? השחקנים האלה יכולים לשחק בשני הצדדים של המגרש. אני חושב שכדורסל זה לא ממש הסיבה בגללה זכה נאש בMVP. כל מה שנאש עושה זה מוסר לאחד השחקנים כי הוא מפחד מדי לזרוק בעצמו. אני חושב שהוא קיבל את התואר מכיוון שהNBA רצה להראות שלא נבחרים רק שמות גדולים כמו קובי, טי-מאק או אייברסון . איך זה שאחרי שנאש עזב את דאלאס, היה להם מאזן יותר טובה משל העונה הקודמת? שאק עזב את הלייקרס ותראו מה קרה . אני חושב שכולם צריכים להירגע ולהפסיק לשים את נאש באור הזרקורים עד שהוא יראה לנו 4 או 5 עונות טובות ולא אחת ."
אגב זה אוהד פייסרס !