לא,ההבדל הוא בחוזק האמונה ובחוזק קיום המצוות. אצל חרדים אין חיפופים,יש הקפדה קיצונית מדי לטעמי על דברים שגורמת להרבה מהם להתרחק בשלב כזה או אחר מהדת. לכן תמיד עדיף שלב ביניים. עדיף זה מאשר כלום
לא,ההבדל הוא בחוזק האמונה ובחוזק קיום המצוות. אצל חרדים אין חיפופים,יש הקפדה קיצונית מדי לטעמי על דברים שגורמת להרבה מהם להתרחק בשלב כזה או אחר מהדת. לכן תמיד עדיף שלב ביניים. עדיף זה מאשר כלום
|
|
אין הבדל. זה אותה תורה לכל עם ישראל ואותם הלכות.
חחח מה זאת אומרת אין חיפופים? לא צריך שיהיה בכלל חיפופים.
בקשר להתרחקות מהדת, זה תלוי בסוג של החינוך וזה שונה ממשפחה למשפחה אני יודעת שאתה בטח מתכוון ל"שבבניקים"
אבל דוגרי גם בציבור הדתי הלאומי יש איזשהו סוג של שבבניקים.
אחוז הילדים שחוזרים בשאלה בציבור הדתי לאומי גדול יותר מאשר אצל החרדים.
שלא תחשוב שאני באה נגדך, להיפך ממש כל הכבוד לך![]()
נערך לאחרונה על ידי michal; 26-04-2006 בשעה 17:56.
אני גם נקרא שבבניקכי אני דתי אבל לא שומר כמה דברים
=\
יהיה טוב
=]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
חחחחחחחח אבי זה לא קשור שבבניק זה לא נקרא אדם דתי שלא שומר את כל המצוות.(אם זה ככה גם אני שבבניקית...חחח)
לא רוצה להוציא שם רע לאפחד אבל שבבניקים זה בד"כ זה הבחורים שיוצאים מהישיבה (ליפעמים הם "נשארים" בישבה)ומיתנהגים בצורה לא טובה ועושים חילול השםם.
שבת שלוםם![]()
נערך לאחרונה על ידי michal; 28-04-2006 בשעה 16:10.
מיכל זה גם אבל שבבניק לפי מה שאני יודע זה גם מישהו שיודע שהוא עושה עברה אבל עדיין ממשיך ..
לא ממש מיחס לזה חשיבות ..
אני שבבניק![]()
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שבבניק לפי מה שהסבירו לי פעם זה שובב במרוקאית.
אני לא יודעת מי קרא לחבר'ה האלה שבבניקים אבל זה פשוט חבר'ה שאתה רואה אותם ואפילו בלי להכיר אותם שום כלום אתה יודע שהם שבבניקים. חבורת ילדים שבד"כ הם "חרדים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) שעושים חילול השם ענקי ברחוב עם ההתנהגות שלהם.
חחח אבי אתה לא שבבניק אבל אם אתה כל כך מתעקש...:s45: .