אפילו שחייזרים זה לא עניין של אמונה מזמן ,בגלל שאין פה אמונה יש פה חוסר רצון לקלוט את המציאות ,נזרום איתכם..
כן
לא
אין לי דעה בנושא כי אני לא מבין בקטע הזה
|
|
אמממ כן
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אי אפשר להגיד כן וגם לא..
אתה לא מבינים, אין כזה דבר "חייזרים" זה לא גברים בשחור..
אני כמאט בטוח שיש "חיים" בכוכב אחר או במקקום אחר מה שאתם קוראים לו חייזרים
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
יש כזה דבר חייזרים וכן כמו גברים בשחור כאלה שיודעים ללכת להחזיק עם הידיים דברים ולהפעיל דברים חחח
ולא חיים שזה איזה צמח מסכן באיזה כוכב
קיצר אני לא מבין את אלה שלוקחים את זה כאמונה ואז לא מאמינים בזה אולי בגלל כל הדברים והמידע שראיתי על זה בגלל שהאמנתי מההתחלה וזאת הבעיה של אלה שלא מאמינים אין סיכוי שזה ישנה אצלם כי בחיים הם לא יחפשו דברים על זה ויעשו דברים כאלה שיכולים לשנות את הדעה שלהם
ונראה לי שגם אם הם יראו חללית מהחלון של הבית הם יעדיפו לחשוב שזה מטוס
תחשבו בהגיון...לא הגיוני שאנחנו היחידים שחיים בכל הגלקסיה....קצת הגיון בטוח יש עוד יקומים שחי אנשים כמונו ומחפשים חייזרים...אנחנו בשבילם חייזרים..
מבחינת מוסדות החוק וממשלה אין כזה דבר חייזרים גם אם כל הסימנים מראים את זה וגם אם זה ברור להם, בגלל בעיות שזה יכול לגרום לכל מדינה..נגיד אנשים יפחדו שיקרה משו כמה בסרטים אולי כל האמונה על ה' תהרס בגלל שיוכלו להגיד שאת כל הניסים עשו חייזרים עם הטכנולוגיה שלהם שלא היתה קיימת לפני כל האלפי שנים האלה וכל מנה התבססויות כאלה
בגלל כל תיק על דברים לא הגיוניים -תיק איקס- ישר סוגרים וברור שלא מפרסמים אותו בתקשורת
חח בטח ויש גם מפלצות ומכשפות בעולם נכון ? חחחח סתם אתם רואים יותר מדי טלוויזיה
תנו הוחכות שיש חזרים ...
הנה אני אספר לכם על משו שקראתי פעם
שר החוץ של קנדה לשעבר אמר לפני איזה חודשיים-שלוש, שהגיע הזמן שהממשל האמריקאי יפסיק לשקר לעולם, ושדיי יודו בזה שיש חייזרים, ויש את אזור 51 כהוכחה.
אחרי שהוא הזכיר את אזור 51, שאלו אותו מה יש שם
אז הוא אמר, ששם מפתחים נשק עתידי נגד חייזרים ונגד החלליות שלהם ושם מצאו פעם חללית לא מהעולם שלנו, וגם גופות, ומעניין שאף אחד לא יוצא משם, אנשים רק נכנסים, ידוע על מעט מאוד אנשים שנכנסו לאזור הזה, יעני עובדים שעבדו שם, ושיצאו משם אחרי זה...מרוב שזה סודי
עכשיו אני לא יודע אם מה שהשר חוץ קנדי הזה אומר זה נכון אבל יש מלא מלא הוחכות לזה...
השורה התחתונה: אי אפשר לדעת עד שתהיה הוכחה חותכת. זה כמו להוכיח שיש אלוהים.
חח תסריט יפה לסרט :נכתב במקור על ידי MotkotO
ראשי הממשלות בכל העולם מסתירים סוד אפל סודם הוא שיש חיזרים בעולמנו
איש אינו יודע מהו הסוד המסתורי שהם מסתירים ועל כן אנשים רבים הבטיחו פרס כספי גבוה למאוד למי שיצליח לגלות את סודם אבל ראשי הממשלות רוצים אך מפחדים לספר אותו עד כדי כך שחלקם התאבדו
אם אחד מראשי הממשלה יפלוט משו יהיה תוהו ובוהו בעולם
מה יעשו ראשי המששלות ? האם הם ימשיכו להתאבד ? איך בסופו של דבר יתגלה סודם האפל ? האם הם יכחו סיכון ויספרו את סודם לעולם ? כל זה ועוד תוכלו לראות בסרט החדש שיצא ב 19.3.2010 => אסור להחמיץ
בקיצורר מה שאני מנסה להגיד זה שאולי יש גם מכשפות ומפלצות עם 8 עיניים בעולם![]()
חח סתם אבל מה שטויות חוץ מזה את החיזרים המציאו בסיפורים אז איך הכנסתם את זה לעולם האמיתי ?
קקה =\
שטויות במיץ אוכמניות
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת