אם דיברת עלי אז בפורומים רציניים אני מדבר ברצינות, UNLIKE OTHERS...נכתב במקור על ידי n00bzZ
כמו בפורום דתות, אמונות למשל...אחרים מדבר בסלנג ושיט :L
אם דיברת עלי אז בפורומים רציניים אני מדבר ברצינות, UNLIKE OTHERS...נכתב במקור על ידי n00bzZ
כמו בפורום דתות, אמונות למשל...אחרים מדבר בסלנג ושיט :L
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
|
|
התכוונתי לטעויות הקטנות בעברית שבד"כ לא ממש מתייחסים אליהן
חוץ מזה עכשיו שיש בי"ס, גם אלה שאומרים שהם יכולים ויודעים צריכים באמת לחשוב אם יהיה להם זמן לזה בהמשך, כשיתחילו תקופות המבחנים/בגרויות....
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
תודה על ההיענות...עוד תגובות..
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
לא פתוחה לכולם
אבל אפשר לסדר בלי בעיה
אולי תעזור בצד האירגוני או משהו
דבר עם אריאל/הובה/אומן
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
הייתה פעם ולא היה משהו.. אני זוכר הובה היה המנהל .. גם אני הייתי אחד מהמתרגמים ..
אבל חרטא תירגמנו לעצמנו פחות או יותר..
ג'ייקוב אז באמת היה קצת חרטא אנשים לא הגישו בזמן לא היו זמנים לא משנה מה.
אני מנסה לארגן קבוצה שתהיה לטווח ארוך ושתשתפשף קצת בתירגום בלי לחץ כרגע של להיות קבוצה שמוציאה 2 תירגומים בשבוע למשל.
אשמח אם תיבחן :}
"מעלים לאטרף"?
יש לאטרף שרת?
אני יכול לתרגם משמיעה, רק שיש קצת זמן פנוי
אין תקציב לחתימה
בעיקרון ניב כרגע מתרגמים מכתוביות באנגלית.
אם אתה רוצה תיקרא את הנעוץ בפורום למטה ותנסה להתקבל.
אין לי בעיה לקודד ולעלות אבל אני לא 0sec
גם אני צריך להשתמש באינטרנט וזה יזיין לי את כל רוחב הפס אז או שאני יעלה בבוקר לאיזה פאב או ל http
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
תודה אחי .. אני זוכר גם ביקשת ממני להיות איתך מנהל אבל ויתרתי =\נכתב במקור על ידי Hoobastank
לא היה לי כוח לזה בסוף מבינים שהכל חרטא וזה יסגר.. אנחנו לא נצריך לגבור על torec ועל כל הגדולים אז באמת חבל... אבל אם אתם רוצים לנסות יהיה באמת נחמד..
אני לא יודע אם להיבחן כי אני זוכר באמת היה שוק אז אף אחד לא הגיש בזמן (אני אישית כן) אבל עכשיו אני לא יודע יש לי הרבה לחץ (לא רק לימודים.. כושר קרבי, שחיה, מכון.)יותר משהיה לי אז.. אני לא רוצה לעכב את הקבוצה..
בהצלחה בכל מקרה
אני חושב שהדבר הזה הכי יועיל לאטרף
שיהיה אפשר להוריד תרגומים לא מועתקים...
הרבה אנשים מחפשים תרגומים זה יביא לפה מליונים של אנשים נראה לי
צריך לעשות מין פורטל כזה להורדות של התרגומים ושיהיו חייבים להירשם בשביל להוריד... זה בדוק יביא איזה 3000 אנשים
אתה תמיד מוזמן להיבחן.נכתב במקור על ידי Jacoby
אני אישית מקווה שגם אני אחזיק מעמד חחח
אריאל תראה, ברגע הזה אני בעיקר מעוניין להעלות דברים ולא לקודד מכיוון שהמחשב שלי ממש חלש ואני לא רוצה להעמיס עליו עכשיו...אני מעריך שעוד חודש הספק כוח שלי יתפוצץ וכנראה ייקח איתו את הדיסק הקשיח שלי...אם אתה רוצה אני יעלה לך דברים מהר מאוד, תשיג לי פאבים שרתים אני אעלה לך דברים במהירות גבוהה...ויש לי הרבה הרבה דברים להעלות