מה לא קראת מה שכתבתי?!
אני לא כתבתי שזה פוגע בגביהה!
כי זה באמת לא פוגע , אבל העצמות עדיין נבנות בגילאי 12-15 בערך ומתחזקות גם אחרי זה..
ולילד צעיר מאוד עדיף לא לעשות סקאווטים .. זהו בלי קשר לתרגילים אחרים
בגובה זה לא יפגע..
מה לא קראת מה שכתבתי?!
אני לא כתבתי שזה פוגע בגביהה!
כי זה באמת לא פוגע , אבל העצמות עדיין נבנות בגילאי 12-15 בערך ומתחזקות גם אחרי זה..
ולילד צעיר מאוד עדיף לא לעשות סקאווטים .. זהו בלי קשר לתרגילים אחרים
בגובה זה לא יפגע..
|
|
חחח אתה כל הזמן חוזר ואומר שזה לא פוגע ופתאום מישו בא אלייך ואומר לך!!לך!!!!!!"זה לא עושה הפסקת הגביהה :| תקרא מאמרים.." חחחחחח איזה מצחיק זה..
ואני בתוכנית הקודמת שלי לפני חודש עשיתי סקווט וזה תרגיל חזק אחושרמוטה כאילו אחרי 4 סטים של זה אני בקושי עומד על הרגליים
ואני יכול לעשות עם משקל גדול מאודדד כמעט 40 קילו כל צד אבל שעשיתי את זה זה לחץ לי רצח על הגב איפה שהמוט יושב זה כואב וסורט לי את החלק הזה אבל לא הרגשתי שזה פוגע לי כל כך בגב אם בכלל..(דרך אגב יש לי רגליים חזקות רצח אני מרים את כל הפלטות של המכשיר לחיצת רגליים מי שמכיר)
אבל בעיקרון צודק שאסור לילדים שהעצמות שלהם עדיין גודלות לעשות עם משקל גדול ותרגילים כאלה "מסוכנים" כי העצמות שלהם עדיין גודלות והם רגישות לפציעות בגלל זה צריך להיזהר בתרגילים שעושים
////:Boxing:
FUCKyou
אוקיי אותו חרא
כמו אמפטי אייס אני כרגע בן 14.. אז לא כדאי שאני יעשה את זה... זהו![]()
Bring the Violence-
אתה בכלל NOOB :\נכתב במקור על ידי Gangsta Shit
אומר לי מי מרים מוט בישיבה :\ עם לא שמעת על מוט שנראה כמו W אז אין לך מה להגיב פה ..
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההה
כוס אמק רק עכשיו אני נזכר שיש את הכיסא הזה ששמים את הידיים על המשענת הזאת ומרים ת'מוט שחכתי מזה לגמרי
חשבתי מתכוונים לישיבה על כיסא כזה רגיל שעושים לחיצת כתפיים למשל
שחכו מה שאמרתי על המוט W יצאתי דפוק אחושרמוטה חחחחחחחחח לא נורא
FUCKyou
כמה זמן אתה נמצא במכון כושר?נכתב במקור על ידי Gangsta Shit
שנה וחצי
עזוב בלבלתי את עצמי לגמרי לא יודע איך שחכתי את זה אני בעצמי עשיתי את זה אבל חשבתי על משו אחר לגמרי
FUCKyou
אתה מרים רק 5 ? אני בכיתה ח' קניתי משקולות של 10 קילו ועבדתי איתם איזה שנה שלמה בגלל שלא רצו להכניס אותי למכון.
חחח :*) איזה בן אדם נחוש אתהנכתב במקור על ידי Crimson
Gangsta Shit עזוב שטויות..
חחחח אהבתיצפו לעדכונים חמים של יד קדמית וחזה פיצי ואולי בטן, אם אני אתחטב קצת...
אתחטב קצת אה??
חגי אני עוד מחכה לשנה שנתיים הקרובות...
איזה באסה אבל היה לי היום אה??![]()
![]()
אבל חגי אתה משתפר![]()
![]()
![]()
תודה לעצמי על הסוסיתא למעלה ^^
G.I.P.N
שיכניסו אותם לCS...