אני במקומך הולך אליה מדביק לה סטירה מעיף אותה לישון
אני במקומך הולך אליה מדביק לה סטירה מעיף אותה לישון
|
|
אבל הוא לא יעשה את זה!!נכתב במקור על ידי SaGy MiArA
לדעתי אתה לא צריך לעשות כלום אם תבוא לחבר שלה ותדבר איתו זה עוד יותר יפפליל אותך!!
היא סתם זונה בת זונה!!!!
The Pod
דבר איתו באיסקיו ותגיד לחבר שלה שהיא לא התנגדה ושיתפה פעולה וזה סה"כ ריקוד בלעט איזה זונה
גשם של עופרת יצוקה.
דבר איתו בשביל מה להסתבך במכות?
אם הוא לא יאמין לך והכל ויתחחיל איתך תחזיר לו אבל אל תתחיל עם זה חבל :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שהיא תרצה לחזור לדבר איתך...אל תרצהנכתב במקור על ידי performer
מגיעה לה
בסוף הכל נופל עליך(כמו שקורה לי)
סבבה תותחים הבאתם לי הרבה עצות שהלילה אני ישקול אחת אחת עד שאני ירדם (זה הזמן הכי טוב לחשוב שתדעו) מחר אני יישם את מה שאני חושב ויחזיר תשובה
אחי אל תלך מכות!! לא שווה את זה גם אם אתה חזק ממנו בשביל מה לך?"ידידה" שלך תשנא אותך ההורים שך יכעסו אם הוא ילשים את מסתכן בתיק במשטרה חבל:|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תאמת ההורים שלי לא יכעסו הם ישמחו שנלחמתי על הבחורה שאני אוהב (כמובן שהם יעמידו פנים ליד המורים וזה ) ואני לא מתכוון לריב מכות
תראה אני לא יודע מה איתך, אבל אני מסוג האנשים שאם עשיתי משהו לא נכון, ויצאתי מנייאק בסוף אני הולך ומתנצל.
גם אם אתה דלוק עליה, לא היית צריך להיות מנייאק ולעשות את מה שעשית כל עוד יש לה חבר.
אני מציע לך ללכת אל חבר שלה, להתנצל בפניו, אם הוא מקלל אותך או צועק עליך, זה מגיע לך. אין מה לעשות. רק אם הוא מתחיל איתך מכות או משהו בסגנון, תפוצץ אותו.
בקשר לידידה הזו שאתה אוהב, אני מציע לך לא להסתובב איתה יותר. אם היא הייתה באמת ידידה שך היא הייתה מדברת איתך ופותרת הכל ביניכם, ולא הולכת לשקר לחבר שלה.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
תסביר לו ת'עניין תגיד שרקדתם צמוד והיא לא התנגדה שזה אומר משהו
אל תתחיל ישר מכות דבר מתורבת
עדיף חבר טוב על כלבה בוגדנית =]
סתם זיוני שכל!!!
אחי לך אם הלב שלך!!!
תנסה עוד פעם אם זה ילך תגיד לה מה אתה מרגיש!
היא מניאקית ! יאנו כולה רקדתם ! ביג דיל ! תגיד לו שרקדתם וזהו ואל תדבר איתה ...
או שתהיה מרושע ותגיד לו שהיא נימרחה עלייך חאחאח ושהיא מנצלת את שניכם - למרות שזה די נכון ...
- ספר לנו מה קרה בסוף !
צריך שניים לטנגו.
זה כל מה שיש לי להגיד, תבין לבד.
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)