קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] אוהד קדוסי ומשה ביטון בדרך למכבי קביליו יפו
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-05-2010, 10:04
  2. [חדשות] חוזר לישראל: איבזיטו אוגבונה בדרך למכבי פ"ת
    על ידי DarkDevil בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-12-2009, 15:02
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 18:12
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-03-2008, 13:45
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-11-2006, 17:55
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

ארבייטמן בדרך למכבי ת"א + דבר שיש רק במכבי תל אביב!!! - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider
    מכבי ת"א נבנת עם שלד כמו שצריך,ולפי דעתי העונה הזאת תיהיה טובה מקודמתה.
    יהיו זרים חדשים ושחקנים ישראלים חדשים במועדון..
    לא רק שהנוער של מכבי בין הטובים מהמדינה והרבה מהסגל יסתמך עליו

צריך רק לחכות להתפתחויות בנושא.

ולפי דעתי בית"ר של השנה זו אכזבה,עם תקציב כפול משל הפועל ושל חיפה , סיימתם אחריהם , כשמשכורת של שחקן אחד משתווה למשכורות של כל הזרים בחיפה ואפילו גבוהה מהם..
    ו1.2 מיליון דולר זה כמעט השכר של 3\1 מכל שחקני הפועל , אז אפשר להגיד שהייתם על הפנים

ושלא נדבר על המאמן שגאידמק הביא,רק בגלל השם שלו כשחקן עבר אך לא כמאמן..

בקשר לחובות של מכבי, 17 מיליון זה כלום, להפועל יש חובות בסביבות ה60-80 מיליון..
    ומכבי תסגור 10 מיליון של החובות העונה בכך שהיא צמצמה את התקציב ולא תזרוק סתם כסף..
    סליחה אור, מה עכשיו קשור הכסף שבית"ר השקיעה?
    אני לא מבין מה נראה לכם זה קסמים שבגלל כסף ניקח מקום 1?
    חיפה הייתה מנוסה 3 שנים עם אותם שחקנים, בית"ר הביאה שחקנים חדשים לגמרי שלא שיחקו ביחד
    אף פעם, ועוד עם מאמן צרפתי שקשה מאוד לתקשר איתו, מה אתם עכשיו מקשרים תכסף כל הזמן, הכסף זה רק
    כלי עזר, כל הקטע זה הכדורגל... מי לא מסכים שבית"ר שיחקה מבחינת כושר ואיכות הכי טוב בארץ? כולם בפורום פה וגם בתקשורת ובעצם כמעט כל הארץ אמרו שבית"ר שיחקה את הדורגל הכי טוב, אבל מבחינת תוצאות זה לא בא מזלזול של מאמן, ועל כך הוא נענש ועף מהקבוצה.. אין פה הרבה מה להבין, כסף לא משחק באף מקום, ובית"ר גם עם כל הלחץ האדיר של גאידמק, גם כל הלחץ של השחקנים, אוהדים, פשוט הכול, לקחה מקום 3 והיא באירופה, שמבחינתי זה מאוד מאוד ראוי... לעומת זאת אור למה שלא תדבר על מכבי ת"א??? הוציאו מיליוני כספים על שחקנים כמו רוסו, ברקוביץ', נמני אולי לא בסכומים של בית"ר, אבל זה עדיין הוצאת כספים גדולים, דיברו על דאבל, ודיברו על כמה שמכבי תהיה טובה, ומה נהיה ממנה קבוצת תחתית... אז די כבר להטיף מוסר לבית"ר שהשיגה את מה שרצתה שזה אירופה, לעומת מכבי ת"א שרצתה דאבל והשיגה אך ורק תחתית.......

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    אין מה לפחד מהמוות, אומרים שטוב שם....עובדה שכל מי שהלך לשם מעולם לא חזר

יש לך כמה דברים לא נכונים ! ! ! ! !

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

ציטוט נכתב במקור על ידי oMrI_8
    יש לך כמה דברים לא נכונים ! ! ! ! !
    פשוט תגובה לעניין תודה על הפירוט ...

ואיזה מכות אפשר לחשוב .. תומר זה מגעיל אותי לראות את היחס הזה למכבי מהסיבה הפשוטה שרק לפני שנתיים ביתר היו באותו מצב של מכבי של היום קבוצה מפורקת שרוצה רק לא לרדת ליגה וככה היה רבה שנים אחרי פעמיים בגמר עם הפועל בגביע לא הגעתם לכלום .. אבל הנה הגיע ארקדי ופתאום השחצנות הזאת הגיע משום מקום ..
    והנה עכשיו צוחקים על מכבי שבעצם היא הביתר של השנים האחרונות קבוצה עם ניהול גרוע שחקנים בורחים משם מנסה לחזור לעצמה ביתר הביאו את אוחנה שיבנה מחדש מכבי הביאו את אלי כהן .. נקווה שם מכבי ימצאו בעוד שנה איזה אוליגרך כמו ארקדי שיבוא להשקיע רק שנאר צנועים ..
    נקווה שמכבי יצליחו לכבד את השם שלהם שנה הבאה כי מה לעשות יותר גרוע ממה שהיה השנה כבר לא יכול להיות או שהם מתכוונים לרדת ליגה

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי RaUl

ואיזה מכות אפשר לחשוב .. תומר זה מגעיל אותי לראות את היחס הזה למכבי מהסיבה הפשוטה שרק לפני שנתיים ביתר היו באותו מצב של מכבי של היום קבוצה מפורקת שרוצה רק לא לרדת ליגה וככה היה רבה שנים אחרי פעמיים בגמר עם הפועל בגביע לא הגעתם לכלום .. אבל הנה הגיע ארקדי ופתאום השחצנות הזאת הגיע משום מקום ..
    והנה עכשיו צוחקים על מכבי שבעצם היא הביתר של השנים האחרונות קבוצה עם ניהול גרוע שחקנים בורחים משם מנסה לחזור לעצמה ביתר הביאו את אוחנה שיבנה מחדש מכבי הביאו את אלי כהן .. נקווה שם מכבי ימצאו בעוד שנה איזה אוליגרך כמו ארקדי שיבוא להשקיע רק שנאר צנועים ..
    נקווה שמכבי יצליחו לכבד את השם שלהם שנה הבאה כי מה לעשות יותר גרוע ממה שהיה השנה כבר לא יכול להיות או שהם מתכוונים לרדת ליגה
    או סוף סוף מישהו שמדבר לעניין, ולא מחפש תירוצים כמו כל השאר...
    שמע אני לא אוהב את מכבי, אבל אני גם לא שונא אותם, ואני רק מקווה שיקבלו איזה מישהו אוליגרך כמו ארקדי
    שיהיה מעניין בכדורגל ההישראלי, כי דוגרי כבר נמאס...
    פיליפ סולמון היה צריך להיות, אבל שוב בגלל הטיפשות של לוני לא נוצר כלום... רק תקוו לטוב ראול, כי למרות
    כל ההצלחות של אלי כהן והקריירה המפוארת היו לי עונות מאוד מאוד עלובות... תקוו שבמכבי הוא יעשה נס
    כמו שאומרים... ושמע גם אני מקווה, ככה שתהיה עוד מתחרה חוץ ממכבי חיפה, שיהיה עניין...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

קודם כל איך לעזאזל החלטתה שהמטרה של מכבי היא רק לא לרדת ליגה?
    לוני ואלי כהן אמרו מספר פעמים שהם רוצים להעמיד קבוצה שתיאבק על התארים, מה יהיה בפועל? זה סיפור אחר

אתה רוצה להשוואות בין ביתר לפני שנתים למכבי שעכשיו?
    אז דע לך שהמצב של מכבי גרוע, אבל בכול זאות עדין ברמה הרבה הרבה יותר גבוה מביתר שלפני שנים...

* יש למכבי תקציב יחסית גבוה (מקום 3 או 4 בליגה)
    * שחקנים שחמים בשוק וצעירים מבטיחים בדרך (איתי שכטר, טוטו תמוז או ארביטמן)
    * לפחות מאיך שלי נראה הנהלת מכבי לומדת מהטעיות, ועכשיו לא מחתימים שחקן רק מקלטות וידיו במחירים גבוהים ואז אפילו לא שמים אותו בעמדה שהוא צריך להיות (כמו טריקה) אלה הולכים עד עליו לראות, להסתכל, לבדוק, לבחון... בודקים פרט פרט. תיכנס לאתר הרשמי של מכבי ותקרא על המסע של אלי כהן ודריקס מסביב לעולם

בקיצור להגיד שמכבי קבוצה חזקה זה שטות אבל להגיד שמכבי גרועה ורק רוצה לא לרדת ליגה זה עוד יותר שטות
    נערך לאחרונה על ידי itay; 28-05-2006 בשעה 14:11.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

אתה עדיין מאמין למה שלוני אומר ??? אני כבר מזמן הפסקתי להאמין לו ..
    זה שהם רוצים לעמיד קבוצה טובה לא אומר שתיהיה קבוצה טובה כי אני לצערי לא רואה שחקנים רצים לשחק במכבי ..
    גם לביתר היה תקציב גבוה אבל עם חובות בדיוק כמו למכבי אז זה אותו דבר כמה שקלים לפה ולשם לא קובעים באמת ..
    ותאמין לי שאני מאוד רוצה שמכבי יהיו קבוצה טובה אבל אני מציאותי וכרגע מכבי קבוצה גרועה יש מספיק זמן לעשות אותה טובה להביא שחקנים אבל כרגע הכול דיבורים ..

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

אתה עדיין מאמין למה שלוני אומר ??? אני כבר מזמן הפסקתי להאמין לו ..
    זה שהם רוצים לעמיד קבוצה טובה לא אומר שתיהיה קבוצה טובה כי אני לצערי לא רואה שחקנים רצים לשחק במכבי ..
    גם לביתר היה תקציב גבוה אבל עם חובות בדיוק כמו למכבי אז זה אותו דבר כמה שקלים לפה ולשם לא קובעים באמת ..
    ותאמין לי שאני מאוד רוצה שמכבי יהיו קבוצה טובה אבל אני מציאותי וכרגע מכבי קבוצה גרועה יש מספיק זמן לעשות אותה טובה להביא שחקנים אבל כרגע הכול דיבורים ..
    תשמע לא יודע מה איתך אבל הפעם אני מאמין שיהיה במכבי משהו טוב...
    תבין תקציב מכבי בדרך כלל 40 מיליון עכשיו בגלל ה17 מיליון חובות לשחקנים והשטויות שלוני עשה אז הורידו תתקציב... שנה שנתים ולוני לבד סוגר תמינוס... ואם יש השנה הצלחה אז תוך שנה אפילו

תכלס באמת עכשיו עוד מוקדם אבל יאללה שיהיה בהצלחה לאלי כהן עם הזרים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

הצחקת אותי חחחח
    קלק מכבי השקיעה הרבה..
    הבאנו את ברקו+רוסו חוואה..
    ורק ברקוביץ' נתן הצהרות אף אחד אחר לא דיבר לא על דאבל ולא על אליפות אז חאלס לחפור בנושא הזה..!!
    הקטע שמכבי קבוצה אהובה ואנשים מבחוץ יממנו חוזים של שחקנים גדולים
    לפי דעתי הדבר הראשון שצריך לעשות זה נימני חותם.. ואז להחזיר את שטראובר..

וזה לא הכל
    יש לי הרגשה שהעונה מכבי תעשה את הדברים הנכונים..
    צריך גם לנסות להחזיר שחקני בית .. אלי ביטון,ראובן עובד,דגו..

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,731 | הודעות: 8,150,313 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect