ממש לא...לוויינים לא נופלים אחרי שנתיים-שלוש...ללוויניים יש המון כוח והם שואבים אנרגיה סולרית, הם יכולים להישאר אלפי שנים בחללנכתב במקור על ידי X.GIRL
כן
לא
אין לי דעה בנושא כי אני לא מבין בקטע הזה
ממש לא...לוויינים לא נופלים אחרי שנתיים-שלוש...ללוויניים יש המון כוח והם שואבים אנרגיה סולרית, הם יכולים להישאר אלפי שנים בחללנכתב במקור על ידי X.GIRL
|
|
חייזרים שבאים לכדור הארץ זה לא דבר נדיר..מדי יום אפילו מגיעים חלליות וגם לישראל
אני זוכר סיפור על קבוצה של חיילים בארץ שהיו באימון בשטח שסתם רצים כמה קילומטרים טובים עם 30 קילו על הגב..אתה מכירים בטח חחח
והם סיפרו שהם ראו חללית חייזים ובאמת בדקו איפה שהם אמרו שהיא נחתה וגילו שבדיוק באותו מקום יש אחוזי קרינה ענקיים וזה רק שם כל האזור רגיל
ועוד יש סיפור שהראו אותו גם בטלווזיה..על מקרה שאמרו שחללית נחתה באיזה מקום בארץ
וחוץ מקרינה גם במקום מצאו אבן..אבן שכתוב בתיאור עלייה במפורש"אבן כזאת לא קיימת על כדור הארץ"
ועוד חקרו עלייה וגילו שיש לה תכונה מאוד מוזרה מאבנים אחרות..אם שמים עליה קרח..הוא נמס
בכמה שניות..היא כאילו ממיסה אותו
עוד יש מלא סיפורים שבמקומות שנראו חייזרים או חליות נהרגו באופן פתאומי הרבה חיות..המניאקים האלה רוצחים אותם או משו
יש סיפור באיזה חווה בארץ יש לי גם תמונות אם מישהו ירצה שנראת שם חללית חייזרים
ובבוקר הם גילו שכל הפרות שלהם מתות בצורה מוזרה כזאת..כאילו הם רקובות
טוב יכול להיות קצת מפחיד.. כמו סיפור רוחות
אבל גפ יכול להיות מאוד מעניין ,מי שרוצה לדעת קצת על חטיפות של בני אדם, שיקרא
http://www.idan-hadli.co.il/ufo/arch...G-09032006.htm
לחייזרים אין בעיה לחטוף אנשים זה בדיוק כמו שתלך לטבע ותחטוף חייה עם הנשק שלך
וזה מה שמפחיד פה
בדיוק ראיתי את התוכנית הזאת לפני כמה שנים!!!! עם האבן המיוחדת הזאת....נכתב במקור על ידי uiop
ואם אני לא טועה הם אמרו מתי ואיפה ניראו חייזרים בארץ שלנוכזה מפחידדדדדדד.. אחרי התוכנית הזאת קשה לא להאמין שאין חייזרים.. גם אחרי כל מה שהאנשים צילמו מהבתים שלהם.. החלליות.. כולן היו זהות ואנשים שונים צילמו אותם.. מפחיד רצח..
אני כבר לא יודעת אם להאמין או לא.. מבולבלת לגמרי...
אבל מצד שני.. למה לא הגיוני שיש חייזרים?!? אלה יצורים, רק שונים מאיתנו.. בדיוק כמו שאנחנו שונים מבע"ח רק שחייזרים עוד לא פגשנו בדיוק.. קיבלנו "רמזים" מהם בכדור ההארץ.... אז יכול להיות שיש חיים גם בכוכב אחר... אולי הם חיים בכלל אחרת ממה שאנחנו.. ולא זקוקים לדברים שאנחנו נחוצים אלייהם בכדור הארץ... אז הם חיים אחרת ובני אדם לא מקבלים את זה כי עוד לא פגשו אותם :|
בקיצורררר.. מעניין מתי הכל יתגלה כבר.. אני סקרנית : )
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
לא נראה לי, וגם אם כן-לא כמו שמציגים אותם בסדרות/סרטים
ברור שיש חיזירם
ודרך הגב רוב העדיות על חיזירם בשנות ה-50-60 היו רובם בגלל ניסיון של המעצמות(ברה"מ לשעבר וארה"ב) להיות הכי מפותחות צבאית לכן הם החליטו לפתח כלי טיס וחדשנים היה על זה תוכנית בערוץ ההיסטוריה או 8 לא זוכר
וגם הראו שהגרמנים פיתחו צלחת מעופפות לקראת סוף מלחמת העולם השנייה
וגם אומרים(לא בטוח עם הוכיחו) שאם גוף מסתובב סביב עצמו במהירות גבוהה מאוד אז הוא מבטל את כוח המשיכה ויוכל לרחף(משהו בסגנון כוח צנטרופוגולי)
איזה שטיות שמכריחים חיזר ליצור קשר חח
לא מאמין שיש חיזרים חיים :\ אולי גוססים אבל לאדע
אגב עודד אני לא זוכר איך קראו לדי וי די
פשוט רשמתי באימיול UFO והורדתי מלא דברים משם
מצטער שלא עניתי לא שמתי לבד להודעה ..
בקיצורררר ..ישש חיזריםםםםםם D:
מה אתה אומר .. ואיפה הצלחות?!נכתב במקור על ידי rollcage
לא נריאה לי שזה הגיוני ..
רק בשנת 1920 ומשוו .. גילו שיש חיזרים
טייס טס לו בשמים ולפתע ראה 7 צלחות ... זו היתה העדות הראשונה ..
חוץ ממה שאומרים שיש בתנך וגם בציור של אחד המפורסמים יש חלליתת שצייירר ..
ועדין אומרים שיש איזור 51 אבל אומרים שזה בכלל מעבדת ניסוי למטוסים חדשים של ארצות הבריתת ..
זה פסדר אני רגיל כבר מסננים אותינכתב במקור על ידי Ch3MiCaL
ולא יודע הם הכריחו אותו לעשות משו אני לא מבין אנגלית ברמה שהיה צריך כדי להבין ממש את מה שהלך שם
היו לו מין מיקרופון מוזר כזה והוא דיבר והיה לחוץ כזה אחרי כמה דקות שהחוקרים שהיו לידו ראו שהוא לא מצליח לקבל תשובה
תפסו אותו והכנסו לו אור של פנס לעין ..חחח אין לי מושג מה הקשר
והראו את זה אחר כך לחוקר מאוד גדול בתחום והוא אמר שזה אמיתי וזה התעללות מה שעשו לו וכל מנה דברים שלא הבנתי חחח
אשקרה הראו את זה בסרט?!
איך קוראים לזה?!?!?!
אממממ עובדתית יש סיכוי של 99.9% שיש חיים נוספים ביקום הזה פרט לחיים בכדוה"א... אבל זה כל כך רחוק מאיתנו שאנחנו כניראה לא ניפגש ב100 שנים הקרובות.... אבל אני אישית מאמין, וכמעט יודע שיש חיים אחרים במקום אחר.. או איך שאתם קוראים לזה חייזרים... ולא, זה לא אנשים ירוקים שמצייצים
בואו תראו אנשים.......
יש הרבה שמשות כמו השמש שלנו
בזכות המרחק שלנו מן השמש (לא קורב ולא רחוק מדי) אנחנו יכולים לחיות!
יש המוני שמשות בחלל (כל הכוכבים שרואים בלילה?)
בטוח שיש כוכב שהוא באותו מרחק כמונו ויש בו איזה ישות אחרת שאנחנו קוריאם לה חייזרים.
הבעיה היא שלהגיע למקומות זה לא אפשרי כי זה מאוד רחוק ויקח מליוני שנים להגיע ממקום למקום.
תודה
P:
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי