אתה חסר!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אתה חסר!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
|
|
חבר אתה חסר .
אולי תשים עוד סימן קריאה?
תן כבוד.
אני לא ידבר ... =\
מגיע לו כבוד ... אז חבל שאני יוריד לעצמי את הכבוד ....
בבקשה אל תגיבו על זה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
3 כדורים
1 הרוג אחד
6 מיליון פצועים
עצוב מאוד,שלום חבר
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .
אמנם הוא חסר
אבל לדעתי הוא לא היה חבר.
האמת.. אני יגיד עכשיו תאמת על מה שאני חושב ואני חושב שעוד חושבים על זה.. חסר לי על זה שהוא מת, יעני הוא נרצח אבל היו עוד הרבה מנהיגים שנרצחו ועכשיו כל שנה מזכירים את זה עושים טקסים כמו לא יודע מה כאילו הוא נרצח אתמול זה מיותר לדעתי.. בקיצור יהי זכרו ברוך, היה ראש ממשלה טוב. =\
אתה יודע אולי מי ירה את הכדור בבטן ? אני רוצה להבין ...נכתב במקור על ידי StAr RuIn
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אמרו שזאת היה איזה קונספיקרציה לא יודע...
3 כדורים
1 הרוג
6 מיליון פצועים!
וואו זה נכון...
בטח שהוא היה חבר.נכתב במקור על ידי KoRvIX
הוא היה חברם הטוב ביותר של הערבים
נכתב במקור על ידי AvixTz
יגאל עמיר
cut the bullshit
הוא הודה בזה זה כבוד בשבילו
יהי זכרו ברוך
יהי זכרו ברוך
תנו קצת כבוד לבנאדם לא חברים שלו לא אוהבים אותו לא צריך
תנו לו כבוד במקום להגיד עליו דברים כמו "לא חבר שלי"
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
כל מי שמרשה לעצמו לזלזל בחשיבות של יום הזכרון ליצחק רבין ז"ל ולזלזל ביצחק רבין עצמו , הוא חתיכת אפס מאופס שההורים שלו חינכו אותו לשנאת אדם ולשנאת האדם שחושב אחרת ממכם.
הבן אדם הזה תרם למדינה מה שההורים שלכם ואתם לא תתרמו בכל חייכם , בן אדם שלחם בכל מלחמות ישראל , שרצה שכולנו נחיה בשלום ,שלא רצה שיהיו ילדים רעבים במדינה הזאת , שנלחם על הצדק ועל הדמוקרטיה שאתם לא מבינים כמה היא חלק עיקרי מחייכים
על הבן אדם הזה אתם מרשים בכלל לזלזל ? מי אתם בכלל ?!?!?!
10 שנים עברו וזה כמו פצע בלב שלי , הוא לא היה סבא שלי והוא גם לא ממש התעניינתי בפוליטיקה בגילי כשהוא נרצח אבל עם הזמן זה כמו פצע שגודל וגודל ופשוט לא להאמין שרצחו את רבין , רצחו את רבין לעזאזל.
"לנצח אחי , אזכור אותך תמיד, וניפגש בסוף אתה יודע"