אני כן
אני כן
|
|
בשום פנים ואופן לא.
אני לא שומר
ואני לא מבין מה הקטע של האלה ששומרים שבת חלקית, יעני רואים טלוויזיה ומדליקים אורות וחשמל, אבל לא אש
אני שומרת שבת![]()
שומר ברוך השם :]
Duck My Sick למה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לא
כי זה נוגד את הדעה שלי...
ואני מאמין שיש בזה שמץ של כפייה דתית (בחלק מהמסורת)
מה מה ?!
מה הקשר כפייה ?
מסורת זה אחחחח כמה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ..
תסביר את עצמך בבקשה אני לא מבין מה ניסית להגיד פה =X
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תן לי להדגיש את- " ואני מאמין "
אין בעיה אני מבין את זה ..
אבל מה הבעיה עם השבת אני לא מנסה לכפות את זה סתם להבין אותך .
אני מדליק חשמל אבל לא אש ולדעתי זאת שטות אבל זה ככה אני רגיל מהבית
לדעתי או הכל או כלום, או לא מדליקים חשמל ולא אש ושומרים מלא או שלא שומרים בכלל
ושוב אני שומר חלקית כי ככה אני רגיל מהבית
אתה שומר "מסורתי" זה מצחיק אותי עכשיו [כי הייתי פעם ככה] ואני יודע כמה שזה הזוי ..
אבל לא משנה בעז"ה תתחזק =]
אני לא שומר...
וגם אני לא חושב שאני ישמור בעתיד כי זה ניראה לי דבלי לא להדליק אש בשבת, בשבת צריך לנוח לא לסבול.
קרא חוקים
מי אמר שאני סובל אם אני לא מדליק אש ?
אני נהנה הרבה יותר ממך תהיה בטוח =]
באמת.
אני לא שומר שבת זה שרשום בתנ"ך שיום שבת זה לנוח זה לא אומר שאסור לעשות כלום