מה זה משנה
אנחנו כבר לא נהיה פה
|
|
תשמע, זה הדבר הכי פלצני ששמעתי.נכתב במקור על ידי A-41
אלוהים הולך לעשות DELETE לעולם ולהכין חדש? :/
איזה טמטום.....אשכרה ככה עוד 300 שנה מתחילים הכל מחדש?
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
עוד 1000 שנה יצא וינדוס 3006 D:
סתם
אני מאמין שאפקט החממה לא יתגבר בגלל שהאדם ימצא דרך לעצור אותו
ותיהיה מלחמת העולם ה-6
ולאחר מכן הנשק הכי חזק שיהיה לאדם (אם יהיה כזה דבר אז)
יהיה אבנים (תחשבו קצת אתם תבינו זה מה שאינשטין אמר חחחח)
איינשטין דיבר שזה מה שיקרה במלחמת עולם 4 לא 6.
אממ ולפי דעתי שום דבר מיוחד לא יקרה בעוד 1000 שנה שום התפוצצות, שום עולם חדש שום כלום הדבר היחיד שיכול לקרות זה המצאת חללית שעוברת את מהירות האור או המצאת מכונת זמן וגם זה לא יקרה אבל התפוצצות העולם ומעבר לגלקסיה אחרת יקרו בעוד מיליארדי שנים.
ג.ב
מאיפה הבאת את זה שנעבור לגלקסיה אחרת ?
תביא לי מקור בבקשה אני רוצה לקרוא על זה ..
תודה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ראיתי על זה סרט אין לי מקור כתוב
לא כל מה שאומרים זה מהכתובנכתב במקור על ידי AvixTz
יכול להיות שהוא סתם אמר את זה כמו שסתם אומרים שאלוהים יברא מחדש את כדור הארץ עוד 300 שנה :/
אתה לא יכול להגיד לכל תגובה "תביא לי מקור"
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
מלחמת העולם ה-9 חחחח סתם רובוטים השתלטו על העולם
חח לא ניראה לי יהיה מלחמת העולם ההתשיעית ובקשר ל ג.ב
דבר ראשון גם אם נמציא חללית שטסע במהירות האור אז הכוכב הקרוב ביותר מחוץ למערכת שמש שלנו הוא במרחק 4 שנות אור
שזה 4 שנים רגילות אם את טס במהירות האור
אז שלא נדבר על גלקסיה שזה כמה מיליוני שנות אור אז לא משנה אם נמציא חללית שטסה מהר כל כך לא נישאר חיים בזמן הטיסה
כי הגלקסיה הכי קרובה היא לפחות 1000+ שנות אור ואני מדבר על גלקסיה לא מערכת שמש
אז בקיצר לא נעבור גלקסיה זה בטוח
ואם בעוד 1000 שנה ימציאו משהו שמשתגרים?כמו בdoom הסרטנכתב במקור על ידי Hot@Dog
הפלסמה הזה שמשגר אותך
יכול להיות אבל זה יקח הרבה זמן הדבר היחיד שהצליחו עכשיו זה לשגר קרן אור למרחק של מטר אז זה יקח המון זמן עד שיצליחו לשגר למרחקים כאלה עצומים וגם גופים יותר מורכבים מאור
חחחח האשכול כולו מדבר על מלא זמן,מדבר על 1000 שנה
זה מספיק זמן כדי שיקום עוד אינשטיין וימציא משהו שיעביר אותנו לגלקסיה אחרת
תראה לדעתי יקח יותר מ500 שנה לבנות דבר שיכול לשגר רק לירח אז לגלקסיה אחרת הרבה זמן תאמין לי
וגם זה לא יהיה מהיר כל כך
הרי המשגר הזה מפרק את המולקולות שלך ומעביר אותם למקום אחר במהירות האור לכן גם בעזרת המכונה יקח הרבה זמן בדיוק כמו טיסה בחללית שטסע במהירות האור להגיע לגלקסיה אחרת
ועוד משהו כל מה שרואים בסרטים כמו בדום (doom) לא אמיתי אז לא הכל נכון
משהו חדש שגיליתי
ואפשרי בערך
נגיד ימציאו עכשיו היום חללית שטסע במהירות האור אז נוכל אנחנו לראות מה יקרה בעוד 1000 ומשהו שנה
בואו אני יסביר כשאתה טס במהירות האור ההיזדקנות מתעקבת נגיד בכדור הארץ עוברות 8 שנים אצלך 20 דקות
אז ככה אתה טס לאיזה שהוא מקום במשך שנה שנתיים וכשאתה חוזר לכדור הארץ הכל שם כבר 700ויותר שנים מעלה מבינים
כשימציאו משהו שטס במהירות האור זה אפשרי אבל עד אז אלוהים גדול
זאת הסיבה שהזכרתי גם את החללית שתעבור את מהירות האור...נכתב במקור על ידי Hot@Dog
גם אני מכיר את תורותיו של אלברט :eye: