נכתב במקור על ידי
KnockAr0und-Guy
אני לא יודע מה עם ליברמן וביבי, אבל אם לעשות חישובים, אז ישראל לא צריכה את ארה"ב, לא כלכלית, לא מדינית, לא פוליטית ולא בינלאומית. זו ארה"ב שצריכה את ישראל. תזכור את זה.
ובקשר לרבין, לא יודע. אין לי ממש כבוד לבנאדם. כואב, באמת כואב שיהודי הרג אותו וזה...לא משנה אם הסיבה מוצדקת.
ו....אני הייתי בכיתה א' אם אני לא טועה, ואני זוכר טוב מאוד שאנשים באותה תקופה לא חיבבו אותו. לא רק בגלל אוסלו. זוכרים שהוא נסע לרמת הגולן, הסתכל סביב ואמר "לא, את המקום הזה אנחנו לא נותנים", התפעל וזה...ובסוף מה? לא זוכרים? אז כדאי שתשאלו את ההורים אם הזיכרון שלהם צלול.
רק אחרי שהוא מת פתאום כולם בוכים.....טפו ! איזה עם זה ?! לא יודעים בעצמם מה הם רוצים. בהתחלה כולם רצו שהוא יעוף.
שגשוג? איזה שגשוג? בזמנות כל השיט עם הפלסטינאים רק התבסס והתחיל. הוא הראה את נקודת החולשה שלנו. אני עד היום לא יישכח את החיוך המזד*** של עראפת.
אז עזבו, חבל לבזבז עצבים ודמעות על אדם ש, כמו שאלון אמר, שמע לכל פקודה של ארה"ב וציית לפלסטינאים. זה לא אדם שראוי לכהן בתור ראש ממשלת ישראל. הוא היה אולי חזק בצבא, אבל לא בפוליטיקה.
אין היום אדם בינינו חזק מספיק שראוי להיות במקום הזה.
אהה ועוד משו שנזכרתי: לא רבין זה ש"הביא" את ערפאת לפלסטין? לא הוא עצם עיניים כשהוא סחר בנשק ברמאללה ?
אני לא אוהב לדבר אחרי מתים, אבל הוא לא היה גבר.